![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:46:54
|
|
|
|
pina-1
|
buči, meti a sta vidli, da bo od četrtka H2O v sparju znižana na 50€. Tako da bom tudi jaz postala lastnica tega čudežnega čistilca samo neki, a sta probali laminat pucat s tem? Kako pa kaj tam zgleda? ostanejo fleki?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:52:30
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, meti a sta vidli, da bo od četrtka H2O v sparju znižana na 50€. Tako da bom tudi jaz postala lastnica tega čudežnega čistilca samo neki, a sta probali laminat pucat s tem? Kako pa kaj tam zgleda? ostanejo fleki? SUPER! Zdej ga bom pa še jest kupla. Pina, hvala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:54:02
|
|
|
|
buči
|
suzi, jaz bi tudi CD! Ker pa je tvoj. Razturajo! dolenjka, najbrž so mislile, da se hecaš, da prideš na srečanje, pa so gorenjke na svoj konc potegnile. Mi pridemo sicer šele 16. 7. z morja, ampak se nekako dobimo, pa gremo proti Krki. itata, Aljaž te še vedno vabi in me vsakih 5 minut sprašuje, kdaj prideta z Jakobom. Mislim, da se je malo zagledal vate ... ella, sorči, nisem mogla kaj veliko poklepetat s stabo, ker sem bila preveč v muvingu. Drugič moram bit samo s Tilnom, ker je sicer skoraj prehuda. Saj potem se je še najedel v avtu, medtem ko sem jaz enga užgala, potem je pa na izvozu za staro cesto mrknil v mižule. Tilen me je pa zabaval do doam, pa mrknil na konucu naše ulice. pina, moj mlekarnar je rekle, da se bo enkrat opogumil in vas pridemo pogledat ... A si sicer kaj bolje? Glava in osdtale pritekline?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:55:43
|
|
|
|
buči
|
pina, jaz laminata nimam, za ploščice je fenomenalno, tudi topli pod je kot nov, sem zadnjič na hitro parket čistila, je cool, ni mokro, če si hiter. Malo je treba odmislit, da je treba 10x podrgnit kot z đogerjem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:56:17
|
|
|
|
vrtnica76
|
Februarka za anobanano! Dolenjka pa ne se tolk jezit .Od jeze rit rase
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:56:48
|
|
|
|
pina-1
|
februarka, sam moraš tiste njihove kupone met. Samo s kuponom je tolko ceneje. buči, toplo vabljeni. LAhko pridete že v toek ko mamo pri nas vaško veselio. NEkam vas bomo že dali spat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:57:48
|
|
|
|
buči
|
pina, mislim, da si nas ne želiš čez noč, ker pri nas so jutra zgodnja in burna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:57:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, jaz laminata nimam, za ploščice je fenomenalno, tudi topli pod je kot nov, sem zadnjič na hitro parket čistila, je cool, ni mokro, če si hiter. Malo je treba odmislit, da je treba 10x podrgnit kot z đogerjem no sej če je za parket dobro je pol tudi za laminat. a tiste krpice se da dokupovat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:59:11
|
|
|
|
buči
|
A katera potrebuje mercatorjeve nalepke. Jih imam ene 50 viška ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:59:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, mislim, da si nas ne želiš čez noč, ker pri nas so jutra zgodnja in burna. no pri nas smo auf že ob 5:30- 6-ih...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:01:23
|
|
|
|
buči
|
Ja, pina, potem smo pa definitivno za skupaj, ti pa moj mlekarnar bosta na merlotu, midva s pinotom pa na verandi, mulci pa žurali ... ja, cunje se dokupijo, tiste za enkratno uporabo so direkt za v smeti, ker so brez veze, tisti 2 pralni sta pa ful trpežni, pa se lepo opereta - daš kuhat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:02:26
|
|
|
|
buči
|
Zdaj grem pa Aljaža peljat k tastu, ker ga ful pogreša (smo bili včeraj tam 1/2 dneva), samo moram še Tilna zbudit ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:13:33
|
|
|
|
mary_lou
|
BUCIIIIII NARDILA SM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:27:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BUCIIIIII NARDILA SM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:28:39
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BUCIIIIII NARDILA SM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! čestitke!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:31:14
|
|
|
|
Suzi*
|
mary, bravo pina kakšne kupone?????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:32:36
|
|
|
|
Suzi*
|
buči, dobiš cd. ja na sprehod ob krki ste pa vse lepo vabljene.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:35:56
|
|
|
|
buči
|
mery, čestitam! A zdaj imaš le še diplomo?
< Sporočilo je popravil buči -- 17.6.2008 16:36:16 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:35:58
|
|
|
|
itata
|
sem se že ene 3x odpravla, da kej napišem pa mi še ni uspel evo zdej se mulček sit in previt lepo igra. klepetanje fajn kot vedno, sam mene po 3 urah tud vedno lakota domov prežene, ker zunaj praktično nič ne morem jest... buči: ej ful sem vesela, da sem komu še všeč mogoče je še mal mlad, ampak vsak oboževalec je dobrodošel zihr pridem kmal na obisk, da ne bo jezen, ker sem pa res rekla, da pridem a ne. kdaj greste vi na dopust točno? mary lou: čestitke meti: sem šele pol porajtala, da sta se vidva z janezom pa glih previjala... se opravičujem, ker se nisem poslovila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:37:53
|
|
|
|
buči
|
itata, res odsotni bomo le od 7. do 16. 7., ostalo smo vsaj spalno doma. Vsaj v kavalu enkrat, ker se Aljažu tako itak dogaja. Bo čisto vesel.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:39:49
|
|
|
|
buči
|
mery, samo danes ni sreda!?! A on tudi ne pozna dnevov v tednu?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:42:53
|
|
|
|
buči
|
mery, da ne boš jutri takole izglkedala, ker boš danes malo preveč proslavila ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:48:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mary, bravo pina kakšne kupone????? suzi ma tiste ki špar omov pošilja... kot neka knjigica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:48:23
|
|
|
|
buči
|
kje pa ste vse?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 16:49:12
|
|
|
|
buči
|
suzi, če jih nimaš, ti ga jaz pošljem. Sporoči naslov na ZS
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.