Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:35:37
|
|
|
|
nanka
|
24julij, super da sta obe OK in že doma. Zdaj pa uživajta in se cartajta. Saj bosta to ležanje nadoknadili s sprehodi, samo da da se vreme malo naredi, ker tale dež jje že .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:36:00
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, ti moram povedat, da so danes slike iz Foto Tabor že prispele in sem zadovoljna. Zdaj pa ne vem, ali so se popravili glede kvalitete ali pa sem jaz manj zahtevna od tvojega moža. In cena je bila ta nizka, tak da še nisem bankrotirala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:41:04
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: moya ležalnik - mi smo dobili takega od prijateljice, ki so ga uporabljali od začetka. če je bil za njih dobr bo tud za našo . po mojem samo komplicirat ne smemo... Pa ne gre tu za kompliciranje, pač pa za to, da se otroku ne ukrivlja hrbtenica. To pa ima lahko večne posledice. Kaj te vem....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:42:09
|
|
|
|
liju
|
24 julij: samo da ste doma, lepo se cartajte in tudi kako slikico nam pripopaj za lušte . ležalnik:mi ga imamo še od prvič, pa je full dober se ga da čisto poležat, pa full dolgo smo ga uporabljali, mali je papcal skozi v njem. Stolček za hranjenje pa tudi mi nimamo original ima noge na A, pa je full stabilen, ne more nikamor past.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:43:00
|
|
|
|
Inigo
|
24julij - supeeeeeer! ful sm vesela za vaju... kk vama je fajn. res! zdaj bi v bistvu imela še en mesec do konca... pa se že cartata. no, saj bo tudi nam hitro minilo. lepo se imejte vsi skupaj! ležalniki - jst sm dobla v Toysu za 25€ ful dobrega. od Chiccota. ga bom slikala pa ga prpopam. se da čist poležt, je lep in je lahko tudi gugalnik. res da nima igralnega loka, ampak je Marko reku, da mu ga bo kar sam naredil in bo še lepši kot original lačna sm... pa ne vem ka bi dala v usta. grem v hladilnik na ekskurzijo
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:47:01
|
|
|
|
tims
|
Blacky , si me pa res nasmejala z izjavo, da noben ne bo vedu, da je fantek. Po eni strani imaš prav, kaj pa tisti v P. ? Glede Timovega nastopa bom pa sigurno poročala . 24julij , zdaj pa uživajte in ne pozabi na bivše "sotrpinke" . Ja in ko boš imela čas, še poročilo s poroda . Todi, dobrodošla v nočnem življenju na WC. Je pa včasih zanimivo: sem ravno danes opazila, da na vrhu ena ploščica malo odstopa Neboglasnica, kaj je s Sarino šolo narobe? A sem kaj spregledala?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:47:23
|
|
|
|
maja24
|
24julij lepo da sta že doma in da se cartate,pa da sta obe OK.Še kej nam javi pa kot je Blacky napisala kšno fotko nam pokaži.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:48:08
|
|
|
|
liju
|
naš ima gugalni lok, lahko pa tačke ven potegneš in je stabilen! ga bom ob priliki slikala, samo domov ga še moram privlečt, ker smo ga dali k tašči hranit, ker ima več prostora.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:53:00
|
|
|
|
maja24
|
A mi lohka poveste kolk mate kej cunc za začetek,ker jest bol ko gledam kaj vse ma, mam tak občutek da mi še precej manjka,no ja,sej itak da bom še kej nabavla sam tolk da vem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 14:58:49
|
|
|
|
sasula
|
maja24: to se tudi jaz sprašujem in sicer imam ene 15 bodyev, 5 žabic do pasu, 5 trenirk, dvoje copatke, 6 kapic, dve pižamici, , dve spalni vreči in dve dekici, pa 30 plenic, ker sem se odločila, da bom vseeno na široko previjala. To je to, za začetek.Verjetno premalo Nekaj še dobim od prijateljice. Bom vesela, če mi katera pove koliko imate!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2008 15:01:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:03:20
