|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
15.6.2008 19:01:23   
sesil
ojla

no, danes je pa spodobno vreme in razpoloženje. včeraj je Aneja jokala od 13-21h z rahlimi premori vmes. jo dajejo krči, pa tolko pazim kaj jem. danes je pa samo enkrat na hitrco malo pojokcala, drugače pa je pridna.
tema o trebuhu, hmmm, meni se tudi zdi da sem še vedno noseča. imam občutek, kot da mi ta koža ne bo šla skupaj. kar visi mi čez tisti rez od carskega, prav nič kaj lepo za videti. tista majica je pa zakon.user posted image
nevem katera je spraševala kako je s telovadbo po carskem, meni so rekli 3 mesece nič naporov, trebušnjakov....user posted image
endomy, joj, da se ti je rana odprla, kar zmrzne me ob tem. pa sej čas celi rane, tako da bo že...
večkrat pomislim na tamaroJ, a katera ve kako je z njo?
tudi jaz nameravam kupiti ležalnik. kaj priporočate? a je treba kej posebej gledat kaj kupiš, al so vsi več ali manj enaki?
ja, zatišje špelin, vse imamo ogromno dela v nasprotju z nosečniškim obdobjem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 926
15.6.2008 19:15:13   
Estrella*
sesil: zatišje je, ker je nedelja. Sicer je bilo na majčicah tudi čez vikend olj tako tako. Aneja je pa res bogica. Saj člover res ne ve kaj bi jedel. Jaz sem začela kar vse po vrsti in je za enkrat kar ok. Malo jo kdaj počrviči, a nič manj ali več kot prej ko sem pazila kaj nesem v usta.

Sedaj sem zelo pomirjena ko imam vago . Danes sem bila prav šokirana saj je mala pojedla 130ml.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.6.2008 20:02:24   
Kaja08
Ojla bejbe! Danes je pa res zatišje na forumu!
Jaz sem si danes spumpala joški, da vidim, koliko mleka sproduciram - iz desne je priteklo 30 ml, iz leve pa 4 kapljice user posted image  Še dobr, da obstajajo formule in nadomestki user posted image
Jutri gre pa naš oči v službo in bova z malim prvič sama...me je kar malo strah...Ah, pa sej bomo že. Če bo pa kriza, bom pa hit mami poklicala na pomoč user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
15.6.2008 20:04:01   
špelin@
Joj, sesil, revica Aneja user posted image  Krči so res user posted image user posted image  Glede ležalnika ti naj kar katera druga napiše, jaz sem s to temo zaključila, ker sem jih fajn dobila po buči tu na forumu...

Estrella*, 130 ml, vau, bravo za Aljo user posted image

Moj mali ni nič kaj zagret jedec, komaj spravi vase tistih bogih 80 ml 6x na 24 ur, enostavno se mu ne ljubi vleči... Me prav zanima, koliko je pridobil - v torek imava pregled pri pediatrinji. Zdi se mi, da se je ful potegnil, oblačila št. 62 so mu zdaj po dolžini kot ulita, je pa tak dolg suhec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 929
15.6.2008 20:05:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
Jutri gre pa naš oči v službo in bova z malim prvič sama...me je kar malo strah...Ah, pa sej bomo že. Če bo pa kriza, bom pa hit mami poklicala na pomoč user posted image

Boš videla, da bo šlo user posted image  Jaz sem bila na istem pred slabim tednom in smo se z mularijo tudi brez atija kar hitro znašli in ujeli ritem user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 930
15.6.2008 20:30:23   
Anonimen
Ojla punce...

taula: Ali se take majice res dobi? Ker je fenomenalna.user posted image user posted image

soncnica s.: Hvala da si me dala na seznam ja in prav je 19.5.08.

Temo o ležalnikih sem si dala pa med priljubljene in bom prebrala ko bo mogoče. Danes imajo najini otroci svoj dan. Ena tečna, drug krče in ta veliki je vso pamet tega sveta popil - najstnik...

