|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
17.6.2008 9:13:05   
Anonimen
Mene pa še nekaj zanima ne vem kako naj opišem bom pač poskusila po domače:

Ali vaši majski hrošči  tudi delajo take "čudne stvari" z očmi. Mislim moj včasih kar s ta belim pogleda, kot da bi bil v hipnozi.., in kot da je na smrt utrujen... Kar tako navzgor proti obrvem mu gredo oči in potem jih zapre in spi...
Upam da razumete? A je to normalno?

Pa ali se vam zdi da vidijo, ali pa samo iščejo glas? Ker naj bi videli samo obrise , najbolje pa na razdalji 20-30cm. Ampak men se zdi, da moj nič ne vidi... Če se kateri da no, naj mi mal opiše kako je to pri vas doma???

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
17.6.2008 9:13:19   
špelin@
****, nooore fotke, sem se do solz narežala user posted image user posted image

aurora28, kako velik fant je že Gal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
zalazoya če mene kdo kaj vpraša, dojenček že od 2. tedna zelo dobro ve kdaj je na rokah in kdaj ne. Potem pa je samo od mamic odvisno kaj temu sledi.

Se popolnoma strinjam. Otrok se ne razvadi, ampak enostavno - navadi. In potem zna biti kriza user posted image

Čez dan naš mali princ spi v hrupu, ker je nemogoče utišati divjo triletnico user posted image  No, vsaj loči dan od noči user posted image

Svojeglava, čimveč spanja ti želim user posted image

Naty*, dobro vem, da v en dan ne moreš stlačiti vsega, zato se že veselim, da te vidim na srečanju - upam, da se kmalu dobimo user posted image

Aha, Katina, sem pozabila komentirat: pri nas pri pediatrinji ni problem, če mama nahrani otroka. Mamice lahko v ločenem prostorčku, ki je namenjen previjanju ran in podobnemu, otroka v miru nahranijo (podojijo ali pripravijo flaško in nahranijo tako, v vsakem primeru so dobrodošle) user posted image

Mi gremo danes prvič na pregled k pediatrinji user posted image  Že komaj čakam, da vidim, koliko je naš sonček pridobil in zrastel user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
17.6.2008 9:14:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Ali vaši majski hrošči  tudi delajo take "čudne stvari" z očmi. Mislim moj včasih kar s ta belim pogleda, kot da bi bil v hipnozi.., in kot da je na smrt utrujen... Kar tako navzgor proti obrvem mu gredo oči in potem jih zapre in spi...

Ja, normalno je, ampak ful grozno zgleda user posted image  Naš tudi to počne, se kar ustrašim, ko ga pogledam in vidim "ta belo" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
17.6.2008 9:19:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja, normalno je, ampak ful grozno zgleda user posted image  Naš tudi to počne, se kar ustrašim, ko ga pogledam in vidim "ta belo" user posted image

Ufff, thanks!! Kamen mi je padel od srca. Moja dva nista nikoli delala tega in sedaj sem bila res čist paf ko to gledam. Res full grozno zgleda...imaš občutek kot da ni vse o.k....

Hvala, sem si prav oddahnila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
17.6.2008 9:27:07   
Skye
Samo na hitro se javim, ker imam zadnje dni res zelo malo prostega časa...princeski sta budni večina dneva (od kod jima energija se sprašujemuser posted image ).

No včeraj smo bili v posvetovalnici in bili zadovoljni z rezultati:
Tia: 3260g, 49 cm, OG 37 cm
Lia: 3215g, 49,1 cm, OG 37 cm
Naslednjič smo naročeni 18.08.2008.

Moji dve to vedno delata tik preden padeta v globoko komo....tako da sem prav vesela ko začneta to delati, ker potem vem da bom imela malo miruuser posted image

Pa ali se vam zdi da vidijo, ali pa samo iščejo glas? Ker naj bi videli samo obrise , najbolje pa na razdalji 20-30cm. Ampak men se zdi, da moj nič ne vidi... Če se kateri da no, naj mi mal opiše kako je to pri vas doma???

Sicer ne vem kdaj točno user posted image spregledajo, ampak za glasom in spremebo svetlobe pa moji dve definitivno gresta z pogledom...najbolj očitno je to ko pridemo iz svetlega prostora v temen.....včasih tko izbuljita oči, da me je kar groza.

