|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
18.6.2008 4:23:56   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image
Saj ne misliti, da sem se že zbudila, sploh še nisem zaspala. Gledam kot sova. Očitno me že luna daje. Upam, da bo to edini učinek te lune tokrat, da se ne bom naslednjič iz porodnišnice javilauser posted image
Grem zdaj poskusit zaspat, saj ko me bo pa enkrat zmanjkalo, se pa ne bom zlepa naspala.user posted image

Lahko noč, oz. dobro jutro in lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
18.6.2008 8:26:33   
ilatic
SLIKE S SRECANJA SO V MOJEM ALBUMU

se opravicujem za zamudo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
18.6.2008 8:39:20   
netki
dobro jutro!

user posted image

ja na slikicah ste res luštne, prave nosečke....
ilatic.....tebe sicer kmal nebi spoznala ampak tko fino zgledaš...res...prav paše ti nova podoba user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
18.6.2008 8:49:00   
jocika
Dobro jutro!
Včeraj je pa začel tak grmet, pa se bliskat, da sem rajš izklopla računalnik, pa sem vas zdle spet kar nekaj časa bralauser posted image
Mene pa moja punčka tak nežno brca - sam tako rukanje čutim, pa nikol ne boli, ampak je fajn. Pa razteguje se. Ampak ni boleče. Bo mnda tud taka nežna rakicauser posted image
Ina82, mojmu lubiju tud dol fisi za fusbal, hvala bogu. Se tud rajš z mano stiskauser posted image
Jaz bom pa danes spet sama doma do enih štirih... doooolgčas... Netky, a mi posodiš svojo malo čvekico? Mene pa otroci vedno tak razvedrijo, pa še tuga ne bi bla. Drugač pa predloge na dan, kaj početuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
18.6.2008 8:49:59   
nanka
Dobro jutro,
najprej vas moram prebrat kaj ste včeraj napisale, potem pa komentiram.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
18.6.2008 8:58:14   
netki
Netky, a mi posodiš svojo malo čvekico? Mene pa otroci vedno tak razvedrijo, pa še tuga ne bi bla. Drugač pa predloge na dan, kaj počet [/quote

ma ja, ti jo posodim samo za neki časa, pol mi bo pa že dolgčas....user posted image

učeri sem mela pa res vsega dost, pa tko bi mi pasal počitek, ampak sem mogla dat malega 100x na kahlo, pa to in ono....groza
dragi je prišel domov od 11-ih, pojedel in se stuširal, prilezel v posteljo in glej ga zlomka ta presneti telefon......spet so mi ga vzeli.....in se je vrnil ob dveh ponoč, ob petih pa je moral že vstat.....bogi revček

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
18.6.2008 8:58:38   
tims
Dobro jutro vsem user posted image .

Kako ste spale? Jaz sem se danes zbudila enkrat, šla na hitrco na wc in potem do 6ih. Sem kar naspana, glede na to, da ponavadi spim vsaj do 10ih.

So mi pa navsezgodaj živc potegnili moji v službi. Že več kot 14 dni pacajo moje papirje za CSD in ko mi jih končno pošljejo, ugotovim, da so en del pa pozabil poslat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da bi jih človk vse postrelu. In potem pokličem in jim povem, da mi pa en del manjka in njen odgovor čisto flegma: "Aja, no pol vam bomo pa še tisto poslal". Halo???????????? Danes pa naj bi začela s porodniško, jaz pa še papirjev nimam urejenih. Upam, da mi ne bojo na CSD kaj zatežil, k pol se mi bo pa res strgal.

Ja, imam pa tudi eno zanimivo novičko. Kot veste smo imeli včeraj pri Timu zaključek v vrtcu in tam je bila tudi mamica, ki je rodila drugega user posted image  mislim da dva meseca nazaj. In seveda čvek na veliko. Povedala mi je, da je šlo to rundo tako hitro, da so ji hlače dobesedno razrezal z nje, ker drugače bi rodila v hlače user posted image user posted image user posted image user posted image . A si lahko predstavljate to? Je rekla, da je od trenutka ko je mož parkiral, pa do poroda preteklo CELIH 20 MINUT.
Je mož razlagal, kako je žena vprašala, če lahko kaj dobi proti bolečinam, pa se je babca nasmejala in ji odgovorila:" Seveda lahko,.... otroka v naročje", in par min. za tistim je že pestvala.

Je pa doma čakala tako kot so ji naročil: popadke na deset minut, pa sta bila samo dva taka popadka, pol je šlo pa s svetlobno hitrostjo naprej. Sta še rekla, da si ne morta zamislit, kaj bi bilo, če bi se to začelo med tednom (je bila sobota, ko sta šla rodit), ko so gužve na cesti.user posted image

Tko da punce, jaz sem že naredila porodni plan, katerga bom dala babcam-rodit čimhitrejuser posted image  

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
18.6.2008 8:59:36   
netki
kuga je pa men rataluser posted image user posted image

citirat pa še svoj odgovor napisat vse v citatu....user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 9:04:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 9:23:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.6.2008 9:25:48   
netki
flower.....ne ne, moj dela na cestnem podjetju in so urejali ceste, ker je bilo ful plazov in ceste so ble vse zalite......pa je mal promet usmerjal

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 9:26:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 9:31:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.6.2008 9:35:15   
nanka
Hruška, ko sem jaz imela pri prvi nosečnosti popadke me je pikalo v križu, kot bi me nekdo zbadal. Pri drugi nosečnosti so pa popadki podobni kot menstrualni krči. Bolelo me je kot bi mi nekaj jajčnike zvijalo v intervalih, zato sem začela gledati na uro.

