|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
16.6.2008 15:50:27   
dašabina
Dan,
Vaney, če pride svetovalec k tebi, naj prinese paket s sabo, zakaj bi plačevala poštnino, sicer so ti tipi od Graweja in prodajajo zavarovanja, ko sem tipu povedala da sem tud na zavarovalnici in da sem revizorka, mu je vse dol palo user posted image user posted image user posted image , u glavnem nekaj je v 5 minutah na hitro razložu, kar bi sicer trajalo 1, uro, mi dal dva paketauser posted image user posted image  in šel, HB.....
Bumbo tud meni ni všeč, ne rečem, če bi mi ga kdo kupil, sama ga pa ne bi, sicer ga ima kolegica, ki živi v zidanici namesto stolčka za hranjenja, da je malo na višjem na klopi pri mizi....
Limmauser posted image user posted image user posted image
Triš super za Maticauser posted image user posted image
Mi tud še podiramo kupčka, je pa prav hecen ta naš dečko, če ga gledam, je ves srečen in se moti sam s sabo, če ne, pa takoj protestira...user posted image user posted image
kar se pa GH tiče, mogoče jim pa vedno ne paše enako, saj veste, kot pri odraslih....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
16.6.2008 16:03:55   
mml
limma en velik user posted image  zate in za Nežo, upam, da bo kmalu spet boljše jedla in manj jokala

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
16.6.2008 16:08:03   
NadjaB
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

sem dobila danes paket od varne prihodnosti (je kr dolg trajalo) - me pa zanima koliko ste ve plačale - prišlo je po hitri pošti in sem plačala 6,60 €....ne vem, jst sm razumela, da bo manjuser posted image

Tudi jaz, katarinas. Meni je rekla,da bo 2,50 eur. Mislim, če bi to vedela, nebi sploh vzela. Ker ni vredno.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
16.6.2008 16:08:41   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

ursalara, zdaj sem se pa nasmejala tvojemu smeškotu pri komentarju za intruder(tisti s pereščkom)user posted image user posted image user posted image
ne boš verjela, ampak danes sem te sanjala...sem si rekla zjutraj, da ne smem pozabit, o čem se je šlo, pa sem seveda pozabilauser posted image  vem, pa da je bilo o tebiuser posted image  (ja, kaj češ, odvisnostuser posted image )

joj samo upam da nisi imela more!
    user posted image      user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,  imam (zdaj me je pa sram, ker toliko čvekam )

zdaj pa grem, da me ne bo kdo kregal, ko smetim

ti ti čveka čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image      user posted image

Katarinas meni so rekli da bo poštnina okoli 2-3 evre dala sem pa 5!Svetovalca pa ni bilo ker sem jim rekla da sem na dopustu  user posted image in da jih res ne mislim poslušat nekaj o zavarovanju,..user posted image

Intruder saj bo hitro minilo boš videla malo ji ponagajaj tako kot tisti smeškoti      user posted image     pa jo kmalu ne bo več nazaj!Sem zlobna a ne?

Limma
    user posted image za celo družinico!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
16.6.2008 16:14:13   
TRIŠ

sem dobila danes paket od varne prihodnosti (je kr dolg trajalo) - me pa zanima koliko ste ve plačale - prišlo je po hitri pošti in sem plačala 6,60 €....ne vem, jst sm razumela, da bo manjuser posted image

Majka milo mene bi kap.Jaz sem naročila naj ga prinese kar s seboj ko bo prišel predavatuser posted image .No pa me je klical če zvečer drži in sem rekla seveda.Ob 20.00 pa me mož kliče,ko sem bila na enem rojstnem dnevu ,da nas išče nek tip s kravato.Ojoooooooooooooooooj pozabila,pa je rekel da lahko pride drugič .Naj pride drugič pa naj pusti paket sem naročila možekuuser posted image .In tako smo dobili paketek brez poslušanja in brez dinarčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

mml user posted image user posted image user posted image user posted image njami krasna torta izgleda že zelooooo sočnauser posted image

Ursalara
spet sem se ti nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4680
16.6.2008 16:15:55   
TRIŠ
Vaney pa čestitam zauser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa naj še kdo reče če nismo hujše od politikov v parlamentuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
16.6.2008 16:16:56   
TRIŠ
Dašabina kje pa si ti.Si se odselila te kličem mpa zvoni v praznouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
16.6.2008 16:51:29   
SuzanaKK
vaney čestitke za 4. zvezdico. Jaz še čakam na svojo 3.user posted image Glede slikce te držim za besedo.