Aurora:
Aja kaj pa to ko pravijo, da če otrok enkrat proba piti mleko iz flaške, da kao noče več zizati, a je to res?

Omar cel dan pije moje mleko po steklenički ponoči se pa doji in nima nobenih problemov, da bi kaj pozabil ali ne hotel se dojit.

Sesil:
Rana se mi ni odprla sama. Odprla me je lepo na živo ena mlada kirurginja... Več pa ne bom pisala, ker ne bi rada preklinjala...user posted image user posted image

Punce držte se.. grem ker imam noro doma.user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
15.6.2008 20:34:44   
Soncnica Sandra ***
Špelin: glede une teme o ležalnikih ti lahko rečem samo to, da imajo ene mamice očitno čisto preveč časa, da se lahko ves čas ukvarjajo samo z otročkom in da jim ni treba nič zraven narediti. Al kako?

Sesil: jaz sem ga naši kupila od Fisher Price, tak ki ima vibro pa igralni lok pa neke melodije, ampak to je čisto odvečna šara user posted image  Uporabljava samo ležalnik brez "dodatne šare", predvsem takrat ko jaz kuham in je ona budna.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.6.2008 20:42:56   
mya26
aurora: Ne morem ti dat kakega pametnega nasveta glede črpanja, ker si jaz nisem nikol iztiskala. Ampak vsi govorijo ponudba - povpraševanje. Jaz mislim, da si ni preveč pametno črpat, ker pol naše mlekarne mislijo, da je povpraševanje večje kot je in še vedno proizvaja več kot je treba. Mislim, da bi bilo bolj pametno da iztisneš le malo mleka toliko da popusti pritisk, ker se bo potem začelo delat manj mleka, toliko kot ga malček potrebuje. Jaz včasih začutim kot da bi en odpru pipco in stoču mlek v prsi (tako boleč pritisk, k da mi jih bo razgnal), ampak čez nekaj minut pa popusti, ponavadi takrat tudi izteče malo mleka). Tole sem napisala čist dobronamerno, tko v razmislek...

****: A veš da sva bili sosedi? Ti si bila v sobi 7, ane? Jaz pa v 6 (nasproti). Moj mož te je celo vidu, še reku mi je a misliš da je to ****? Pa sem bla prav pametna, da ne, da ti si že doma. Joj, škoda k nisem prej vedla, bi lahko kako rekli. Ja tud men je bilo na B oddelku super. Sestra Nives je super, taka energična. Se mi zdi taka, da vse poštima. Upam, da se ti rana čim prej zaceli.

O ležalnikih: Meni  je teta kupila od Chiccota ( mi je bil ful všeč), pa ni fajn, ker je čist mehek. Smo ga potem zamenjal za hauckovega (od medvedka puja) in je mal trši, samo je pa ful dvignjen. Midva ga zdaj spredaj mal podloživa, tako da je naslon bolj vodoravno. Jaz sem ga pri lani uporabljala vglavnem za spanje, ko je bila večja, ker sem jo notri poguncala in je zaspala, če bi jo ven dala pa bi se zbudila. Pri lani sem imela od Primmi Sogni (al nekaj podobnega) in je najbl fajn, ker ima trden naslon in dovolj ležeč (samo se nam je nekaj polomilo in smo zato dobili novega). Joj, sem pa brala tist post o ležalnikih...pa kaj so ene tolk nestrpne. Men se zdi da smo tle na majčicah tolk fajn, k se nič ne kregamouser posted image user posted image .

Naš Maj poje med 100-150g (zjutraj več, zvečer manj) je pa približno na 3 ure, je 7x. Sem ga včeraj tehtala in ima že okol 4200g (odpustna teža 3550, star pa bo v torek 3 tedne, tko da sem vesela da lepo napreduje). Cotke 56 so nam že čist prav, 62 pa je po dolžini ok, samo te na preklop so preveč odprte okoli vratu. Vem da so bile lani dalj čas ful prevelike.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.6.2008 21:40:04   
tally

Dober večer mamice in user posted image !

user posted image user posted image user posted image že tri dni mi RR nagaja in mi noče objavit poste user posted image . Upam da mi zdej bo.

