|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
17.6.2008 6:53:25   
neboglasnica
Dobro jutro!

Najprej vsem tisto kar bi spile: user posted image user posted image user posted image , kava, čaj, kakav.....

nyah RR: vse bo ok, saj se bo dete še obrnilo, sem prepričana, držim pesti...

Ves čas vas berem, kako bi šle rodit...pa si mislim, kam hitijo, saj je še ogromno časa. Pa izračunam, da niti ne. Julij bo vsak čas tu. In to jaz, ki sem celo user posted image želela roditi junija.

Iščem čokoladke, ki sem ih zadnjič skrila in jih ne najdem. Preveč dobro skrila ali že pohrustala, pa se sploh ne spomnim? Me je pa danes spet vse boello, tako da spanca ni bilo kaj dosti, smrk. Tele kosti so po mojem že čisto razštelane, saj me bolijo večino nosečnosti.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
17.6.2008 7:07:26   
nanka
Dobro jutro,

vidim da si ti tudi bolj zgodnja neboglasnica. Pridi k meni po čokolado, pri nas je je za izvoz, jo nobeden ne je, še tije otroci ne. Komaj čakam kakšen piknik, da jo razdelim drugim otrokom.

Danes imava z Zojo spet potepanje na spisku. Greva k meni v službo potrdit ene papirje, potem gre k očkatu v službo jaz pa na pregled, me prav zanima kaj danes spet ne bom izvedela, potem pa še na kosilo. Pa bo spet popldne. Medni tile dnevi tako hitro minevajo, da si sploh ne morem mislit. Še ta teden pa sta otroka spet doma, juhuhu so počitnice in nobenih obveznosti in razvozov na dejavnosti.

Upam da bo danes kaj manj padalo, da ni treba skoz teh dežnikov vlačit s seboj.
Uf danes sem stopila že v 38 teden, saj pravim da hitro gre.

Nyah saj mogoče se pa dete še obrne in bo vse OK.

< Sporočilo je popravil nanka -- 17.6.2008 7:10:32 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
17.6.2008 7:22:55   
jocika
moj pa pride v petek zvečer in se bo temu tudi težko izogniti, ampak si sploh ne predstavljam kako bo to šlo,

zimska baje to o spermi res drži, pa še orgazem pripomore k popadkom,

če to res vse drži bom jaz v soboto rodila .

Ker še nisem vse prebrala, ste mogoč že zdavnaj na drugo temo "prešaltale", ampak morm povedat neki hecnega na to temo. Večina nasuser posted image  je takih, da nas mal mine, ker je neudobno, pa že mal boleče itd. - sploh na koncu. En moj kolega si je pa našu punco, ko je pohotna sto na uro(beri:ta pravo za sebe). In v nosečnosti ji je še bolj trgal - bi nonstop. Pa je šla 13 dni čez rok, tak da so jo pol popokal v P, pa ji sprožli porod. Kolega je pa reku, hvala bogu, si bom lahk mal spočiluser posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 8:13:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
17.6.2008 8:31:56   
Nyah*
Pupulis, user posted image user posted image user posted image  za sanje, ti pa mas cas ponoci! Vstajas, pa se tolko sanjas, se ti vec dogaja kot podneviuser posted image .

Zdaj bom pa mal odgovorila glede vcerajsnjih vprasanj:

Plenicke: jaz sem kupila paketek Mullerjevih cisto malih, pa en paketek 2-5kg Pampersk sem dobila, tako da za zacetek bo, da vidimo, kaj nam bolje odgovarja. jaz kupujem plenike v mullerju ker so nemske, pa se ugodneje so ponavadi, ce pa s ene vozimo v Kranj, pa jih kupm pac kjerkoli.

Bradavice: jih je fajn ze v user posted image pripravit pa utrdit, jaz jih v prvo nisem, pa sem bila potem ob dojenju tako popokana in je bilo bolece ko user posted image . Baje je ful dobra neka Aventova krema, moram tut jest iti malo pogledat.

