|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
12.6.2008 12:43:22   
lex

1. Dorian (81cm, 11250g, 5 zob), ne hodi

2. Uroš (81cm, 10650g, 8 zob) hodi

3. Nace (83 cm, 11610 g, 8 zob), hodi

4. Alina (77 cm, 11 kg, 5 zob) hodi

5. Nel (83 cm- približno, 12,5kg, 4 zobki), hodi

6. Griša (77 cm, 9600g, 7 zob) hodi

7. Anže (84 cm, 13 kg, 8 zobkov) hodi

8. Erika (74 cm, 8500g, 7 zobkov) ne hodi

9. Kaja (78 cm, 7560g), ne hodi

10. Lana (81,5 cm, 10.500g, 8 zobkov), hodi

11. Anže (74 cm, 8700g, 8 zobkov) ne hodi

12. Katja (78 cm, 10200 g, 10 ali celo 11 zobkov), hodi

13. Tevž (80 cm, 11500g, 8 zobkov), hodi

14. Matevž ( 77 cm, 9900g, 8 zobkov ), hodi

15. Tjaša (76 cm, 8600g, 7 zobkov), ne hodi

16. Ema (78 cm, 9000g, 5 zobkov), hodi

17. Vida (79cm 10280g,8 zobkov),ne hodi
    Vilma(80cm,10430g,8 zobkov)ne hodi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 476
12.6.2008 12:46:59   
lex
Tud najina posvetovalnica ob 1 svečki je končno za namauser posted image . Ima točno 11 kg in 77 cm, ko je dobila pikico se je samo malo zakremžila, pa čisto malo pojokala, ko pa je dobila dudo v usta je bil že miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

kolk ste vse pridne s tekomuser posted image , meni pa za tek nikoli ni bilo preveč. Sem raje na kolesu in na smučkah. In res že komaj čakam letočnjo zimo, da grem malo vijugat. Pred 2 sezonama so naredili na Kopah novo sedežnico, jaz sem jo pa marca letos šele prvič videla, kaj šele da bi se peljala z njouser posted image .

Nič grem kuhat, pa potem mogoče malo na kavčuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 477
12.6.2008 13:20:19   
kjava
Kjava is back user posted image .

Sem si mal frej vzela, da vidim, kolk sem odvisna od RR, pa ni blo krize.

Naša pupa je v ponedeljek shodila user posted image  Je že kar takoj ene deset korakov naredila.

V soboto smo šli pa s katamaranom v Benetke. Je bla kar dolga kar se tiče vožnje, vsaj za Eriko, ampak smo zdržali. Smo meli en bon za izkoristit že ful dolg, tko da smo se odločili in šli. Mi pa ni blo nič posebnega. Sej sem najbrž čudna, ampak tako halo, kot ga delajo okrog Benetk user posted image  Najlepše mesto in ne vem kaj. Ja, seveda. Najdražje, ne pa najlepše.

Nima veze.

BAMBINA, sem vidla da te skrbi zarad Griševe ihte. Zgleda, da so to res bikci, ker tud naša ihtari, čim ni po njeno. Dere se, da je vsa zaripla, sam se tud hitro pomiri, ko jo dvignem. V bistvu sama ne vem, kako naj reagiram- pustim da se zdere in se navadi, da ne more bit vedno vse po njeno, al jo tolažim user posted image

Putka- Sugar noseča? Bi se pa lahko mal pohvalila, no.

Iwa, super za selitev, Ema je pa res taka luštna pupika.

