|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
17.6.2008 10:37:05   
dolenjka
Carica je še kar pridna, je pa tko zrastla, da ji je razen 4 novih hlač vse premajhno user posted image  user posted image  user posted image  A mislite da je to od morske vode user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No ja, mal ga je biksala pri spanju, sam jo je pol oči vsako jutro naložil v voziček in sta šla pa pa, mami je pa spala do 11h al pa 11.30 user posted image  user posted image  user posted image  
Moj je tko zlat ratal na morju, tko da smo se začel velik pogovarjat oz. sva imela kar ornk debatne krožke user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.6.2008 10:47:09   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Carica je še kar pridna, je pa tko zrastla, da ji je razen 4 novih hlač vse premajhno user posted image  user posted image  user posted image  A mislite da je to od morske vode user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No ja, mal ga je biksala pri spanju, sam jo je pol oči vsako jutro naložil v voziček in sta šla pa pa, mami je pa spala do 11h al pa 11.30 user posted image  user posted image  user posted image  
Moj je tko zlat ratal na morju, tko da smo se začel velik pogovarjat oz. sva imela kar ornk debatne krožke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no super
ej a veš da se je meni tut zdelo da je jaka neverjetno zrasel na morju...smo prišli domov so mu noge čez previjalno visele, prej pa neuser posted image user posted image

super za vaju...sta rabla nekaj časa zase in da sta drug za drugega...kr tako naprejuser posted image

pripopaj kake slike

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
17.6.2008 10:47:22   
Suzi*
evo, malo muzike za probo...tole je s koncerta od mojga v soboto. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ_mwBSayDk

http://www.youtube.com/watch?v=njX69yuyyvE

http://www.youtube.com/watch?v=XolCyTYWC7k&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=CgVmqOyykNA

http://www.youtube.com/watch?v=VwmHdq_mXXY

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
17.6.2008 10:49:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

pripopaj kake slike

to bom pa rajš za takrat ko se zares vrnemo pustila user posted image  

Zdajle speglam (čakam da se gospa pegla segreje) pa nazaj spokam in mojga počakam da iz LJ pride, pa gasaaaa na mrčita kjer bo že jutri šajba in 28 stopinj in taka je napoved vse do ponedeljka, dlje pa vremenarji ne vidijo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.6.2008 10:53:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

evo, malo muzike za probo...tole je s koncerta od mojga v soboto. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ_mwBSayDk

http://www.youtube.com/watch?v=njX69yuyyvE

http://www.youtube.com/watch?v=XolCyTYWC7k&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=CgVmqOyykNA

http://www.youtube.com/watch?v=VwmHdq_mXXY

HUDOOOOOOOOOOOO so mi šli pa zdele mravljinci pokonc!!!!!!!!!!!!!

A imajo kako svojo plato user posted image  K tole je pa HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.6.2008 11:16:54   
Suzi*
oj, dolenjka, naša. user posted image  a ti si samo zarad srečanja uletela??user posted image user posted image  upam, da ne.
lahko se pa pri meni mimogrede oglasiš, ko boste nazaj pičili. user posted image

me veseli, da ti je všeč. user posted image  ja, so zdej posneli tud CD. ampak je gor malo mešano...klasika, črnska duhovna, nekaj slovenskih in tista od dan-d, ki je na posnetku. se pa mislim da ne bo prodajal v trgovinah. če želiš, ti ga zrihtam pa dostavim. so jih prodajali za 8 eur. gor je pa 16 pesmi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.6.2008 11:34:30   
dolenjka
Sem ti že odgovorila, pa mi je vse vn vrglo user posted image

Moj je imel danes nujen opravek v LJ, pa sva z njim prišli, ker je bilo dol slabo vreme user posted image  Pa sem hotla kot srprajs na srečanje uletet, sem se z Ello šuntala, pa ni ratal user posted image

