|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
16.6.2008 10:52:01   
Majabo
mya26 tale tvoj jedilnik je pa res obsežen, jaz se še nisem upogumila, čeravno vem da je največ napenjanja in jamranja zaradi zraka v trebuščku ne pa zaradi moje prehrane.
No včeraj pojdla skodelico gozdnih jagod user posted image  ker jih je moj nabavil 3 kile!! Stran pa ne bomo metal ane! user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 951
16.6.2008 11:13:05   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

Veste kaj me zanima, verjetno imate vse doma flaško, tudi tiste ki samo dojite...katere flaške ste nabavile? Jaz imam nukovo in cucelj S in M. Vsec mi je bila tudi od chiccota, da sem jo mogla kupit user posted image tista ki je malo pod kotom, ampak ima drugacen cucelj kot nukova in mali sploh ne zagrabi-take cuclje ima tudi nuby se mi zdi. 

Mi imamo Aventove flaške in so super. Pa še potem, ko mali zraste, se da samo drug cucelj z več luknjicami kupit, ni treba cele flaške kupovat. Tudi dudo imamo Aventovo in mu je všeč...

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.6.2008 11:30:37   
Majabo
ma kaj je s tem vremenom, vsak dan je bolj mraz

kako imate oblečene vaše hrošče??

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 953
16.6.2008 11:37:40   
Taula
Oblečena je v hlače, nogavice, body, tetra majčko čez body+debela deka čez dan, ponoči kovter...to je za doma.
Za ven pa kapo še.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 954
16.6.2008 11:43:00   
Majabo
ok torej gor dva sloja spot enega
tudi naš je napravljen tako in veliko pod dekico

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 955
16.6.2008 11:44:38   
Pepita
Dan,
Majabo jaz ga imam v hlačah in mikici, spodaj pa ima bodi na kratek rokav. Zdaj, ko pa spi zunaj pa je z dekico pokrit.
Jaz tudi že eksperimentiram s hrano, včeraj sem pol paradižnika pojedla, zvečer sem pa jedla tortilije z mesnim nadevom, sem se pa izognila pekočim omakam. Zdaj bom pa počasi še sadje začela jest, ker imam že krizo.

Nam je vikend tako hitro minil, komaj se je začel pa ga že ni. Za vse tiste, ki ste brez očkov, moj tudi cele dneve dela in sva z malim večino sama. Jaz sem že prej vedela, da bo tako pa sem vzela to v zakup. Bomo pa poleti 3 tedne na dopustu skupaj. Najprej julija en teden, potem pa še avgusta 2. Ko bi se takrat čas ustavil ...

Flaško imam jaz nukovo, najprej sem kupila eno, tudi nukovo, ki pa ima takšno ozko dudo, pa ni znal zagrabit, ker je navajen, da na joški na široko odpre usta. Zdaj imam pa takšno, ki pri kateri podobno odpre usta, kot pri dojenju. Jaz mu flaško dam le tu in tam, ko imam občutek, da premalo poje, čeprav pa potem po flaški več ko 20-30 ml ne popije. Sem pa končno dobila občutek, da sta ponudba in povpraševanje po mleku usklajena, upam, da se ne prehitro hvalim.

Zunaj pa je spet oblačno, jaz bi soooooonce.

LP

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 956
16.6.2008 11:45:42   
jana81
mater sem jezna...skor vedn kopiram kaj napišem, zdle pa nisem, in mi napiše we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem se mal umirit.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 957
16.6.2008 11:51:07   
tally
jana to se je men včeraj 2x naredilo user posted image user posted image user posted image ,  pa še tistega kopiranega mi ni poslal

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 958
16.6.2008 12:03:25   
katy82
Jst uporabljam aventove flaške pa sem tud ful zadovoljna,še posebi to mi je všeč k so njihovi izdelki vsepovsod na voljo,k pr nam k živim kr daleč stran od večjih mest paše met lekarno založeno z njihovimi stvarmi.
Se moram pa mal pohvalt,da se bo mala dons pazla pr moji mamici k gre mami h G na servis.Prej me je že klicala kdaj pridemo,da kumi čaka,da jo mal pocarta.Sem izkoristla priliko pa jo vprašala,če bi jo popazla kako urco dlje,da bi jst šla za spremembo sama v šoping in ne bi glih vsako minuto na uro gledala,moja mami je vsa navdušena privolilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Res je zlata moja mami,tud če nč ne najdem mi tko paše k vem da bom lahko brezskrbno mal letala po trgovincah

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 959
16.6.2008 12:19:38   
hijenca
Halo!

