Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:37:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Carica je še kar pridna, je pa tko zrastla, da ji je razen 4 novih hlač vse premajhno A mislite da je to od morske vode No ja, mal ga je biksala pri spanju, sam jo je pol oči vsako jutro naložil v voziček in sta šla pa pa, mami je pa spala do 11h al pa 11.30 Moj je tko zlat ratal na morju, tko da smo se začel velik pogovarjat oz. sva imela kar ornk debatne krožke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:47:09
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Carica je še kar pridna, je pa tko zrastla, da ji je razen 4 novih hlač vse premajhno A mislite da je to od morske vode No ja, mal ga je biksala pri spanju, sam jo je pol oči vsako jutro naložil v voziček in sta šla pa pa, mami je pa spala do 11h al pa 11.30 Moj je tko zlat ratal na morju, tko da smo se začel velik pogovarjat oz. sva imela kar ornk debatne krožke no super ej a veš da se je meni tut zdelo da je jaka neverjetno zrasel na morju...smo prišli domov so mu noge čez previjalno visele, prej pa ne super za vaju...sta rabla nekaj časa zase in da sta drug za drugega...kr tako naprej pripopaj kake slike
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:49:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey pripopaj kake slike to bom pa rajš za takrat ko se zares vrnemo pustila Zdajle speglam (čakam da se gospa pegla segreje) pa nazaj spokam in mojga počakam da iz LJ pride, pa gasaaaa na mrčita kjer bo že jutri šajba in 28 stopinj in taka je napoved vse do ponedeljka, dlje pa vremenarji ne vidijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 11:16:54
|
|
|
|
Suzi*
|
oj, dolenjka, naša. a ti si samo zarad srečanja uletela?? upam, da ne. lahko se pa pri meni mimogrede oglasiš, ko boste nazaj pičili. me veseli, da ti je všeč. ja, so zdej posneli tud CD. ampak je gor malo mešano...klasika, črnska duhovna, nekaj slovenskih in tista od dan-d, ki je na posnetku. se pa mislim da ne bo prodajal v trgovinah. če želiš, ti ga zrihtam pa dostavim. so jih prodajali za 8 eur. gor je pa 16 pesmi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 11:34:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem ti že odgovorila, pa mi je vse vn vrglo Moj je imel danes nujen opravek v LJ, pa sva z njim prišli, ker je bilo dol slabo vreme Pa sem hotla kot srprajs na srečanje uletet, sem se z Ello šuntala, pa ni ratal Dej mi plis en CD na stran če se da, pa mi ga na srečanje prineseš Srečanje bom pa jaz organizirala takoj po 25.6., ker ve ste totalno neresne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 12:14:47
|
|
|
|
Suzi*
|
ok, bejba!!! dobiš. na srečanje pa itak da pridem. pol pa še enkrat vse k meni povabim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 12:20:52
|
|
|
|
dolenjka
|
sej res, neki smo se menile, da bi se v NM tudi 1x dobile, ker boš koncert zorganizirala a ne? Torej, ko se vrnem iz lipe naše organiziram srečanje - pohod v hrib če ne bo preveč vroče, drugače plan B ki si ga moram še zmisliti Pa izdajalke le glejte, da ne boste takrat kake medalje za svoje izdajalstvo dobile
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 12:26:28
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene , mi smo danes dobili pikico , Azra je težka 6440g , pa dolga 64cm , malo je zajokala ko jo je zbodla ,pol je bla pa hitro tiho ,... glede reakcij in vročine po cepljenju : jaz sem naši P ,kar sama rekla naj mi napiše svečke na recept ,pa ni bilo problema sem lahko še zbirala al svečke ali pa sirup ,......sem vzela svečke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 12:43:08
|
|
|
|
Suzi*
|
ja, dobile se bomo, za koncert bomo pa še vidli. pri nas ob prvi pikici dobimo sirup daleron. vsakemu napiše recept. jaz anžeju še nikol nisem dala svečke, vedno dam daleron, ker mu prime.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 12:46:56
|
|
|
|
Janey
|
mali spet spi, pa se še niti prav ni zbudil. sonček je posijal, tak da grema na šetnjo ko se zbudi
< Sporočilo je popravil Janey -- 17.6.2008 12:47:11 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 12:55:02
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ja, dobile se bomo, za koncert bomo pa še vidli. pri nas ob prvi pikici dobimo sirup daleron. vsakemu napiše recept. jaz anžeju še nikol nisem dala svečke, vedno dam daleron, ker mu prime. mi smo pa dobili sirup calpol, pa je tut blo vredu, vročina padla. A lahko dam to tut zarad zobkov, če dobi vročino?poomoje ja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 13:16:45
|
|
|
|
Janey
|
