mala pikica
|
Danes popoldan pa ste bile pridne, mislim, da imam kar dve strani za obdelat... sani zdaj sem se pa res nasmejala Jaz bi pa z veseljem rekla, da ne morem odpreti, ko pride tašča (sicer samo 3x na leto). Pa imamo teraso iz jedilnice, pa ne gre. vaney pa tako sem že bila vesela, ko si rekla, da gre Anžetu na boljše. Samo za vaju Kaj se praska tudi kaj? Sta dobila Fenistil? Za kašice s sojinim mlekom pa res ne vem, če obstajajo Če ne boš nič našla, mu sadje kar sama zmešaj v Pregomin. Drugače pa povprašaj malo punce na alergijah. Pa mogoče res počakaj do testiranja, bodo sigurno testirali tudi na sojo. Pa mislim, da ni alergičen na sojo, če je na KM. Lahko pa poskusiš z riževim mlekom. Moje koleno pa nič boljše meni je do sedaj tudi bil stolček bumbo všeč, zdaj pa sem videla različne 'bumbo escape-e', pa mi ni nič več všeč Že vidim Gašperja, kako se zvija nazaj in hkrati tudi 'prekucne' ven in je spet en great escape triš čestitke tvojemu sinku kašice... zelenjavne kašice poje Gašper vsak dan za kosilo približno 120 ml, skoraj 3/4 aventovega lončka za shranjevanje. Kosmiče pa skoraj pri vsakem obroku skupaj z mlekom. Zjutraj in zvečer samo riževe, čez dan pa kakšne sadne. Pa pri dopoldanski malici dobi bananino mleko. Kakšno jabolko pa skupaj z zelenjavo, ker je kar tako nima preveč rad. mml kolena niso nič boljša. Ker nič ne počepam, se mi zdi, da mišice kar izgubljajo moč, če me razumeš. Vse izvide po novem pošljejo kar zdravniku, ki je dal napotnico. Tako ne bom nič vedela pred kontrolo. To pa še ne vem, kdaj jo imam. So mi rekli naj jih zadnji teden v juniju pokličem. Vprašanje, če bo kaj pred našim dopustom Grem ravno vzet spet tablete proti bolečinam, spet komaj hodim. Kaj misliš, da je lahko še to kaj od poroda? Se mi zdi, da je še ogromno vode po celih nogah. Sem tudi drugje po telesu shujšala, noge pa ne grejo nikamor ursalara tvoji smeškoti res vedno poživijo naše strani intruder Gašper dobi večerjo ob pol osmih. Sem pa ravno danes razmišljala, če bi mu dala flaško preden grem jaz spat, v spanju seveda kar, da se ne bi rabila ponoči zbujat. Pa ne vem, če bi ali ne bi limma upam, da bo kmalu Nežika začela papati. Probaj ji dati riževo kašico po flaški, če noče po žlički. Za dojenje pa se ne preveč sekirat, saj sta se dolgo dojili. Sicer pa bi kmalu postalo samo dojenje premalo. Ti pa se pazi, da ne bi res dobila mastitisa. Mogoče pa jo zobki jezijo, pa zato noče jesti. Ne vem kako ti naj svetujem, bi pa te rada potolažila katrin za zobke, pa uživajte na morju in ne nas čisto pozabit piškamiška sem zelo vesela, da si se oglasila. Je pa res, da ni lepšega kot tisti zlati nasmešek, ko pride mami do posteljice Lepo se crkljajta, ti pa se le večkrat oglasi