|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
15.6.2008 12:09:44   
zoom zoom
danes je pa tudi pri nas tak lep sonček, ampak smo na žalost kar notri. Mi3 smo vstali že ob 7h, pa sem mojega parkrat šla vprašat, kdaj bo vstal in je vstal šele malo čez 9, pa preden se je zrihtal je bila ura že krapko čez 10, tako da je bila potem tamala že malo zaspana in sem šla kuhat kosilo, smo pojedli 20 minut nazaj, zdej je/sta šla pa spet spat. Tako da ko se zbudi in če boo se šonček gremo pa na sprehod. Sem kar fejst jezna, ker smo totalno zabluzili dan. Se tolažim s tem, da bomo itak čez 4 dni že na sončku pri tempetaturi okoli 30* ali več (vsaj tako na yahoo-ju napovedujejo).
Aja smo pa šli gledat maraton Franja pred hišo in je bilo prav zanimivo. To je kolesarska dirka, mislim, da je od Lj do Idrije in nazaj (se mi zdi, nisem čist sigurna), jih je pa bilo sigurno čez 1000 (kolesarjev), pa par 10 policistov na motorjih, nekaj reševalcev, spremljevalcev,... So vsi mimo naše hiše vozili več kot 10 minut. Starejši je ful užival, ko jih je gledal, tamala je pa skoraj ves čas mahala papa, pa taki veliki učki. Mi je bilo prav žal, ker si prej nisem pripravila vozička in vzela še fotoaparat, da bi jih malo poslikala, ker je bilo res lepo za videt toliko kolesarjev na kupu.

Kje pa je TAška? A je tudi že pobegnila na morje? Mogoče pa čist v fuzbal padla user posted image n za RR nima več časa.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.6.2008 12:57:32   
bojana1
Lep pozdrav po dolgem času!
Res nimam časa ,da bi se javila-včasih vas pa preberem.
Stanje pri nas:vrtec je sedaj super,Luka je navdušen nad otroci,pridno je in tudi pridno spi,tako da bom z 1.8. šla na polni delavni časuser posted image No so tudi slabi dnevi in je tečko.Zobki rinejo 100 na uro ,ven je prilezla ena petka.Drugače pa non stop teka,rad rožice nabira,pa jih potem pojeuser posted image Sem mu skoz za ritjo,da mi kaj ne všpiči.Govori nekaj po svoje ,po večini ata in mama.Pa rad si poje pa seveda pleše.Se mu nasmejimo ,ker mulc vedno ritem ujameuser posted image Res je fajni,sam men vedno časa primanjkuje-pa vidi se mu da me pogrešauser posted image pa saj bo!
Morje-poreč lanterna-studio za 3-za en teden.Gremo sami ,kasnej se pa mogoče pridruži še brat z punco-bosta verjetno čoln pripeljala-to bo za Luka nekaj norega.Aja gremo pa 10.8.
Tako  punce sem vas na hitro pozdravila,lep dan želim!

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.6.2008 19:49:24   
smotka lonib
hojla!

vidim, da sta se dve aprilčice po dolgma času le oglasile (MojcaB, Bojana1). Ja sej časa je res malo. Tud meni ga ne bo več ostalo niti pikice, ko bom začela delatuser posted image . ne vem kako bo Zala sprejela, ko me 8 ur ne bo videla. Se pa vsaj tolažim s tem, da bom hitro domauser posted image .

Kozarec: naša frajla pa zadnje čase najraje pije iz kozarca, edino za zvečer ji dam aventov lonček z nastavkom, pa še s tistim se najraje igra tako, da polivauser posted image . Ji pa takrat notri nalijem nesladkan janežov čaj.

Zdej pa gre, ker se mi po pravic povedano ne ljubi nič več.

Čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.6.2008 20:16:05   
Anonimen
hej, hoj!
jaz sem tudi vesela, če se katera od ta starih čvekic malo javiuser posted image . saj vem, da nimate časa... če bi jaz hodila v službo, bi bilo verjetno isto...

no, mi smo se spet malo potepali danes - smo bili na obisku pri tašči. nič posebnega se nam ni dogajalo, tako da nimam sploh kaj pametnega pisatuser posted image

edino to lahko napišem, kako naša mala točno ve, kako mamico izkoriščat.. zadnjič, ko je bila moja mama tukaj in je pazila ta malo pikico, sta jedle in to brez vsakršnega problema, je baje lepo odpirala usta in jedla, brez vsakršnih animacij, in igrač, ki jih občasno ima ko jo jaz hranim, brez tega, da bi ona sama hotela brkljati po krožniku..... tako da je baje bila res pridna!!!! mislim!!! pri meni pa je pol kosila po tleh, na mizici, pa seveda na hlačah...