Aurora:
Aja kaj pa to ko pravijo, da če otrok enkrat proba piti mleko iz flaške, da kao noče več zizati, a je to res?

Pri nas ni nobene razlike odkar je probala pit iz flaške. Emilija že tko ni nikoli pojedla več kot 50 iz zize in je potem zaspala, zdej jo pa po flaški kontroliram koliko spije. Dojim jo pa tut še vedno in ni nič drugače.

**** bogica kaj vse si mogla prestati user posted image , upam da se čimprej porihtaš.

Estrella* za Aljo je pravi jedec. Dej mi prosim povej, a jo ti skos tehtaš ali samo občasno? Jaz moram Emilijo vsakič ko jo dojim ker mi nič ne poje, ostanek obroka ji pa dam po flaški. Ful je lena za vleči iz zize. Drugače se moram pohvalit da se je zredila in sedaj ima 4130 g.

Aja glede ležalnika midva sva ga tudi včeraj nabavila in Emilija prav uživa v njem user posted image .  Še ena slaba mama a?Danes je pa taka kot da je spila 3 redbulla, ni spala niti eno uro skupaj.user posted image

Špelina zgleda da sta najina dva bolj lenobice in dokler je ziza polna in samo teče pijejo, ko pa je treba vleči pa moja zaspi kot top.

Punce imam par vprašanj:
  1. Tiste, ki si črpate mleko a črpalko vsakič sterilizirate?
  2. Kako vaši pediatri gledajo težo koliko so se vaši user posted image zredili od porodne ali odpustne teže?

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.6.2008 22:19:30   
Čmrlika
Kako vaši pediatri gledajo težo koliko so se vaši zredili od porodne ali odpustne teže?

ste mene že pred dvema dnevoma spregledale...pravilno je od odpustne teže...tako da nam podatki na seznamčku ne štimajo...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.6.2008 22:20:17   
Čmrlika
Da vas pozdravim na hitro...res ne folgam sledit...
Sem gledala podatke na seznamčku in že skoraj komentirala, da se je nekdo pri teži moje Taje vsekal...pol sem pa videla da računate težo tako, da ste plus dajale na porodno...pa ni prav...
Teža se računa oziroma pridobivanje od odpustne teže...in pol sem že mislila, da smo se mi v posvetovalnici ušteli...
No, midve sva danes stare točno 8 tednov...
v ponedeljek imava že drugo posvetovalnico...potem pa šibamo v sredo že na prve počitnice... K babici v Portorož...Povejte se vam to zdi prehitro? Kakšen nasvet?
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Da vas pozdravim na hitro...res ne folgam sledit...user posted image
Sem gledala podatke na seznamčku in že skoraj komentirala, da se je nekdo pri teži moje Taje vsekal...pol sem pa videla da računate težo tako, da ste plus dajale na porodno...pa ni prav...
Teža se računa  oziroma pridobivanje od odpustne teže...in pol sem že mislila, da smo se mi v posvetovalnici ušteli...user posted image
No, midve sva danes stare točno 8 tednov...user posted image
v ponedeljek imava že drugo posvetovalnico...potem pa šibamo v sredo že na prve počitnice...user posted image  K babici v Portorož...Povejte se vam to zdi prehitro? Kakšen nasvet?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 936
15.6.2008 22:47:11   
tally
Čmrlika naš pediater gleda od porodne teže user posted image , jaz sem pa zmeri računala od odpustne teže tko da mi je reku da je Emilija premalo dobila na teži, če gledam pa od odpustne teže je dobila lepo 780 g. Kdo bi vedel?

