|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
12.6.2008 20:39:49   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
pocka -Zakaj pa bi ti rada spremenila delovni čas med dopustom?

ker bi potem dobila plačan dopust za 8 ur/dan, tako bom pa dobila samo za 6 ur, sej ne vem, samo razmišljam, mogoče se motim. Sicer sem pa itak prepozna, ker je treba delodajalca obvestiti 30 dni pred spremembo, jaz bi pa to naredila čez en teden.

Sem vas na hitro preletela, tako,da zaenkrat ne bom nič komentirala, grem film gledat pa nekaj pojest, nočko...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
12.6.2008 20:42:58   
pocka
Aja, eno vprašanje, malo smešno, ampak vseeno - ve, ko ste/boste na morju ali zunanjem bazenu, imate otročke v pleničkah ali so kar nageci? V vodi itak,da ji bom dala pleničko gor, ampak okoli bazena, na plaži...to pa ne vem kaj bi, kakšen predlog, izkušnja??

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
12.6.2008 20:47:42   
tinaaja
thaiss user posted image za sluzbo!

draja- ful verjamem, da te tezi tole seljenje, menjavanjem,... probaj gledat to s strani, da morda ji bo pa ta skupina bolj odgovarjala pa morda se boljse vzgojiteljice imela.. pa res vam zelim, da bo cim prej neha jok user posted image

Brina ima nov avtosedez in je danes ze gledala nogomet v njem user posted image

user posted image

http://www.kiddy.de/gb/comfort-pro-funktion

sezam - jao, mene pred 8:30 ni bliz pisarne user posted image pa maham ti lahko edin s kavice user posted image iz 13 nadstropja

Pikapola - super, da je mali OK, samo se big sister naj ozdraviuser posted image pa upam, da se obrne pikec.. a se bos sla tandemca

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
12.6.2008 20:53:05   
tinaaja
mu moram zdaj 2x na dan dajat Legofer... se vedno ful popackava

probaj z brizgo user posted image pa hitr se pocajtat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
12.6.2008 21:02:19   
amy26
danes smo imeli vpis v vrtecuser posted image , trajalo 1,5 ure me je kar malo rit bolela od sedenja

zato bi nekaj vprašala tiste katere otroci že hodijo v vrtec, tiste ki ste oddale vlogo za znižano plačilo vrtca, koliko je bilo potem znižano plačilo v % od celotne cene ki bi jo morale plačati? približno

Tinaaja sem ful vesela za Brino, torej da ji je všeč v vrtcu, mene je kar malo strah kako bo z Elo, sploh to ker bo spet novo uvajanje

Draja, mogoče se pa Živi nočni ritem popravi, ker bo morala bolj zgodaj vstajati, vsaj želim da bi tako bilo
Pri nas je ponoči dosti bolje odkar je na mleku, zaspi, trkam trkam da se ne pokvari ritem, pa v 14 dneh se je zredila  za dobre pol kile kar se prej ni v 4 mesecih, sem kar vesela da ni več tak drobižekuser posted image  pa zaenkrat ni panike da bi bila debela saj je k vodauser posted image povsod je v trenutku in nikjer niti minutke.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
12.6.2008 22:51:50   
tejčica
Še eno kratko javljanje od nas.

No, naš mali je prvič sam na počitnicah. So šle varuške na dopust in je šel Vid za en teden k mojim. user posted image user posted image user posted image  Sej mali uživa in je vse ok ma doma je pa ful čudno brez njega.user posted image   Bomo videli kolko časa bomo zdržali.

SIcer pa pri nas vse po starem. Jaz v bukvah, Taja navihana... vrtec se bliža koncu, šola pa začetku.

Imejte se user posted image !

