|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
17.6.2008 21:36:43   
Nasara88
Ana2007 kje pa si dobila tel. št. od anestezista? A potem to ni to o čemer sem jaz pisala?

Ina82 potem se pa res v torek verjetno srečamo user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
17.6.2008 21:41:54   
papir
tudi jaz menim, da jhe danes nekaj v zraku.danes se počutim obupno-prav depresivna sem,user posted image ne da bi bila zaspana ampak prav čudna-kar nekaj mi je srce razbijalo in moj pravi da je to vse zaradi lune(tudi on je danes bolj čuden pa v službi je šlo vse narobe)-
upajmo da bo jurti boljše.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 21:42:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
17.6.2008 21:45:24   
netki
no, mali je končno zaspal......zdej sem pa sama

ta presneti dež .....moj user posted image  je v službi ker so baje take katastrofe vsepovsod in danes še ni bil nič doma, zjutraj pa more spet v službo....halooooo

nč, grem nad sladoled user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
17.6.2008 21:47:04   
Blacky30
Oj, evo mene spet nazaj. Sem imela celo popoldne obisk, je bilo tak fajn malo čvekat.user posted image

Zdaj pa vas grem nazaj prebrat, da vidim, če je kaj novega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2780
17.6.2008 21:48:36   
Anonimen
Fajn slikce. user posted image
Predlagam, da damo tiste, ki ne želimo javno svojih slik objavljat,  slike gor in pod geslo, in si potem gesla povemo po ZS, da se bomo v porodnišnici spoznaleuser posted image
Jaz bi tudi rada rakca. Še štiri dni naj počaka, potem pa si želim, da ga spoznam v živo škratka malega. Poznam par rakcev in so zlo fajn - z dvojčki nekako nisem na isti valovni dolžiniuser posted image .
Razmišjlam pa še, ali si želim na Blackyjev seznam ali še neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2781
17.6.2008 21:56:14   
netki
se vam še nič ne spi???

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
17.6.2008 21:57:43   
glugluglu
24julij, kako cotkana punčka, pa lepo uživajta še naprej,

populis, si že kaj bolje? Samo, da te ni Jurman kaj zastrupiluser posted image , ne sej najbrž ne, si me pa spomnila, da moram tja enkrat iti na solato kraljico, ki mi je ful dobra, jaz pa že dolgo časa nisem bila.Danes sem se pa potem pregrešila in zavila kar v McDonalds, no namesto pomfrija sem vzela solato pri meniju. Vsaj nekaj, pa od pijače juice.

neboglasnica, se mi zdi, da si pa ti skoz v akciji, da imaš stalno kaj, a sploh kaj počivaš? Meni je G danes rekla, da moram večkrat na dan počivati pa noge v luft in vprašala ali počnem to, jaz pa si skoraj nisem upala odgovorit, da bolj slabo. Potem pa sem dobila list za štetje gibov in je rekla, da več kot bom počivala, hitreje bom do 10 prišla.
Pa še to je rekla, če ti zaporedoma 3-4 brcne se to šteje samo za en gib.

zimska, hvala za link glede polnjenja črva, meni je že spustiluser posted image , res bo prav prišlo.

pregledi: meni je to res čudno, da je tako drugače pri vsakem, pri nas pa skoraj vsakič urin damo, sedaj ta ctg vsak teden, ki mi gre že na živce,
danes sem skoraj na tešče prišla na pregled (je bilo bolj zgodaj), potem me je, ko me je priklopila na ctg, vprašala, če sem kaj jedla: Jaz pa, da sem samo pila in pove, da moram pred ctg-jem jesti, ker je dete potem bolj aktivno.
Malo je čudno gledala moj pritisk 90/55, ampak očitno tu ni pomočiuser posted image . Ne vem zakaj je panika za visok pritisk, za tako nizkega pa nič.

inigo, ja, da ti ni resuser posted image kaj sprožilo?

Jaz bom svojo torbo - ruzak spakirala v soboto, sej drugače imam že toaletno torbico pripravljeno in vse ampak, ne pa še spakirano v torbo. Danes sem res še zadnje stvari nabavila in bi morala sedaj imeti vse, za bradavice pa sem poslušala nasvet od Lex - lanolin od multi mam. Bomo videli.

Stolček za hranjenje: jaz tega še nimam, ker smo tistega, ki sem ga imela pri Marku in Nini potem kar prodali (sej sva vse dala stran, potem ko je šlo pa vse stran smo se pa za tretjega odločiliuser posted image ),

za stolček imam še čas 5-6 mesecev. Prej sem imela od Peg Peregota prima papa, meni je bil fajn, res pa je, da je do pribl. 3. leta potem pa konec. Trip trap imaš pa lahko za skoz in mi je tudi dober. Tako, da sedaj ne vem še, ali varianta trip trap, ali pa tak oblazinjen s koleščki.  Drugače pa ta res originalni trip trap je ene 4x dražji od tega pri Recinku.