Špelin@ dobro zrihtajte pri pediatru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič se že oglašata...letim.

Lp
Skye

< Sporočilo je popravil Skye -- 17.6.2008 9:33:55 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
17.6.2008 9:31:28   
hijenca
user posted image  že zopet se mi je vse zbrisalo. Pa poskusimo znova!

ali pa tudi ne, sirena se je javila.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
17.6.2008 9:47:15   
jana81
 Koliko časa spjo vaši otroci čez dan, po koliko ur skupaj in kdaj terminsko (dopoldan, popoldan, proti večeru)?

ja Nejc čist odvisno ponavadi zaspi za pol ure  ko ga podojim dopoldan, če greva ven potem spi kako urco ali dve , drugače pa bolj ne kot ja.
Prsnih blazinic imam že poln kuferuser posted image , imam že 6 škatlo chiccotovih, ker edino te ne premočijo.

barbaw jst mam tud celulit po nogah (prej nikoli), ampak zgleda da ga Nejček nič ne bo spil, bo treba mal telovadit pa kako kremci uporabit.

Mene pa še nekaj zanima ne vem kako naj opišem bom pač poskusila po domače: 

**** ja tud  Nejči ima take čudne fore, sem se prvič kar ustrašla, zdej je ene 5x že to naredu, ponavad ko je ful utrujen, pa bi rad gledal in ne more.
Vidi, vidi, tud glas sliši ampak še ne ve od kod izhaja. Jst opažam če mu dam rokico pred oči, in jo prestavljam, prav gre z učkami za rokico, in tudi obraze zaznava.user posted image

Se mi pa tak smili ko spi, in kar naenkrat zacvili (zgleda da ga zvije ) in spi naprej, včasih se pa prebudi in tak joka,kot da se je zbudil iz najhujše nočne more.user posted image

mene pa zanima kako ve čistite user posted image  ušeska?

< Sporočilo je popravil jana81 -- 17.6.2008 9:48:21 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
17.6.2008 9:56:19   
Taula
Ali vaši majski hrošči tudi delajo take "čudne stvari" z očmi. Mislim moj včasih kar s ta belim pogleda, kot da bi bil v hipnozi.., in kot da je na smrt utrujen... Kar tako navzgor proti obrvem mu gredo oči in potem jih zapre in spi...

Moja to dela ja..je videti ful grozno.user posted image  Glede vida...jaz sem že mislila da nič ne vidi, potem je pa en dan začela ful opazovati. Najbolj nora je na rdečo barvo..itak to ful zaznajo.user posted image

Čmrlika..uživajte na morjuuser posted image

Aurora28..Gal je pa res že velik. user posted image  
Skye....kapo dol. Jaz včasih komaj eno obvladam, ti pa kar dve na enkrat.user posted image

Danes smo spaliuser posted image  Sva ji dala ponoči Novolacovo mleko za ponoči..naj bi otrok dalj časa spala in res je. Jedla je ob 8h...se zbudila ob pol desetih ker ni bilo dost iz joške, sem ji dala AM...spala do 2h in nato od 2h do 7h. Luksuzuser posted image  Upam da bo danes isto, da se ne hvalim prehitro.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
17.6.2008 10:33:40   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

V album Najin Gal sem dodala dve slikici, kjer se vidi kakšna polna lička je dobil Gal in kako je že velik
user posted image user posted image user posted image

Lepe slikceuser posted image user posted image user posted image Meni pa še ni uspelo nobene dati v album, ker jih sama ne znam pomanjšatuser posted image user posted image
Mi smo danes vstali ob osmih in sedaj ob desetih zaspali. Upam, da bo spal kakšni dve urci
A vaši hroščeki ostanejo na boku? Naš skoraj nikoli. Se tako dolgo zvija in premetava, da le pristane na hrbtu.  Ko ga imam pa na trebuhu pa dvigne glavico skoraj do ta zadnje. Me prav zanima kaj bomo izvedeli v posvetovalnici glede tega, da tako poriva glavo nazaj.user posted image user posted image

Pri kopanju pa naš Gal tako uživa. Seveda se najprej malo najeva nato pa gasa v banjico. Ga voda fajn pomiri. Sem prav vesela, da pri tem ne kričimo.user posted image