sani pismo, tole je pa bila prigoda danes. Si že rešena?

mml ni seneni nahod, ker si lahko normalno vstavljam leče. Lani sem ga res imela in mi je udarilo na oči, sem imela čisto suhe, tako da se leč dotakniti nisem smela. Sicer sem jedla neke tablete iz lekarne, ki pa niso kaj prida pomagale. Floridan ali nekajuser posted image
Pa saj brezveze, da vsak dan povem isto, si grem že sama na živce. Izvide iontoforenze še čakamo. Upam, da nama ne bo treba ponovno tja, ker včasih se zgodi, da se ni izločilo dovolj potu.

Novo pa je, da naš fant je banano, danes jo je pojedel recimo da kar en konkreten kos. Včeraj jo je samo 2 žlički. Samo je imel pa v blatu neke črne delce. A to zdaj pride, ko bom začela z GH, kakeci vseh barv in oblik? Mleko pa še vedno ne gre, zdajle ob 5-ih mu poskusim dati ene 150 ml, zvečer pred spanjem mu bom pa kar lepo nekaj žličk riževo-bananine kašice naredila.

limma en velik objemček zate in za Nežo. Ja je hudič, če ti otrok ne je, jaz že vem. Pa poročaj nam, kako bo kaj šlo z vama.

intruder pa tvoja tašča je res tako smotana? No, vsaj živite ne skupaj, to je pa tudi nekaj. Čeprav jaz za mojo mamo Mileno nimam kaj reči, ker je ženska na mestu. Bi se z mojo mamo verjetno manj razumeli.user posted image

klepetka Aljažu še tut kdaj glavica zaniha, tako da še vedno pazim. Pa saj še niti 6 mesecev niso stari ti naši malčki.

nana upam, da si pridna. Pa itak, da si. Kaj bedarije sprašujem.user posted image

Nič, grem zdaj flaško pripravit (mi imamo Aventovo s spremenljivim pretokom in gre VSE čez) in na vrt, ker sta moja fanta malo na zraku.

Lp

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
16.6.2008 16:53:35   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Majka milo mene bi kap.Jaz sem naročila naj ga prinese kar s seboj ko bo prišel predavatuser posted image .No pa me je klical če zvečer drži in sem rekla seveda.Ob 20.00 pa me mož kliče,ko sem bila na enem rojstnem dnevu ,da nas išče nek tip s kravato.Ojoooooooooooooooooj pozabila,pa je rekel da lahko pride drugič .Naj pride drugič pa naj pusti paket sem naročila možekuuser posted image .In tako smo dobili paketek brez poslušanja in brez dinarčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislm kaj se nisem jaz to spomnla?!user posted image  Mislm ampak men je tud rekla, da bo 2,5 €, un tip pa ni prišel predavat, ker sem po telefonu rekla, da jst o tem že vse vem user posted image user posted image  sam, če bi vedla da bo paketek prinesel pol bi ga pa tud mal poslušala... eh šit, dobr no dobil smo dve kašice, ene tablete za nosečnice tko da moram bit do naslednjega leta do septembra spet nosečauser posted image , pa 2 mleka...ma res ni glih za 6€  ne?!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
16.6.2008 17:29:06   
Sunny Morning
limma zate in posebaj za Nežo pošiljava z Nejo velik user posted image . Ti se samo ne sekiraj (lažje reči, kot narediti...vem iz lastnih izkušenj). Neja še vedno občasno štrajka in mi je hudo, vendar se več ne obremenjujem. Bolj me mori to koliko mleka vržemo stran.user posted image  

vaney user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4685
16.6.2008 17:36:55   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
kdaj imajo vaši otročki zadnji obrok oz. večerjo?

