![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:21:45
|
|
|
|
buči
|
Če ni pokrito parkirišče, nas ne bo, ker ne bi rada, da nas opere, predno se vsi 3 zbašemo noter. Kam pa pride itata? A že ve?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:22:29
|
|
|
|
buči
|
ella??????????????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:25:24
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro! Mi smo kr dobro spali.Enkrat se je zbudil za futrat,pa je naprej spal.Zdele ima vsake tolk časa že mal pribliskov za prebujanje pa se mu nič ne da zbudit A je Qlandija kje v bližini Mercatorja? Že nekej časa nisem bila v Kr. pa nimam pojma .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:26:04
|
|
|
|
buči
|
No, grem likat, pridem čez 1 uro pogledat, kje ste zmenjene, sicer mi pa prosim samo en sms pošljite. itata ima moj telefon.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:29:57
|
|
|
|
ella79
|
buči seveda ima Qlandija pokrito parkirišče, zato se tudi me tam vedno zmenimo se opravičujem k nisem bla tok hitra, sem šla zojo previt in iz pižame dat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:30:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Jutro! Mi smo kr dobro spali.Enkrat se je zbudil za futrat,pa je naprej spal.Zdele ima vsake tolk časa že mal pribliskov za prebujanje pa se mu nič ne da zbudit A je Qlandija kje v bližini Mercatorja? Že nekej časa nisem bila v Kr. pa nimam pojma . dost blizu ja, ti prideš mimo brnika a ne? pa k prideš do krožnega pri mercatorju gre levo proti Škofje Loki, ne morš zgrešit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:33:03
|
|
|
|
vrtnica76
|
Hvala ella.Bi mi2 tut uletela.Upam,da se misle mali kej kmal zbudit.Je tak zaspanc .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:47:24
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobro jutro! Evo prva runda zize je že mem, mami izpod tuša, sm si jo šla še mal ufrišat . Jaz sem Itati in februarki poslala sms včeraj, tko da pomoje bi mogla vedet. No viš jo, me je glih poklicala. Itata in Jakob prideta! No grem kavo do konca spit, pol pa Zalo auf in gremo. See ya!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:52:38
|
|
|
|
itata
|
evo mene evo mene. jaz pridem. sam nisem uspela včeri vsega pogledat in prebrat. zvečer mam rač itak zaseden al se pa z mojim ukvarjam. danes sem šla pa najprej pečt, zdej se pa rihtamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 8:55:49
|
|
|
|
misar
|
punce eno vprašanje..a katera ve kje pa za koliko se kupijo univerzalne dežne prevleke za voziček? ker očitno tega dežja ne bo ne konca ne kraja pa bi jaz šla vseeno ven...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 9:05:55
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar punce eno vprašanje..a katera ve kje pa za koliko se kupijo univerzalne dežne prevleke za voziček? ker očitno tega dežja ne bo ne konca ne kraja pa bi jaz šla vseeno ven... v tojsu jih maš 10 različnih, najmanj ni da ni res
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 9:07:56
|
|
|
|
misar
|
in kje je ta tojs???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 9:09:50
|
|
|
|
Februarka08
|
Ojla... Nam razlagala o noči, ker je bla katastrofa in sem šele vstala , vidla od bajse sms, in sm kr nasmešek dobla na obraz. Sm ti že odgovorila, ampak ni poslal, ne vem zakaj. Pomoje bova pršle, sam bova pa zamudile. Se opravičujeva že v naprej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 9:14:23
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar in kje je ta tojs??? sem šla mal pogledat, v gradcu je a ne? sammen ni tolk daleč za hodit, me bencin pa vse dražje pride..menda jih majo v müllerju ne? a katera ve kaj o tem?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 9:17:07
