vaney
|
čer. Za nami so boooorbe s hranjenjem Od 19.15 do 20h smo se trudili, da bi Anže pojedel 120ml mleka. Najprej Grega, pa se je drl ko jesihar, potem jaz, pa ni pomagalo. Sem ga dala v posteljico, je spet tulil, pa sem ga vzela ven, probala dat še 1x, ni šans, potem sem probala dat po žlički, sem mislila, da se bo zadavil z mlekom, tako je čudno hlastal in pljuval ven. Potem sem zamenjala flaško in dala noter 2 žlici bananine mlečne kašice, pa je nekaj mahal traven, malo jedel, malo vlekel flašo stran, malo pljuval. Ne vem, če je pojedel 90ml mleka Na splošno danes noče jest, ne vem, če je v celem dnevu pojedel 300ml mleka, jabolčno kašico pa brez problema. Mogoče so pa zobki, ker se že cel dan vleče za ušeska in rine samo 2 prsta v usta....bomo videli. Drugače pa smo danes kupili avtosedež , in sicer Maxi Cosi priori sps (tisti za 109€). Ampak mi je že žal (me je Grega prepričal za tega, ker je pač cenejši), ker je imela tudi Romerja za 200€, pa še popust na gotovino bi mi dala . In bom najbrž šla v ponedeljek kar zamenjat za Romerja, samo Gregatu ne bom povedala Jaz naj bi šla pa danes ven feštat, pa mora kolegica izredno delat (v gostilni) in bi šle šele ob 1h, to se mi pa ne da luša, super slikice alfabeta, prava "baba" je že tvoja Ajda baby, Lana pa ima las mml, ne dajaj takih slik gor, ker bo moja tipkovnica (pa najbrž še od katere) čisto mokra