Pri nas je čisto odvisno. Včasih jemo ob 18.30 kašico, potem se gremo kopat in upam, da bo mogoče še kaj mleka spila ampak ni šanse. Včasih jemo po kopanju in včasih zaspi na flaški. Se pa zgodi tudi, da jemo ob 22.00, porem ko je že recimo dve uri spala in se je zbudila, da je lačna. Poanta...nimamo ure za večerjo.user posted image

Kar se pa tašče tiče, te pa prav dobro razumem in ti nič ne zavidam. Ko pride daj možgane na pašo in se ne obremenjuj z njo. Kakšne tvezim...še sama tega ne morem naredit...user posted image  Jaz se poskušam čim manj obremenjevat z njo in njenimi idejami...včasih mi gre, včasih tudi ne.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
16.6.2008 17:55:04   
nana35
Jaz sem nabavila Fliperja,no,ni ravno Fliper,mogoče je Beniuser posted image ,kupila sem pa ga v Leclercu.Sem gledala Fliperja kin ta drugi "sedež"za kad,ki je Leclercova blagovna znamka in je praktično enaka stvar,le da je druge barve.Ta je rumeno rdeč.Stane pa 10 € manj od Fliperja.V Leclercu je Fliper 20€,ta drugi pa 10E in imaš še bonus na kartici,če jo seveda imaš 2,50€.

martinca,zakaj sprašuješ za bager??A zdaj ko luknjo kopate,bi ga pa rada imela ali kaj?user posted image

sani,super se ti dogaja,ni kaj,najhujše pd vsega pa je,da si mogla sama kuhat.Mene bi to najbolj potrlouser posted image .Kosilnico pa se splača kupit za otroka,če prav dela,da ti potem otrok z veseljem malo pokosi okoli hiše in ti prihrani kak trenutek.
Jaz bi Bumbota imela,sem tudi Klemna poskusila v njem in mu je bilo všeč,meni pa še bolj.Res je lepo sedel v njem,mi je žal da ga nisem že kupila,ampak se mi nekako še ni zdel pravi čas za to.Mislim,da bi ga ati kupil tudi za 50€,bom pa malo pogledala na Bolho,če je kaj cenejše,pa kolegico sem vprašala,pa ga je posodila sestrični,ampak ona je v BC dala 20€,ker so imeli ravno takrat akcijo.Rada bi ga pa imela,da lahko zraven Klemna delam več stvari,jaz vseeno doma vse počnem sama,kuham in pospravljam,pa nikogar ni doma in bi bilo lažje.Saj ga potem vedno lahko prodam.

Sunny m.user posted image .Ampak tile v teh Bumbotih pa so še manjši otročki.Ne vem kako bo...

triš,čestitke tvojemu sinku! za 5-ko!

Jaz dajem Klemnu ravno obratno,najprej mleko potem pa kašico,ker meni mleka nikoli ne bi jedel za kašico,kašice pa kar veliko poje.

mml,pri učenju je stanje skoraj nespremenjeno,bom pa zadnji dan zategnila pas bolj na ozko...user posted image Občutek je še vedno isti,znanje slabo.Torta pa lepo izgleda,imam rada jagodno.

vaney,čestitke za zvezdico!!

intruder,Klemen ima zadnji obrok pred spanjem oziroma okoli 19.30 do 20.30,nekje tukaj.Potem pa ajat.

katarinas,jaz sem tudi plačal nekje toliko za ta paket,pa mi je po telefonu rekla,da bo 2,50€user posted image .Se ni splačalo,ker flaška mu je itak že premala,noseča nisem,dojim tudi ne tako da so tiste kapsule bile čisto mimo,pa dudica premala,pa še ta za punčke,tako da robčke bomo porabili,palčke za ušesa,edino kar mi res prav pride,ker sem že hotela kupiti,so senčniki od chicco za v avto.Pa tri vrečke Aptamila so bile notri,veljajo pa do oktobra,tako da bomo porabili.Sem pa dala stvari prijateljici,ki je ravno te dni rodila,pa bo njej prav prišlo.

limma,user posted image

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
16.6.2008 18:06:21   
sani1
martinca- ti se kaj smej, jaz bom pa jokala....  user posted image user posted image user posted image

vaney- čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny- točno tega me je strah. Zato ga pa še nisem kupila in ko sem zdej videla to mislim, da ga tudi ne bom. Ko se Manja naveliča dela točno to in noče sedet. Isto dela v stolčku in v vozičku. Zato bo tam zanimivo za par minut pol bo pa vzdignila rit in padla ven...user posted image  

triš- čestitke sinu za 5ico...user posted image

suzana- sem že rešena. Je prišel user posted image domov nama odklenit ampak za kosilo je bilo pa žal že prepozno...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
16.6.2008 18:10:19   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

sani zakaj pa s tvojim ne kupita kljuke, ki ima na notranji strani bunko s katero zakleneš. Tudi, če ti ključi ostanejo v avtu, še vedno lahko odkleneš.

