|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
16.6.2008 13:15:18   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

triš, glej, da boš fliperja za 15€ tudi prodalauser posted image

user posted image user posted image user posted image ja veš kaku

Klemen čestitke ob SV.KRSTU

Lutiropan tale pa bo pravi muzikant.Imeli pa ste se superuser posted image

Golobček tale bager pa je super zadevauser posted image user posted image user posted image
Nana tudi jaz sem mislila da je imel Klemen krst.Me je Klepetka zavedlauser posted image .Kdo pi pa za vse vedel,če včasih še na svoje pozabimuser posted image user posted image user posted image .Stolček pa je meni rekla da je nezanimiv otroku ko se začne preveč nagibat in se lahko prevrne.Tako je meni rekla v Baby centruuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.6.2008 13:20:04   
TRIŠ
Moj sine pa je imel danes še izpit iz harmonike(praktični) in je dobil 5  user posted image user posted image user posted image user posted image   sinek .Sem bila tako veselauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.6.2008 13:23:03   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Koliko pa vaši kaj jedo kašic in kdaj? Dejte malo za primerjavo napisat.

Neja tudi ni ne vem kakšen jedec. Ni šanse, da poje celo kašico potem pa še mleko. Še kašice pojemo samo pol in to tamalo. Jaz ji dam mleko tudi 3-4x na dan, odvisno od tega koliko ga poje. Sadno ali zelenjavno kašico ji dam namesto mleka, nekje ob kosilu. Zvečer ji pa dam riževo kašico, mogoče poje 50ml. Sem pa opazila, da jo kar že težko dvignem, torej se redi.

vaney mi imamo dno posteljice še čisto dvignjeno in ga imam namen ta teden spustit na sredino. Neja ful lepo spi in ne brca preveč, vendar se mi zdi, da je že čas. Se pa stranica spusti, tako da bom potem to uporabljala.

sani zakaj pa s tvojim user posted image ne kupita kljuke, ki ima na notranji strani bunko s katero zakleneš. Tudi, če ti ključi ostanejo v avtu, še vedno lahko odkleneš.

Golobček hud bager.user posted image

vaney jaz sem tudi od začetka mislila, da je Bimbo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.6.2008 13:24:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Moj sine pa je imel danes še izpit iz harmonike(praktični) in je dobil 5  user posted image user posted image user posted image user posted image   sinek .Sem bila tako veselauser posted image

user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.6.2008 13:27:59   
mml
Dan,

mi je v soboto enkaj zaštekal exploerer in nisem mogla nič bit na RR user posted image , no po tem smo pa odklopili firewall in zadeva spet dela...

nadja jaz še nič ne dodajam in tudi še polno dojim, bom čakala do 6. meseca, če se bo Matic zadosti redil, po tem bom pa počasi začela...ampak še nimam pojma s čim user posted image . Pri Manci smo s korenčkom in banano, pa se ni obneslo, ker je bila po tem hudo zaprta...

suzana super, da je TSH nižji user posted image , inotoforeza bo pa tudi OK, upam, da boš tudi ti kmalu boljša. A misliš, da se ti ni mogoče pojavila alergija, glede na to, da zadeva že toliko časa traja...poskusi mogoče s kakšnim Claritinom ali čim podobnim

sani tale s ključi pa ni bila najbolj priejtna...predvsem škoda za kosilo user posted image .

klepetka Maticu ne zaniha glava, se pa občasno "vrže" s celim hrbtom nazaj, če ga držim samo pod ritko in ga imam pokonci v naročju. Mislim ,da ni nobenega vzroka, da bi te skrbelo, da je z Lano kaj narobe user posted image

vaney jaz bi tudi šla sama v kino, če bi jo moj takole zagodel....
Jaz še tudi nisem spustila posteljice, ker Matic trentuno spi dokaj pri miru in se ponoči ne obrača...bo pa to kmalu treba narediti
nana kako kaj učenje? Upam, da si že bolj zadovoljna s svojim znanjem user posted image , pa še vreme ti gre na roke, da te ne vleče preveč ven...

martinca zdaj se pa tvoj veliki dan res že hitro bliža user posted image

golobček vidim, da imate super opremljeno dvorišče/igrišče, pa bager je res super user posted image . jaz pogrešam to možnost dvorišča/igrišča, ker sem v bloku in se ne bomo nikoli zmenili za kakšno skupno igralo...imamo namreč samo eno gugalnico in dva peskovnika user posted image . Meni bi pa prav pasalo še kakšno plezalo in trampolin...