Dej mi plis en CD na stran če se da, pa mi ga na srečanje prineseš user posted image  Srečanje bom pa jaz organizirala takoj po 25.6., ker ve ste totalno neresne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.6.2008 12:14:47   
Suzi*
ok, bejba!!! dobiš. na srečanje pa itak da pridem. pol pa še enkrat vse k meni povabim.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.6.2008 12:20:52   
dolenjka
sej res, neki smo se menile, da bi se v NM tudi 1x dobile, ker boš koncert zorganizirala a ne? user posted image  user posted image  user posted image

Torej, ko se vrnem iz lipe naše user posted image  organiziram srečanje - pohod v hrib če ne bo preveč vroče, drugače plan B user posted image  ki si ga moram še zmisliti user posted image  Pa izdajalke le glejte, da ne boste takrat kake medalje za svoje izdajalstvo dobile user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.6.2008 12:26:28   
nizy
pozdravljene ,

mi smo danes dobili pikico , Azra je težka 6440g , pa dolga 64cm  user posted image user posted image user posted image , malo je zajokala ko jo je zbodla user posted image ,pol je bla pa hitro tiho ,... 

glede reakcij in vročine po cepljenju : jaz sem naši P ,kar sama rekla naj mi napiše svečke na recept  ,pa ni bilo problema sem lahko še zbirala al svečke ali pa sirup ,......sem vzela svečke user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.6.2008 12:43:08   
Suzi*
ja, dobile se bomo, za koncert bomo pa še vidli. user posted image

pri nas ob prvi pikici dobimo sirup daleron. vsakemu napiše recept. user posted image  jaz anžeju še nikol nisem dala svečke, vedno dam daleron, ker mu prime.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.6.2008 12:46:56   
Janey

mali spet spi, pa se še niti prav ni zbudil. sonček je posijal, tak da grema na šetnjo ko se zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 17.6.2008 12:47:11 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.6.2008 12:55:02   
Janey

ja, dobile se bomo, za koncert bomo pa še vidli. user posted image

pri nas ob prvi pikici dobimo sirup daleron. vsakemu napiše recept. user posted image  jaz anžeju še nikol nisem dala svečke, vedno dam daleron, ker mu prime.

mi smo pa dobili sirup calpol, pa je tut blo vredu, vročina padla. A lahko dam to tut zarad zobkov, če dobi vročino?poomoje ja

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.6.2008 13:16:45   
Janey
kaj je babe žabe, a ste vse na srečanju? Moj pikec pa še kr panča, sej ne morem verjet. Kaj je danes z njim. Jaz pa tako zabušavam. Zdaj bi naše gnezdece lahko bilo že tako lepo, jaz sem bla pa do 12 vv pižami, pol je prišla majuška na kavo, pol sem neke flašk porihtala pa se mi tak ni dalo, pa malemu sem mladega krompirčka skuhala pa mu je bil ful všeč user posted image user posted image mam še brokoli z vrta, kolerabo, korenček...kak fajn ko maš vrtuser posted image user posted image user posted image pa marelico že zrelo, čaka na popoldan...juhuh no pol je pa zaspal, zdaj pa tu svetim spet. Ampak ko vedno, sem sama in nabiram pike za zvezdiceuser posted image upam da se mate fajn na srečanju.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
17.6.2008 13:37:29   
Neni13
Misar dežno prevleko za vozičke sem jaz kupila v Babycentru v CE. Stane okrog 5 EUR, pa ni nobene znamke.Tako, da po moje je univerzalna prevleka.

Pridi jutri v naše konce, pa greva pogledat.user posted image

Zdaj sem ravn prišla domov, sem bila na sokecu...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
17.6.2008 13:40:57   
dolenjka
Evo, jaz sem pa vmes tamalo dala še eno rundo ajat, speglala polovico pa ne morem več ker mi je vročeeeeeee pa spet slabo user posted image  user posted image  user posted image  Ja, teh slabosti še ni konec in ko pridemo z dopusta grem k dohtarju pa naj me celo sčekirajo, ker drugač bom umrla od tega sranja user posted image  user posted image  user posted image

Mal počivam, da se shladim, pa čakam, da bo burek pečen user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
17.6.2008 13:44:59   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pozdravljene ,

mi smo danes dobili pikico , Azra je težka 6440g , pa dolga 64cm  user posted image user posted image user posted image , malo je zajokala ko jo je zbodla user posted image ,pol je bla pa hitro tiho ,... 

glede reakcij in vročine po cepljenju : jaz sem naši P ,kar sama rekla naj mi napiše svečke na recept  ,pa ni bilo problema sem lahko še zbirala al svečke ali pa sirup ,......sem vzela svečke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pridna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
17.6.2008 13:48:38   
ELMA
kako mi je pa to uspelo naredit???