|
|
|
|
Inigo
|
evo tkole zgleda
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:09:04
|
|
|
|
Inigo
|
moya - jst ga mam že ful dolgo in spim z njim in tv gledam z njim... ful je fajn. jst ga ne menjam za nič. in vem, da mi bo tut pr dojenju pršu prav. pa pol ko bo mali hotu že sedet, da mu bo opora... mislim, da je to fina naložba. tk, da če mene vprašaš - JA!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:09:45
|
|
|
|
sasula
|
moya: jaz imam črva že dva meseca in brez njega nebi mogla spati, tako, da ga toplo priporočam vsaki. JE rumeno beš in sem zadnič videla , da ga je ena že prilepila gor na ta naš forum cena EUR 40,00. Tako, da je izjemno fajn za spanje in tudi baje za dojit pride zelo prav. Upam, da je to tisto ...... kar si želela slišati
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:14:38
|
|
|
|
lex
|
moya meni ga je Aleks speljal in ga noče dat nazaj tolk je fajn. Sploh ne zaspi brez njega, tako da je lani še na morje potoval z njim
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:23:34
|
|
|
|
ina82
|
tudi jaz sem odlašala z nakupom črva, pa sem si ga na koncu le kupila in mi je žal da si ga nisem že prej-men je ful vredu, sploh za gledanje tv in za spanje-ga imam med nogami, mam istega kot je bila že objavljena slikica-v BC za 37e. edino kaj se sprašujem je, da je ful mehka in da ko bom hotela dojit bom v eni roki imela malega z drugo pa si bom morala nameščat pravo pozo, nevem kak bo to zgledlo, itak pa preveč kompliciram tak da nekak že bo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2008 15:24:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:24:56
|
|
|
|
netki
|
jaz sem imela v prvo sposojen ležalnik in zato ga zdaj kupujem, ker sem brez, mi je pa zelo praktičen.... sej sploh ne vem kaj mi še manjka za cotk sploh nisem štela in pošteno povedano sploh ne vem kaj imam, grem pa v soboto v lj. v šoping in bomo še kej kupli.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:26:03
|
|
|
|
masaja
|
Moya... jaz imam črva iz Odeje (nafilan z vlakni, tako da je bolj čvrst), na začetku mi je ful odgovarjal, mislim tudi, da bo ok za dojenje, čeprav bi mi sedaj za ponoči bolj prav prišel tisti mehki črv, nafilan k kroglicami, ki se res oblikuje po telesu. Meni je Odejin sedaj malce pretrd, tako da me pod trebuhom zelo moti. Meni sicer pride zelo prav tudi pri gledanju TV (si ga dam za hrbet, tako da sedim malo pod kotom). Priporočam!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:32:46
|
|
|
|
moya
|
o hvala , to sem hotla slišat, ste me prepričale ! zdaj sem samo še v dilemi al kupiti v BC al v Pikapolonici, ampak verjetn bom kar kupila tega v Pikapolonici, čeprav je dražji, se mi zdi res fajn, da lahko daš še počivat vanj, pa pripneš ga, pa še v pololnoma ležečem položaju je. Pa še tako lepe barve majo..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2008 15:35:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:43:49
|
|
|
|
Blacky30
|
Pri nas pa je taka nevihta, seka in grmi, da moram računalnik ugasnit. Se potem javim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 17.6.2008 15:56:39
|
|
|
|
jocika
|
Objave: 107 Član od: 17.6.2005 Status: odsoten maja24: to se tudi jaz sprašujem in sicer imam ene 15 bodyev, 5 žabic do pasu, 5 trenirk, dvoje copatke, 6 kapic, dve pižamici, , dve spalni vreči in dve dekici, pa 30 plenic, ker sem se odločila, da bom vseeno na široko previjala. To je to, za začetek.Verjetno premalo Sasula pol manj kot ti. Oz. še manj kot pol manj
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2008 16:02:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?