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.6.2008 20:20:43   
katja pv
Evo, v stanovanju je končno zavladala tišina. Sem uspela oba razgrajača uspavat. Možek se mi je že javil iz Berlina in je OK.

Thumbelina: te popolnoma razumem. Žal ne morem svetovati, ker pri nas Ana tudi noče sprejeti stekleničke z mlekom (v nobeni obliki). Samo pri mami se mora crkljati. Mi sploh ni jasno kako bo v četrtek, ko greva z možem na otvoritveni koncert Festivala v Ljubljano in jo bo varuška uspavala. Upam, da ne bo pretirane krize. Bom poročala kako in kaj.

Zobki: mi smo trenutno v dooolgem stanju mirovanja. Ima zgoraj 1. in 2., spodaj pa poleg 1. in 2. še 4. tako, da je seštevek 10 zob. O trojkicah in zgornjih 4. ni ne duha ne sluha.

Kaj so tudi pri vas problemi z držanjem za roko. Naša Ana sploh noče prijet za roko in potem pada in vstaja in spet pada, ampak neumorno hiti dalje. Če pa jo že uspem prijeti za roko mi jo čez čas kar izpuli in vihra po svoje naprej, še najraje v svojo smer t.j. na sredo ceste user posted image .
V vozičku se po novem noče vozit razen če je zaspana. Sedaj imava uspavanje dopoldan največkrat kar doma, ker potem spi 2h, drugače v vozičku bolj tako. Popoldan pa je ne dajem več spat, ker se mi uspavanje preveč zavleče v noč in sploh nimam trenutka zase.

Sedaj bi si morala pobarvat lase pa se mi tako ne da, da to ni res. Imam pa žal že tak narastek da je (vsaj meni) grozljiv in bom morala kar spokat v kopalnico in si uredit frizuro.

Juniorka: javi kdaj bi se kaj dobile. V četrtek in petek grem v službo tako da ne morem, drugače pa lahko.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.6.2008 20:25:50   
katja pv
Valika: ne vprašaj kakšno imamo mi, ker Ana hoče jest sama in začne kar mahat z rokami, ko ji nosim žlico k ustom in potem vse frči naokrog. Katastrofa!!! Če jo daš pa na tla pa se v navalu ihte meče po tleh in sili gor, ker ona bi še jedla. Mah, kdo bi jo zastopil. Ji včasih kar pustim, da sama je z roko in žlico - žal pa si potem z roko namaže še pol lasišča, kar pomeni, da ji moram še glavo prat po kosilu. Groza! Moj dragi pa pri tem dobi kar živčni zlom. user posted image

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.6.2008 20:49:02   
Anonimen
katja pv  - user posted image  si kar predstavljam, kako to zgleda pri vas. no, saj vem da tebi ni smešno....samo sem se pa res mogla nasmejati. ja, ko ima naša lara dovolj, in če jaz nisem dovolj hitra, da ji obrišem prstke, si potem tudi zelo rada "obriše" roke v laseuser posted image . mah, jaz ji potem samo obrišem lase, ima potem malo mastne in želejasteuser posted image , pa potem morama obvezno zvečer prati laske, to pa je tudi ena štorija zase.... se namreč taaaaaako boji vode na obrazu in na laseh... tako da res počakam čist do konca kopanja, potem pa je tak krič, kot da bi jo najmanj klali....

