|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
17.6.2008 18:52:02   
mary_lou
v pon se ne kerkoli drug dan pa lohk pridem kamorkoli

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
17.6.2008 18:56:31   
buči
mery, odloči se zdaj, kdaj imaš čas ... user posted image  Jaz pa najbrž tudi ne znam brat ... user posted image  ok, potem pa torek. Dorečemo v pon zvečer.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
17.6.2008 18:58:50   
MetiLu
Dan user posted image  no, da se še jest pofočkam, midva sva pomojem zadnja prišla domov, ker sva šle z Ello še na kosilo, pol sva pa midva še nekaj časa v avtu taborila, ker se je Janez mogu pred dolgo user posted image  potjo do doma najest user posted image  pol je pa pančkal celo pot. Čvek je bil super, sam kaj ko res tako hitro mine.

Pina sem tud jest vidla bon za čistilec user posted image  mater, bi lohk 50€ prišparala user posted image  pa prenosno poteslijco imajo tud ful pocen...

Buči, moj tamal tud spodnjo ustnico grize in cuza user posted image

Mlavla user posted image  tole je pa res super presenečenje user posted image

Mary user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit user posted image

Dolenči  nam je najbrž že nazaj v Dalmacijo pobegnila, ampak lepo da se nam je oglasila in da na morčitu s stipetom in carico res uživajo user posted image

Suzi, mogoče bi se pa drug teden lahko midve zmenile za kakšno kavico v NM, od grosuplja res ni tok daleč user posted image  pa kaj si že rekla za modrc? (sem mal sklerozna user posted image )

Jencili me je dones čist navdušila z modrčkom iz H&M-a. POmojem bom šla jutri še enkrat pogledat, če jih še kaj imajo, ker moram še v Müllerja...

Bajsa, nič nisva uspele rečt za avto, ampak pomojem se moj ne bo tko hitro ločil od svojega pasata, zaenkrat je ideja o menjavi še sveža, tko da še nisem ziher, če bova menjala. Ti pa vsekakor sporočim, če se bo kej na tem premaknilo user posted image

Februarka, ful ful ful lepa oblekica, ana banana je pa itak zakon user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
17.6.2008 19:02:00   
bamby
meri, čestitke za izpit user posted image ! Si se dobro držala bejba, smo stiskali pestke!!!! Če prideš kaj v naš konc, se mi kaj oglasi, da se vidva za kratek cajt in kakšno rečeva!

februarka, kako ti je pa sem ratalo prlimat slikce user posted image . Anabanana se ji pa kar dopade user posted image !
mlavla, super za vaju, da še dobri ljudje obstajajo user posted image . Pa le pojdite v nakup, saj rabite denar user posted image !!!! Saj enkrat boš morda pa le izvedela, katera dobra duša ti ga je poslala user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
17.6.2008 19:11:14   
mary_lou
buci ti ne znas brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ......sm napisala po ponedeljku......

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
17.6.2008 19:23:14   
ella79
suzi ful so dobri s tvojim na čelu user posted image user posted image

buči ni panike, nas je blo tok da itak sploh nismo ena do druge prišle user posted image user posted image pa tok enga čvekanja user posted image user posted image pomoje 2 tedna ribe ne zdržijo brez hrane, k men je vedno kaka med dopustom crknila, pa sem jim dala uno 'čokoladico' k se počasi razgrajuje, pa jim je bilo očitno še premalo user posted image v glavnem, zdej so vse pocrkale in jih nimamo več user posted image

dolenjka sorči ni ratal, da bi se v LJ dobile user posted image se pa zagotovo potem ko pridete nazaj, sam pomoje gremo potem že mi na morje, seveda če bo kej bolj toplo kot je danes user posted image

mary lou user posted image user posted image user posted image za izpit, sam bi ti lahko prej povedal, ne pa da si se danes doma učila user posted image user posted image user posted image

februarka madona ima Larisa enih igračk, dobr da se sploh znajde in da najde ano banano user posted image user posted image kiklca je pa ful huda user posted image

