glugluglu
|
24julij, kako cotkana punčka, pa lepo uživajta še naprej, populis, si že kaj bolje? Samo, da te ni Jurman kaj zastrupil , ne sej najbrž ne, si me pa spomnila, da moram tja enkrat iti na solato kraljico, ki mi je ful dobra, jaz pa že dolgo časa nisem bila.Danes sem se pa potem pregrešila in zavila kar v McDonalds, no namesto pomfrija sem vzela solato pri meniju. Vsaj nekaj, pa od pijače juice. neboglasnica, se mi zdi, da si pa ti skoz v akciji, da imaš stalno kaj, a sploh kaj počivaš? Meni je G danes rekla, da moram večkrat na dan počivati pa noge v luft in vprašala ali počnem to, jaz pa si skoraj nisem upala odgovorit, da bolj slabo. Potem pa sem dobila list za štetje gibov in je rekla, da več kot bom počivala, hitreje bom do 10 prišla. Pa še to je rekla, če ti zaporedoma 3-4 brcne se to šteje samo za en gib. zimska, hvala za link glede polnjenja črva, meni je že spustil , res bo prav prišlo. pregledi: meni je to res čudno, da je tako drugače pri vsakem, pri nas pa skoraj vsakič urin damo, sedaj ta ctg vsak teden, ki mi gre že na živce, danes sem skoraj na tešče prišla na pregled (je bilo bolj zgodaj), potem me je, ko me je priklopila na ctg, vprašala, če sem kaj jedla: Jaz pa, da sem samo pila in pove, da moram pred ctg-jem jesti, ker je dete potem bolj aktivno. Malo je čudno gledala moj pritisk 90/55, ampak očitno tu ni pomoči . Ne vem zakaj je panika za visok pritisk, za tako nizkega pa nič. inigo, ja, da ti ni res kaj sprožilo? Jaz bom svojo torbo - ruzak spakirala v soboto, sej drugače imam že toaletno torbico pripravljeno in vse ampak, ne pa še spakirano v torbo. Danes sem res še zadnje stvari nabavila in bi morala sedaj imeti vse, za bradavice pa sem poslušala nasvet od Lex - lanolin od multi mam. Bomo videli. Stolček za hranjenje: jaz tega še nimam, ker smo tistega, ki sem ga imela pri Marku in Nini potem kar prodali (sej sva vse dala stran, potem ko je šlo pa vse stran smo se pa za tretjega odločili ), za stolček imam še čas 5-6 mesecev. Prej sem imela od Peg Peregota prima papa, meni je bil fajn, res pa je, da je do pribl. 3. leta potem pa konec. Trip trap imaš pa lahko za skoz in mi je tudi dober. Tako, da sedaj ne vem še, ali varianta trip trap, ali pa tak oblazinjen s koleščki. Drugače pa ta res originalni trip trap je ene 4x dražji od tega pri Recinku. Joj še to, da se pohvalim, včreraj sem po klicarjenju dobila keramičarja, ki ima nekaj lufta slučajno, ker je eni stranki ploščic zmanjkalo in jih dobi šele v soboto, in bo takrat tam nadaljeval, tako, da bo lahko našo zgornjo kopalnico do petka zrihtal, (danes popoldan je že začel) to je res sreča, ker ta keramičar je skoz zaseden no vsi so zasedeni, mi ga je pa sosed priporočal, ker je njemu polagal, ampak ne vse, za stopnice na primer ni imel več časa. Je pa to drago ko , če bi dali vso keramiko, ki jo imamo, nekomu položit bi že s tem bankrotirali.
|