(odgovor članu katja pv)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.6.2008 22:22:50   
hariba
Danes smo izkoristilipo dolgem času dan brez dežja za pečenje na žaru pri tašči in nato dolg sprehod,a zvečer se je vseeno moglo vlit. No takrat smo bili že doma. Zoja spi,jo je moj tokrat uspaval,jaz pa moram še za Denisa seznam opreme,ki jo bo nesel v šolo v naravi.
držanje za roko Ni šans,ona hoče sama,najraje tudi vsvojo smer,če grem naprej,gre ona nazaj,če jaz levo bi pa ona desno. Več kot 4 korake redko naredi,da se jo drži za roko,potem se poskuša izpulit,če se strma in hoče vsak način v svojo smer,jo dam voziček in ignoriram dretje,se pa v vozičku zelo hitro pomiri.
zobje Zaenkrat jih ima 8,od 11 meseca ni pišel noben na novo ven,čeprav ponoči so taki žuri kot ,da bi ji 10 zob hkrati ven rinlo.
Me zanima kakose vi pogovarjate s svojim malčki? Uporabljate pomanjševalnice? Jaz občasno kako vendar mi je blesavo,vska beseda pomajnšana kakor recimo z njo govori tašča,to samo še govor otežuje,ampak slišim,da veliko mam tako govori s svojimi otroki. Sedaj bi pa rada vedela,če sem samo jaz tako čudna,da mi je to trapasto. Tašča je danes nakladala:Zojica boš še žličkico juhice pa še mali košček kruheca zraven,pa še 1 žličkico,joj kak si ti pridkana,ja pa še malo meseka in krompičerka pol ti bo pa še babi dala kekseka če boš tako pridno papcala. Malo kasneje na sprehodu:Ja Zojica poglej kako velik star dreveščerk,glej tam je pa smrekica,pa travica,pa še ptičke in rožice ti bo babi pokazala,pa poglej zojči kako velik oblakec,spet bo dežek,bo oblakec počil,ker je preveč popupcal(v prevodu popil). Meni so šli vsi lasje po koncu,če ne bi bila depilirana bi mi še dlake šle. Sem bila pa raje tiho,da ne bi prišlo do prepira,ker bi se sicer skregali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
16.6.2008 7:16:38   
zoom zoom
Jaz včasih rečem a boš papala, iscer pa vedno a boš jedla, pila, greva pleničko zamenjat (to po moje lih ni pomanjševalnica). Sicer pa se mi zdi, da z njo govorim čist po odraslo. Muci kuži, metuljček to pa tudi pomoje da je čist normalno, se mi zdi. Sta pa zame občasno mišek (starejši) in miška (tmala), seveda doma, sicer pa vedno po imenu in ne kakšne imenske izpeljanke (ker mi gredo kar kocine pokonci če kdo koga pokliče kako drugače kot jima je ime).

Je pa tamala potala kar precej smrkava, zaenkrat je to še bolj prozorno bel smrkelj, ampak me vseeno jezi, ker se to dogala lih pred dopustom. Zame niti ni problem, ker tudi smrkam, samo nočem pa da kdo od otrok zboli. Sem se odločila, da  oba v sredo zjutraj peljem k zdravniku na pregled, potem bomo pa videli. Močno upam, da nam ne bo treba odpovedat.

Sem se pa sedaj spomnila, da moram za starejšega kupit nova sončna očala, ker bo svoja prva očala dal sestrici. a vaši pustijo očala na nosu ali so takoj dol. Naša če je res ful sonce jih pusti, sicer jih pa kar naprej daja dol.

Naša še ne hodi sama, bi pa kar naprej hodila, če bi jo držal za roke. Jaz tega ne prakticiram, ker ni dobro ne za njo, ne za mojo hrbtenico, sicer pa to delajo drugi. Sicer pa hodi sama, če se drži kavč, mize (hodi ob, zraven), se pa tudi že za manjhen korakec tudi spusti. Sicer pa je plazenje še vedno zakon.

Stanje zob je še vedno enkako nuli, kljub temu, da je danes strara 14 mesecev..

Uživajte

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
16.6.2008 8:13:45   
zalbi
Dobro jutro...

joj kok ne maram teh ponedeljkov, vedno kaj pozabim - danes na primer sem doma pozabila rezervne cinje za Saro za v vrtec...sem kr jezna nase...k tkole pozabljam... pa sem si pripravila...grrrrr...

mi sončnih očal nimamo, ker jih Sara skoz dol meče.