intruder naj ti tile dnevi hitro minejo user posted image

mala pikica imaš že kaj izvidov? Kako so kolena?

lutiropan vidim, da ste uživali user posted image

Torta je bila (no je še) super dobra in tudi izgledala je dobro...

user posted image

user posted image

Moram počasi nehat, ker moram ob 14. že pobrat Manco, ker mora varuška k možu na obisk v bolnico, trenutno je še v intenzivni enoti, ampak upam ,da bo kmalu na navadnem oddelku, da bo lahko šla na obiske kasneje. Mi je pa kar malo odveč, ker je Matic ravno zaspal in ga bom zbudila...no ja bo že. Ob 15. pride pa ena gospa iz Generalija, da mi malo več pove o tem naložbenem varčevanju za otroke...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.6.2008 14:04:30   
vaney
mml, NJAMIIIIIuser posted image

kašice; Anže zjutraj okrog 9h je mleko, okrog12h mleko, med 13. in 14. sadno ali zelenjavno kašico, okrog 17h mleko in pred spanjem mleko ter, po potrebi, še ponoči mleko. Mlečnih kašic ne mara, pa zdaj mu jih itak ne smem dajat, ker je v vseh mleko, tistih s sojinim mlekom pa še nisem kupila - mala pikica, a sploh obstajajo?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.6.2008 14:22:54   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

user posted image     user posted image     user posted image bravo!

Golobček
zelo hud bager!    user posted image

Mml torta zelo lepo zgleda kako mora biti šele dobra?  user posted image

Vaney meni tudi ni bumbo stolček všeč tako da nisi edina!      user posted image

Intruder saj bo tolaži se da je samo 12 dni! user posted image user posted image

Podiranje kupča mi ga še vedno podiramo  user posted image

Lutriopan se vidi da ste uživali     user posted image       lepe slikice!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.6.2008 14:52:56   
vaney
ursalara, zdaj sem se pa nasmejala tvojemu smeškotu pri komentarju za intruder(tisti s pereščkom)user posted image user posted image user posted image
ne boš verjela, ampak danes sem te sanjala...sem si rekla zjutraj, da ne smem pozabit, o čem se je šlo, pa sem seveda pozabilauser posted image  vem, pa da je bilo o tebiuser posted image  (ja, kaj češ, odvisnostuser posted image )

kupček, mi ga še vedno podiramouser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.6.2008 14:53:46   
vaney
heeeeej, še 4 poste, pa bom spet nagrajena za čvekanjeuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.6.2008 14:54:31   
vaney
no, pa gremo e malo pogovarjat sami s sabo....user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.6.2008 14:55:42   
vaney
in spet vse tiho je bilo.....kje pa ste vse? saj je čas kosila, je treba kuhat, na rr viset in krompir prismodituser posted image

ojoj, moji makaroni.................

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.6.2008 14:56:35   
katarinas
Dan!
Kuham kosilo pa tukile malo špejamuser posted image . Saj ne bom dolgo, ker bo tud Lara kmalu lačna. Dopoldne sem ji naredila riževo kašico, notri sem pa še zamešala kuhan in zmiksan korenček - je skoraj vse pojedlauser posted image  - zdaj pa flašo mleka in upam, da gre malo v pančevo deželicouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.6.2008 14:56:43   
vaney
uf, dobro, nič se ne kadi iz kuhinje.....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.6.2008 14:57:22   
katarinas
Vaney meni tudi tale Bimbo...Bumbo stolček ni več všeč, od začetka sem še malo razmišljala o njemu...se tud men zdi brezveze

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.6.2008 14:57:53   
łiłi
vaney jaz sem tud is slavke grume.a se poznamo

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.6.2008 14:58:01   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

in spet vse tiho je bilo.....kje pa ste vse? saj je čas kosila, je treba kuhat, na rr viset in krompir prismodituser posted image

ojoj, moji makaroni.................

user posted image user posted image  tako pa to zgleda, če smo preveč na RRuser posted image user posted image  

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.6.2008 14:58:23   
vaney
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, user posted image user posted image user posted image user posted image  imam (zdaj me je pa sram, ker toliko čvekamuser posted image )

zdaj pa grem, da me ne bo kdo kregal, ko smetimuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
16.6.2008 15:00:31   
vaney
łiłi, ne vem, če se poznava....jaz sem živela na št. 72, pa ti?