Drugače nisem te spregledala, sem čakala če bo kakšen odgovor na tvoje vprašanje, pa ga ni bilo, zato sem pa jaz še enkrat vprašala.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 937
16.6.2008 7:55:01   
Estrella*
Včeraj tud men ni hotelo objavit postauser posted image user posted image RR. Sem mislila, da sem bila edina.

tally: jaz malo ne tehtam vsak obrok, le takrat ko je prilika in se spomnim. Hotela sem bol sistematično spremljat, pa sem tud jaz bolj lene sorte in pozabljive. Ko je panika za jest jo enostavno pristavim in se šele naknadno spomnim, da je nisem stehtalauser posted image
Tehtam pa jo zvečer pred spanjem, da vidim koliko dobi. Je pa res, če ona popije npr.50 ali 60ml , noče več tudi po flaši ne na drugi zizi ne nič. Je tako trmasta, bo raje čez 1 ali pa še prej začela iskat. Sem ji probala silit drugo zizo in flašo pa sem naredila samo to, da je bruhala.

čmrlika: sem ti ze včeraj odgovorila pa post ni šel skozi. Meni se ne zdi nič prezgodaj za morje. Saj ne bo bistveno drugače kot doma. Čuvat moraš le to, da bo mala imela senco, da ji ne bo prevroče in da bo dobila zadosti tekočine, ker jo imaš na AM. Ostalo je pa vse isto kot doma.
Da te potolažim, mi gremo  ko bo mala stara 2,5 meseca na morje z letalom v Romunijo.

Pravilno računanje teže je od najnižje teže, ki jo je user posted image  dosegel po porodu. Eni računajo tako, drugi od odpustne, eni od porodne, skratka mislim, da ni bistvene razlike, ker ponavadi gre tu za povprečno 100-150g.

Sirena tuli...grem

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 938
16.6.2008 8:43:26   
Estrella*
tally: še to; od moje kolegice mama je pediater mojega starejšega sina in sem se malo pogovarjala o naraščanju teže. Rekla mi je, da vse preveč gledamo na to koliko gre gor in otroke primerjamo med seboj, kr je popolnoma zgrešeno. Rekla je, da prvi mesec naj bi se otrok zredil vsaj za 500g. Če je otrok živahen, zadovoljen in je skratka z njim vse ok ni nobene panike. Tudi dojencli so si med seboj različni. Ker pa v povprečju otroci dobijo prvi mesec kilo, se nekako vsi ozirajo na ta podatek in težijo, da se otrok zredi premalo. Okvirno naj bi tvoja pupa do 6 mesca prišla na dvojno porodno težo, pri enemu letu pa na trojno.
Pa še to, rekla je da je vseveč user posted image , ki se preveč redijo in da naj se bolj na to oziram kot na to, da premalo dobi.

Flaške ne steriliziram vskič. Do sedaj sem jo samo 2x.

aurora: kot so ti že ostale napisale je pri nas isto. Flaša ali ziza ji je vseeno, le da po flaši težje pije oz. ima malo več problemov kot na zizi. Tam je najbolj srečna. Ko je otrok lačen bo vlekel bilo kje, sam da teče.

mya: ti imaš pa pravega jedca. Kaj delaš z njim, da ima tak apetit, kaj posebnega ješuser posted image ?Jaz bi tud .......

ss: eno vprašanje. Kako si zadovoljna s tem ležalnikom in kako, da ne uporabljaš vibre, a se ne obnese??????

Kaja08: mene je bilo tud strah kako bo brez ata, pa naj ti povem, da mi je osebno celo boljše. Imamo mir, organiziram se veliko bolje in mala je celo bolj pridna. Tud ta velik škrat je bolj discipliniran. Ko je ata doma je bolj na horuk in brez nadzorauser posted image
Kar se črpanja tiče: če si napumpaš vsaj nekaj, mleko še vedno je in jaz bi ga mirne duše pristavljala , če pa ne bi bilo dovolj ostanek pa na flašo. Tud jaz si včasih spumpam po 150ml, drugi dan pa komaj kaj. Nimam pojma od česa je to odvisno......

****: ko boš malo k sebi prišla, bi se tud jaz mal oglasila pri tebi, da spet vidim malega sončka in da kakšno rečemo.........Sporoči ko ne boš imela več gužve.