**** super fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image In upam, da boš kmalu nared za maratonuser posted image Glede zavijanja z očmi pa smo na istem. Mene je prvič kar ustrašil, ko sem to zagledala, zdaj sem pa že navajena. Pa v tistem se zna nasmejati in delati vesmogoče grimase.Glede vida pa sem se že tudi jaz spraševala enako kot ti.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
17.6.2008 10:39:24   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
A vaši hroščeki ostanejo na boku? Naš skoraj nikoli. Se tako dolgo zvija in premetava, da le pristane na hrbtu. 

ja ko bi le. Vedno ko se zbudi je na hrbtu, pa po možnosti še čist odkrit, bom mogla spalno vrečo kupit. Zadnjič se je frajer obrnu iz boka na trebuh in še rokice si je naštimu tak ko je treba.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.6.2008 10:44:26   
Anitka
... spali smo 45 minut...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.6.2008 11:06:12   
hijenca
Spimo, pa imam čas ponovno napisat!

Vreme v Mariboru user posted image  še malo pa bo tako vlilo.

Barbaw danes bom ta dež tudi poslala malo na tvoj konec, da ne bo vedno ravno tu pri meni deževalouser posted image user posted image user posted image . Pa nisem ravno iz centra Mb, ampak bližnje okolice, ampak tu pri meni vsak dan dežuje.

Sušilec laufa neprekinjeno, ker zunaj je pač nemogoče sušit, ker boge cotike vedno znova gospod dežek zmoči.

A imate ve tudi toliko cotik za prat? Pa dva sma samo čez teden, pa moram skoraj vsak dan prat. Likalno desko imam postavljeno že od nedelje, pa samo zlagam cotike na njo, likat pa se mi ne da user posted image , kar slabo mi rata, ko pogledam. Mi bo plenic zmanjkalo, potem pa bo treba začet.

**** mi je prav hudo za tebe, da si morala toliko pretrpet. Sem mojemu user posted image  razlagala kaj se ti je zgodilo. Mu je bilo prav hudo. Pa ravno tebi, ko si me tolažla, ko sem izvedela, da mi bodo mogli delat CR. Ko si mi vse tako lepo razložila. Še enkrat hvala user posted image .

Zdaj pa grem, ker je zopet sirena za mojim hrbtom.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.6.2008 11:10:58   
Skye
Evo mene nazaj...sta se princeski odločili da mi data malce miruuser posted image

A vaši hroščeki ostanejo na boku? Naš skoraj nikoli. Se tako dolgo zvija in premetava, da le pristane na hrbtu. 

Meni je patronažna rekla, da jima naj dam za hrbet skupaj zvito brisačko, da ju tako podložim , in odkar sem to naredila s tem nimam problemov.

Me prav zanima kaj bomo izvedeli v posvetovalnici glede tega, da tako poriva glavo nazaj.

Najina Tia vedno zaspi tako, da ima glavico ful nazaj in sem včeraj vprašala pediatrinjo glede tega...in me je vprašala kje imamo okno v sobi glede na posteljico ...in ko sem ji povedala da ima okno za hrbtom, mi je rekla, da gre z pogledom za svetlobo zato poriva glavico nazaj in da naj spremenimo njeno lego, oz. premaknemo posteljico in bo problem izginil..in res jeuser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.6.2008 11:49:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Sušilec laufa neprekinjeno, ker zunaj je pač nemogoče sušit, ker boge cotike vedno znova gospod dežek zmoči.

A imate ve tudi toliko cotik za prat? Pa dva sma samo čez teden, pa moram skoraj vsak dan prat. Likalno desko imam postavljeno že od nedelje, pa samo zlagam cotike na njo, likat pa se mi ne da user posted image , kar slabo mi rata, ko pogledam. Mi bo plenic zmanjkalo, potem pa bo treba začet.