katarinas, moji makaroni so ok, so že prav potrpežljivi ratali, da jaz lahko tukaj visimuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
16.6.2008 15:00:43   
Intruder24
hvala vsem za sočustvovanje glede tašče user posted image . Ene me razumete, druge hvala bogu nimate te nesreče...user posted image  bom že sej gremo na morje in na Roglo...bo pa zato preostali čas non stop gnjavla...

kdaj imajo vaši otročki zadnji obrok oz. večerjo?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
16.6.2008 15:04:05   
łiłi
jaz pa st.56,blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sosede skor.sej ce bi te vidla bi sto posto vedla kdo si.koliko si stara

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
16.6.2008 15:08:48   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

hvala vsem za sočustvovanje glede tašče user posted image . Ene me razumete, druge hvala bogu nimate te nesreče...user posted image  bom že sej gremo na morje in na Roglo...bo pa zato preostali čas non stop gnjavla...

kdaj imajo vaši otročki zadnji obrok oz. večerjo?

Lara nazadnje je okoli 7-8 zvečer potem gre spat in naslednji obrok je šele zjutraj okoli pol osmihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4671
16.6.2008 15:11:55   
Intruder24
naše hranjenje:
zjutraj med 6 in 8 mleko
dopoldan med 10 in 11 kašica  (sadna) plus mleko
popoldan med 13 in 14 kašica (zelenjavna, sadna ali mešano) plus mleko
popoldan med 16 in 17 gris plus mleko ali samo mleko
zvečer med 19 in 20 mleko ali gris plus mleko

poje pa mleka nekje od 100 do 160 ml..ostalo pa kako mu je, ga ne silim

Neposredna povezava do sporočila: 4672
16.6.2008 15:17:25   
katarinas
sem dobila danes paket od varne prihodnosti (je kr dolg trajalo) - me pa zanima koliko ste ve plačale - prišlo je po hitri pošti in sem plačala 6,60 €....ne vem, jst sm razumela, da bo manjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4673
16.6.2008 15:19:12   
mml
podiranje kupčka: večinoma ja, ne ponoči in če med dojenjem zaspi

hranjenje:
  • ponoči med 5 in 7
  • dopoldan okrog 10.30
  • popoldan okrog 15
  • zvečer okrog 19.30
  • in še pred spanjem okrog 22.30

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4674
16.6.2008 15:29:47   
limma
Hej,
da se vam javim.. žal ne z morja, ker smo ostali doma.. user posted image

Neža je že v petek slabo jedla (in jokala po vsakih 5. požirkih mleka, potem pa kar nehala jest), v soboto pa še slabše in še deževalo je in sva rekla, bomo šli pa v nedeljo.. ampak Neža se je odločila, da se ne bo več dojila oz. ne vem, kaj.. popije 5 požirkov in joka, zato sem ji začela po vsakem obroku pripravljati riževo kašico .. in poje 5 žlic ali manj... skrbi me, ker tudi ponoči noče jest in se zbuja vsako uro user posted image Je pa sicer čez dan kar dobre volje, polulana, pokakana, spi pa ne zadnje dni NIČ in posledično malo več joka, sploh včeraj, ko je prejokala dan.. danes sem klicala P, pa ni imela časa za nasuser posted image , je pa rekla, da res bolje, da ostanemo doma in se pridemo jutri pokazat, sploh ker je s težo na spodnji meji  ... no, včeraj zvečer je pojedla 50ml... meni se je kamen odvalil od srca. Zdaj razumem tiste mamice (martinca, suzana, sunny, m. pikica,..), katerim otroci niso jedli.. meni je še huje, če se joka na dojki user posted image

V soboto sem imela že rdečo dojko, niti črpanje ni pomagalo in sem se že videla z mastitisom, zdaj je pa boljše (sem pa prehlajena), ampak mislim, da imam v teh parih dneh tudi mleka občutno manj... tako da ne vem, koliko časa se bova še dojili... user posted image   Za povrh pa še user posted image  grdo kašlja, tako da nam "lipa naša" očitno ni usojena... danes sem se že malo nehala sekirat, saj tudi vreme ni kaj prida...

LP zaenkrat.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?