< Sporočilo je popravil tejčica -- 12.6.2008 22:53:39 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
12.6.2008 23:30:22   
Žabika
pocka: Hana je bila zdaj na dopustu kar veliko naga in zdaj, ko ji hočeš dat gor plenico kategorično reče: nje!!!!! Je bila pa več ali manj kar v bazenčku pred apartmajem, ker je javno plažo, kjer je mivka, vzljubila šele včeraj, danes je bilo pa preslabo vreme za kopanje. Tako da upam, da je zdej vseeno ulaufana za taveliko morje in da se ne bomo tudi na Hvaru 10 dni uvajali. Mislim, da če je na plaži mivka, je kar dobro da ima nekaj na ritki, ker gre tista mivka povsod. Tudi ostali otroci so imeli vsi kopalke ali pa kopalne pleničke. Za v morje sem pa že enkrat napisala, da je moja P rekla, da naj ima Hana gor pleničko, ker je to baje zaradi "neke" fizike dobro.
Glede dopusta in šestih ur je pa res tako, da imaš plačanih pač 6 ur dopusta, ampak za to ti gre pa en dan dopusta. Tako da jaz sem do sedaj za frej dni več ali manj koristila ure, zdej pa koristim dopust.

draja: sigurno bo vse ok! Bo pa mogoče s tem kaj drugega dobrega pridobila.

tinaaja: vi ste pa tole z varstvom zelo dobro speljali! Bravo, bravo! Aja, koliko ima pa zdej Brina IgG? Še vedno pod mejo? Pa malo sem pozabila - koliko otrok je tukaj v sedanjem varstvu?

primorke: lepo, da ste se malo javile, da vidimo, da še migate!

dajadada: držimo pestke za kolegico in njeno pikico. Pa kako lepo si zadnjič pisala o tvojih fantih in podnajemniku. Me je kar malo prijelo, da bi naše razmerje 2:2 malo spremenila. user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
13.6.2008 7:44:51   
tinaaja
jutrooo ... evo sezam, jaz sem  glih dobro vstala user posted image spijem kavico in sibave na kolo do varuske user posted image

Zabika  - igg 3,5, otrok max 6, ki jih cuvata 2.

tejcica - jaz si ne prestavljam bit brez brine en teden - pogumna si user posted image otrokom itak nicne fali (no brini bi ziza user posted image )

grem se rihtat

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.6.2008 8:20:43   
Dajadada
Me je kar malo prijelo, da bi naše razmerje 2:2 malo spremenila.

A je oči z vami na morjuuser posted image ? Potem ni oviruser posted image .

Naša punčka je ok prestala operacijo, razširili so ji aorto in zdaj mora "le" še okrevati. Najhuje je verjetno mimo...upam...ker je sodelavko tole res čist sesulo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.6.2008 11:06:43   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
sezam - jao, mene pred 8:30 ni bliz pisarne user posted image pa maham ti lahko edin s kavice user posted image iz 13 nadstropja

user posted image , tole boš pa ziher vidla user posted image . Sem pa danes začela sestanek že pred 8, tako, da sem si komaj uspela vzet kavo user posted image

dajadada - user posted image  za malo punčko

več kasneje od doma .....

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.6.2008 14:12:44   
Anonimen
Zdravo punce!

Berem vas še, pišem pa bolj malo. Kaj pa vem, ker se ne dogaja nič novega, vse po starem. Jure je itak en živc, spi še kar, odvisno do dnevov, jemo še vedno bolj po sili razmer, slinimo se sto na uro, ker nam raste še 12 zobek... Vrtca in varstva še nimamo, ampak nekaj bomo že. Tako ali tako bom še do septembra doma, da napišem diplomo, pa če ne bo šlo drugače pač še kakšen mesec več. Skratka uživava sto na uro. Govorimo taka (kao tika taka za uro), oponaša živali (muca, kuža, krava, kokoši, koze,...), kliče ata (oči in star ata sta eno in isto), mami (to bolj poredko), pa ker me vsi poimensko kličejo me je tud sam začel klicat po imenu, včasih mu uspe zelo lepo poklicati, včasih pa malo bolj približno in sem jasa, tmn (je pa vsako stavr ki jo hoče in kaže). Pa zelo rad poje in pleše. Najbolj zakon je Golica tv in vse kar ima notr harmonko.

dajadada - super, da je s punčko bolje in upam da je najhuje res mimo.