Pri nas nas je 5 in smo brez sušilca. Zaenkrat kar gre, perem pa tudi jaz skoraj vsak dan oz. recimo na dva, redko na tri dni, ker se začuda kar dobro suši tudi notri. Ko ni dežja, pa na hitro porinem stojalo na balkon in potem pogledujem skozi okno, da mi ne namoči že skoraj suhih cunj user posted image

In en nasvet: likaj samo nujne reči. Plenic, ki jih uporabljaš za na ramo ob podiranju kupčka, ki jih imaš pri roki med previjanjem, da te user posted image  ne polula ipd., ti ni treba likati. Jaz tudi večine cunjic za user posted image  več ne likam. Ostale reči, ko so suhe, takoj zložim in so kot zlikane user posted image

Skye, hvala user posted image

Anitka, naš user posted image  ne obstane več na boku, tudi če ga založim z zvito brisačo. Ga najdem, ko se zbudi, na hrbtu ali na drugem boku user posted image  Taka vrtavka je user posted image  Glavico pa naš princ zvija nazaj proti hrbtu, če od tam prihaja svetloba - tako kot je Skye napisala.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.6.2008 12:57:53   
mya26
Danes sem bila v BC v Domžalah in sem vidla tisto stekleničko s slamico. Je od Tommy Tippie, če jo še katera rabi. Zadnjič je ena spraševala kje se jih dobi, pa se ne spomnim če ste ji že odgovorile.

****: Jaz bi z veseljem šla spet v Egipt. JOj k se spomnim kok so ble fajn počitnice. Sem imela željo da bi šla naslednje poletje oz. pomlad do Asuana in potem nazaj s feluko. Pa smo takrat dobili Lano. In ja tudi naš Maj včasih tako poškili ,  da je groza in to še tako da vsak oček v svoj kot (narazen). Sem nekje brala da še nimajo najbolje razvitih očesnih mišic in da še ne znajo čist koordinirat teh gibov.

Danes sem šla do zobozdravnika in mi nič  ni, neke fantomske bolečine oz. možno je da mi počasi raste 8, ki jo bo treba odstranit ker ne raste pokonci ampak postrani in rine v 7 in me mogoče te premiki bolijo. Sej se da preživet, sam da ni kaj hujšega kar bi vodilo v kak granolom. No in zato je danes moj mišek dobil flašo, ker sem bila tam tolk časa in mi je možek reku da je kr teklo mleko. Očitno tale NUkova ni prav fajn, tako da sem kupila zdej nubijevo. Bomo vidl če bo kaj bolš. A ma mogoče katera Nubijevo flaško kjer se duda naravna od 1-3. Kako zaboga pa to naravnaš? Ker men to ni jasno?! Sem pa to opazla šele doma, trapa.

Ja tudi Maj se obrača z boka na hrbet, pa ima za hrbtom v postelji zložen kovter, pa se mu vseeno uspe nekako obrnit na hrbet user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
17.6.2008 13:05:37   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla!

Kako ste kaj? Ste tudi ve že site tega turobnega vremena? Midve sva bile včeraj spet v Ljubljani pri pediatru in moram reči, da mi je prav groza v takem vremenu "vlačiti" otroka po Ljubljani. Sploh ne vem ali naj jo imam kar v lupinici in en orgomen dežnik ali kaj?
Sem jo včeraj kar v vozek dala pa dežno prevleko čez, sama sem se pa pod dežnik skrila pa je bilo.
No upam, da bo kamlu spet sonček svetil user posted image

ORIGINALNO SPOROČILO: ESTRELLA
ss: eno vprašanje. Kako si zadovoljna s tem ležalnikom in kako, da ne uporabljaš vibre, a se ne obnese??????

Jaz sem zadovoljna s tem ležalnikom oziroma gugalnikom. Vibre pa ne uporabljam zato, ker poznam par malčkov, ki so se navadili na vibro, da so lažje zaspali, potem pa ni bilo šanse drugače zaspati kot v ležalniku.
Moja mala je zadovoljna tudi brez ne in upam, da tako tudi ostane! user posted image

ORIGINALNO SPOROČILO: MAJABO
Veste kaj me zanima, verjetno imate vse doma flaško, tudi tiste ki samo dojite...katere flaške ste nabavile? Jaz imam nukovo in cucelj S in M. Vsec mi je bila tudi od chiccota, da sem jo mogla kupit user posted image tista ki je malo pod kotom, ampak ima drugacen cucelj kot nukova in mali sploh ne zagrabi-take cuclje ima tudi nuby se mi zdi.

Midve uporabljava flaške od Tommy Tippe in moram reči, da so zakon! Imajo tako obliko nastavka kot bradavice, tako da user posted image  fino zagrabi in zraven ne "požira" še zraka. Pa notri ima eno tako luknjico-palčko, ki preprečuje da bi user posted image  "pojedel" zraven še zrak, oziroma preprečuje krče. Na flaški celo piše: anti colike. In mislim, da res pomaga, da je bolje user posted image user posted image user posted image

BUBICA:po moje je tista flaška od Tommy Tippe-ja, ki jo tudi midve uporabljava. Pa po mojem res pomaga.