Kar pa se pomanjševalnic tiče - mislm, da se pogovarjamo normalno - včasih pa kaj pomanjšam - ampak tko - ni pa tko kot si ti napisla Hariba - da bi cele stavke tkole govorila. Ja kličem jo po imenu, al pa ji rečem Sari, pa sonček, pa žabi, pa še kej bi se našlo -ampak to ne ko jo kličem...

valika - midva z mojim user posted image  sva se ravno včeraj hecala, da bo Sara mela kmal drede - k itak ma skoz te roke v laseh in ma tam pri ušesih že vse tko mastno in zlepljeno - glave pa ji tut slučajno ne mislim prati vsak dan - k se mi zdi čist preveč - pol pa pač taka hodi po svetu naokoli:)

nč. grem kej začet delat...

Kaj je za jutri? se dobimo? kje? kdo?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1185
16.6.2008 8:29:17   
zoom zoom

Kaj je za jutri? se dobimo? kje? kdo?

Jaz ne morem imam sestanek za vrtec, zaključni dan v vrtcu pri starejšem,...

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
16.6.2008 11:18:50   
taška30
Hoj, hoj, aprilke,
evo Taške, če ne drugače pa tkole: na bolniški sem. Oz. Julija je na bolniški in sva lepo doma. Ima virozo baje, sicer brez polnega nosu in kašlja in vsega kar spada zraven, ima le vročino in tečnobo.user posted image  Je imela pa zdajle cel vikend 39° in jokala je ves čas, tko da sem jo včeraj peljala k dežurnem, da pogleda ušesa in vodo, no, pa je diagnoza 'le viroza'. Saj mi kar paše bit malo doma, danes ima le 37,7° in je dost boljše volje, tko da sem že fuuul pospravila našo bombo-stanovanje.
Malo me je edino strah, da ne bom še Manco dobila na bolniško, ker je zadnje 3 dni takooo rinila v Julijo kot prej celo leto ne. Kar naprej k njej, k obrazu, pa: boga Julija, Julija, ti revček...pa lupčkat jo, pa stiskat...saj je ful lepo za videt, samo kaj ko virusi skačejo naokoli...user posted image

Drugače pa: hodi še ne sama, če jo držiš ja, ampak tud jaz ne prakticiram kej dost tega, ob kavču, mizici lepo hodi.
Ima 6 zobkov, ostali ji pa rinejo ven vsi naenkrat, tako da je še zato revca. Veš, Zoom zoom, da sem se včeraj prav nate spomnila, ko še nimate zobkov, da zna biti tvoja punčka zelo boga zaradi tega, se mi zdi, da starejši so, težje zobek prebija dlesen...no, upam, da ne bo zelo hudo.

Saj sploh ne vem o čem še kaj klepetate, sem čist outuser posted image , no, zdaj bom par dni doma, pa bom kaj večkrat se oglasila.

Lp zaenkrat, grem perilo obešat, ker Juli spi.

papa Taška

Neposredna povezava do sporočila: 1187
16.6.2008 11:52:15   
hariba
To noč se je Zoja od 3h prebujala na pol ure,,,ob 5.30 je dokončno vstala,pa ravno danes,ko mi ni bilo trba bit ob 7h v službi.
Saj občasno jaz tudi kako pomajnševalnico ali ljubkovalni izraz uporabim,mucika,moj sonček ali pa balonček,če se hecava.
Taška30 Uapam,da še Manca ne zboli.
zoomzoom Tudi za tvoje otroke držim pesti,da ne zbolijo,pa saj morski zrak bo jim pomagal. Imajo pa tako je vsaj vodička rekla,dobro opremljene zdravstvene ustanove in zdravila,le storitve in zdravila so ful drage,tzato se vam splača vzet družinski paket zavarovanja,če že ni zajet v ceno. Sem se pa spomnila,da smo mi 3 dni pred odhodom za preventivo začeli jemat prolife,proti driski. Mi je to v lekarni svetovala,ko sem jo spraševala,če je sploh smiselno kupit linex,je rekla,da ne,da je to bolj pametno. Driske nismo dobili,težko pa rečem,da le zaradi teh tablet ne.
Grem delat dalje,malce konec.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
16.6.2008 12:02:18   
Anonimen
hojlA!
no, naša spi, kosilo je že skoraj kuhano...