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.6.2008 22:43:13   
Pikca
čer,
pri nas je še Jernejček zbolel, ima vnet uček in vročino. In zdaj bomo cel vikend notri user posted image user posted image . Se moramo spomnit kaj zanimivega za delat... pa pospravljali bomo malo.

Kaj je danes izjavila naša Živa; je rekla "jaz pa nočem, da Jernejček odraste"user posted image , jo vprašam zakaj ne, pa pravi "ker je zdaj tako luškan"user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.6.2008 23:17:59   
erna14
cer

pikca-user posted image kok je ziva lepo povedalauser posted image ,pa kos zdravja k vasi hisi da se cim prej tamala pozdravita
thaiss-super za sluzbouser posted image ,sem full vesela zate,kje pa kaj bos pa delalauser posted image pa matia,ja matija je pa tko ze velik,joj kok casa ga ze nisem vidla
tinaaja-ja tkole nekak mene tamal odignorira v vercu,no vcasih mi rata kakega lupcka dobit za adijo,pa full sem vesela zate in brino da sta obe zadovoljni  z varstvom.kako pa sluzba?
draja-sej bos vidla da se bo tud ziva navadla,a ves vsak zacetek je tezak,se mal pa bo jokala k bo mogla domov,user posted image user posted image
sezam-user posted image user posted image user posted image  za ziga in njegove prve korakeuser posted image ,mislm da sam se nas ne hodi
dajadada-super za puncko da gre na bols,od ene moje prjatlce tamal je bil tud takoj po rojstvu operiran,pa do enga leta je morav se 1 operacijo dat cez pa je zdaj pr enmu letu cist zdrav in je vse uredu.tko da drzim pesti se naprej.lalo pa tvoje pocutje a se kaj prpravjas ze?
tejcica-ti si pa se vedno po starem za knjigami,nimam besed razen tega da si fulllll pridna
kati-kod se pa ti skrivasuser posted image user posted image
zabika-vem da si napisala da ma hana na plazi crockse,a pa kaj drsijo k so mokri?
urla-joj super kok lepo katja jeuser posted image user posted image user posted image sej da ne bos mislna jaz sem mojmu tamalmu pasirala se vedno v nulo nakar sem par dni nazaj ugotovila da mu ni tezko grizt in ga koscki sploh ne motjo vec k prj se je pa kr davu ze pr polenti,kaj sele da bi makaroncke al pa riz grizu
user posted image user posted image
amy-nekje je bla tuki na rr tabela vcasih k si lohk zracunav,ampak drugace pa mislim da ima vsak vrtec na svoji spletni strani,neko tabelo po kateri lohk zracunas,ampak mene je tok firbec matral in sm v racunovodstvo klicala da mi je ona kr tko na hitr zracunala ker jaz se na tistih taelah nisem znajdla
naomi-super da tkole lepo uzivateuser posted image
pocka-tebe pa tud lep cas ni blo nc tuki......wb

no zdaj grem pa loh spat aja moj predragi moz je tamalga nauciv besedo pivo tako da zdaj ce ga vprasam kaj pije oci ,odgovori pivo aja pa skoz k kej pade al pa je na tleh rece padlo ce ga pa drzim za rokice pa rece paduuser posted image user posted image  smesko moj

< Sporočilo je popravil erna14 -- 13.6.2008 23:22:34 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
14.6.2008 9:09:20   
skačica
jutro!

Končno vikend, Iza še spi, jaz sem pa hitr na RR skočila, ker pol ne bo časa. Iza enostavno ne prenese, da se za računalnik usedem. Me začne dol odrivat.user posted image .