Bravo punce, ki ste tekle na DM teku.  user posted image Ve ste švicale, mi smo se pa z ladjico furali user posted image

Vreme je pa spet user posted image
Mi po moje sploh ne bomo šli nič na dopust.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 478
12.6.2008 20:02:35   
felicia
Živjo,
no moj Uroš ima vročino prvič in sem jaz bolj boga kot on user posted image . Zobki ga matrajo, zdej je dobil pa še pod koleni neke pike rdeče in ne vem al je od čokolina la pa od vročine user posted image . Groza! No sej vročine nima veliko tam okoli 37, 5 ampak je čisto bogi revček! Kolko dolgo pa traja to pri zobkih ta vročina?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 479
12.6.2008 22:10:29   
kaya2007
Najlepše mesto in ne vem kaj. Ja, seveda. Najdražje, ne pa najlepše.

eh daj no, najdražje pa res ni user posted image  cene oblek in take šare so iste kot v LJ, drago je samo, če piješ/ješ na  trgu, drugače je pa precej "normalno" (v kolikor je normalno tudi pri nas user posted image )...in seveda so lepe, ampak to težko dojameš, če kot budala šetaš par ur v dnevu sem in tja. si moraš vzeti čas, ostati tam par dni-da začutiš mesto user posted image  pa saj je povsod tako, ne? ste šli vsaj v doževo palačo?

jaz se pa še vedno učim, imam še 2 izpita, do zdaj sem na srečo nardila vse user posted image  drug teden se bom tudi dokončno odločila kaj pisat za diplomo, malo pa razmišljam tudi o doktoratu, kaj pa vem.
27. gremo pa na morje in si sploh ne predstavljam kaj vse bomo vlekli s sabo za 1 mesec user posted image  user posted image  milijon plenic, robčkov, frutkov, kaj jaz vem česa še vse, itak bomo pomoje preselili celo hišo. groza!

kaja ne počne nič novega, hodi samo ob poganjalcu, govori pa tudi nič-kar me v bistvu precej preseneča...razume pa čisto vse, vse zna pokazati, odreagira na navodila...

punce, kakšne jedilnike imate pri vas? mi imamo še vedno vse po starem, razen kosila dobi za malice/večerje razne kašice, pudinga, skutke, rižolinote...je pri vas že kaj drugače? sploh nimam idej..

aja, pa putka-pri nas ne bomo zibali (če me kdaj srečaš in se zagledaš v moj trebuh user posted image  user posted image  user posted image )-jah, s kilami še nisem prišla tja kamor bi želela user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 480
13.6.2008 8:48:30   
Eca
Hej!

Se moram na hitro javit....če me ne bo kaj zmotilo.

Danes se dobim z Juniorkouser posted image user posted image user posted image user posted image in že komaj čakam.
Janči spi, se slini kot polž (zgleda so tudi pri nas zobi na pohodu, predvčerajšnjim je dobil 6.zobuser posted image , samo slini pa se še vedno) in s prstom diktira kaj bi. Pravi diktator.

Midva sva bila v sredo zvečer prvič po ne vem kolikem času zunaj - na bowlingu. Jaz sem bila prvič in sem čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image user posted image , ker mi je šlo zelo dobro. Je bilo pa zastonj, ker je bilo v okviru ene računalniške konference. Tako smo si lahko dali duška 4 ure bowlanja + večerja.

Moje prošnje so končno obrodile sadove....v ponedeljek imam en razgovor za službo, v torek drugega...pa sumim da bom vabljena še na enega....
Tašča v nedeljo gre na morje in je ni do 1.8. oz tam nekje, ker potem smo mi izmena na morju. Po eni strani mi ful paše....bo mir, sicer pa bom imela probleme z varstvom, še na razgovor za službo ne moremuser posted image , aja da o varstvu če grem v službo niti ne govorimouser posted image . Eh, ne bom jamrala. Sem vesela, da nekaj dogaja, varstvo bomo pa tudi nekak zrihtali.

Evo, zdaj pa letim v kopalnico se uredit, pol pa akcija z Juniorko.

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.6.2008 10:36:04   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Daes se dobim z Juniorkouser posted image user posted image user posted image user posted image in že komaj čakam.