Flower: poklici na kako stevilko za narocanje, pa jih vprasaj, ce lahko vrnes kam plenicke, pa dobis dobropis ali vzames kaj drugega. Po mojem ne bodo komplicirali, probaj.

Neboglasnica: a ti bi pa cokolado, ze tako zgodajuser posted image . Jaz imam dve veliki Milki, prides?

Nas user posted image  brca sto na uro, se obraca in premika, tako da je res vse mozno. Sem se pa vceraj vseeno full ustrasila, ko sem brala malo Pusenjaka, to ni fajn zadeva, res ne. Imam pa sedaj feeling, da je dete povprek v trebuhuuser posted image .

Ina in lejla, lepo vaju je spet malo brat! Kar pogumno z nami v bojeuser posted image user posted image .

No, pa se za potesitev radovednih user posted image , pri nas je user posted image  se vedno na vrsti enkrat na teden, ampak vse tezje user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
17.6.2008 8:33:33   
sonček85
julij se bliža.kmalu boste začelerojevati prelepe sončke.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
17.6.2008 9:07:50   
lex
Dobro jutro

neboglasnica in za vse sladkosnede - izvoli user posted image

netki - a je začel mali nagajivček brcat?

krema za bradavice - jaz uporabljam lanolin multi mam

flower - te v BC so ful prijazne, mislim da se boš lahko zmenila, pa vzami kak čajček ali kaj podobnega.

nyahrr - moja je tud bila v medenični vstavi, pol se je pa nazaj obrnila, tako da držim pestkeuser posted image

grem copate iskat od Aline, ko jih 100x na dan sezujeuser posted image
aja saj je lahko oblačno, samo dežja naj ne bouser posted image

sonček - ti si pravi sonček, še malo pa bo julijuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 17.6.2008 9:08:30 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
17.6.2008 9:08:34   
Tinky
Jutro

V album sem dodala fotko 38. tedna. Upam, da je to zadnja....če ne zadnja pa vsaj predzadnja slikca bušija.

To noč sem spala kot dojenček, zbudila me je samo moževa ura in pol sem takoj nazaj zaspala.
Danes moram šparat moči za  večerno nogometno tekmo. Samo kokice in kokakolo moram nabavit user posted image

Kot kaže bom v četrtek začela prat cunjice za dojenčka, komaj čakam user posted image .

Blacky, kompletek bom slikala popoldne, javim ko ga bom dala v album.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 9:39:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
17.6.2008 9:41:42   
jocika
Tinky, kak lep, majhen buši - madonca morm svojga enkrat prpopat gor, se bom probala zdle pomatrat...ker je ogroooomenuser posted image
Kar se pa kremce za bradavice tiče, pa hvalijo od Aventa - Soothing Nipple Cream.
Men je dala nečakova punca testerčke te kremce za sprobat, pa sem že od drugih pohvale slišala. Pa ni je treba odstranjevat pred dojenjem.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
17.6.2008 9:47:17   
lex
Jaz sem pa včeraj 40 minut ležala na ctg, pa me še ne bi pustili. Pa ni kazalo nobenega popadka, ampak je dobila obisk iz ministrstva in pol sem jih poslušala ko so čvekaliuser posted image , sem skoraj zraven zaspala. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
17.6.2008 9:48:20   
lex
Tinky ti imaš tak lepi trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
17.6.2008 9:56:29   
jocika
Evo, nekak mi je uspelo prpopat še dve slikce - 34. teden, da vidite,kaka hruška debeluška sem pa jazuser posted image user posted image
Sam to še ne vem, kako narediš bližnjico - da maš album že spodaj pod podpisom, ker pri meni je treba kliknit na jocika itd.user posted image   ???????????

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
17.6.2008 9:59:21   
jocika
Pa ena fotka je še stara vmes- 20.t., pa mi je kr vse skup vrglo pod isto imeuser posted image
Matr, čist sem leva za te forume - to je 1., da sem se sploh na kakega pridružla...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
17.6.2008 10:01:05   
liju
Dobro jutro!

