barbaw
|
Majabo meni je škratek lepo sprejel chiccotovo flaško. Sploh ni bilo blema. Pri mali pa nisem hotela kupovat nove in sem samo kupila cuclje za aventovo, ker imam flaške od črpalke. Mene je na chiccotovi motilo samo to, da se filtra na dnu ne da kupit novega (vsaj pred tremi leti je bilo tako) in bi mogla kupit novo, pa je HB nismo več rabili. Kar se tiče zelenjave in sadja sem jaz kar malo razširila izbor. Češnje sem itak jedla, ker jih mam preveč rada, marelic ene par, breskve tudi (so alergene drugače), lubenico, paradižnik. To je zaenkrat vse. Kumar pa še ne upam, ker napenjajo. Jagode pa imam na vrtu pa tudi nisem videla, da bi se kaj dogajalo pri Maji. Moram kar trkat. zalazoya če mene kdo kaj vpraša, dojenček že od 2. tedna zelo dobro ve kdaj je na rokah in kdaj ne. Potem pa je samo od mamic odvisno kaj temu sledi. Hijenca ful je hecno, da je včeraj v Mb deževalo, jaz pa imam par km do Mb pa nič dežja. To se večkrat dogaja. Jaz tudi pijem instant kavo, sicer ne vsak dan, pa ne vidim nobenih težav. CatJa pri nas mala drži glavo pa še pol hrbta gor. Jo moram silit na hrbet. Hb da je ne nosimo veliko, ker ne vem kako je to za hrbtenico. Sicer je meni ortoped rekel, da če sam otrok dela, a lahko, ker dela kolikor zmore, silit se ga pa ne sme. Aurora tole z mlekom se ti bo enkrat uravnalo. Ne bo večno kar samo ven teklo. Pač rabi telo en čas, da se navadi. Pa še povpraševanje ni vsak dan enako, in se en dan dela večja ponudba, drug dan malo manjša. Strij nimam, imam pa celulit. Mazat ga pa ne smem, ker gredo vse odpadne snovi tudi v mleko. To poletje me ne boste videle v kopalkah. Edinaos in ostale če je otroček preveč utrujen bo še težje zaspal. Zaspanost pa vidiš, ko si menca očke in pri nas sta imela oba rdeče vekice. Prav vidi se, da so drugačne. Če ne vžge nobena druga metoda vse do nošenja, dam jaz malo v voziček, dudo v usta in jo furam. Če je treba po bajti gor in dol. Toliko, da ji trese rit. Pa prej ali slej zaspi. Katina meni pa so prijazno rekli v posvetovalnici, da naj se kar mala naje in ... Sploh so bile vesele, ker so videle kako pridno je. Kaj za vraga pa je tale vaš pediater, da takole priganja in mamice? Bi pa ja mogla vedet, če zdravi otroke kako gre to. tally tolaži se, da nisi edina, ki ji kile ne gredo dol. Prvič so mi izpuhtele, zdaj pa stojijo. Bom pa drugo poletje lepša. Se ne mislim s tem obremenjevat, ker polno dojim. Malo pa bom tu in tam povadila. Pretiravat pa ne smem, ker me potem mednožje boli. **** ti bom javila. Sem se pa prav nasmejala in načudila ob slikicah v tvojem blogu. Aurora meni pikica tudi noče v hrupu spat. Spi pa kar precej. Čez cel dan spi. pokonci je največ 2 uri (redko), ker je že po eni uri tako utrujena, da postane malo sitna. Najraje pa spi v spalnici v svoji posteljici, kjer ima mir. Prsnih blazinic pa imam jaz že tretjo škatlo. Ful mi teče med dojenjem in ponoči, ko lepo spim in se mlekarne napolnijo do fula. Včeraj nam je uspelo kopanje brez drenja. Jokala se je potem, ko sem jo vzela iz vode. Pa še lakota jo je mučila.