Pri nas bi bilo najboljše če sploh nebi imeli vrat. user posted image user posted image user posted image

Imamo proti vlomna, čeprav ne vem kaj nam lahko odnesejo. Jaz sem zdej izkusila že ko sem se zaklenila ven in not. Skratka ključ bom imela zdej prišit na spodnjih gatah pa bo....user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
16.6.2008 18:15:30   
sani1
limma- sej bo vse dobro in bo Neža začela jest. En user posted image za obe...

varna prihodnost- jaz sem dobila pa super paket. Poštnino sem plačala 3 pa še nekaj. Not pa res dobre stvari. Najbolj všeč mi je glavniček in krtača od chichota... Drugač pa že samo te tablete stanejo 15Eur. Sem zadnjič slučajno videla v lekarni...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
16.6.2008 18:16:43   
Golobček
no da poročam še ceno bagra iz BC stane 49,90 € in je dosti manjši od našega.

zdaj pa grem sem dobla obisk

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
16.6.2008 18:20:39   
sani1
nana- jaz bi ga imela tudi iz istega razloga. Pa pupa je uživala, ampak ker vzdiguje rit v unem stolčku in v vozičku in po teh posnetkih sem se zdej odločila, da ga ne bom kupila. Sej še malo pa bo sama sedela pa bo...

zdej cvili kot nora to je zdej njen nov hobi...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
16.6.2008 18:21:54   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
varna prihodnost- jaz sem dobila pa super paket. Poštnino sem plačala 3 pa še nekaj. Not pa res dobre stvari. Najbolj všeč mi je glavniček in krtača od chichota... Drugač pa že samo te tablete stanejo 15Eur. Sem zadnjič slučajno videla v lekarni...

Ja očitno smo dobile različne pakete, moj zgleda ni tako superskiuser posted image ...pa nič hudega, bomo preživeliuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
16.6.2008 18:26:13   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Jaz sem nabavila Fliperja,no,ni ravno Fliper,mogoče je Beniuser posted image ,kupila sem pa ga v Leclercu.Sem gledala Fliperja kin ta drugi "sedež"za kad,ki je Leclercova blagovna znamka in je praktično enaka stvar,le da je druge barve.Ta je rumeno rdeč.Stane pa 10 € manj od Fliperja.V Leclercu je Fliper 20€,ta drugi pa 10E in imaš še bonus na kartici,če jo seveda imaš 2,50€.

Super informacija!!user posted image  Gre moja mami jutri v Lj in sem ji že naročila, da gre v Leclerc in če je ta tadrugi enak potem bi ga jaz tudi kupila, sploh če je tako poceni! No kartice sicer nimamo, ampak bo glih tako v reduuser posted image  A te lahko prosim, da mi napišeš kako se mu točno reče, da mi mami ne bo kaj drugega prineslauser posted image ?

katarinas,jaz sem tudi plačal nekje toliko za ta paket,pa mi je po telefonu rekla,da bo 2,50€user posted image .Se ni splačalo,ker flaška mu je itak že premala,noseča nisem,dojim tudi ne tako da so tiste kapsule bile čisto mimo,pa dudica premala,pa še ta za punčke,tako da robčke bomo porabili,palčke za ušesa,edino kar mi res prav pride,ker sem že hotela kupiti,so senčniki od chicco za v avto.Pa tri vrečke Aptamila so bile notri,veljajo pa do oktobra,tako da bomo porabili.Sem pa dala stvari prijateljici,ki je ravno te dni rodila,pa bo njej prav prišlo.
Meni bodo tudi prišli prav senčniki, pa seveda kašice in mleko, ostalo pa so tako reklameuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
16.6.2008 18:34:17   
martinca
mml, sem se odločila, da bom prej imela dekliščino (5 tednov pred poroko), da si pridem do poroke k sebi. ker tako nedolžno to tudi ne bo izpadlo. upam da ne bom rabila preveč pit, ker te bom pa res  dolgo rabila, da pridem k sebi.user posted image

ursalara, vidva sta se že pobotala s tvojim?

vaney, user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image .

intruder, Patrik je nazadnje od 21.30 do 22., tu nekje vmes je njegova ura.

katarinas, meni je rekla da bo za plačat okrog 4 €. svetovalca pa ne bo ,ker sem se izgovorila, da že imamo to urejeno za Patrika. saj bova res imela, samo pri KD Group.

limma, user posted image user posted image pa da Neža začne čimprej lepo papcat. na morje boste še že šli, ko bo lepo vreme. zdaj bi bolj malo imeli od morja.

nadjab, meni je rekla da je paket v vrednosti 40 €. te pa da si vsaj s težo paketa nekaj povrnejo. tak je meni rekla.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

intruder Čeprav jaz za mojo mamo Mileno nimam kaj reči, ker je ženska na mestu. Bi se z mojo mamo verjetno manj razumeli.
misliš tvojo taščo Mileno?ali svojo taščo kličeš mama?