Joj še to, da se pohvalim, včreraj sem po klicarjenju dobila keramičarja, ki ima nekaj lufta slučajno, ker je eni stranki ploščic zmanjkalo in jih dobi šele v soboto, in bo takrat tam nadaljeval, tako, da bo lahko našo zgornjo kopalnico do petka zrihtal,user posted image user posted image user posted image (danes popoldan je že začel)
to je res sreča, ker ta keramičar je skoz zaseden no vsi so zasedeni, mi ga je pa sosed priporočal, ker je njemu polagal, ampak ne vse, za stopnice na primer ni imel več časa.
Je pa to drago ko user posted image , če bi dali vso keramiko, ki jo imamo, nekomu položit bi že s tem bankrotirali.

Neposredna povezava do sporočila: 2783
17.6.2008 22:02:49   
glugluglu
aja še to, jaz tudi navijam za rakca bolj kot za dvojčka,
pri prvem sem navijala za škorpijona in je škorpijon, čeprav sem imela rok poroda na tehtnici, Nina bi pa lahko bila devica (dovolj je, da sem jaz), če bi malo zamujala, ampak jaz sem navijala za levinjo in je uspelo.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
17.6.2008 22:15:18   
neboglasnica
glugluglu: počitek, kaj je to? Ja, res bi se lahko pri Jurmanu dobile, saj tudi meni že nekaj časa njihova solata hodi po glavi. Kdaj torej? Pon, tor?

Grem spat oz. nekaj moram nujno še prej pojest, pa fuzbal se mora končat...

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 2785
17.6.2008 22:15:49   
Motoristka
nanka-ja škorpjoni/škorpjonke znajo pičiti...samo imam občutek, da imajo vsi/vse nekaj šarmantnega.user posted image

Ina82-hvala...saj vem, da ni tako grozno....ko bo za mano bo super!

Grem spat...lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2786
17.6.2008 22:17:58   
nanka
Motoristka imaš prav ja. Jaz vas tudi zapuščam, grem spat dovolj imam fuzbala za danes.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
17.6.2008 22:17:58   
glugluglu
flower, jaz imam prijateljico škorpijonko in se ful dober razumeva, naš Mark je tudi fajn otrok, res zna tudi pičiti včasih, da samo gledaš in zna biti zadeva problematična, ampak na splošno je med ta bolj pridnimi,

sicer ta horoskop je zame itak tako, nekaj za zraven, drugače mislim, da je značaj odvisen od mnogih drugih dejavnikov, ki vplivajo na vsakega.

Neposredna povezava do sporočila: 2788
17.6.2008 22:22:25   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

glugluglu: počitek, kaj je to? Ja, res bi se lahko pri Jurmanu dobile, saj tudi meni že nekaj časa njihova solata hodi po glavi. Kdaj torej? Pon, tor?

Grem spat oz. nekaj moram nujno še prej pojest, pa fuzbal se mora končat...

Nočka

ja jaz bi res kar v torek, ko bom tam okoli letala

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
17.6.2008 22:30:33   
moya
ja, škorpjončki, sem vedno govorila : samo škorpjona ne, evo pa je moj user posted image  škorpjon... tko da user posted image
ampak vseen bi rajš rakico, samo potem bo mogla pa kar 14 dni prej prit...user posted image

sem vedla da je danes nekaj v zraku, pritisk, luna, dež , men je user posted image user posted image user posted image  k user posted image ...

Neboglasnica - zakaj ti jane črv ni všeč? user posted image  a si ga imela že prej al si ga sedaj kupila.. če si ga imela že prej, kako se pa obnese kot počivalnik za user posted image ?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   Julijke 2008 III. del
17.6.2008 22:53:39   
dzanika
Hvala bogu da se men pa ni treba lih obremenjevat kaj bo po horoskopu k nič kej preveč ne verjamem v te zadeve. Men je to kr neki. user posted image Tko da se sploh ne obremenjujem kaj bo. user posted image

Nč, tut js vas zapuščam pa grem v vodoravno počas še mal knjigo brat pol pa spat. Nočko

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
17.6.2008 23:01:20   
Blacky30
HD, samo res čudno, da ti je g. rekel, da bi škodila user posted image  s user posted image . Pa celo nosečnost nisi imela nobenih težav. Jaz mislim, da si lahko privoščiš, da se ne bi smelo nič zgoditi, še posebej zato, ker si zaprta in se še ne odpiraš. Sperma pomaga k sprožitvi poroda itak šele takrat, ko je otrok pripravljen priti ven, redko sproži prezgodnji porod.