ORIGINALNO SPOROČILO: EDINAOS
punce dej te mi plisss povedat: naša Anja je pokonci že od 9 ure, se pravi že 5 ur ne spi. A vašiuser posted image so tudi kdaj tako dolgo brez spanja???

MENI SE ŽE MEŠAuser posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem več kaj nareditiuser posted image

Edinaos naj ti povem, da imam jaz tudi doma pravo malo sovico user posted image  in da je na čase res naporno, ker noče zaspati. Danes je je zbudila ob 5.40 in do sedaj je vmes spala-dremala samo dobre pol urice. Sedajle je zaspala, ampak ne vem za kako dolgo, ker bo kmalu čas za papat, tako da moram hitro tipkat, preden bo spet sirena se oglasila user posted image

ORIGINALNO SPOROČILO: ****
Imam vprašanje: Kako dajate vetrovne kapljice ko pa piše da naj jih dam v čaj, čaja pa ne pije??? A se jih sme zmešat v mleko??

Kaplice mu lako zmešaš kar v mleko, vsaj jaz tako delam.Tako so mi rekli v lekarni. Uporabljam pa kapljice proti krčem od Gorenjskih lekarn kadar je potrebno.

Sem videla, da je debata tekla še o:
STRIJAH: te nadloge jaz k sreči v nosečnosti nisem pridelala user posted image user posted image user posted image

FLAŠKE: midve uporabljava flaško od Tommy Tippe. Trenutno imava nastavek št.1, ki je do 3.mesecev, potem pa bova zamenjali z 2. Fino ker ni treba menjati cele flaške.

DUDE: kadar imam srečo, da se naša mala dama izvoli, da bi imela dudo (beri mogoče 1x na dan), ima dudo od Nuby-ja

No ker sedaj moja mala panča, bom dodala še par slikic v album, če mi bo uspelo, potem se pa vržem v pisanje. Sem namreč eni kolegici obljubila, da ji bom pomagala stipkati diplomsko nalogo, ker ima sama redno službo pa stanovanje delata s fantom, jaz pa imam sem in tja malce časa. Tako da upam, da bo mala " malce več spala čez dan" . Pobožne želje!!!!user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
17.6.2008 13:15:06   
Soncnica Sandra ***
user posted image RAZVOJ MAJSKIH HROŠČKOV 2008user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)

- rojstvo: 3030g, 48 cm, 32 cm
- 1 posvet: 3630g, 51 cm, 35 cm (+600g, +3cm, +3cm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)

- rojstvo: 3270g, 49cm, 34 cm
- 21.5.2008: 4200g, 55cm, 37cm (+930g, +6cm, +3cm)
- 12.8.2008 :

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)

- rojstvo:  3580 g, 53 cm, 34 cm
- 10.06.2008: 5170g, 56 cm, 37 cm (+1590g, +3cm, +3cm)
- 28.08.2008:

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)

- rojstvo: 3700 g, 54 cm, 36 cm
- 1. posvet: 4900 g, 57,5 cm, 38 cm (+1200g, +3,5cm, +2cm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)

- rojstvo: 3390 g, 52 cm, 36cm
- 02.06.2008: 4590g, 57cm, 38cm (+1200g, +5cm, +2cm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)

- rojstvo: 3470g, 52 cm, 35 cm
- 04.06.2008: 4825g, 55,5cm, OG 37cm (+1355g, +3,5cm, +2cm)
- 06.08.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)

- rojstvo: 3620 g, 50 cm, 34 cm
- 03.06.2008: 4770g, 55 cm, xx cm (+1150g, +5cm, +xxcm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 

- rojstvo: 3510 g, 51,5 cm, 34 cm
- 03.06.2008: 4710, 58,5 cm, 38,5 cm (+1200g, +7cm, +4,5cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)

- rojstvo: 3540 g, 50 cm, 36 cm 
- 03.06.2008: 4380 g, 54 cm, 38 cm (+840g, +4cm, +2 cm)

10. sashy (Anej, 05.05.2008)