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja zgleda da nočjo da smse dobivam, tud Itata mi ga ni mogla poslat . Bom zagnala vse skup nekam pa bom šla na tuš mobil, bemti! Zala se je zbudila in tko poje lepo v pojstli . Jo morem počas dvignt, da bova šle. Februarka nč hudga če bosta mal zamudile, važn da prideta. No evo zdele sem pa clo dobila tvoj sms, za popi...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 9:45:59
|
|
|
|
Janey
|
Jutro lepo se imejte na srečanju. naša je noč je bila sicer dost bolša kot včerajšnja, ampak še vedno se zbuja na obroke. Zobki so...benti. Revež si tako dgne z vsem po zobkih, pa z rokico, pol se pa vgrizne pa tako zacvili. jebeno vreme sem mislila it do mesta. Pa vidim, da bom kaki krog tu okol naredla, če bo sploh zdržalo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 9:52:38
|
|
|
|
vrtnica76
|
A ste že vse šle?!Prideva z zamudo-okrog 11-ih .Se mi je mobi spraznu,pa sem jaz kura prepozno opazila,zdej pa čakam,da se nafila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:21:41
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. lepo se imejte. Upam, da niste pustile dolenjke same v mercatorju. gorenjskei ste včeraj nekaj proocirali .....me zanima če bi ve prišle za cel dn v NM v dežju. al pa v Koper. da vas vidim..... naša je pa nocoj lepo spala, jaz pa tudi. sva jo ob enih zbudila, ko sva šla spat, pa je takrat jedla, pol pa potenila do sedmih, jedla, pol smo pa še skupaj do devetih drnjohale v postli. sem se celo naspala. edino vmes sem mogla vstat, da sem anžeja zrihtala ob šestih za v varstvo. kakšno imate vreme? ker pri nas je še kar ok, ampak je fuuul mrzlo. se celo nekaj sonček občasno prikaže. možno da gremo vozičkt, samo da se najemo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:23:58
|
|
|
|
ELMA
|
Živjo...... ............... ............... Lep se imejte dons , pa ne preveč peciva jest , da se ne boste zredile Meni neki računalnik nagaja ,
< Sporočilo je popravil ELMA -- 17.6.2008 10:24:33 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:24:24
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, čist brez pozdrava vas bom vse nekam poslala babji! Jaz sem si jo umila in še lase zraven, da vas v Mercatorju presenetim, ve pa zatajite oz. se v KR zmente Še žal vam bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:25:39
|
|
|
|
ELMA
|
ooooo dolenjka dobrodošla nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:28:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA ooooo dolenjka dobrodošla nazaj Ne hvala, grem čez 5 uric kar nazaj v Dalmacijo. Sem samo na srečanje hotla uletet, pa vidm, da ste čist zbezlale brez mene Pridem ko pridem, do 25.6. enkrat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:30:07
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA ooooo dolenjka dobrodošla nazaj Ne hvala, grem čez 5 uric kar nazaj v Dalmacijo. Sem samo na srečanje hotla uletet, pa vidm, da ste čist zbezlale brez mene Pridem ko pridem, do 25.6. enkrat Ne bodi jezna Kr meni na kavico pridi v Trbovlje ....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:32:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA ooooo dolenjka dobrodošla nazaj Ne hvala, grem čez 5 uric kar nazaj v Dalmacijo. Sem samo na srečanje hotla uletet, pa vidm, da ste čist zbezlale brez mene Pridem ko pridem, do 25.6. enkrat Ne bodi jezna Kr meni na kavico pridi v Trbovlje .... Hvala, sam mi je mal daleč, tko kot KR, drugač bi šla tja, pa vsaki eno za uhlje dala! Zdej grem pa mal popeglat tist kar sem včeraj zvečer in danes zjutraj oprala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 10:34:32
|
|
|
|
Janey
|
o dolenjka živjo. kako je bilo?carica bla pridna? itak po mami nič se ne jezi, vsedi se v svto pa se pelji jaz če bi ga imela bi tut kdaj kam šla mali pa spi že eno uro ne morem vrjet. jaz pa še kar v pižami..packa
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.