Tako, prejšnji teden smo bili skoz brez elektrike, ker so nekaj delali, danes pa smo brez vode. user posted image user posted image user posted image  HB, da me je prejšnji teden izučilo in sem prekuhavala kar dva kuhalnika vode, tako, da imam v enem kuhalniku vročo, v enem pa mrzlo vodo, ker drugače bi lahko Vidu nardila AM z Radensko ali kaj. user posted image

Midva sma že prišla s sprehoda, zdaj bo pa po moje tako in tako dež, ker je tako grdo zunaj, pa še čuden pritisk je zunaj in je naš Vid zelo slabo razpoložen, je skoz jokal na sprehodu, sedaj pa končno spi v mamini postli.user posted image  In mama je ob 12. prišla do zajtrka in tiste težko pričakovane kavice.

A ve pijete kavo?? Jaz skoraj vsak dan spijem eno kavico z veliko mleka, pa to to instant kavo, ne turško. Ta ena kavica je trenutno za mene edini luksuz, ki si ga ne pustim vzet, pa vidim, da Vid nima težav s kavico.

Aurora:
Aja kaj pa to ko pravijo, da če otrok enkrat proba piti mleko iz flaške, da kao noče več zizati, a je to res?

Pri meni se je to zgodilo. Ker nisem imela toliko mleka, sem mu dodajala po flaški in sedaj se mogoče 2x na dan dojima, izgleda bolj cartanje, ko je pa prav lačen, pa niti iz polne dojke noče pit, ampak mu takrat moram dat flaško, ko pa ni hudo lačen, takrat pa še vleče iz dojke.

Jaz si približno 2-3x na dan črpam mleko in opažam, da je mleka vsak dan več user posted image user posted image . Mu AM ne rabim skoz dajat, ker ima kakeca bolj trdega, ko samo AM je in ga potem tako črviči.user posted image

Jaz uporabljam dve vrsti flašk. Tommee Tippee in Aventovo. Dudico pa imamo Nukovo, Aventove noče.

Pri nas pa že dežujeuser posted image user posted image user posted image .

Vse, ki ste sedaj brez atijev, ker so šli v službo. Dobro vas razumem, ampak jaz sem skoz čez teden sama, podnevi in ponoči, pa se tudi da, je težje in sem proti koncu tedna že čisto zmozgana in znervirana, ampak se čez vikend spočijem, ko ati prevzame delouser posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 960
16.6.2008 12:23:10   
hijenca
Katy82 user posted image user posted image za varstvo. Jaz sem v petek šla v šoping in je na Vidka popazil dedi. Je bil sam dedi z Vidkom in sta se zelo dobro razumela.user posted image user posted image  

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 961
16.6.2008 12:33:40   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

A ve pijete kavo??

Ja, eno na dan. Z mlekom.

Ne vem, katera je pisala, da user posted image  pri njej ne zagrabi dude. Moj jo vedno, ko ga dvignem na roke, spusti iz ust in začne odpirat kljunček user posted image  Tako da možno, da pač voha mleko.

Naš mali se je danes obrnil s hrbta na trebušček. Čist divji je ratal. Ko ga držimo v naročju, hoče že kar sam držat bučko gor. Razen seveda, če je preveč zaspan.

S krči imamo zaenkrat kar srečo, ga je matralo ene tri dni, zdaj je spet dva dni mir user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 962
16.6.2008 13:39:59   
jana81
catja kok je fajni Mark kot fefronček... kaj to imaš spalno vrečo al kaj?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 963
16.6.2008 13:49:02   
aurora28
Hojla!

Danes pa sem si privoščila malo razvajanja, no ja delno pa mučenja user posted image , najprej mi je kozmetičarka naredila pedikuro stopal in nato voskanje zelooooooo kosmatih nog user posted image user posted image , sem vedela, da bo na začetku bolelo, ampak sem si dopovedovala, da če sem rodila bom pa že preživela voskanje user posted image user posted image user posted image . Jutri pa me še čaka frizer. user posted image

Tamalega je kar babica čuvala za urco in pol, toliko da se mamica upedeni.