mlavla enkrat za razliko ena fajn kuverta, k ponavadi sam položnice pridejo user posted image zelo lepa gesta user posted image

jaz pa meti sva bile spet zadnji user posted image jaz sem se ob pol petih domov pridrajsala user posted image Zoja je bla čist zmatrana, sicer ne vem od česa, pomalcala in še vedno spi user posted image kdo bo šel pa na večerni ritual user posted image jaz sem pa ta čas slike v album razvrstila, zdej si grem pa sladoled privoščit, potem pa zojo žal zbudit in kopat user posted image more bit red, k drugač je vse na glavo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
17.6.2008 19:37:28   
mlavla
no naša pa čez dan ni skoraj nič spala(vse skupaj za eno uro..zaspala je pa ene 4x)..tko da je zdele omagala...bomo vidli kakšna bo današnja noč..user posted image

jst sem pa tud čist crknjena..najbrž bom šla jst tud kmal spat...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
17.6.2008 19:47:38   
mlavla
kje pa ste vse čveke?

jst sem v nedeljo zvečer fasala user posted image ..pa me še dones tako zvija..veliko bolj kot pred porodom...čeprav pravijo,da naj bi bile po porodu bolj šibke in manj bolečeuser posted image

jst sem si že prejšnji mesec nabavila menstrualno lunino skodelico (mooncup)..sej je najbrž katera že slišala za to zadevico?..in se zdej privajam na to zadevo..pa sem zaenkrat kar navdušena..res imam sicer nekaj začetniških težav, a upam, da jih kmalu odpravim...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
17.6.2008 19:59:45   
MetiLu
Mah, čakam da bo ura za v kopalnico, tamal mi je pa zaspal 10 min nazaj user posted image  Prej je pa čist obsedeno buljil v ekran, ko sva mal RR čekirala user posted image  pol sem pa okno zaprla je pa čist znoru user posted image  je že odvisen, k mami user posted image user posted image

mmmm Ella, sladoled... si mi lušte nardila, že letim v skrinjo, mam planico user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.6.2008 20:01:42   
mary_lou
tko Tai tezi palčkom mami se pa pripravlja na danasnjo nogometno poslastico francija- italija

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.6.2008 20:02:27   
MetiLu
ja mlavla neki sem že slišala o tem. Jaz zaenkrat menstre še nimam, upam, da je še en čas ne bo. se moram pa jutri pri G naročit za prjatlco user posted image  z julijem mi končno začnet veljat dodatno zdr. zavarovanje, da je ne bom plačevala sem počakala te tri mesece, ko sem bila brez zavarovanja...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.6.2008 20:04:31   
MetiLu
ojoj, men je pa fuzbal čist mim gledat user posted image  upam, da bo moj kmal iz šihta prletu, da bo palačinke speku user posted image  pol me lahko pa še zmasira, pa mogoče še kej user posted image

Kaj čem zdej, a nej tamalga zbudim, al kaj user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.6.2008 20:06:20   
mlavla
meti kako pa to, da nimaš zdr. zavarovanja...

ja mene tud nogomet nič ne gane..pa začudo tud mojga moža ne...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.6.2008 20:07:33   
jencili
Ella, tud jst že kr neki časa razmišljam o sladoledu, sam me pol neki ponoči ful rado žgečka in kašlam, zato se rajš malo nazaj držimuser posted image

Februarka, hihi si bla pa ekspresna s tole ano bananouser posted image
Oblekca je pa res super. Sam še sončka rabitauser posted image

No, mi smo pa večerni ritual (kopanje) že opravili, zdej sta šla pa z atijem malo ven, da si mami spočije, ker je mel mal orij, mami pa hitro izkoristi priliko in šiba na RRuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.6.2008 20:09:20   
mary_lou
Ne vem kdaj ma Janez uro za spat, Tai jo ma tocno ob osmih in ga vedno zbudim ob pol sestih ce slucajno spi, tko nama zdej odlicno laufa ze 3 mesce da zaspi tocno ob osmih in je koma do desetih zjutri, vmes samo ob 4 zjutri v spanju poje

