|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
17.6.2008 18:44:17   
ana2007
Pozdravljeneuser posted image !
Ali mogoče katera ve kakšna je vzdolžna glavična lega. Jaz se na te lege nič ne razumem. Zdi se mi samo da mi moja tamala leži čisto povprek.
Ali se je katera za julija že naročila v mb na epiduralno?

Čestitke vsem! Vidim da se zelo dobro držite.

lp
ana 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
17.6.2008 19:22:31   
maja24
Pa kje ste zej,a ste šle vse spat al kaj,no ja glede nato kakšn je vreme čist vrjamem da pojstla kr vabiuser posted image user posted image

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   Julijke 2008 III. del
17.6.2008 19:32:13   
dzanika
Sam res, dones k je takšno vreme bi lahko mal bol čvekale. Men je dolgcajt za umret. Pa še sama sem doma k je user posted image v službi. user posted image In res sploh ne vem kam naj se dam. Se že cel popoldne sprehajam od kavča do hladilnika do računalnika pa nazaj na kavč. Groza!! user posted image Povrh vsega mi je pa še slabo k sem se vsega tolk nažrla. Sam sladko bi jedla, pol mi je pa slabo. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
17.6.2008 19:36:31   
Nasara88
Ana2007 in Blacky pa mogoče še katera, ki razmišlja o EA v MB P. Včeraj sem po nasvetu Blacky klicala na št., ki jo je objavila (mislim, da na strani 100) za posvet za EA. Ker je posvet danes odpadel, mi je rekla naj pokličem drugi ponedeljek dopoldan in nas bo v torek več, saj jih je že kar nekaj klicalo user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 19:37:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
17.6.2008 19:38:50   
netki
jano...kje so slikice iz srečanja?????

Neposredna povezava do sporočila: 2756
17.6.2008 19:47:50   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Sam sladko bi jedla, pol mi je pa slabo. user posted image

Hvala enako,dobr da sm že vse pojedla da mi je zmankal,no ja dones sm že eno kilo breskev pojedla,tolk so dobre,zej pa vsak dan čekiram kdaj bojo češne zrele da se jih najem preden grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 19:49:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2758
   Julijke 2008 III. del
17.6.2008 19:52:46   
dzanika
Js ne vem, al vreme vpliva na nas al kaj je da vse sam jamramo. user posted image Sam js se res dones tko slabo počutim... In tut men je šekr slabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 19:57:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
17.6.2008 20:02:23   
netki
se pridružujem vsem jamrajočim....

tud jst se dans slabo počutim in vse mi gre na jetra.....je mali ful čvekal in mi je šel že tko na živce da sem šla ven user posted image  pa še sama sva doma,....

pojedla sem pa že tud pol kile breskev, četrt lubenice, 4 tople sendviče......pa še mi neki manjka....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.6.2008 20:05:57   
Inigo
men že cel dan trbuh tolk otrdeva, da mam že take bolečine kot musklfibr. in slabo... skos mi je slabo. še mami je dans rekla, da sm nekam tiha in da slabo zgledam. ka mislite da je to alarmantno, naj pokličem v P al pa kr tja grem?

pa sm misla, da bom danes kr cvetela, ko sm včeraj po dolgem času spet uživala v slončkanju... user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
   Julijke 2008 III. del
17.6.2008 20:09:21   
dzanika
Če ma katera čas lahko pomaga eni pri nalogi za fax. Če je kteri tko dolgčas kot men. Sej vidim da nekatere ste pa že ble pridne. Same julijke smo ji odgovorile. user posted image

Link: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2848475&mpage=1&key=&#2893104

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
17.6.2008 20:16:57   
ana2007
Pozdrav!
Nasara88
Anastezijo se je potrebno dogovorit z anastezistom. Sem zmenjena da ga pokličem jutri. Vam javim kako se dogovorim in kakšen je potek.

an

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.6.2008 20:21:01   
lindy
Evo tuki so slikce http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=javni&albumid=23736&asortType=3&apage=1

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
   Julijke 2008 III. del
17.6.2008 20:26:17   
dzanika
Mene tut zanima za tale paket k ste dobile neko prijavnico v materinski šoli... Od katere firme je to?? Ker tut v naši materinski šoli nismo nič dobili. user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 20:28:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.6.2008 20:56:13   
Motoristka
Hojla!

Tudi jaz sem danes bolj slabo...zgleda, da je že vpliv polne lune, ki je jutri in naj bi bila kar močna.Mogoče bo pa katera odromala v rimuser posted image ...končno bom diplomirala, tako da imam v ponedeljek ob 10.00 zagovor...že zdaj me je grozn strahuser posted image in sem danes izvedela kar po telefonu od mentorja.