Vidim, da se pogovarjate o oblačenju. Mi imamo v stanovanju trenutno 24 stopinj in Gal je oblečen v bodi z dolgimi rokavi, čez hlačke iz pliša na zapiranje na ramenih, čez zokenčke in po vrhu še eno večjo majčko na dolg rokav in mu je prijetno toplo. Ker je res mrzlo, še posebej naši škratki ko pančajo in so pri miru. Še jaz sem rada na toplem ko spim. user posted image

Sem se odločila, da ne bom pumpala mleko, ampak bom Gala kar pogosto pristavljala na dojko. Nočem riskirat, da mi potem ne bi hotel piti iz dojke in raje iz flaške. Ampak dojke se mi ful hitro napolnijo in mi mleko teče samo ven, brez stiskanja . user posted image
Jana kako je kaj s tvojim mlekom?

A ni fin občutek, ko ni treba več imeti teh smotanih vložkov user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, ker sem skoraj znorela, ker sem jih uporabljala skoraj 6 tednov user posted image user posted image user posted image .

Kako je z vašimi strijami?
Jaz se moram mazati 2 krat na dan, če si  želim vsaj malo rešiti kožo. Zdaj so še sicer rjave lise in baje se te da še rešiti user posted image , ko pa ratajo rdeče sem ga pa fertik. user posted image Mazat, mazat...sam kaj ko se mi ne ljubi user posted image .

Sem končno pogruntala Gala, mojmu tamalemu ne paše spančkat v ležalniku čez dan zato, ker je hrupno user posted image in se prebuja na 5-10 minut kadar je v ležalniku. Zdaj ga pa kadar mi zaspi na rokah pri ziziki user posted image odnesem v posteljico in čez dan po malem spi. Zdajle npr. spi v svoji posteljici že 1,5 uro user posted image in si še jaz lahko spočijem.  Ko pa bedi pa je v ležalniku in veselo opazuje naokrog. Danes se je tolk smejal babici, da nisem mogla verjeti. In ugotovil je da ima rokice in si jih veselo poriva, kar obe v usta user posted image user posted image . V knjigi razvoj dojenčka piše, da si otroci od 7-9 tedna starosti odkrijejo, da imajo roke in noge in jih začnejo veselo uporabljati. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 964
16.6.2008 13:53:14   
Anonimen
punce dej te mi plisss povedat: naša Anja je pokonci že od 9 ure, se pravi že 5 ur ne spi. A vašiuser posted image so tudi kdaj tako dolgo brez spanja???

MENI SE ŽE MEŠAuser posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem več kaj nareditiuser posted image  

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
16.6.2008 13:57:29   
kodrana
dan.

moje počutje je več ali manj na psu. ne vem, kdaj se bom pobrala iz tega začaranega kroga. ja, sej vem, da jamaram. ampak tako mi je težko. tako me skrbi.skos nekaj brez veze. user posted image user posted image
tudi občutim, da nisem ta prava. šumi mi v ušesih non-stop. samo spala bi-tako vsaj pozabim na to životarjenje. počutim se res drugačno. ničesar se ne veselim, če že nisem vsa v skrbeh in solzah..potem ne čutim ničesar. kaj je to?
obremenjujem se, ker jem te tablete. pa potem, ker delno dojim.. pa to, da bi lahko polno dojila, pa ne morem, ker imam te zdravila. in si moram enkrat izčrpat mleko in ga zavrečt-kar mi je spet težko.. pa zakaj nisem zdrava? pa če kaj škodim moji pikici.. mah, skos neki.
dans je šel moj v službo in je še tolko slabš.
v četrtek smo imeli posvetovalnico in je naša pika zrastla na 53cm, težka je 4450g, obseg glavice 37,5cm. prav lepo zalita je. čeprav mi ne je tako zelo veliko. vsaj zdi se mi. ne poje toliko naenkrat.
mala ima neke pikice po čelu in ličkih. mi je zdravnica rekla,da to po čelu zgleda, kot en dermatitis. ampak mi ni dala nobene maže. če bo slabše, moramo nazaj. po ličkih se pa koža čisti in ni panike.
drugače pa zelo malo jem. še slaba 2kg in sem na stari teži. trebuha nimam nič. samo stije so dokaz, da sem rodila. s postavo sem zadovoljna. samo za kako ceno sem taka.. raje bi bila na večih kg, pa da bi bila psihično ok.
jem zelo malo, sekiram se.. ampak mleka je še vedno kar nekaj. načrpam si iz obeh dojk 100-130ml in potem to zavržem.
punce nekomu moram pojamrat. se mi zdi, da ni nikogar, da bi me razumel. ker ni to tko, da sm žalostna.. bolna sem. ja, težko si je priznat, da si bolan. ker je težko, da sam sebe ne prepoznaš več. da si ena velika živčna razvalina. in včasih se zdi, da ne moreš več...user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 966
16.6.2008 13:59:44   
Taula
MENI SE ŽE MEŠA , ne vem več kaj narediti