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.6.2008 20:10:32   
mary_lou
jencili a kr po kopanju sta sla se vn? a na sprehod al kako?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.6.2008 20:11:59   
bamby
Naša je tudi že šla v posteljo. Nekaj je še slišim, da se vsake toliko malo oglasi, ampak jo bojo prav kmalu po mojem palčki k sebi vzeli user posted image . Ni pa še večerjala, ker je imela malico danes tako pozno user posted image . Mi kar ni hotla prej jest. Mah, sej bo malce kasneje pojedla, pa bo!

suzi, jaz sem si tudi pred nekaj minutami šele ogledala tvojga med pevci user posted image . So prav res super! Mi je bil tisti solo pevec zelo všeč! Delujejo pa zelo "polni energije" in jim je prav videt, kako uživajo!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.6.2008 20:13:42   
MetiLu
Mlavla, ko so me septembra zaposlili, me noben v firmi ni opomnil, da si moram to zrihtat user posted image  in med porodniško ti zavarovanje država časti, pol pa ne več in pridem jaz 6 t po porodu na pregled h G in sestra men prav, da bom mogla plačat, ker nimam dodatnega zdr. zavarovanja... user posted image user posted image user posted image  pol sem še isti dan zrihtala, sam ko začneš plačevat, ti 3 mesece še ne velja, pol pa že ... kr neki, no tko da mi z julijem začne veljat user posted image  upam sam da se mi do konca mesca kej ne naredi, ker pol smo v rit user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
17.6.2008 20:16:09   
MetiLu
Janez še nima ure za zaspat user posted image  Načelom zaspi med 21. in 21.30 uro, samo zadnje dni je to bolj malo upošteval user posted image  mah, mal ga še pustim, pol bom šla pa v spalnico poropotat, pa se bo že zbudu user posted image  bom še mojga počakala da pride domov (je že na poti), ker je tamalga lažje kopat v dvoje user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
17.6.2008 20:20:19   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

jencili a kr po kopanju sta sla se vn? a na sprehod al kako?

ja, ne čist takoj po kopanju. Smo seprej malo ohladili in napapali. Pol sta šla pa malo do sosedovuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
17.6.2008 20:21:44   
nizy
pozdravljene,

mi smo danes dobili pikico , reakcije do zdaj nobene user posted image ,je pa  user posted image težka 6440g in dolga 64cm , ...je v 5t dobila 670g .user posted image .

ni čudno ,da je danes tolk dež padal , ko pa ste čvekale v qulandijiuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
17.6.2008 20:27:02   
mary_lou
jest sm spet pr uni gospe k majcke dela narocila par majc  SEM SINCEK EDINCEK, na eni pise  NE ME LUBCKAT MAMI TEGA NE MARA ena je od mojstra miha na eni pa pise OBCASNO SM TRMAST ZATO ME NE GLEDAT KO SE MECEM PO TLEh hehehe

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
17.6.2008 20:28:40   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

jest sm spet pr uni gospe k majcke dela narocila par majc  SEM SINCEK EDINCEK, na eni pise  NE ME LUBCKAT MAMI TEGA NE MARA ena je od mojstra miha na eni pa pise OBCASNO SM TRMAST ZATO ME NE GLEDAT KO SE MECEM PO TLEh hehehe

zanimivo se sliši..nam boš mogla kakšne slikce pokazat...pa zraven slikaj še rekacije na obrazih folka, ko bodo brali te napise...user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
17.6.2008 20:31:15   
mary_lou
Upam da bojo lepe te k sm prvic narocila za babice in dedije pa za atija, k jim je kao tai dal k se je rodil so ful lepe pa kvalitetne

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
17.6.2008 20:31:58   
mary_lou
Tko zdej grem pa na fuzbal mejte se lepo pa dobr panckite

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.