špelin@
|
O, danes ste pa pridne za pisat Saj ne vem, kje naj se lotim komentiranja. Moj mali ravno podremava v ležalniku, pssssssssttttt IZVIRNO SPOROČILO: Majabo dons pa pri nas ni bilo spanja, mali je sesljal glih vsako uro.Vmes sem mu pripravila se flasko, ce bi morda bolje"potegnil" se najedel in res zaspal, pa nič, tud tisto mu ni šlo. Sedaj pa še ta vreme k prav k tlom pritiska. Za piko na i je pa še tavelik škrat zbolel, pokasiral vročino,...jaz samo upam, da je hrošček toliko imun da ne pokasira česa Naj se tvoj sinko hitro pozdravi. Jaz uporabljam Aventove flaške, ker jih imam še od prve pike (stare celih 9 let, rabljene pri obeh pikah in v odličnem stanju) in sem samo cuclje kupila nove. mya26, se mi kar sline cedijo ob tvojem jedilniku katy82, uživaj v šopingu hijenca, za varuško-dedija IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem, katera je pisala, da pri njej ne zagrabi dude. Moj jo vedno, ko ga dvignem na roke, spusti iz ust in začne odpirat kljunček Tako da možno, da pač voha mleko. kasso je spraševala. Se strinjam s tabo, verjetno zaradi tega, ker voha mleko, odločno zavrača dudo. IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Naš mali se je danes obrnil s hrbta na trebušček. Čist divji je ratal. Ko ga držimo v naročju, hoče že kar sam držat bučko gor. Razen seveda, če je preveč zaspan. S krči imamo zaenkrat kar srečo, ga je matralo ene tri dni, zdaj je spet dva dni mir za Marka. Ej, res lušten feferonček Naš princ je tudi zelo močan, glavico drži trdno pokonci in jo obrača, če ga kje kaj zanima, obrača se z boka na hrbet in na drug bok, tako da ga sploh ne upam več pustiti na postelji, če se malo oddaljim. aurora28, za razvajanje. Naš je notri oblečen v body z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi, žabice in copatke. Se je tako ohladilo, da so mu eni dolgi rokavi premalo, ker ga rado zebe v rokice. Prej sem mu spodaj oblačila body s kratkimi rokavi. Za ven mu čez vse to navlečem trenirkico ali ga fajn zavijem v deko. edinaos, naša mala pika je bila sposobna biti pokonci tudi 8 ur v kosu, se nam je vsem rolalo , zato te povsem razumem, nasveta pa nimam... kodrana, vem, kako se počutiš, sama sem se tokrat izmazala in jo odnesla brez poporodne depresije, je bilo pa po rojstvu male pike strašno hudo... Točno vem, kako je, ko si tako bolan in je hudo Drži se Mogoče bi ti koristilo, če bi šla na pogovor k svetovalki mameZofe, fajn odleže, verjemi, sploh, ker daš iz sebe občutke krivde, ki te dajejo zaradi tega, ker se žreš zaradi dojenja, zdravil,... Katina, mi smo našega kar prisilili, da je lahko zadovoljen tudi, če ni na rokah. Od vsega začetka smo ga odlagali v košek, na posteljo, potem še v (ojej) ležalnik, če je sitnaril, je dobil pa dudko, na katero sem ob krčih dala vetrovne kapljice. Zaenkrat deluje in je na rokah samo, kadar podira kupček, se crklja, ga masiram ob krčih, dam ga na ramo, da gleda naokoli,... Ga pa ne nosim naokrog, ko je siten. Držim pesti, da bo ostalo še naprej tako No, mala pika je lačna, hoče salamo