taška30
|
Hoj, hoj, aprilke, evo Taške, če ne drugače pa tkole: na bolniški sem. Oz. Julija je na bolniški in sva lepo doma. Ima virozo baje, sicer brez polnega nosu in kašlja in vsega kar spada zraven, ima le vročino in tečnobo. Je imela pa zdajle cel vikend 39° in jokala je ves čas, tko da sem jo včeraj peljala k dežurnem, da pogleda ušesa in vodo, no, pa je diagnoza 'le viroza'. Saj mi kar paše bit malo doma, danes ima le 37,7° in je dost boljše volje, tko da sem že fuuul pospravila našo bombo-stanovanje. Malo me je edino strah, da ne bom še Manco dobila na bolniško, ker je zadnje 3 dni takooo rinila v Julijo kot prej celo leto ne. Kar naprej k njej, k obrazu, pa: boga Julija, Julija, ti revček...pa lupčkat jo, pa stiskat...saj je ful lepo za videt, samo kaj ko virusi skačejo naokoli... Drugače pa: hodi še ne sama, če jo držiš ja, ampak tud jaz ne prakticiram kej dost tega, ob kavču, mizici lepo hodi. Ima 6 zobkov, ostali ji pa rinejo ven vsi naenkrat, tako da je še zato revca. Veš, Zoom zoom, da sem se včeraj prav nate spomnila, ko še nimate zobkov, da zna biti tvoja punčka zelo boga zaradi tega, se mi zdi, da starejši so, težje zobek prebija dlesen...no, upam, da ne bo zelo hudo. Saj sploh ne vem o čem še kaj klepetate, sem čist out , no, zdaj bom par dni doma, pa bom kaj večkrat se oglasila. Lp zaenkrat, grem perilo obešat, ker Juli spi. papa Taška
|