- rojstvo: 3320 g, 52 cm, 35 cm 
- 04.06.2008: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (+1140g, +3cm, +2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)

- rojstvo: 3870g, 53 cm, 36 cm
- 10.06.2008: 4850g, 59 cm, 36 cm (+980g, +6cm)
- 24.7.2008:

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)

- rojstvo: 3410g, 50cm, 32cm
- 1.mesec: 4690g, 55,5cm, 37,5cm (+1280g, + 5,5cm, +5,5cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)

- rojstvo: 3520 g, 50 cm, 36 cm
- 10.06.2008:4355g, 53 cm, 38,5 cm (+835g, +3cm, +2,5cm)
- 10.07.2008:

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)

- rojstvo: 3200 g, 52 cm, 32 cm
- 09.06.2008

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)

- rojstvo: 3630g, 52cm, 35 cm
- 12.06.2008: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (+1520 g, +3,5 cm, +2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008)

- rojstvo: 3450 g, 54 cm, 35 cm
- 11.06.2008: 4620 g, 57,5 cm, 39,5 cm(+1170 g, +3,5 cm, +4,5 cm)

17. Naty* (Žan, 11.05.2008)

- rojstvo: 3500 g, 51 cm, 33 cm
-  11.06.2008: 4610 g, 54,5 cm, 38,2 cm ( +1110g, +3,5cm, +5,2cm)

18. kasso (Varja, 11.05.2008)

- rojstvo: 3080 g, 49 cm, 34 cm
-

19. Pepita (???, 12.05.2008)

- rojstvo: 3840 g, 52,5 cm, 35 cm
- 10.06.2008: 5020g, 56 cm, 39 cm (+1180g, +3,5cm, +4cm)
- 14.08.2008:

20. tally (Emilija, 13.05.2008)

- rojstvo: 3110g, 52 cm, 35 cm
- 10.06.2008: 3760g, x cm, x cm (+750g, +x cm, +x cm)
- 22.07.2008:

21. kodrana (Tara, 13.05.2008)

- rojstvo: 3120 g, 52cm, 35 cm
-

22. Katina (Inti, 14.05.2008)

- rojstvo: 3865 g, 53 cm, 36 cm
-  17.06.2008:

23. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)

- rojstvo:  3010 g, 53 cm, 33 cm
- 10.06.2008: 4250g, 54cm, 35,5cm (+1240g, +1cm, +2,5cm)
- 04.07.2008:

24. suzy85 (Eva,16.05.2008)

- rojstvo: 3950 g, 54 cm, 36cm 

25. Majabo (Jošt, 16.05.2008)

- rojstvo: 3420g, 51 cm, 37 cm
-

26. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- rojstvo:
Tia: 2220 g, 47 cm, 33 cm
Lia: 2310 g, 46 cm, 33 cm
- 16.06.2008
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (+1040g, +2cm, +4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (+905g, +3,1cm, +4cm)
- 18.08.2008:

27. nataša34 (Eva,19.05.2008)

- rojstvo: 2320 g, 47 cm , 33cm
-17.06.2008: 

28. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008)

- rojstvo: 3870 g, 54 cm, 37 cm
- 17.06.2008:

29. janjček (Tilen, 19.05.2008)
- rojstvo: 3550g, 52cm, 35cm
- 02.07.2008:

30. **** (Omar, 19.05.2008)
- rojstvo: 3840g,  52cm, 37,5cm
- 19.05.2008:

31. SesilAneja, 20.05.2008)

- rojstvo: 3480g, 53cm, 34cm,

32. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)

- rojstvo: 3790g, 51 cm, OG 35cm
- 01.07.2008:

33. Estrella (Alja, 23.05.2008)

- rojstvo: 3500g, 53cm, 34 cm 
- 26.06.2008:

34. darmar (Zala, 24.05.2008)

- rojstvo: 3580 g, 52 cm, 36 cm
- 10.07.2008:

35. Anitka ( Gal, 25.05.2008)

- rojstvo: 3380g, 51 cm, 37 cm
- 24.06.2008:

36. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)

- rojstvo: 3670 g, 52 cm, 35 cm
- 30.06.2008:

37. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)

- rojstvo: 3900g, 53 cm, 37 cm
- 09.07.2008:

38. mya26 (Maj, 27.05.2008)

- rojstvo: 3750 g, 53 cm, 35 cm
- 01.07.2008:

39. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)

- rojstvo: 3840 g, 52 cm, xx cm
- 17.07.2008:

40. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)

- rojstvo: 3600g, 51cm, 36,5cm
- 02.07.2008:

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.6.2008 13:23:54   
jana81
ponavljam, če ste me morda spregledale??