Hmm...jaz pa sem si vedno želela, da bi bil moj otrok po horoskopu škorpjon, samo ne rakec, ker naj bi bilo to občutljivo znamenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2768
17.6.2008 21:05:02   
nanka
Znaki horoskopa, hm, motoristka, jaz si ne želim škorpijona, je moja taščica, saj se čist krasno razumeva, ampak zna pičit kot tapravi škorpijin. Imam pa doma moža rakca ( krasen in čudovit mož in očka), dve levinji ( ampak pravi levinji) in ribico ( moj sine uf to je šele občutljivo znamenje, imam enega čisto dovolj). Upam da bo tole dete res rak in ne levček, ker sta dve čisto dovolj.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 21:12:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 21:14:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2771
17.6.2008 21:20:40   
lidija***
Lep pozdravuser posted image !
Me zanima, če katera ve, iz koroške, kako je z Ultivo v porodnišnici SG?
Zanima me tudi ali ste si kupile dnevnike za user posted image ? Jaz sem imela pri prvih dveh Dojenčkovo spominsko knjigo od DZS, je fajn po dnevih do enega leta. Če ima katera tudi kakšno, ki jo priporoča naj napiše, da lahko mal primerjamo. Jaz sem bila ful pridna pri teh dnevnikih in sedaj z veseljem pogledam kako je že bilo, ker tako hitro pozabiš stvari.. Pa mislim, da bosta tudi oni veseli, ko bosta lahko videli kakšen je bil njun razvoj prvo leto.  Uživajte kolikor še lahko!
Mene v soboto čaka še poroka!user posted image  Ne vem kaj naj oblečem, ali bom sploh zdržala, saj kakšen dan se komaj premikam, sploh če me močno brca. Moži pa se brat, tako, da se ne morem izogniti. Upam, da ne bo vročine! 

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
17.6.2008 21:23:09   
tims
Zimska, ti kar pocukaj, če se kje srečamo user posted image

Se pa oglašam, da vam povem kako je bilo na Timovem zaključku. Tko, da sem več kot pol ure sam jokala. Men je bilo tako lepo...... Otroci so bili oblečeni v prekmurske noše, ker grejo v četrtek na celodnevni izlet na Ptuj in jih je vzgojiteljica naučila nekaj pesmic in plesov s tistega konca. Ko so peli "Jaz sem mala rouža...." sem mela noge kot iz pudinga. Sploh nisem mogla nehat jokat. Pa to niso hormoni, da ne bo katera mislila. user posted image  Pri meni je na vsakem njegovem nastopu tako. Ko ga vidim tam kako pleše, si ne morem pomagat in solze so že tu. Se mi zdi tako odrasel...... Joj, samo ko se spomnim na nastop, mi je ful toplo pri srcu. Nekatere mame so me prav čudno gledale, kaj mi je, jaz pa njih, kako da jih tak nastopek nič ne gane user posted image .

No, to je to, zdej grem pa fuzbal gledat user posted image . Italijani vodijo, če katero slučajno zanima user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.6.2008 21:23:46   
ina82
mojcek1 in dzanika-spraševali sta za ta letak iz MŠ. Na eni strani je bila samo prijavnica (pač daš osnovne podatke), na drugi strani pa je bilo preko 10 sponzorjev tako da nevem točno za katere vse gre(vem da sta med njimi pikapolonica in avent), ne delijo pa tega vsepovsod. Mi ki smo hodili v zdravstveni dom MB smo dobili, tisti ki pa so hodili v bolnico na predavanja pa ne tako da....
motoristka-saj vem da ne boš nič kaj bolj mirna če ti rečem da sploh ne rabiš bit živčna glede zagovora diplome, ker vem kakšna sem bila jaz pred 3 meseci, ampak res ni bav bav. moreš samo vedet da si praktično že na koncu, vprašanja pa so itak iz diplomske pa še zraven jo lahko imaš tak da noter poškiliš in je to to. ti pa želim dosti sreče
jaz bom tud v pon klicala zaradi EA tako da se v torek itak z nekaterimi vidimo
kak je fajn ko vidiš slike  deklet s katerimi čvekaš že osem mesecev, jaz se še nisem potrudla da bi dala kako slikico v album
lepo se imejte še preostanek večera, se grem dragemu stiskat-je verjetno eden redkih ki ne gleda nogometa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 21:31:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ana2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?