kaj je babe žabe, a ste vse na srečanju? Moj pikec pa še kr panča, sej ne morem verjet. Kaj je danes z njim. Jaz pa tako zabušavam. Zdaj bi naše gnezdece lahko bilo že tako lepo, jaz sem bla pa do 12 vv pižami, pol je prišla majuška na kavo, pol sem neke flašk porihtala pa se mi tak ni dalo, pa malemu sem mladega krompirčka skuhala pa mu je bil ful všeč mam še brokoli z vrta, kolerabo, korenček...kak fajn ko maš vrt pa marelico že zrelo, čaka na popoldan...juhuh no pol je pa zaspal, zdaj pa tu svetim spet. Ampak ko vedno, sem sama in nabiram pike za zvezdice upam da se mate fajn na srečanju.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 13:37:29
|
|
|
|
Neni13
|
Misar dežno prevleko za vozičke sem jaz kupila v Babycentru v CE. Stane okrog 5 EUR, pa ni nobene znamke.Tako, da po moje je univerzalna prevleka. Pridi jutri v naše konce, pa greva pogledat. Zdaj sem ravn prišla domov, sem bila na sokecu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 13:40:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, jaz sem pa vmes tamalo dala še eno rundo ajat, speglala polovico pa ne morem več ker mi je vročeeeeeee pa spet slabo Ja, teh slabosti še ni konec in ko pridemo z dopusta grem k dohtarju pa naj me celo sčekirajo, ker drugač bom umrla od tega sranja Mal počivam, da se shladim, pa čakam, da bo burek pečen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 13:44:59
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , mi smo danes dobili pikico , Azra je težka 6440g , pa dolga 64cm , malo je zajokala ko jo je zbodla ,pol je bla pa hitro tiho ,... glede reakcij in vročine po cepljenju : jaz sem naši P ,kar sama rekla naj mi napiše svečke na recept ,pa ni bilo problema sem lahko še zbirala al svečke ali pa sirup ,......sem vzela svečke Pridna punca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 13:48:38
|
|
|
|
ELMA
|
kako mi je pa to uspelo naredit???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 13:50:29
|
|
|
|
pina-1
|
DOLENJKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DAAAAAAAAAANNNN!! Se je meni zdelo, da ti ne boš tolko časa brez nas zmogla. JE odvajanje ena čudna intežka reč aja sem vedla da bo Stipe na svoji zemlji k sebi prišu in te totalno navdušu.. Boste vi kar še kakega dalmatinca naštimali. Midve sva doma, glavobol je že tu ana se jezi, ker ji ne uspe celo roko v usta dat skratka pri nas dogaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 14:00:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, a veš da sva pogosto na vaju s Pinotom mislila? Sva šla 1. dan na sprehod in na pol poti na plažo naletiva na tablo z napisom: "Restaurant Stipe" Sva se skor polulala Zdej veš kaj je pomenilo tisto v SMSu ko sem napisala, da je Stipe restavracijo odprl
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 14:18:20
|
|
|
|
pina-1
|
ja se mi jez delo da bo kej takega.čeprav sem pomislila tudi na roštilj party. tudi PIno večkrat sprašuje po vas, čes te se že nazaj vrnili. Nekam čudno je meni vse to
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 14:24:38
|
|
|
|
Suzi*
|
se vidi da ko je dolenjka doma, da se več čveka. pa vidim da so tudi že iz srečanja nazaj prišle.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 14:31:13
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Bamby jaz nisem dobila ob cepljenju nobenega recepta za karkoli, kar bi zbijalo vročino. A se da te svečke dobiti brez recepta? A ostale ste vse dobile kaj za zbijanje vročine ob prvi pikici? Svečke ti pripadajo na recept!!! Se jih pa dobi tudi brez recepta. To so Paracetamol v svečkah. IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pri nas ob prvi pikici dobimo sirup daleron. vsakemu napiše recept. jaz anžeju še nikol nisem dala svečke, vedno dam daleron, ker mu prime. Sirup je vredu v primeru, da otrok ne bruha . Za tako majhne mi je pa boljša svečka. dolenjka, stara sablja, big mama... welcome back za en cajt ! Se je meni tudi zdelo, da odvajanje ne bo ravno uspešno, da boš mogla prit mal prečekirat in red nardit . Kdaj pa greš nazaj? In do kdaj boš dol? Pa babe so te zaj**** do konca, a ne . Le daj jim vetra, pa elli dej vedet kar ji gre, ker če se ne motim je ona tako predlagala, da se v KR dobijo. Pa ne me njej zatožit, ti samo na uho povem !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 14:51:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Midve sva že doma, je blo super fino fajn na srečanju . Doma so me pa gledal kot da bi iz Marsa pršla k sm bla tok dolg. Matr, če pa jaz kam grem, to pa ne. Aja, pa mi mamo tud Ano banano. In je super. Dolenjka, dobrodošla nazaj. Zdej pa letim jest.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 15:37:55
|
|
|
|
vrtnica76
|
Da se še jaz pofočkam.Mi je kr žal,da sva tok hitro šla.Pač obveznosti.Upam,da bova naslednjič lahko za dalj časa prišla. Smo se najedli-Janez mami pa še ne ,in zdej veselo vriskamo v ležalniku .Zdej grem pa končno lahko kosilo kuhat. Dolenjka,dobrodošla nazaj!Zdej bo pa zgleda mimogrede 4.del tuki .Ampak sej nismo nč zabušavale. Mogoče sam jaz.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.