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 482
13.6.2008 11:12:38   
iwa
pri nas tud noooooooooooooro z zobki, se že kaže a jo ful boli, spali smo skor nč pa še apetita nima.........mah bo že..

drugače pa tole vreme, za po........ a ne?

ful fajn da se velik dobivate, zej bova tud midve lažjeuser posted image

lep danuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.6.2008 14:13:47   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Najlepše mesto in ne vem kaj. Ja, seveda. Najdražje, ne pa najlepše.

eh daj no, najdražje pa res ni user posted image  cene oblek in take šare so iste kot v LJ, drago je samo, če piješ/ješ na  trgu, drugače je pa precej "normalno" (v kolikor je normalno tudi pri nas user posted image )...in seveda so lepe, ampak to težko dojameš, če kot budala šetaš par ur v dnevu sem in tja. si moraš vzeti čas, ostati tam par dni-da začutiš mesto user posted image  pa saj je povsod tako, ne? ste šli vsaj v doževo palačo?

Ok, delno ti dam prav. Prva napaka je itak bila, da sva vzela otroka s sabo. Eriki je v celem dnevu ratalo zaspat samo eno uro, tako da si lahko predstavljaš kok je bla sitna user posted image . Nisem mogla praktično nič vodičke poslušat.
Glede cen je pa tko- na Markovem trgu se ti itak zvrti, ko vidiš 13€ za en kofe, za gondole, vodne taksije ipd. te tud fajn upalijo, v drugih oštarijah vidiš ceno za hrano tolk, pol na končnem računu je pa še enkrat tolk, ker računa tud to, da ti flašo odpre, cunj nisem gledala, ker tega na izletih ne nabavljam, še manj kakšne spominke, ker so samo za prah nabirat.

Zgradbe se sesuvajo, z vseh leti omet, pa ni nikjer znaka, da kaj obnavljajo, v morju plavajo smeti in smrdi.

Ja, saj vem- vsak dan je tam tok folka, ne more bit drugač, ampak res ni lepo mesto user posted image

V glavnem, midva itak nisva za taka fensi mesta, mava rajš naše hribe pa tko. Štekaš? Kmeta pač user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 484
13.6.2008 14:18:52   
kaya2007
mava rajš naše hribe pa tko. Štekaš? Kmeta pač

štekam user posted image  
te pa valda upalijo za turistične "atrakcije", drugač se je pa bolje voziti z vodnimi avtobusi itd., pač tako kot delajo prebivalci.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 485
13.6.2008 14:24:15   
kjava
He he sam da se zastopva. Te moram še pohvalt glede izpitov in za to, da maš namen delat doktorat user posted image  A že veš kaj bi delala?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 486
13.6.2008 14:35:18   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Daes se dobim z Juniorkouser posted image user posted image user posted image user posted image in že komaj čakam.

user posted image

BAMBINA, a si spet izvisela?

Kaya, še glede jedilnika. Erika za zajtrk je čokolino, gres, polento, mleko in kruh, žgance, umešano jajce, jogurt. Za malico kakšno sadje ali kruh. Za kosilo isto kot mi, za večerjo pa spet kaj takega kot za zajtrk al pa če je za kosilo kaj tazga, da se pogreje.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 487
13.6.2008 17:25:43   
Putka
Kaya, pridna glede študijauser posted image , glede hrane pa čim manj komplicirat, daj ji to kar paše, pa na morju čim več svežih ribic in sadja/zelenjave. Ja, blagor ti, da greš kar za cel mesec. Naš dopust letos bo v primerjavi z lanskim za zjokatuser posted image (lani smo se v Dalmaciji crkljali...)

Kjava, kako pa tvoji izpiti?
Se pa strinjam glede Benetk. Mi tudi ni ne vem kaj, sicer luštno za pogledat, sploh če je kaka fajn razstava. Drugače mi je pa tam okoli še pamanova (staro mesto, da ne bo pomote) bolj pri srcu. V tisti hordi turistom me vse mine...