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
mene pa zanima kako ve čistite user posted image  ušeska?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
17.6.2008 13:30:22   
aurora28
Jana jaz zmočim papirnato brisačko v topli vodi in jo ivijem okrog prsta in mu tako umijem ušeso, če pa vidim, da je kaj bolj rumenega  in ne morem doseči pa si pomagam z palčko, tisto ta široko prav za dojenčke. user posted image

Zdajle sem si začela malo delati seznam kaj moram vse nesti v Čatež in je prav hecno, ker zdaj delam dva seznama (kot da imam dva otorka user posted image user posted image ) en seznam je za psa: pinceta za klope, klešče za striženje krempljev, hrana, 2 odeji za po tleh (bajdevej če ne veste moja psica je zelo picajzlasta in če je umazana odeja noče lkežati na njej user posted image user posted image in potrebuje dveuser posted image ), posoda za vodo....

Drug seznam pa Gal: plenice, robčki, bebival mazilo za ritko, osvežilni robčki, fiziološka, glavnik, škarjice, oblačila....dudka, kapljice, odejice, rjuha...

Potem sem pa šele jaz na vrsti user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.6.2008 13:31:20   
Srčekgirll
O čvekice! Vidm, da pridno čvkate. Jst mam bl mal časa, saj takrat ko Vid spi izkoristim, da hitro kaj nardim. Pr nas je tako čudno vreme, mal sonce pa pol se oreng ulije pa spet sonce,.... Groza. Z Vidom sva nardila en điro po naselju. No, zdej pa lahko greva na morje, saj ma Vid končno svojo osebno in zdravstveno in jst mam tud novo osebno, kjer mam zdej stalni naslov pr mojmu (prej sm mela začasno) . 

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.6.2008 13:35:19   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO:JANA81

mene pa zanima kako ve čistite ušeska?

Priznam, kiva sem. Spregledala sem te user posted image
Tudi mene to zanima, taka da upam, da dobiva čim več koristnih odgovorov.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.6.2008 13:45:04   
Skye
Punce eno vprašanje:

Ali se boste odločile za samoplačniško cepljenje proti rota virusu...men ga je pediatrinja omenila..je sice precej drago (79 € - cepi pa se 2x...torej za nas to pomeni 79 € * 4), ampak glede na to, da je precej zoprn  in razširnjen virus v vrtcih smo se mi odločili da ju bomo cepili.

Me je kar groza prvega cepljenja in kako bosta moji user posted image odreagirali nanj...predvsem upam, da ne bosta imeli kakšnih stranskih reakcij.

ORIGINALNO SPOROČILO: ****
Imam vprašanje: Kako dajate vetrovne kapljice ko pa piše da naj jih dam v čaj, čaja pa ne pije??? A se jih sme zmešat v mleko??

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaplice mu lako zmešaš kar v mleko, vsaj jaz tako delam.

Se podpišem...uporabljam pa kapljice od Koroških lekarnuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.6.2008 13:46:02   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ORIGINALNO SPOROČILO:JANA81

mene pa zanima kako ve čistite ušeska?

Z mokro pleničko ali vatico umijem uheljček. Pediatrinja mi je odsvetovala, da bi ušesa čistli s palčkami. Jaz imam te velike palčke, ki imajo zadebeljeno konico, pa s tisto malo pobrišem. Globoko v uho s temi palčkami tako ne moreš. Drugače pa čistim bolj ali manj samo uheljček. Pa seveda zadaj za ušeskom, kjer se ponavadi nabere marsikaj, če dnevno ne umiješ.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.6.2008 13:48:28   
Taula
Uheka umijem s krpico. Notri v uho ne rinem.

Cepila pa jo bova..za rotavirus. Je pa pretirana cena se strinjam.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.6.2008 13:49:33   
aurora28
Skye jaz se bom definitivno odločila za cepivo proti rotavirusu. user posted image
Hijenca vidim, da na isti način čistiva ušeseka. user posted image user posted image

Gal tudi zdajle panča in sem vsaj do konca lahko kosilo skuhala. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?