Se moram pohvalit, da semo bili zeloooo vztrajni in rinili mali dudo, da jo je nekako sprejela. Sicer še ne popolno, a smo toliko napredovali, da vsaj zaspi z njo. O odvajalnih tehnikah bom gruntala kasneje, imam pa že prakso in bomo že kakouser posted image
Sama sem jo imela do šoleuser posted image  ,pa imam čist lepe zobkeuser posted image

Danes smo spali od 22 do 4.30h in potem do 8huser posted image za Aljo.

edina: daj kaj lepega vremena nared, da gremo vozičkatuser posted image  Kako je prvi dan brez možeka?

Neposredna povezava do sporočila: 939
16.6.2008 8:45:30   
barbaw
Taula jaz bi rabila majico z napisom na hrbtu, ki bi kazala na mojo rit. user posted image

**** user posted image . Nisem pozabila nate. Čakam na pošiljko iz Londona. Upam, da bo kmalu prispela. Sem že hotela prositi za tvojo številko pa vidim, da ne bo treba. Ti javim ZS ko pride paket, drugače te bom pa kontaktirala na mobitel. Ti pa lepo uživaj.

Špelin@ kaj je katera napisala na tisti temi o ležalniku, da ima otrok na rokah bolj skrivljeno hrbtenico kot v ležalniku? Da je nošenje slabše zanj?
HB da smo malo sebične. Midve sva že dali šolo z nošenjem skozi in je ne bi radi, ker te otrok res zasužnji. Smisel življenja pa ravno ni bit suženj in nekoga non-stop strežt. Že tako ali tako so otroci prvi in jim moraš vedno kaj nudit in jih rihtat, da je tole nošenje čist odveč, če ni potrebno.
Naši Maji pa je 62 v dolžino nekako prav, rokavi pa so 3/4 namesto dolgi. user posted image  Je prava hruška debeluška.

Aurora eni otroci ne marajo ležalnika, ker sem jim zdi, da tudi to ni dovolj dobro zanje. Moj škratek je že bil tak. Jaz sploh nisem vztrajala, tako da je bil bolj redko noter.
Če imaš preveč mleka in boš ful pumpala ga bo še več. Pumpat moraš samo toliko, da pritisk popusti. Več praznjena pomeni več mleka, ker se dodatno dela.

Mi smo kar dobro. Tole vreme me bo uničilo. Utrujena sem tako kot dabi me nekdo tepel ponoči. Kot sem včasih pisala, celo noč sem bila črta na avtocesti. Maja je pridna, škratek je bil tudi znosen, sploh včeraj ko je imela prababica rojstni dan je bil priden. user posted image  Upam, da ostane vsaj oblačno, da lahko gremo ven, ker drugače je pa res za znoret.
Sem tehtala Majo dva dni nazaj na osebni tehtnici, pa je kazala 5,3 kg. Upam, da je res nekako tako. Z mlekom in količino se sploh ne obremenjujem. Opažam pa, da bolj dohitevajo moje mlekarne povpraševanje, saj imam čisto drugačne občutke v njih, pa Maja mi je nikoli ne izprazni. Še vedno ima eno dovolj.

Pozabila sem katera je spraševala za AM. Aptamil je pakiran v malih vrečkah in je za cca 180-200 ml hrane. Pri nas jih imajo v Baby centru, Leclercu, pa ziher je še kje drugje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 940
16.6.2008 9:11:21   
špelin@
Čmrlika, jaz sem ti že odgovorila glede počitnic user posted image  Uživajte user posted image

Težo pa res računajo zelo različno - naša pediatrinja vzame kar porodno težo, če so kakšne dileme oz. se zdi pridobivanje teže nizko, gre pogledat odpustno in potem ocenjuje stanje na podlagi le-te.

tally, ja, jaz črpalko vsakič steriliziram. Lepo pomijem in vržem v sterilizator. Prav tako flaške.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Se moram pohvalit, da semo bili zeloooo vztrajni in rinili mali dudo, da jo je nekako sprejela. Sicer še ne popolno, a smo toliko napredovali, da vsaj zaspi z njo. O odvajalnih tehnikah bom gruntala kasneje, imam pa že prakso in bomo že kakouser posted image
Sama sem jo imela do šoleuser posted image  ,pa imam čist lepe zobkeuser posted image

Danes smo spali od 22 do 4.30h in potem do 8huser posted image za Aljo. 