Neposredna povezava do sporočila: 2814
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 9:39:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.6.2008 9:39:05   
netki
flower....itak da smo radovedne sej smo babe....user posted image user posted image

ja tile popadki nam bodo še dali vetra

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.6.2008 9:59:39   
jocika
A je možno da ti je po premal kuhanem krompirju slabo v 10 minutah?

Definitivno. Jst pa tak nerada zunaj jem...nikol ni tko dobr, kot če sama skuham, moj se pa tud strinja - tak da greva ob reeeedkih priložnostihuser posted image
Men pa trebuh otrdeva zelo redko - niti ne vsak dan. Pa še to je prej tak prijeten občutek - kot val, ki gre navzgor po trebuhu. Me že skrbi v drugo smer - a to pomeni, da bom mela slabe popadke, če tko mal maternica zdej vadi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.6.2008 10:01:33   
Inigo
hruška - nekje sem prebrala, da samo po eni strani bolijo lažni popadki... ampak so neredni. torej malo na 4 malo na 10, malo na 0 minut. čr se ti pa redno pojavljajo, pa so lahko tudi pravi. mala, welcome to the club! user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 10:19:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
18.6.2008 10:27:29   
bastian111
Sploh se ne morem vklopiti v vašo debato.user posted image  Včeraj me je vse okrog trebuha in križa bolelo,vzela sem en magnesol in bolečina je popustila tudi majni krčev nimam več.Je to mogoče znak za pripravo na porod? Skratka tudi meni se zgudi ,da mi postane slabo pol pa mine.Mogoče ve katera razlog zakaj me vse okoli (trebuha križa in noge ) boli? Lp

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
18.6.2008 10:29:27   
kenya
Jutro user posted image ,

Obupna noč je za mano. Zbudila sem se ene 5ox, pa ne zato da bi šla na wc ampak enostavno me je vse bolelo in nisem mogla spat, pa še ta mala je spala pri nama in pol zasede celo postlo, midva pa vsak na svojem robu, lih tolk da dol ne padeva. Sem mislila, da bom zdej mal odspala, ko jo bom odpeljala v vrtec, pa nikakor ne morem user posted image .  Še dobr da je polna luna za vse kriva, a ne? user posted image  user posted image  Sem pa radovedna, če bo tale luna vplivala kaj na Blacky-in seznam user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Tims, tale tvoj porodni plan je men tud všeč : rodit čimprej, jaz bom sam še dodala: dobiti prostor v porodni sobi user posted image   user posted image   user posted image ,ker je baje ful gužva v lj.
Danes bom končno naredila še seznam, kaj moram še kupit za user posted image . So se mi nekatere stvari kar porazgubile, pojma nimam kam so šle. Za bradavice imam jaz tudi lanolin od multi mam, pa še tiste blazinice so prav prišle. Imam pa zelo suhe bradavice že zdaj, pa sem mislila, da bi že zdaj malo mazala. Sej verjetno ne more biti narobe?

HD, mene je prvič bolelo kot menstrualni krči, samo nekoliko močneje. Vsekakor pa ne samo po eni strani. Če ne bo nehalo mogoče pokliči svojega g. in vprašaj.

glugluglu, glede štetja gibov, men je blo pa rečeno, da vsakič ko te brcne, pa naj bo to 5x zapored, je to 5 gibov in jaz to tako štejem. A pol je vsaka runda premikanja le en gib???  user posted image   user posted image

Men trebuh rata trd, samo proti večeru, ko sem že čist utrujena. Ko pride ruby iz vrtca ob 14.30, se namreč zame začne tekanje, lovljenje, plezanje, žoganje itd. Pa ji sploh ne morem dopovedat, da sem že čist kot slon in vsa okorna. Je še premajhna. user posted image  pa tko šele proti večeru pride.

Grem na 2dcl malinovega čaja. Sem bla včeraj v tisti zeliščni trgovini v City Parku, da sem si naredila mal zaloge, pa se je prodajalka prov režala, ker je taka poraba teh malinovih listov user posted image   user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 10:54:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 11:02:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2823
18.6.2008 11:13:54   
Anonimen
jutro  vse vas neki šraufa in krči, mene pa že dva dni čist nič ne. sploh. user posted image  zdej v teh dveh dneh sm se mal sprijaznila, da ne smem tak krčevito vsak dna čakat, da se kej začne in sem potem razočarana, ker se preprosto ne bo začelo. očitno še teden, dva ne.  in pač čakam. je pa lažje, če ni lažnih popadkov, ker mi ne daje lažnega upanja.   sem pa napovedala, da bosta do nedelje dve rodili, pa še nič ne kaže na to user posted image  se še kaj javim, papa ps. 24 julij.. mala je princeska, prelepa je!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
18.6.2008 11:35:39   
jocika

Flower najbrž naju ne rabi nič skrbet, srečne bodiva, da naju nič ne matra, dokler trajauser posted image

glugluglu, glede štetja gibov, men je blo pa rečeno, da vsakič ko te brcne, pa naj bo to 5x zapored, je to 5 gibov in jaz to tako štejem. A pol je vsaka runda premikanja le en gib???

Nam so tudi v materinski rekli, da mora bit presledek med gibanji vsaj 15 min. Se pravi - gibanje(pa tud če 10*brcne - šteje se za eno), pol mora bit premor, potem spet gibanje - šteje se za drugo... Jaz sem pa prej tud mislila, da če me zjutraj 10*rukne, da sploh ne štejem večuser posted image
Zdaj pa komaj naštejem tistih 10 gibanj, ker je moja tak mali lenuščekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?