24julij, kako je luštna vajina deklica. Za pojest....user posted image user posted image

Zimska, ti to meni resno??? Glede seznama mislim...user posted image

Angellina, jaz bi izbrala rakca, čeprav so tudi levi super. Jaz sem rak, mož je lev. Sicer me malo skrbi, ker smo rakci taki občutljivi, pretirano čustveni ljudje in upam, da se bom ujemala z otročkom, da ne bova skupaj jokala in se smilila en drugemu, namesto da bi ga jaz gor držala.user posted image   Pa ful lep kompletek!!!user posted image user posted image user posted image

Populis, morda pa si pojedla kaj napačnega? Upam, da te čimprej mine slabost.

Iiiiii, same lepe nosečke na kupu, lepe slikice.user posted image

Ana2007, to je lega, da otrok leži z glavico navzdol, tak da ne leži povprek. Jaz sem se raje kot na EA v MB odločila za ultivo na Ptuju. Glede EA pa je potrebno najprej iti na predavanje oz. posvet k anestezistom. O tem ti je nasara88 govorila. Tam poslušaš vse o EA, plusi, minusi in podpišeš list, da se strinjaš z vsem. Na ta način si potem dogovorjena za EA. Če pa jo dejansko potem dobiš v MB, pa je zelo malo verjetno. Takšna je vsaj dosedanja praksa.

Nasara88, hvala za info. Pa gremo poslušat, ne?user posted image

Uffff, motoristka, škorpijoni pa so baje najbolj zaj..... ljudje. user posted image  Čeprav moja najboljša prijateljica ni, tak da ne vem, pravijo pa vsi tako.

Lidija***, jaz sem za božič dobila spominsko knjigo za user posted image  "Moje prvo leto". Pri Nejcu pa sem imela Mali jaz in je super, ker je do vstopa v šolo, samo je ni več v prodaji, žal.

Tims, ful lepo za nastop. Vidim pa, da si ti enaka cmera kot jaz. Meni je tudi kar nerodno na takih nastopih, ker gre en paket robčkov, pa samo moje smrkanje poslušajo.user posted image  A si ti tudi mogoče rakica?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2792
17.6.2008 23:02:29   
Blacky30
Upsss, flower, jaz pa ravno o tem nakladam, kak pravijo, da so škorpijoni zmaji. Sorry..... ti sigurno nisi.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2793
17.6.2008 23:03:52   
Blacky30
*Angelina*, jaz bi te prosila geslo do tvojega albuma.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 23:10:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
17.6.2008 23:14:12   
Blacky30
Ja, mojcek1, se mi je v zadnjih dveh tednih tudi že zgodilo, da me je tako brcnil oz. se raztegnil, da je konkretno zabolelo. So že kar močni tile naši srčki v trebuščkih, pa težko se že premikajo, tak da se to pač tak občuti. Sicer pa me tudi večkrat konkretno v mehur boksne, da se skoraj polulam.
Drži se, saj petek je že blizu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2796
17.6.2008 23:15:20   
Blacky30
Zdaj pa tudi jaz moram iti spat, zjutraj moram malega zrihtat za vrtec.

Nočko, punce moje, sladko spančkajte in se držite čim dlje od wc-jev.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
17.6.2008 23:20:49   
glugluglu
mojcek1, ja včasih kar zaboli spodaj, ali ko vstanem sploh ne morem začeti hoditi, ko pa trebuh otrdi pa se itak ne morem premakniti, in, če stojim ali hodim, počakam pri miru, da otrdelost mine. Pa tudi že pritisne dol, zaboli in hkrati zašpika, moja G je rekla, da se to vse že pripravlja na porod. Ampak ne pomeni pa, da bi šla kar takoj rodit.

Neposredna povezava do sporočila: 2798
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 23:31:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2799
17.6.2008 23:33:48   
Inigo
hja, to tut men pravijo, da se pripravlja... že 14 dni. pa še nič ni... user posted image pa še rima se! user posted image

hja, te moje mišice in musklfibr... ma to mene boli tu čisto zgoraj, nad popokom. tam kjer mi trebuh otrdeva, ne spodaj. če bi me spodaj, bi si mislila, da je od user posted image

in mojemu je danes slabo... preveč se je najedel in mu je slabo! kk mu je lahk zdj slabo ko bi jst user posted image glih zdj mu more bit... a prej, ko nisma mogla, no... nism mogla, pa mu nikol ni blo!

joj, zdj sm se pa še razpizdla... ja, sm nora, vem da sm user posted image hormončki pač!

glede bolečih gibov - ja, to mene tut včasih prav boli. sploh zdaj, ko me še mišice matrajo. malo boli ja. najbolj scensko pa je blo ene par tednov nazaj, ko me je naš Brinko direkt u želodec brcal. in mi je tu in tam tudi po cel požirek hrane prletel nazaj v usta user posted image kr vrglo mi je gor. ja, to pa so prigode...

nč, mislim, da je cajt, da se spravim ajat. lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?