Sva že dve. Naša žabi je danes prav sitna. Zbudila se je ob 6.30h...tečnarila do 12h, zaspala za pol ure...in sedaj spet bedi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.6.2008 14:18:08   
zalazoya
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

MENI SE ŽE MEŠA , ne vem več kaj narediti

Sva že dve. Naša žabi je danes prav sitna. Zbudila se je ob 6.30h...tečnarila do 12h, zaspala za pol ure...in sedaj spet bedi.user posted image

smo že tri

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 968
16.6.2008 14:20:55   
Katina
Končno sem našla nekaj časa, da sem po delih prebrala par strani nazaj, ker je bil očka dopoldan še doma.

Edinaos, naš princ je tak skoraj vsak dan, ker je še hujši firbec kot je bila user posted image . Ker se boji, da bi kaj zamudil bedi večino dneva. Včeraj in danes pa že ves dan jokca user posted image ali tuli kot zverinicauser posted image . Je med bolj zahtevnimi. Tudi zdajle zraven cvili. Sem ga dala v voziček in mu občasno tlačim dudo, ampak kar noče zadremati. Utrujen je pa kot user posted image .

Ležalnik user posted image , kaj bi dala da bi hotel biti vsaj pet minut notri. Upam, da ga bomo sčasoma navadili. Me prav briga za super mamice, ki ga ne rabijo.

kodranauser posted image .Ti kar pridi sem in se potoži, ker te razumemo. Upam, da bo tole tvoje zoprno obdobje kmalu minilo in boš zopet stara kodrana.

V petek smo bili v posvetovalnici. Imamo 48??g, 55cm in og 39 cm. Baje je vse OK. Tudi mi imamo polno mozoljčkov na ličkih. So že skoraj izginili pa so se zopet pojavili.
Mal smo znervirali zdravnico in sestro, ker smo vmes jedli in oblino kakali, pa sta nas morali čakat in sta nas priganjali user posted image . Kot da e bi vedeli, da user posted image pač ne zanima kakšne obveznosti imatauser posted image .

Taula, sem vidla tisto majico user posted image . Jaz imam še 1,5 kg od user posted image , ampak tolk podlage, da zgledam v 5. mesecu. Trebuh je še ful ohlapen. Upam, da se sčasoma "prilepi" nazaj.

user posted image , sej mi je kar nerodno povedat user posted image , mi smo že po 10ih dneh.

Naty* glede tvojega razmišljanja o vplivu porodne izkušnje na naslednjo user posted image te popolnoma razumem. Tudi pri meni je bilo tako, da sem user posted image poleg drugih razlogov odlagala tudi zaradi strahu pred ponovljeno prvo zgodbo. HB je bilo zdaj čisto drugače in prepričana sem, da bo tudi pri tebi tako.

Špelin@, škoda da mi nisi zaupala recepta kako je treba delat, da user posted image niso skoz po rokah. Naš je ful veliko, ker ga prav nič drugega ne potolaži. Še najbolj mu paše, če visi čez ramo in gleda v širni svet. Glavico pa dviguje že od samega rojstva. Moj pravi, da zato, ker mu pojem eno pesmico o škratku copatku, ki dvegne svoj vratek in je velik za dva. user posted image

Estrella*, vidim, da si že prava popotnica. Če te pot zanese kaj na naše konce, vabljena na vozičkanje ob Kamniški bistrici.

Mojih pet minut je poteklo, user posted image spet tuli kot bi ga rezali.....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 969
16.6.2008 14:23:07   
tally
Pa kaj je to, a ne spijo dojenčki kao ful veliko user posted image .