Bambina, je dohtarca rekla, da so lahko afektni napadi, ampak da s ponavadi v hujši obliki (kot si omenila skup padejo, pomodrijo), k sreči pri nas tega ni bilo. Samo naj rečejo, da ni nič hujšega in da bo prerasla. To metanje po tleh bom pač preživela.

Pride jutri še katera v tivoli? Če ne bo ravno scalo, kot danes...

Grem, otrok siten pa smrdi user posted image

A Juniorka je malo domov prišla?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 488
13.6.2008 21:30:23   
indy
Oj.

A se me še spomnite?
Ja jaz po zeloooo dolgem času spet tukaj.
Danes imam kakšno minutko časa za vas. Lepo a ne.

Uglavnem pri nas je delavno, delavno in delavno.
Jaz imam v službi turnus in delam malo tako malo tako.user posted image
Marka pazi babica, ki sta se prav lepo ujela.
Tudi naš malček že hodi. Po flaški noče več jesti, tako da jemo vedno po žlički. Je vse ni izbirčen.

Tolk za dons, obljubim, da se še kaj javim. Še ta mesec.user posted image
Zdaj grem likat,pa posodo pomit, pa tuš, pa spat , ob sedmih pa že spet v službi.
Lepo se imejte in uživajte.
Pa pa

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
13.6.2008 21:53:24   
petra a
putka & majchi in ostale zainteresirane-luna festival zaradi slabega vremena odpade in je prestavljen na prvi vikend v septembru...upam da preberete tole preden se odpravite na pot

preživite lep vikend navkljub napovedanemu slabemu vremenu

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 490
13.6.2008 22:38:10   
Afnica

1. Dorian (81cm, 11250g, 5 zob), ne hodi

2. Uroš (81cm, 10650g, 8 zob) hodi

3. Nace (83 cm, 11610 g, 8 zob), hodi

4. Alina (77 cm, 11 kg, 5 zob) hodi

5. Nel (83 cm- približno, 12,5kg, 4 zobki), hodi

6. Griša (77 cm, 9600g, 7 zob) hodi

7. Anže (84 cm, 13 kg, 8 zobkov) hodi

8. Erika (74 cm, 8500g, 7 zobkov) ne hodi

9. Kaja (78 cm, 7560g), ne hodi

10. Lana (81,5 cm, 10.500g, 8 zobkov), hodi

11. Anže (74 cm, 8700g, 8 zobkov) ne hodi

12. Katja (78 cm, 10200 g, 10 ali celo 11 zobkov), hodi

13. Tevž (80 cm, 11500g, 8 zobkov), hodi

14. Matevž ( 77 cm, 9900g, 8 zobkov ), hodi

15. Tjaša (76 cm, 8600g, 7 zobkov), ne hodi

16. Ema (78 cm, 9000g, 5 zobkov), hodi

17. Vida (79cm 10280g,8 zobkov),ne hodi
   Vilma(80cm,10430g,8 zobkov)ne hodi

18. Lan (69cm, 9500g, 6 zobkov), hodi
     Lana (66cm, 7400g, 7 zobkov), hodi

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.6.2008 10:44:50   
Majchi
Dobro jutro!
Evo, jaz sem nazaj iz Francije. Bilo je super!!! Ful smo se velik zmenili in imam res dober feeling glede teh produktov. Luštno bo to delatuser posted image .

Glede Luninega festivala mi je pa k sreči včeraj zvečer na avionu sodelavec povedal, da je prestavljen, če ne bi jaz dons veselo tja šibala.
No, ampak gremo pa v Maribor na Letalski miting takoj po kosilu, tko da upam, da ne bo glih dežja.
Juniorka in Eca, bo katera v bližini? Če bosta, me pokličita, da se kje srečamo.