Tudi naš mali je dudko že kar lepo osvojil user posted image  Je ni treba več tolikokrat popravljati user posted image  Kakšno olajšanje user posted image  Ne morem verjeti, da sem šele pri tretjem otroku spoznala, kako prijetno je, ko sam zaspi v svoji posteljici user posted image user posted image  Da ni treba divje hoditi po stanovanju cele ure z user posted image  v naročju user posted image

O, kako pridkana spalčica je Alja user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.6.2008 9:14:02 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 941
16.6.2008 9:13:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
HB da smo malo sebične. Midve sva že dali šolo z nošenjem skozi in je ne bi radi, ker te otrok res zasužnji. Smisel življenja pa ravno ni bit suženj in nekoga non-stop strežt. Že tako ali tako so otroci prvi in jim moraš vedno kaj nudit in jih rihtat, da je tole nošenje čist odveč, če ni potrebno.

Se podpišem user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 942
16.6.2008 9:47:55   
Estrella*
Ne morem verjeti, da sem šele pri tretjem otroku spoznala, kako prijetno je, ko sam zaspi v svoji posteljici Da ni treba divje hoditi po stanovanju cele ure z v naročju

Joj Špelin@ ti si pa faca, sem se temu stavku prav od srca nasmejalauser posted image user posted image user posted image  Prav polepšal mi je ta turobni dan.
Kaj hočemo imamo pač malo daljšo laitungo a važno je da ni predolga. Žal se res na predhodnih napakah učimo. 

barbaw: je pa res hruškica tvoja pupa. Vreme je pa res podn od podna. Sem se troštala, ds bo glede na to, da smo majči imeli sonca v izobilju, pa sem ga imela decembra pri malemu večuser posted image  Mogoče bo pa jesen lepšauser posted image
Sedaj grem v šoping z obema user posted image , pa naj padajo ošpičene prekle al pa gnojne vileuser posted image
Ker oba še spita jih grem zbudit-----

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 943
16.6.2008 10:08:00   
kasso
Ne morem verjeti, da sem šele pri tretjem otroku spoznala, kako prijetno je, ko sam zaspi v svoji posteljici Da ni treba divje hoditi po stanovanju cele ure z v naročju

Ja no, obstajajo še bolj nerodni ljudje. user posted image
Jaz še zdaj pri tretjem otroku nisem pogruntala, KAKO pravilno dat otroku dudo v usteca, da zagrabi. Nimam pojma! Od mene dude noče user posted image . Ali plune ven, ali ji obrne želodec...v glavnem noče ali pa JAZ ne znam, čeprav vztrajam.
Nimam pa pojma zakaj od tašče ali od mojega dragega zagrabi in lepo cuza!
Prosim pomagajte, ker bi tudi sama raje videla, da zaspi sama brez mojega naročja.

Včasih jo položim v zibelko in pustim, če ne vrešči, zaspi, če ne, pa ne!

< Sporočilo je popravil kasso -- 16.6.2008 10:17:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 944
16.6.2008 10:11:12   
katy82
Čau mačkice kako smo kej spali?
Naša frajla je bla tko pridna,je okol pol enajstih zaspala,okol polnoči je spila še 60 am pol pa povlekla dreto do 5-ih zjutrej.Sm se kr mal naspala,je tko pasal.
Špelina boga revca si bla spet napadena s strani super mamuser posted image ,ti jih pa res zmeri naj... kadarkol hočeš kaki revci v dvomih pomagat,pač odgovoriš druge te pa sklofajo.Sam ti pa ne verjamem da boš zdržala pa se vzdržala komentarjev drugje,k si preveč dobra dušcauser posted image Podpis maš pa ful dober
Estrela tvoja mala je pa tud dober jedec,je kar naporno ne?Enkrat ti ful poje pol pa tkole čakaš da bo čez eno uro začela iskat.
Tally jst črpalko enkrat do dvakrat na dan steriliziram,črpam si pa vsaj 3x,včasih tud 4x.
Glede teže pa ne vem k mi je sam rekla,da se je frajla ful zredila pol je pa tud nisem spraševala.
Ležalnik mava pa tud midva pa se mi zdi ful fajn k je mala zihr bolj varna noter kot pa na sedežni k ne vem al se bo že prevalila al bo mirno ležala,pa še ful je mehka sedežna kar pa tud ni dober