pomanjševalnice - niti jih ni ne vem kaj, mogoče res kdaj kakšna beseda.
poznam pa eno mamico, ki je točno tako kot opisuje hariba, govorila s svojim že kar velikim otrokom - mislim, to pa mi je bilo res čist mimo

zalbi - saj jaz ji vsak dan ne umivam laske s šamponom, - se tudi meni zdi absolutno preveč - ker jo po telesu (pod pazduhami in pod vratom - tam kjer se pač nabira nesnaga in mucki od cot) namilim z navadnim milom, ji potem samo te kravžlčke malo namilim, in potem splaknem. s šamponom pa samo 1x na teden.

o, taška, zgubljenauser posted image  - pošiljam vam en velik koš zdravja

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
16.6.2008 12:21:51   
zoom zoom
Hariba, se bom pozanimala glede prolifa, mogoče res ne bi bilo slabo za vsak slučaj, a za otroke je tudi.

Glede poznega izraščanja zob, pa pri starejšem je za vsak zob dan ali dva prej dobil vročino, tam do 39*, ampak da bi ga bi pa bolelo, pa nisem opazila. JE bil sicer zdelan, ampak to bolj od vročine. Je pa prvi zob dobil pri 14 mesecih in 6 dneh. Bomo videli, kako bo pri njej. Tako, da močno upam,d a pri njej tudi ne bo kaj hujšega.

Taška lepo da si se oglasila in upam, da ne boš imela dveh bolnih.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
16.6.2008 14:21:04   
tejkag
oj!
Tudi naša bejba je prehlajena in malo kašlja, tako da nonstop brnimo s pumpico po hiši, seveda se upira,ampak potem se vdauser posted image ko vidi da ni nič hudega.
Ko našo hranim je včasih tudi celuser posted image zraven.ker bi ona imela žlico,potem jo moram zamotit s tv, včasih kar sama reče  nega nega-ji morm naredit Wernerja (ne gane me) in potem lepo je naprej user posted image .
Hodi še tudi ne,no ja par korakov že naredi sama, drugače pa je dovolj če jo držim za eno roko.
Zobki-še vedno jih je samo 7, samo se vidi da ji bo kmalo pokukal ven že osmi.
Se še kaj beremo

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1191
16.6.2008 18:35:33   
Anonimen
hoj!
sem bila na sestanku za v vrtec. mi je soseda počuvala obe in sploh ni bilo nobenega problema. se je celo pri njej na rami pocartala - to kar se pri meni tako zelo zelo poredkouser posted image
sedaj ima v delu škatlo z lego kockami - ufff hvala bogu, ker mi sicer vedno visi na trenirki....

tejkag - ja, naša tudi obožuje wernerja, pa sašo lendero, pa tanjo žagar, čuke..... imam tu v dnevni prenosnika, pa se potem kdaj pa kdaj spomnim, in grem na you tube in imamo celo veselico tuuser posted image

(odgovor članu tejkag)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
16.6.2008 21:41:48   
katja pv
Pozdravljene!

Končno mi je tudi Ana zaspala. Se ji pozna če spi popoldan je zvečer kriza. Matija pa je zaspal v zakonski postelji sam, sem pustila le vrata na stežaj odprta. Včeraj ponoči sem pa imela z njim žurko, ker se je ob 2h spomnil, da bi prišel k mami spat in sva dajala vrečo dol, da ne bi pod kovtrom zgorel, pa v otroško sobo vrata zapirat pa na WC. Zjutraj pa Ana že ob 6:30h konec spanja in jaz bi pa tako spala.

Sem pa danes spakirala Ano kar z varuško in Matijem na sprehod, da sem si lahko lase pobarvala, se mi zvečer sploh ni dalo. Sem prav uživala v miru, brez skrbi ali se bo Ana zbudila in jo bom morala dvigat iz postelje ali ne.

Smo šli danes k tašči na kosilo, pa je hotel Matija prijeti Ano za roko, da bi skupaj šla do vrat in pozvonila. Pa mislite, da mu je pustila? O ne! Se je skoraj po tleh raje vrgla in roko pulila stran in zraven kričala, kot pa da bi z roko v roki hodila. Je bil pa Matija vseeno vztrajen in ni popuščal. Mu pa žal nisem uspela veliko pomagat, ker mene pa bi prijela za prst user posted image .