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
17.6.2008 13:50:29   
pina-1
DOLENJKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DAAAAAAAAAANNNN!!

Se je meni zdelo, da ti ne boš tolko časa brez nas zmogla. JE odvajanje ena čudna intežka rečuser posted image user posted image user posted image

aja sem vedla da bo Stipe na svoji zemlji k sebi prišu in te totalno navdušu.. Boste vi kar še kakega dalmatinca naštimali.

Midve sva doma, glavobol je že tuuser posted image  ana se jezi, ker ji ne uspe celo roko v usta datuser posted image  skratka pri nas dogaja

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
17.6.2008 14:00:22   
dolenjka
Pinči, a veš da sva pogosto na vaju s Pinotom mislila? user posted image  Sva šla 1. dan na sprehod in na pol poti na plažo naletiva na tablo z napisom: "Restaurant Stipe" user posted image  user posted image  user posted image  Sva se skor polulala user posted image  user posted image  user posted image  Zdej veš kaj je pomenilo tisto v SMSu ko sem napisala, da je Stipe restavracijo odprl user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
17.6.2008 14:18:20   
pina-1
ja se mi jez delo da bo kej takega.čeprav sem pomislila tudi na roštilj party.

tudi PIno večkrat sprašuje po vas, čes te se že nazaj vrnili. Nekam čudno je meni vse touser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
17.6.2008 14:24:38   
Suzi*
se vidi da ko je dolenjka doma, da se več čveka. user posted image  pa vidim da so tudi že iz srečanja nazaj prišle. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
17.6.2008 14:31:13   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13
Bamby jaz nisem dobila ob cepljenju nobenega recepta za karkoli, kar bi zbijalo vročino.user posted image
A se da te svečke dobiti brez recepta?
A ostale ste vse dobile kaj za zbijanje vročine ob prvi pikici? 

Svečke ti pripadajo na recept!!! Se jih pa dobi tudi brez recepta. To so Paracetamol v svečkah.

Sirup je vredu v primeru, da otrok ne bruha user posted image . Za tako majhne mi je pa boljša svečka.

dolenjka, stara sablja, big mama... welcome back za en cajt user posted image ! Se je meni tudi zdelo, da odvajanje ne bo ravno uspešno, da boš mogla prit mal prečekirat in red nardit user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa greš nazaj? In do kdaj boš dol?
Pa babe so te zaj**** do konca, a ne user posted image . Le daj jim vetra, pa elli dej vedet kar ji gre, ker če se ne motim je ona tako predlagala, da se v KR dobijo. Pa ne me njej zatožit, ti samo na uho povem user posted image !

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
17.6.2008 14:51:24   
Februarka08
Dan.
Midve sva že doma, je blo super fino fajn na srečanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Doma so me pa gledal kot da bi iz Marsa pršla k sm bla tok dolg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Matr, če pa jaz kam grem, to pa ne.
Aja, pa mi mamo tud Ano banano.user posted image user posted image user posted image In je super.user posted image

Dolenjka, dobrodošla nazaj.user posted image

Zdej pa letim jest.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
17.6.2008 15:37:55   
vrtnica76
Da se še jaz pofočkam.Mi je kr žal,da sva tok hitro šla.Pač obveznosti.Upam,da bova naslednjič lahko za dalj časa prišla.
Smo se najedli-Janez mami pa še neuser posted image ,in zdej veselo vriskamo v ležalnikuuser posted image .Zdej grem pa končno lahko kosilo kuhat.
user posted image Dolenjka,dobrodošla nazaj!Zdej bo pa zgleda mimogrede 4.del tukiuser posted image .Ampak sej nismo nč zabušavale.user posted image Mogoče sam jaz.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.