Punce dejte mi povedat s kakšnim kisom se odstranjuje vodni kamen?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 945
16.6.2008 10:23:19   
kasso
katy82, jaz imam domač jaboljčni kis... uporabljam ga tudi za odstranjevanje kamna v likalniku in je user posted image

Ležalnik pa uporabljam tudi za Varjo, čeprav ni tako rada notri kot prvadva oz. odvisno od dneva...ene parkrat ji je celo uspelo zaspat.

špelina, ne sekiraj se zaradi super mamic...kakšni komentarji bi šele padali na uporabo stajice user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 946
16.6.2008 10:46:47   
Majabo
oj punce!
dons pa pri nas ni bilo spanja, mali je sesljal glih vsako uro.Vmes sem mu pripravila se flasko, ce bi morda bolje"potegnil" se najedel in res zaspal, pa nič, tud tisto mu ni šlo. Sedaj pa še ta vreme k prav k tlom pritiska. Za piko na i je pa še tavelik škrat zbolel, pokasiral vročino,...jaz samo upam, da je hrošček toliko imun da ne pokasira česa user posted image

Veste kaj me zanima, verjetno imate vse doma flaško, tudi tiste ki samo dojite...katere flaške ste nabavile? Jaz imam nukovo in cucelj S in M. Vsec mi je bila tudi od chiccota, da sem jo mogla kupit user posted image tista ki je malo pod kotom, ampak ima drugacen cucelj kot nukova in mali sploh ne zagrabi-take cuclje ima tudi nuby se mi zdi.

Bubica14 upam da izveš kaj več o tisti super flaški, ker tudi pri nas samo stokamo in nič ne spimo, sicer se dojiva ampak za mir pri hisi tudi pumpat začem in v flašo dajat!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 947
16.6.2008 10:46:57   
mya26
Estrela: Jaz jem vse, včeraj sem si privoščila malo malin, pa češenj 2 marelici, pa paradižnik, bučke, nekaj sladkarij, 2x pravi čaj.... no kot vidiš res nič ne pazim kaj jem (edino jagod si ne privoščim). user posted image Vsake tolko ga malo počrviči, ampak mislim, da zato ker ne zna kakat, ker ko ga odvijem in malo umijem se takoj pokaka in potem je boljše. Je pa res da ga tole matra tud zato ker ne podre vedno kupčka.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 948
16.6.2008 10:49:08   
Majabo
kasso si probala z različnimi dudami? jaz uporabljam nukovo flasko, bi clovek mislil da mu bo vsec nukova duda - saj je cucelj iste oblike
no go
dudo hoče met pa od mum (silikonska) in mu res bolj not v ustih stoji

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 949
16.6.2008 10:49:26   
zalazoya
oj mamice

kar se ležalnika tiče jaz bi bila full vesela, če bi hotel not ležat al pa kjerkoli drugje je skoz po rokah, drugač pa panika, a niso rekl da se ne da tako mičkanih razvadit.

jaz sem včeraj zvečer hotla izčrpat mleko in nula no ena malenkost je bla, pa še zlo neprijetno mi je blo, a ne znam al nimam več mleka? user posted image  ne vem zdej se pa full sekiram, mali je skoz neki tečen sem mislila, da je lačen sam noče AM, je pa res da je bil skoz neki na zizi (dude noče)ne vem zdele počakam da zapančka, če bo šlo pol pa spet probam sčrpat.

no že tuli tam na kavču , tako da čau

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?