Pomanjševalnice: mi jih ne uporabljamo in na srečo jih tudi varuška ne. Mi pa gredo na živce, ko poslušam koga, ki jih pretirano uporablja za vse stvari.
Poimenovanje otrok: največkrat uporabljamo imena, redko kakšen mišek in miška.

Pranje las: Ana pusti brez težav umivat lase, pri nas je največji zajec Matija. Če mu le omeniš, da mu boš opral lase se preventivno že joka in dere ali pa skriva. Problem mu predstavlja že umivanje las samo z vodo. Da ne govorim kakšno štalo imam po plavanju, ko mu moram umiti lase s šamponom user posted image user posted image user posted image .

Taška: lepo da si se spet malo oglasila. Upam, da boste čimprej zdravi.

Še dva dni sem sama, potem pa bom imela spet družbo user posted image .

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.6.2008 7:18:21   
aprilčica07
Jutro,

ma se mi zdi, da bom kr ponorela s tem usranim vremenom, nouser posted image Ma mi gremo drug teden na morje. Zdej že resno razmišljamo ali čemo doli nest bunde in smučarske hlače. Saj bomo zmrznili.user posted image Sicer gremo na Hvar, in tam naj bi blo vseeno malo bolše kot je tle.
Upam, da ne bo v tem vremenu tamali kaj fasal. Ker ne zdrži bit notri in gremo tudi v takem ven. Palerina in akcija.. Skače po lužah kot nor. In se ga ne da ustavit.
taška: naj tamala čim prej ozdravi.
katja pv: barvanje las.. pr nas je to tako, da moram bit obvezno sama. Enkrat sem se opogumila in je bil tudi jakob zraven.. ne vprašat  kako je zgledalo, ker je blo vse umazano in oblekano od barve, z jakobom  vred.. tega ne bom več ponovila.user posted image
zalbi: pondeljki tudi niso moji dnevi.. smo šel včeraj v lj in smo mogle it že  zeloo zgodaj, seveda sem bla brihtna in sem šla brez jakne. Zdaj pa šmrkam in se filam z aspirini.
Pomanjševalnice; če se le da se jim izogimao, čeprav me včasih zanese in začnem kr neki blodit, ma grem sama sebi na jetra takrat.
pranje las: jakob nima  problemov, pusti brez kakršnih koli težav.

Tako, to naj bo za dobro jutro. Se beremo kasneje.

Bodte lepo, pa če tudi pada dež.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.6.2008 7:20:30   
aprilčica07
Še  to

sabri: ma postojna je itak zmeraj hladna poleti in pozimi. Mi smo pa bolj na Primorskem, na našem koncu je vedno topleje, samo tokrat se tud iz nas vreme dela norca:)

lp.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.6.2008 8:17:31   
zalbi
Dobro jutro...

mah nič ni dobro - sem zjutraj reskirala in šla s kolsemo v službo . pa me je dubu dež - pa to je ok, mam palerino - tko da ni panike - ampak pol mi je ketna dol padla in sem mislila da se mi bo kr strgal - in sem začela jo nazaj tlačit - tko da sem pršla s čist črnimi rokami... brrrr...

Pri nas je Sara začela se končno ful dvigovat - tut za roke jo je treba držat, je dobila navdih za hojo, pa skoz vstaja ob kavču in vsem možnem...

barvanje las - jej bi mogla mal k frizerju - predvsem da me malo postriže - mam kr neki - sračje gnezdo... Pa še podelitev diplome mam drug teden - sicer sem se s sosedo k je frizerka zmenila, da se pridem počesat - ampak bi mogla k moji frizerki - malo se pobarvat, pa postriči... ja bom mogla najdet čas...

te prehladi - midva z mojim user posted image  sva bla včeri oba čist konč - kihala, kašljala - pol pa moja mami privleče neko smrekovo zadevo - moram rečt da je meni ful pomagala...user posted image user posted image

tako, zdej pa grem delat - veste da mam v četrtek en razgovor  sem tolk vesela....user posted image user posted image user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.6.2008 9:23:56   
taška30
Jutro,
joj kakšna katastrofalna noč, pojma nimam kaj je Julijo matralo, ampak zbujala se je od 22-ih do jutra na 15 minut, v spanju jokala, se premetavala, zvijala...ko zombi sem. Zdej pa še vedno spi.user posted image
Se mi zdi, da je bila spet ful vroča ponoči, nisem pa merla vročine, bomo videli, ko vstane.
Sem pa slišala zjutraj v predsobi (ko sta se z mojim obuvala za v vrtec) Manco 2x kihnit.user posted image  Pismo, če ne bomo jutri vse tri doma. Pa še mojga zdejle 2 popoldneva ni, službeno.