Edina in Taula moja hroščica je bila včeraj cel dan pokonci skoraj nisem mogla verjeti, spala je samo v avtu od Mengša do Grosuplja se pravi cca 20 min. potem pa še mal proti večeru, v glavnem vse skupi 1-1,5 uro. Sam začuda ni bla nič sitna. Zato pa je ponoči prespala skoraj celo noč od 21-4-ih.  Zgleda da imajo kakšen dan ko bedijo user posted image user posted image user posted image .

Kodrana user posted image user posted image user posted image upam da se čimprej pobereš iz tega začaranega kroga, pa ti kr pridi gor pojamrat saj zato pa smo tukaj.........

Punce vidim da vaši kg kr kopnijo, moji pa stojijo kot da jih je en zalepu z lepilom super attak. Po porodu je šlo dol samo 8kg imam pa jih še +7, pa en mesec je od poroda. Pa zaenkrat dojim, dodajam AM 1x ali pa tudi ne.

Glede oblačenja imam jo v bodiju z dolgimi rokavi, čez ma pajac s stopalci, pa štumfke in sedaj ko spi pokrita še z dekico. Jaz mislim da je to dovolj jo pa vsake toliko preverjam.

< Sporočilo je popravil tally -- 16.6.2008 14:32:11 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 970
16.6.2008 14:24:41   
CatJa
jana81, tale feferonček je najbrž res mišljen kot spalni pajacek in ga tudi za to uporabljam. No, še ene parkrat, pa mu bo premajhen. Za čez dan ga pa res ne morem dat not, me še katera na CSD prijavi, da zanemarjam otroka, ker se ne more normalno razvijat user posted image

Aurora, jaz sem tud tako srečna, ker sem dva dni brez vložka, zato sem se pa tud odločla, da si zaenkrat ne dam vstavit mirene, ker lahk imaš potem še nekaj mesecev občasne krvavitve.
Strij pa HB nisem fasala, imam pa zato še kar lepo obložen trebušček za skint stran user posted image

kodrana, resnično se mi hudo smiliš, da daješ skozi tako težko obdobje, ampak žal ti ne morem rečt drugega kot drži se, tudi zate bo posijalo sonce user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 971
16.6.2008 14:24:53   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

punce dej te mi plisss povedat: naša Anja je pokonci že od 9 ure, se pravi že 5 ur ne spi. A vašiuser posted image so tudi kdaj tako dolgo brez spanja???

MENI SE ŽE MEŠAuser posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem več kaj nareditiuser posted image  

So dnevi, ko so user posted image  veliko pokoncu. Moj Videk je malo prej končno zaspal. Je bil tudi dolgo pokoncu, še na sprehodu smo se danes drli.user posted image  Jaz sem ugotovila, da ko je zunaj takšno čudno vreme, tako kot danes, da Vid noče spat. Nikjer. Ne v vozičku in niti na rokah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.6.2008 15:22:10   
špelin@
O, danes ste pa pridne za pisat user posted image  Saj ne vem, kje naj se lotim komentiranja. Moj mali ravno podremava v ležalniku, pssssssssttttt user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majabo
dons pa pri nas ni bilo spanja, mali je sesljal glih vsako uro.Vmes sem mu pripravila se flasko, ce bi morda bolje"potegnil" se najedel in res zaspal, pa nič, tud tisto mu ni šlo. Sedaj pa še ta vreme k prav k tlom pritiska. Za piko na i je pa še tavelik škrat zbolel, pokasiral vročino,...jaz samo upam, da je hrošček toliko imun da ne pokasira česa user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image  Naj se tvoj sinko hitro pozdravi.

Jaz uporabljam Aventove flaške, ker jih imam še od prve pike (stare celih 9 let, rabljene pri obeh pikah in v odličnem stanju) in sem samo cuclje kupila nove.

mya26, se mi kar sline cedijo ob tvojem jedilniku user posted image

katy82, uživaj v šopingu user posted image

hijenca, user posted image  za varuško-dedija user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Ne vem, katera je pisala, da user posted image  pri njej ne zagrabi dude. Moj jo vedno, ko ga dvignem na roke, spusti iz ust in začne odpirat kljunček user posted image  Tako da možno, da pač voha mleko.

kasso je spraševala. Se strinjam s tabo, verjetno zaradi tega, ker voha mleko, odločno zavrača dudo.