Kako ste kaj spale? Jaz sem še kar ok, samo mi je bilo premalo. Me je Nino že ob sedmih ven vrgo. Te pa pride v spalnico in se začne dret mami stani se user posted image user posted image user posted image

Nyah:tudi jaz sem imela prvič težavo z dojenjem, mi je mali naredil cele kraste po bradavicah in sem mislila, da bom hin od bolečin, zato sem si pumpala in po mesecu dni obupala.user posted image
Zato pa ne bi rada da bi bilo spet isto. Daj če boš vedla točno za katero kremo gre, mi prosim javi, sicer sem si včeraj 2x že namazala z to DM- ovo, pa se mi zdi da je malo boljše.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
17.6.2008 10:01:31   
Nyah*
Tinky in jocika, kaksna lepa trebusckauser posted image user posted image user posted image .

Jaz svojega sploh ne dobim celega v objektiv user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
17.6.2008 10:01:33   
lex
me tvojega vidimo, svojega pa ne zdaj si grem pa očke pastuser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
17.6.2008 10:03:16   
neboglasnica
Hvala za čokoladne dobrote, so mi pasale... Mnjami..

Meni se pa tako spi, pa moram biti pokonci, saj imam mojstra v hiši, moža pa na terapiji.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
17.6.2008 10:10:15   
netki
jutro!

jah, je panika prevladala in sem šla danes na ctg v P. Pa so mi najprej komplicirali ker nisem imela napotnice in nato le posneli. Je blo baje vse ok, celo neki gibov, popadkov nič.
Sej nisem hotla panike zganjat, sam od prve user posted image  imam tako izkušnjo in ne bi rada da se ponovi. Potem pa gledam tam tiste sestre, ki me tko začudeno gledajo, češ, saj je vse uredu.....user posted image

čez tri dni imam spet kontrolo.....zdej me pa zanima kdaj je to čez tri dni...petek ali sobota???? kaj ve mislite?

pomirjena pa nisem ravno veliko ker še vedno ne čutim nič. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2644
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 10:10:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2645
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 10:11:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2646
17.6.2008 10:21:01   
Juno
Tinky - wau, kako lep trebušček! Ti bi se ga pa rada znebila...Ja, saj te razumem, še lepši je zakladek, ki se skriva notri...Še malo, pa bo!
jocika - tudi tvoj buši je čudovit.

Malinov čaj - jaz sem ga kupila včeraj in sicer v BTC-ju, v zeliščni trgovini Basilica, ki je nasproti vhoda v otroški H@M v City parku. Piti ga bom začela naslednji teden, ko se vrneva iz sestanka z Marlesom. Upam, da bo pomagal.
Joj, midva nisva user posted image  že celo večnost. Poskusila sva enkrat v četrtem mesecu, pa sem potem krvavela in od takrat nič več...Sedaj bi bil pravi čas, da malo pospešiva porod, ampak ne vem če bo kaj iz tega. Komaj čakam, da pridem spet v formo po porodu, da nadoknadiva za nazaj user posted image .

Blacky30 - ti pa res za vsako najdeš lepe besede!!!Prava pozitivka si! user posted image user posted image user posted image

netki - tudi jaz bi rekla, da je čez tri dni je petek. Te pa čisto razumem, da si zaskrbljena ker ne čutiš gibov. Pri meni je bilo podobno. Ko sem pred 14 dnevi prišla iz bolnice, je bil moj mali nenavadno miren. Bila sem vajena da mi razgraja po trebuhu, potem se je pa kar čez noč full umiril in ga skorajda nisem čutila. Ampak pri meni je bil razlog ta, da so mi dali inekcijo za razvoj pljučk. Na srečo je sedaj bolje in spet veselo razgraja.
Držim pesti, da bo tudi pri tebi bolje. V primeru da imaš slab občutek, se ne sekirat, če te sestre gledajo postrani. Bolje da preverijo in je vse ok, kakor obratno.