Tud jaz bi morala k frizerju, ampak nimam časa, pa k zobarju tud moram nujno, mi je že pol gipsa (al kaj je tista začasna plomba) ven padlo, da me ful skeli vsakič ko kej pojem.

Joj, bo danes en težek dan.user posted image

Zalbi, si kar predstavljam tole s kolesom, šit.user posted image  No, sej ni smešno.

A pomanjševalnice vas žulijo?user posted image  No, meni so pa čist v redu, pri nas so nogice, pa rokice (ja, če so pa majhneuser posted image ), pa medvedek, pa plenička...user posted image  Ne maram pa unih spakovank: papat, pupat, čičat, ajat, ninat...tega pa res ne uporabljam. Se spomnim že pri Manci ko ji je kdo rekel: a se boš učičala (usedla, če katera ne razume), pa ga je samo debelo gledala, ker sploh ni razumela.user posted image

Razmišljam še o eni kavi....user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.6.2008 9:31:02   
zoom zoom
    Dobro jutro,

tudi pri nas smop danes spali uzelo splabo, je bilo kar nekaj, pa ob 6h smo že vstali. Trenutno se krega na motorko (motorno žago), ker s e noče prižgat, so že ,malo slabe baterije. Prehlajena pa se mi zdi, da je za malenkost manj kot včeraj. Upam, da toko ostane.

Čičat, ajat, pupat,... to je tudi meni čisto mim in ne uporabljam. Medvedek, plenička,... se tudi meni zdi čist normalno, noge in roke so pa pri nas roke in noge.

Bom konlača, ker sploh ne morem nič napisat, krer mi teži zraven.

Aja pa držte maloi pestoi ob 12.50, imam razgovr.

Lp

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.6.2008 10:19:23   
Anonimen
hoj!
no, potem pa je res blo ponoči nekaj v luftu - nisem mogla spati - groza!!! kar nekaj sem se prebujala, pa še tisto kar sem vmes nekaj dremala, se mi zdi da ni blo trdno, ampak čist neko plitko spanje. ob 22 sem šla spat, potem ob 23.30 se je zbudila mala, potem jaz ob 2, pa spet ob 3 jaz, pa ob  5 sem spet na uro gledala, ob 6 pa se je ta mala zbudila - danes pa se mi kar vrti od nenaspanosti - zgledam pa takouser posted image  - no, ob takih dnevih, sem zelo vesela, da sem še doma....

joj, zalbi, si te prav predstavljam - uboga ti - si verjetno bla jezna, da je kar pihalo od tebeuser posted image

no, sem včeraj prav ahtala, kako pravzaprav govorim. najraje itak gleda knjigice, kjer so živali, potem pa ji pri vsaki povem, kako se ji reče in kako se oglaša. ja, in sem res našla par pomanjševalnic: zajček, korenček, miška, račka - ostalo pa so krava, konj, muca, kuža, žaba....
najbolj pa se ji dopade puran - pa takoj ko vzame to knjigo v roko ga morava poiskati, in potem tako z jezikom dela kot puranuser posted image . medtem ko je ta starejša ko je bila majhna - se je te slike tako bala, da sma morale takoj preskočit - res kako so si otroci različniuser posted image

zoom-zoom - držimo pesti danes za tebeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.6.2008 14:19:11   
taška30
Ampak zgovorne pa res niste.user posted image
Takole šele človk to vidi, ko je cel dan doma.
No, pri nas danes Julija ni najboljše volje. Slabš ko včeraj, pa 37,8° ima še vedno. Mi grejo tele viroze prav na živce, ker nimaš kej narest, pri AB vsaj veš, da bo v treh dneh konec, samo jih pa ni dobro preveč jest.

Pa še pada zunaj, jaz moram pa po Manco v vrtec, z Julijo seveda, z vročino. Eh!

No, pa še zbudila se je zdaj že po 1 uri - sicer pa nisem kaj drugega pričakovala, doma je brezveze spat.user posted image

papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.