|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
17.6.2008 14:35:37   
nanka
24julij, super da sta obe OK in že doma. Zdaj pa uživajta in se cartajta. Saj bosta to ležanje nadoknadili s sprehodi, samo da da se vreme malo naredi, ker tale dež jje žeuser posted image .

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
17.6.2008 14:36:00   
Blacky30
Flower, ti moram povedat, da so danes slike iz Foto Tabor že prispele in sem zadovoljna. Zdaj pa ne vem, ali so se popravili glede kvalitete ali pa sem jaz manj zahtevna od tvojega moža.user posted image user posted image user posted image  In cena je bila ta nizka, tak da še nisem bankrotirala.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
17.6.2008 14:41:04   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: moya

ležalnik - mi smo dobili takega od prijateljice, ki so ga uporabljali od začetka. če je bil za njih dobr bo tud za našo user posted image  . po mojem samo komplicirat ne smemo...

Pa ne gre tu za kompliciranje, pač pa za to, da se otroku ne ukrivlja hrbtenica. To pa ima lahko večne posledice. Kaj te vem....

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
17.6.2008 14:42:09   
liju
24 julij:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da ste doma, lepo se cartajte in tudi kako slikico nam pripopaj za lušte user posted image .
ležalnik:mi ga imamo še od prvič, pa je full dober se ga da čisto poležat, pa full dolgo smo ga uporabljali, mali je papcal skozi v njem.
Stolček za hranjenje pa tudi mi nimamo original ima noge na A, pa je full stabilen, ne more nikamor past.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
17.6.2008 14:43:00   
Inigo
24julij - supeeeeeer! ful sm vesela za vaju... kk vama je fajn. res! zdaj bi v bistvu imela še en mesec do konca... pa se že cartata. no, saj bo tudi nam hitro minilo. lepo se imejte vsi skupaj! user posted image

ležalniki
- jst sm dobla v Toysu za 25€ ful dobrega. od Chiccota. ga bom slikala pa ga prpopam. se da čist poležt, je lep in je lahko tudi gugalnik. res da nima igralnega loka, ampak je Marko reku, da mu ga bo kar sam naredil in bo še lepši kot original user posted image

lačna sm... pa ne vem ka bi dala v usta. grem v hladilnik na ekskurzijo user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
17.6.2008 14:47:01   
tims
Blacky user posted image user posted image user posted image , si me pa res nasmejala z izjavo, da noben ne bo vedu, da je fantek. Po eni strani imaš prav, kaj pa tisti v P.user posted image ? Glede Timovega nastopa bom pa sigurno poročalauser posted image .

24julij user posted image user posted image user posted image , zdaj pa uživajte in ne pozabi na bivše "sotrpinke" user posted image . Ja in ko boš imela čas, še poročilo s poroda user posted image .

Todi, dobrodošla v nočnem življenju na WC. Je pa včasih zanimivo: sem ravno danes opazila, da na vrhu ena ploščica malo odstopa user posted image

Neboglasnica, kaj je s Sarino šolo narobe? A sem kaj spregledala?

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
17.6.2008 14:47:23   
maja24
24julij lepo da sta že doma in da se cartate,pa da sta obe OK.Še kej nam javi pa kot je Blacky napisala kšno fotko nam pokaži.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
17.6.2008 14:48:08   
liju
naš ima gugalni lok, lahko pa tačke ven potegneš in je stabilen!
ga bom ob priliki slikala, samo domov ga še moram privlečt, ker smo ga dali k tašči hranit, ker ima več prostora.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
17.6.2008 14:53:00   
maja24
A mi lohka poveste kolk mate kej cunc za začetek,ker jest bol ko gledam kaj vse ma, mam tak občutek da mi še precej manjka,no ja,sej itak da bom še kej nabavla sam tolk da vem.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
17.6.2008 14:58:49   
sasula
maja24: to se tudi jaz sprašujem in sicer imam ene 15 bodyev, 5 žabic do pasu, 5 trenirk, dvoje copatke, 6 kapic, dve pižamici, , dve spalni vreči in dve dekici, pa 30 plenic, ker sem se odločila, da bom vseeno na široko previjala. To je to, za začetek.Verjetno premalouser posted image user posted image user posted image user posted image
Nekaj še dobim od prijateljice.
Bom vesela, če mi katera pove koliko imate!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 15:01:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
17.6.2008 15:03:20   
Inigo
user posted image
user posted image

evo tkole zgleda

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
17.6.2008 15:05:57   
moya
no, mene pa še vedno " črvi " matrajo, pa verjetn niste vedle o čem govorim, ko sem napisala, da sem jih vidla v Pikapolonici takšne, ki so za nosečke, za dojit in ki se da user posted image  tudi ležat in pripet nanj pošiljam link:

http://www.jane.es/index.php?fuseaction=fitxa&id_producte=1077&tipo=30&categoria=1&subcategoria=5

se mi zdi praktično, ne vem, ali katera pozna in kakšne so izkušnje..