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Naš mali se je danes obrnil s hrbta na trebušček. Čist divji je ratal. Ko ga držimo v naročju, hoče že kar sam držat bučko gor. Razen seveda, če je preveč zaspan.

S krči imamo zaenkrat kar srečo, ga je matralo ene tri dni, zdaj je spet dva dni mir user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Marka. Ej, res lušten feferonček user posted image user posted image

Naš princ je tudi zelo močan, glavico drži trdno pokonci in jo obrača, če ga kje kaj zanima, obrača se z boka na hrbet in na drug bok, tako da ga sploh ne upam več pustiti na postelji, če se malo oddaljim.

aurora28, user posted image  za razvajanje.

Naš user posted image  je notri oblečen v body z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi, žabice in copatke. Se je tako ohladilo, da so mu eni dolgi rokavi premalo, ker ga rado zebe v rokice. Prej sem mu spodaj oblačila body s kratkimi rokavi. Za ven mu čez vse to navlečem trenirkico ali ga fajn zavijem v deko.

edinaos, naša mala pika je bila sposobna biti pokonci tudi 8 ur v kosu, se nam je vsem rolalo user posted image , zato te povsem razumem, nasveta pa nimam... user posted image

kodrana, vem, kako se počutiš, sama sem se tokrat izmazala in jo odnesla brez poporodne depresije, je bilo pa po rojstvu male pike strašno hudo... Točno vem, kako je, ko si tako bolan in je hudo user posted image  Drži se user posted image user posted image  Mogoče bi ti koristilo, če bi šla na pogovor k svetovalki mameZofe, fajn odleže, verjemi, sploh, ker daš iz sebe občutke krivde, ki te dajejo zaradi tega, ker se žreš zaradi dojenja, zdravil,...

Katina, mi smo našega user posted image  kar prisilili, da je lahko zadovoljen tudi, če ni na rokah. Od vsega začetka smo ga odlagali v košek, na posteljo, potem še v (ojej) ležalnik, če je sitnaril, je dobil pa dudko, na katero sem ob krčih dala vetrovne kapljice. Zaenkrat deluje in je na rokah samo, kadar podira kupček, se crklja, ga masiram ob krčih, dam ga na ramo, da gleda naokoli,... Ga pa ne nosim naokrog, ko je siten. Držim pesti, da bo ostalo še naprej tako user posted image

No, mala pika je lačna, hoče salamo user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.6.2008 15:30:15   
Estrella*
No vidim, d imate prave budne nagajivčke. Danes moja spi in spi in spi.....bila je budna 2x po mogoče dobre pol urce, pa še celo noč je predrnjohala. Zvečer bo verjetno malo dlje težila takrat ko bi jaz šla spatuser posted image

Je bil pa sin take sorte, da mi ponavadi tudi po 9 ur skupaj ni zaspal, pol pa za kake 30 min in spet akcijauser posted image Bilo je tako naporno, da sem takrat rekla, da ni šans da bi kdaj imela še kakšnegauser posted image . Po 2 letih me je pa spet prijelouser posted image

edina: daj malo pupo mami ti pa pojdi ven na zrak za kako urco. Saj veš, da AT ne bo nič, če ne bo spala tako dolgo. Bo pa ponoč nadoknadla zaostanek.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.6.2008 15:39:54   
Estrella*
Od vsega začetka smo ga odlagali v košek, na posteljo, potem še v (ojej) ležalnik, če je sitnaril, je dobil pa dudko, na katero sem ob krčih dala vetrovne kapljice. Zaenkrat deluje in je na rokah samo, kadar podira kupček, se crklja, ga masiram ob krčih, dam ga na ramo, da gleda naokoli,... Ga pa ne nosim naokrog, ko je siten. Držim pesti, da bo ostalo še naprej tako

user posted image user posted image user posted image  Ko je naša sitna in ne ve kaj bi sama s sabo in cmevka tudi v naročju jo položimo v posteljco in se nekaj časa krčevito dere pol jo pa vzamemo k sebi in hitro utihne, dobi dudo in gre ležat. Postopek ponavljam toliko časa dokler ni miruser posted image  Sedaj je že kar dojela, da z dretjem ne pride nikamor. Pri nas moraš bit bolj trmast in vstrajen kot ona. Prav vidiš kdaj ji je res hudo in kdaj blefira.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?