Najprej pikapoke za punčko, ki je taka borka in za Jernejčka, ki je zbolel.user posted image user posted image user posted image
Potem pa čestitke Žigu za hojo.user posted image

Mi smo zdej ok. Iza je prenehala z antibiotikom, ušeska so zdrava, kašljat je pa tud nehala. Dobila je nazaj apetit in mami pravi, da full kosila poje. Upam, da pridobi kaj na teži.
Dojimo se samo še malo za crkljanje dopoldne in proti večeru(nekajkrat potegne), pred spanjem striktno ne, da se ne bi nazaj navadila. Zaspi brez zize, prilepljena  s svojimi ustnicami na moje ustnice- se lupčkava in tako zaspi. Tud ok. Ponoči se ne dojiva, tudi če se zbudi, jo nazaj poleživa in rečeva, da je treba ajat.
Sicer pa tud že kaj pove: mama, ata(vsi moški so atauser posted image ), baba(babica), papa(so zize in ko pomaha zraven vpije papa), ba ali pa nana(banana), teta, to( pokaže kaj bi rada), ne(najbolj obvlada), ni ni (če česa ne najde) živali oponaša (gaga, hov, muuuu) pa verjetn še kaj pa se zdele ne spomnim.
Sicer pa itak kar naprej nekaj žlobudra in poje, ampak je ne razumemo.

Sicer so pa še vedno najbolj zanimive knjigice Medo Jaka, pa Živali v divjini. Igrače je najbolj ne zanimajo razen Rodija in poganjalčka. S tem se pa že prav obvlada peljat.
Risank še prav nič ne gleda, je TV  ne zanima (HB), edino včasih malo pogleda, če imamo na Animal planetu in so kakšne živali.
Pravljic ne prenese, da ji beremo, ampak ji mormo po svoje govort tko da je zanimivo, če ne se zraven dolgočasi in kar zapre knjigouser posted image .
V varstvu se ima po moje čist ok, ko se odpeljem, mi vsi trije mahajo (mami, Jon in Iza), ampak včasih se vseen še mal pojokca.

Ta vikend smo še doma, drugega pa že pičimo na morje. juhuhu. Ati dans še dela, si je pridelal že skoraj vse sobote čez poletje frej tako, da bomo res lahko uživali.

Jaz komaj čakam, da se papirji uredijo in da začnemo zidat, ampak pred drugim poletjem ne bo šlo. Upam, da imamo parcelo do konc leta urejeno, da potem lahko začnemo s pridobivanjem GD. Hiško že imava nagledano kakšno bova imela, upam, da bo ustrezna za naš teren in bova samo odkupila načrte in dala malo predelati notranjost.
Jaz kar sanjam, ampak res komaj čakam, da se začne delat.

žabika- kok pa ima Hana nogico, da ste zanjo dobili Crocse? Meni so rekli, da jih imajo od 21 številke dalje, kar je pa Izi absolutno preveliko, ker ima nogico št. 19. Imamo pa ene neoriginalne št. 18-19 in so tud super. Sem jih lansko leto kupila moji nečakinji (niti niso bili poceni), jih ni nič nosila, zdej smo jih pa dobili, da jih Iza lahko ponosi. Ampak je bolj malo v njih, bomo vidli kako bo na morju, ji bom pa še Tevo  kupila pa bo verjetn bolj v tistih hodila.

Oh, zdej sem pa napisala cel roman. Se vidi, da Iza še spi.
Zdele mal stvari v svoje kote zmečem, popoldne bomo šli pa stvari za v prikolo nabavljat (mizo, žar, tv, blablabla, ful je tega)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
14.6.2008 11:13:47   
Pikca
mislm da sam se nas ne hodi
naš tudi še ne. V razvojni nam je rekla, naj ga k hoji nič ne spodbujamo, se nič ne mudi. pa user posted image za novo besedo (pivo)user posted image . Našemu je pa ful všeč okus piva, on bi ga kar cukal, če bi mu pustili.

< Sporočilo je popravil Pikca -- 14.6.2008 11:15:05 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
14.6.2008 21:16:11   
tinaaja
Ali morda katero se zanima nakup
prevleke za Romerja?

http://cgi.ebay.de/ROMER-SAFEFIX-KING-PLUS-SOMMERBEZUG-2008-NEU_W0QQitemZ270245302539QQihZ017QQcategoryZ47665QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

v kolikor ja - javite na zs..

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
14.6.2008 23:00:08   
K_a_t_i
Mi smo doma! Cela ekipa bi šeeeeeeeeeeeeeeeee. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.6.2008 10:34:21   
skačica
ooooo kati, jaz sem pa ravno včeraj hotla napisat, da te pogrešamuser posted image  pol sem pa pozabila. Kje ste pa bli?