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
17.6.2008 15:09:04   
Inigo
moya - jst ga mam že ful dolgo in spim z njim in tv gledam z njim... ful je fajn. jst ga ne menjam za nič. in vem, da mi bo tut pr dojenju pršu prav. pa pol ko bo mali hotu že sedet, da mu bo opora... mislim, da je to fina naložba. tk, da če mene vprašaš - JA!

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
17.6.2008 15:09:45   
sasula
moya: jaz imam črva že dva meseca in brez njega nebi mogla spati, tako, da ga toplo priporočam vsaki. JE rumeno beš in sem zadnič videla , da ga je ena že prilepila gor na ta naš forum cena EUR 40,00. Tako, da je izjemno fajn za spanje in tudi baje za dojit pride zelo prav.
Upam, da je to tisto ...... kar si želela slišati

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.6.2008 15:14:38   
lex
moya meni ga je Aleks speljal in ga noče dat nazaj tolk je fajn. Sploh ne zaspi brez njega, tako da je lani še na morje potoval z njim

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.6.2008 15:23:34   
ina82
tudi jaz sem odlašala z nakupom črva, pa sem si ga na koncu le kupila in mi je žal da si ga nisem že prej-men je ful vredu, sploh za gledanje tv in za spanje-ga imam med nogami, mam istega kot je bila že objavljena slikica-v BC za 37e. edino kaj se sprašujem je, da je ful mehka in da ko bom hotela dojit bom v eni roki imela malega z drugo pa si bom morala nameščat pravo pozo, nevem kak bo to zgledlo, itak pa preveč kompliciram tak da nekak že bo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 15:24:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
17.6.2008 15:24:56   
netki
jaz sem imela v prvo sposojen ležalnik in zato ga zdaj kupujem, ker sem brez, mi je pa zelo praktičen....

sej sploh ne vem kaj mi še manjka za user posted image
cotk sploh nisem štela in pošteno povedano sploh ne vem kaj imam, grem pa v soboto v lj. v šoping in bomo še kej kupli.....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
17.6.2008 15:26:03   
masaja
Moya... jaz imam črva iz Odeje (nafilan z vlakni, tako da je bolj čvrst), na začetku mi je ful odgovarjal, mislim tudi, da bo ok za dojenje, čeprav bi mi sedaj za ponoči bolj prav prišel tisti mehki črv, nafilan k kroglicami, ki se res oblikuje po telesu. Meni je Odejin sedaj malce pretrd, tako da me pod trebuhom zelo moti.
Meni sicer pride zelo prav tudi pri gledanju TV (si ga dam za hrbet, tako da sedim malo pod kotom).

Priporočam!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
17.6.2008 15:32:46   
moya
o hvala , to sem hotla slišat, ste me prepričale user posted image  ! zdaj sem samo še v dilemi al kupiti v BC al v Pikapolonici, ampak verjetn bom kar kupila tega v Pikapolonici, čeprav je dražji, se mi zdi res fajn, da lahko daš še user posted image  počivat vanj, pa pripneš ga, pa še v pololnoma ležečem položaju je. Pa še tako lepe barve majo.. user posted image

(odgovor članu masaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 15:35:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
17.6.2008 15:43:49   
Blacky30
Pri nas pa je taka nevihta, seka in grmi, da moram računalnik ugasnit. Se potem javim.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
17.6.2008 15:56:39   
jocika

Objave: 107
Član od: 17.6.2005
Status: odsoten maja24: to se tudi jaz sprašujem in sicer imam ene 15 bodyev, 5 žabic do pasu, 5 trenirk, dvoje copatke, 6 kapic, dve pižamici, , dve spalni vreči in dve dekici, pa 30 plenic, ker sem se odločila, da bom vseeno na široko previjala. To je to, za začetek.Verjetno premalo

Sasula pol manj kot ti. Oz. še manj kot pol manjuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 16:02:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?