nana35
|
Jaz sem nabavila Fliperja,no,ni ravno Fliper,mogoče je Beni ,kupila sem pa ga v Leclercu.Sem gledala Fliperja kin ta drugi "sedež"za kad,ki je Leclercova blagovna znamka in je praktično enaka stvar,le da je druge barve.Ta je rumeno rdeč.Stane pa 10 € manj od Fliperja.V Leclercu je Fliper 20€,ta drugi pa 10E in imaš še bonus na kartici,če jo seveda imaš 2,50€. martinca,zakaj sprašuješ za bager??A zdaj ko luknjo kopate,bi ga pa rada imela ali kaj? sani,super se ti dogaja,ni kaj,najhujše pd vsega pa je,da si mogla sama kuhat.Mene bi to najbolj potrlo .Kosilnico pa se splača kupit za otroka,če prav dela,da ti potem otrok z veseljem malo pokosi okoli hiše in ti prihrani kak trenutek. Jaz bi Bumbota imela,sem tudi Klemna poskusila v njem in mu je bilo všeč,meni pa še bolj.Res je lepo sedel v njem,mi je žal da ga nisem že kupila,ampak se mi nekako še ni zdel pravi čas za to.Mislim,da bi ga ati kupil tudi za 50€,bom pa malo pogledala na Bolho,če je kaj cenejše,pa kolegico sem vprašala,pa ga je posodila sestrični,ampak ona je v BC dala 20€,ker so imeli ravno takrat akcijo.Rada bi ga pa imela,da lahko zraven Klemna delam več stvari,jaz vseeno doma vse počnem sama,kuham in pospravljam,pa nikogar ni doma in bi bilo lažje.Saj ga potem vedno lahko prodam. Sunny m. .Ampak tile v teh Bumbotih pa so še manjši otročki.Ne vem kako bo... triš,čestitke tvojemu sinku! za 5-ko! Jaz dajem Klemnu ravno obratno,najprej mleko potem pa kašico,ker meni mleka nikoli ne bi jedel za kašico,kašice pa kar veliko poje. mml,pri učenju je stanje skoraj nespremenjeno,bom pa zadnji dan zategnila pas bolj na ozko... Občutek je še vedno isti,znanje slabo.Torta pa lepo izgleda,imam rada jagodno. vaney,čestitke za zvezdico!! intruder,Klemen ima zadnji obrok pred spanjem oziroma okoli 19.30 do 20.30,nekje tukaj.Potem pa ajat. katarinas,jaz sem tudi plačal nekje toliko za ta paket,pa mi je po telefonu rekla,da bo 2,50€ .Se ni splačalo,ker flaška mu je itak že premala,noseča nisem,dojim tudi ne tako da so tiste kapsule bile čisto mimo,pa dudica premala,pa še ta za punčke,tako da robčke bomo porabili,palčke za ušesa,edino kar mi res prav pride,ker sem že hotela kupiti,so senčniki od chicco za v avto.Pa tri vrečke Aptamila so bile notri,veljajo pa do oktobra,tako da bomo porabili.Sem pa dala stvari prijateljici,ki je ravno te dni rodila,pa bo njej prav prišlo. limma,