Sicer pa dober dan tud drugim!

Se mi mudi pod tuš in pol mal ven dokler je še sonce. Iza in ati sta že zunaj, me čakata.
Se oglasim kaj zvečer.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
16.6.2008 14:09:44   
*sonchek*
Da nas potegnem iz naftalina...
Se vidi, da je večina že v službi, pa ni časa za čvekanje.

Mi smo ok, Anej je danes v varstvu obeh dedkov, od jutri pa pri moji mami.
V soboto gremo na morje, tako da je pred nami 14 dni relaksacije. user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
16.6.2008 19:43:59   
sezam
1 post v 1,5 dnevu user posted image user posted image

Jaz sem imela v petek prvi sestanek za Žiga. Edino kar sem izvedela novega je, da imam že sedaj možnost znižanja plačila vrtca, glede na to, da se mi je znižal dohodek (zaradi koriščenja krajšega delovnega časa). Moram dati dopolnitev k vlogi, kot dokazilo pa kopijo zadnjih 3 plačilnih. V vednos še kateri, ki dela krajši delavnik.

Žiga jo sedaj že veselo šiba sem pa tja. In je seveda ponosem sam nase user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
16.6.2008 22:51:17   
Anonimen
Kaksno zatisje... kaj ze vse spite?

Pri nas nic pretresljivo novega....

Livija se je zacela ponoc zbujat in ga zurat tam nekje od 1. do 2. ure in potem je pokonc do 4./5. ure. Pa ne kaze znakov, da bi bila kaj bolna, hoce se igrat, vceraj je hotela celo jest ponoc... Mislim, da sluti, da prihaja user posted image .
Aha, ce jo vprasas, kako klice dojencek rece mama, mama, ce pa ignorira mamo (ko pride z varstva), pa rece tata, tata..
Enkrat ponoc me je zbudila s calgelom v roki, se  usedla na postlo in odprla usta, da ji namazem... ima calgel ful rada in kadar ima tezave z zobki, ful na veliko odpira usta, da jo namazes, potem pa vse zlize user posted image ...

Mi smo sedaj brez ocija za cel mesec user posted image ... tolazi nas samo to, da ko pride nazaj, bomo pa kmalu stirje..

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
17.6.2008 16:50:13   
K_a_t_i
Evo mene na brzaka preden spokam s šihta!
Ponoven štart vrtca se je začel s pobegom - mulc mi je ušel prav do vhodnih vrat vrtca. Zdej smo v fazi, ko se držimo mame za kiklo user posted image . No, dons je blo že boljš. Prišli smo še v eno fazo "ne, ne, ne". Večina stvari je ne. Boš še jedel? "NE" In baše dalje vase. Greš spat? "NE" Boš smokije? Pol pa kima! Ne vem kwa se je čist napalil na raznorazne šumeče vrečke. Že zdej mormo skrivat - katastrofa! user posted image
Na morju se je tud odvadil od flaše z mlekom pred spanjem - je blo tud skoz "ne". Pa predzadnji dan je ugotrovil, da je morje zakon! In tko kot ga 7 dni nismo spravli not v vodo, ga zadnje 2 dni nismo spravli ven.
Bom prlimala kako slikco, ko bom mela mal časa.
Zdej pa šibam domov, ker me moja fanta verjetno že nestrpno čakata.
Mejte se punce!