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Bolj me mori to koliko mleka vržemo stran. 

dobro da jejo Milumil, ki je zelo poceni proti drugim mlekom

/quote]

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
16.6.2008 18:40:59   
martinca
nana, saj luknjo že imamo skopano. Patrik se ob pa moral z nečim  igrat ko bo velik fant.user posted image
super za Benija. a jih še imajo dost, bom jaz tud šla po njega.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Skratka ključ bom imela zdej prišit na spodnjih gatah pa bo....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
16.6.2008 18:50:23   
Katrin
Da se še zadnjič javim, preden gremo na dopust (se beremo konec julija spet user posted image ).

Vsem želim prijetno dopustovanje in da se sonček čim prej spet prikaže, ker je tole vreme res en sam user posted image

Danes sem odkrila, da ima Anže spodnji dve enki zunaj user posted image user posted image user posted image  In še izkoristim ter pohvalim našega fanta, ki je že pravi korenjak in naš sonček user posted image

lp vsem,
katrin RR

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
16.6.2008 18:57:28   
piškamiška
Pozdravljene januarčice!

Po dolgem času sem spet malo na RR zašla. Malček spančka jaz pa sem si utrgala par minut za RR. Sem preletela zadnje par strani in vidim da se vam kar dogaja. user posted image

Mi smo super, Nejc je zdrav, priden in nadvse razigran. Lepo še papca pri mamici in ni nič kaj navdušen nad GH (smo sicer že nekaj probal, ampak ni bil nič kaj navdušen, no edino nad riževo kašico). Jutri imamo pregled in bo dobit tretjo pikico, potem pa do enega leta mir. Sicer me tole cepljenje mal skrbi (še posebej tisto pri 1. letu), vendar upam, da ne bo nič narobe. verjetno ste to debato že dale čez, ane. Aja, moram pohvalit racmanke. Sicer ne vem ali katera še tudi uporablja bombažne pleničke, ampak meni so zakon in prav hudo mi je, ko moram na ritko dat "pampersko", predvsem takrat ko kam gremo za dalj časa. nejčevo premoženje ni na toplem, ritka ne trpi, okolje ne trpi, pa praktično ni nič več dela z njimi, kot "pamprskami".

Kmalu bomo imeli krst, potem bomo šli malo na par-dnevne "počitnice", na pravo morje pa potem v septembru. Drugače se pa vozičkamo (tudi v dežju z dežno prevleko, če je sila), crkljamo, smejemo, igramo, cvilimo, cukamo in se imamo nadvse lepo.

Aha, se že oglaša naš Nejc. Kolk je faj, ko prideš do posteljice in te pozdravi majhen, nagajiv nasmešek.user posted image Le kaj si misli, na katerem svetu je, ko je 6x na dan "dobro jutro". user posted image

Toliko na hitrco. Obljubim, da bo večkrat skočila na RR in vas mal prebrala.

Uživajte, lepo se imejte in požgečkajte svoje sončke!

piškamiška

p.s. slikce sledijo!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
16.6.2008 18:58:32   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

ursalara, vidva sta se že pobotala s tvojim?

Od kje ti pa zdaj to saj nisva nič skregana?user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
16.6.2008 18:59:29   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Da se še zadnjič javim, preden gremo na dopust (se beremo konec julija spet user posted image ).

Vsem želim prijetno dopustovanje in da se sonček čim prej spet prikaže, ker je tole vreme res en sam user posted image

Danes sem odkrila, da ima Anže spodnji dve enki zunaj user posted image user posted image user posted image  In še izkoristim ter pohvalim našega fanta, ki je že pravi korenjak in naš sonček user posted image

lp vsem,
katrin RR

tudi ti se lepo imej na dopustu!
In seveda čestitke za zobke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?