< Sporočilo je popravil Juno -- 17.6.2008 10:22:49 >

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
17.6.2008 10:29:15   
klarazan
Dan,  čeprav ne kaj prida, tole vreme me počasi ubija, sicer pa nisem edina, a ne??user posted image , kar se user posted image tiče tudi pri nas ni na dnevnem redu ampak bolj na tedenskemuser posted image , ker že s trebuhim bolj težko skup pridevauser posted image , pa saj bo čez kakih 9 tednov že boljeuser posted image , joj kje je še to???

Problemi z vezmi med nogami so pri meni prisotni že kakšna dva meseca, pa jih nisem imela ne v prviuser posted image   in ne v drugiuser posted image , sedaj je pa živa štala, zdej ne vem a je to že EMŠO al kajuser posted image .

Moram vam povedat, da sem danes dobila e-zavitek, sem totalno razočarana, pa ne da sem drugač zakomplicirana in malenkostna ampak ne vem no, a se vam zdijo tele cotke lepe?, to seveda sprašujem tiste, ki ste to naročile in že dobile, men osebno kar se barve tiče je še OK, sam to,  da imajo pa nežno plave in belo-beš cotke črne gumbe, HALOuser posted image , pol dobim posteljnino, ki zgleda nekako tako, kot bi jo imela mesec dni na soncuuser posted image , totalno zbledene barve ker pa še to ni dovolj, mi pošljejo postlco v beli barvi, jaz pa spalnico celo natur, še previjalno, pa normalno, da sem hotla natur tudi postlcouser posted image , mater sem jezna, sem vam mogla mal potožit.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
17.6.2008 10:31:39   
netki
mislim da je skrajni čas da si pripravim torbo za P, sem si rekla da bom kr danes to naredila.....nikol ne veš....

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
17.6.2008 10:48:53   
Juno
Juno a sta dala delat hišo na ključ? in koliko računata, da vaju bo prišlo

Ja, naročila sva montažno hišo na ključ: Marles, hiša Modern, klasična izvedba, najdebelejše stene, troslojna okna: 118.000 EUR.
V tej ceni ni npr. rolet (6000 EUR), ni dimnika (okoli 5000 EUR), idejnega načrta, PGD-ja,.......
Če se zanimaš za montažno hiško in bi rada več informacij, mi piši na ZS, pa ti napišem podrobnosti.

Lex in ostale, ki ste se lotile klasične gradnje. Priznam, da vas občudujem, kajti vem koliko časa in živcev gre za to.
Midva sva se odločila, da bova najino hiško delno podkletila (cca 35 kvadratov) in to morava izpeljati sama, s tem Marles nima nič. Ko sva se informativno zanimala koliko bo to stalo, so nama govorili 10-12.000 EUR. Potem, ko sva mojstru rekla naj naredi predračun po specifikacijah, je prišla ven čisto druga cena - 20.000 EUR. Naju je skoraj kap! Najhuje pa je to, da ko so začeli z zemeljskimi deli, ta cena samo še raste. V predračunu namreč piše izkop 200 kubikov, izkopali so jih 400 itd, itd....Pa še vodo imamo, tako da bo treba drenažo delat....Meni se kr živčki kravžlajo....
Pri montažni hiški veš kako in kaj. Veš kaj dobiš za koliko denarja (no, ni čisto tako, tudi tam te nategujejo, a precej manj). Tako da res občudujem tiste, ki boste komplet gradnjo izpeljali sami.

V glavnem stara hiša je že porušena, izkop je narejen, začeli so delat klet. Če bo šlo vse po planih, bo klet in plošča v enem mesecu gotova. Septembra pa pridejo Marlesovi mojstri in se lotijo hiške. Ključ naj bi dobila februarja 2009. Komaj čakam!

Ploščice za kopalnico sva izbrala in sicer v zen-barvah, naravnih, sproščujočih, zemeljskih. Ploščice je bilo enostavno izbrati, težje je bilo povedati kako bi imela postavljene, saj nisva imela pravih idej, pa težko si je predstavljati, če nimaš prostora pred sabo. Izris bo narejen konec tedna, bomo videli kako bo.
Izris morava nujno narediti že sedaj in ga nesti na Marles, 60 dni pred odpremo hiše, da nama zaračunajo spremembe in podpiševa dodatke k pogodbi...

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?