Aja - a sem kej bistvenega spustila? Sem samo mal preletela zadnjih par strani user posted image . Tinnaja, so ti že dal kej za delat? user posted image

Naomi, a je ura že 15?! Sorry, okupiral so me user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
17.6.2008 19:37:52   
erna14
uuuuuuuu tole pa je zatisje

skacica-pozabla cestitat za prikolco,super sem full vesela da ste nasel nekaj zadovoljivegauser posted image
pikca-jernejcek je pša zgodi zaceluser posted image user posted image

no pa se novica vceraj pride tasca k nam in ko je tamal vidu je sam zacel "babi,babi" in v tistem se spusti sedezne in glejga soncka odkoraka k babi,men nc jasno ampak tamal je odkorakal k njej cca 1.5 m no od takrat se ni vec spustu in je spet na vseh 4user posted image user posted image

no se mojaizkusnja usposabljanja preko zavoda,na zavodz za zaposlovanje so mi rekl da grem na usposabljanje za 3 mesece,da imam vecjo moznost zaposlitve....uglavnem nihce me ni informiral da naj nebi imela zavarovanja...placanega pokojninskega zavarovanja ubistvu nisc oni so mi samo rekli da 3 mesece mi pripada denarnega nadomestila iz zavoda,1 mesec sem izkoristila dva meseca pa naj bi sla v mirovanje....uglavnem niso mi dal te 2 meseca v mirovanje ampak najhujs je to ker sem zaradi nepopolnega informiranja,povrsnega dela jaz na koncu prikrajsana za 3 mesece delavne dobe in se z tem da imam prekinjeno delavno razmerje...user posted image in kaj bi bilo najhuje,da bi jaz slucajno sedaj zanosila mi porodniska nebi pripadala.tko da se m da nes cist znorela na zavodu in zdaj cakam kaj bodo resil....ne vem sem cist brez beseduser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 17.6.2008 19:40:24 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
17.6.2008 19:47:18   
draja
Ku kuuser posted image !

Čist na brzino še glas od nas. Danes sem dočakala nekaj za kar se mi je še včeraj zdelo nemogoče - Živa zjutraj v vrtcu ni jokala!!! juhuhu, bravo punca moja! Pa same pohvale slišim od vzgojiteljic, da kako uživa v vrtcu, da jo je polna igralnica, da povsod pleza, da ima ogromno opravka s toboganom,.... Pa kar je najvažneje - da se skoz smejeuser posted image .

Jutri imamo končno alergologa na PK in obenem tudi napotnico za cepljenje pod nadzorom. uh, me kar stiska ob misli,da bi šlo kaj narobe.... Pa itak da bo vse kul in vprašanje, če jo bodo sploh še cepili.

Faza "ne ne" poznamo, poznamo s tem da pri nas zaenkrat velja, da ko reče ne, tudi misli ne. In bog ne daj, da ji vseeno ponudiš tisto stvar - dobiš malo bolj agresiven "ne" nazajuser posted image .

Pa ful je začela ponavljat besede. Res noro. Rečeš npr. bla, bla, bla Janša in Buš in slišiš tamalo: Jaša in Buuser posted image .

Mejte se fajn. Naslednji petek štartam tudi jaz s službo in če sem čisto iskrena se je kar veselim. Nekako ni to zame, da sem doma, ko je Živa v vrtcu. Nisem glih tip ženske za gospodinjo in pol čiiiiiiiiiiist preveč zapravljam tiste proste uriceuser posted image .

Sezam in Erna bravo fantoma za samostojno hojo!!!

Erna glede zavoda pa itak veš - user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil draja -- 17.6.2008 19:50:01 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
17.6.2008 20:02:34   
tinaaja
Tinnaja, so ti že dal kej za delat?

user posted image tole je bilo zatisje pred neurjem. user posted image sam ven poglej pa vidis, kako je pri meni user posted image user posted image user posted image Ampak pase delat user posted image Zaenkrat delam v ozadju, se ni bilo obvestila, da prevzemam pozicijo, tko da se se ucim in prebijam cez žnj prezentacij, lekcij, tabel, procesov, baz, in podobega sranja...

Erna, user posted image

Draja - bravo za Zivo user posted image

Pikapola - a pri vas tud zurate user posted image Brina spi zdaj samo1x na dan, ker ob pol 5 mi je bedno jo dat spat, ceprav bi verjetno takoj zaspala. Tako jo animiramo do 19h in pol spat. Ampak pol ima pa vcasih med 3 in5 rotiranje po postelji in vlecenje mamice za lase AAAAAAAAAAAAA

Nocko! prezentacije cakajoooo user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......