mya26
|
aurora: Ne morem ti dat kakega pametnega nasveta glede črpanja, ker si jaz nisem nikol iztiskala. Ampak vsi govorijo ponudba - povpraševanje. Jaz mislim, da si ni preveč pametno črpat, ker pol naše mlekarne mislijo, da je povpraševanje večje kot je in še vedno proizvaja več kot je treba. Mislim, da bi bilo bolj pametno da iztisneš le malo mleka toliko da popusti pritisk, ker se bo potem začelo delat manj mleka, toliko kot ga malček potrebuje. Jaz včasih začutim kot da bi en odpru pipco in stoču mlek v prsi (tako boleč pritisk, k da mi jih bo razgnal), ampak čez nekaj minut pa popusti, ponavadi takrat tudi izteče malo mleka). Tole sem napisala čist dobronamerno, tko v razmislek... ****: A veš da sva bili sosedi? Ti si bila v sobi 7, ane? Jaz pa v 6 (nasproti). Moj mož te je celo vidu, še reku mi je a misliš da je to ****? Pa sem bla prav pametna, da ne, da ti si že doma. Joj, škoda k nisem prej vedla, bi lahko kako rekli. Ja tud men je bilo na B oddelku super. Sestra Nives je super, taka energična. Se mi zdi taka, da vse poštima. Upam, da se ti rana čim prej zaceli. O ležalnikih: Meni je teta kupila od Chiccota ( mi je bil ful všeč), pa ni fajn, ker je čist mehek. Smo ga potem zamenjal za hauckovega (od medvedka puja) in je mal trši, samo je pa ful dvignjen. Midva ga zdaj spredaj mal podloživa, tako da je naslon bolj vodoravno. Jaz sem ga pri lani uporabljala vglavnem za spanje, ko je bila večja, ker sem jo notri poguncala in je zaspala, če bi jo ven dala pa bi se zbudila. Pri lani sem imela od Primmi Sogni (al nekaj podobnega) in je najbl fajn, ker ima trden naslon in dovolj ležeč (samo se nam je nekaj polomilo in smo zato dobili novega). Joj, sem pa brala tist post o ležalnikih...pa kaj so ene tolk nestrpne. Men se zdi da smo tle na majčicah tolk fajn, k se nič ne kregamo . Naš Maj poje med 100-150g (zjutraj več, zvečer manj) je pa približno na 3 ure, je 7x. Sem ga včeraj tehtala in ima že okol 4200g (odpustna teža 3550, star pa bo v torek 3 tedne, tko da sem vesela da lepo napreduje). Cotke 56 so nam že čist prav, 62 pa je po dolžini ok, samo te na preklop so preveč odprte okoli vratu. Vem da so bile lani dalj čas ful prevelike.
|