Moram vas pa nekaj vprašat. Sploh tiste, ki imate punčke. A so vaše tud tok na očije navezane? Jaz sem namreč tok žalostna, da se komi kontroliramuser posted image . Ful se z Lano ukvarjam, ona me pa sploh ne šljivi 5 posto! Ko sem v četrtek zjutraj šla na Brnik, sem jo prej še v postelji hotla pocrkljat, pa je skoz sam k mojmu rinla, mene pa dobesedno odrivalauser posted image . Celo pot do Brnika sem imela čist solzne oči. Evo, zdej sem spet čist solzna. Obnaša se, kot da bi mi nekaj zamerla. Pa ne samo v četrtek, ampak je takih primerov še dost. Ji npr. rečem, naj mi da lupčka, pa me čofne po obrazu in se stisne k očijuuser posted image . Saj to ni vedno, še vedno se ful stiska in tud men izkazuje ljubezen, ampak se mi zdi, da jo pa mojmu še precej bolj. Najbolj mi je pa hudo to, ker ji jaz precej več ljubezni in objemov izkazujem kot oči, ona pa več tega vrača njemu kot meniuser posted image . Al sem samo jaz tok prekleto občutljivauser posted image

Nič, šibam na hitr kopalnico pospravit, preden se Lana zbudi in gremo.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 492
14.6.2008 10:47:20   
Putka
Mi kar paše dopoldne doma ostat, je tolk stvari za narest, ker med tednom ne utegnem (pospravljanje, seveda).

Indy, sem prav nate mislila te dni, zakaj se nič ne javiš.. Tole izmensko delo je pa res sr..., kaj ti nič ne upoštevajo malega otroka?

Jaz bom popoldne v BTCju, peljem vesno na RD v Atlantis. Če bo katera tam od 16h dalje, se lahko dobimo na kavi..

Petra a, hvala za obvestilo glede Luninega festivala. Se bomo pa tako septembra v večjem številu lahko tam zmenile!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.6.2008 22:55:31   
kaya2007
majchi, kaja ima tudi kakšen tak dan, ko ima očija raje kot mene, ampak jaz se ne sekiram, takrat izkoristim priložnost, da imam malo miru zase user posted image  sploh pa tamala ni taka, da bi se full crkljala, zlo redko se pride prav stisnit k nama, lupčka nama da tudi bolj ko njej tako paše..a lana se full crklja?

mi smo bili pa danes v torri de europa v trstu in bomo drugič raje šli do udin-kot ponavadi. je full razlika in pol stvari nisem dobila (kar se hrane tiče, drugega niti nisem iskala).

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.6.2008 23:14:40   
petrazg
ojla babuške...

Se vam na hitro malo oglasim, potem grem pa spat.. Sem zadnje dni prav zoprna sama sebi - brez volje, tale dež me ob živce spravlja... hvala bogu, da imam svojega sončeka, ki mi sije cele dneve. user posted image

Kaya - user posted image user posted image user posted image čestitke za izpite. Pa uživajte na morju...

Benetke - meni so pa full všeč in mi je bilo res fajn tam. Sem bila pa že jaz utrujena od vseh ogledov, kaj šele otroci... Res tiste , ki si jih še niste ogledale, se splača. Samo niti pod razno ne otrok zraven vlačit...

Juniorka... kje si? Bi te tudi jst rada vidla...

Putka - jst tudi nisem noseča... user posted image ... samo ostalo je še malo...user posted image user posted image user posted image

Majchi -  pri nas je Anže še trenutno z vsemi zadovoljen, ampak vidim pri kakšnih prijateljicah, da imajo otroci obdobja, ko velja samo mami oz. samo oči. Pa tako kot  se  to začne, se tudi konča. Je šla prejšnji teden prijateljica po svojo 4-letno hčerko  v vrtec, pa jo je tamala vprašala kje je njen zlati očka. Da gre ona samo z njim domov in da nje nima rada... Tako  bo zdaj par dni... je bil pa pred pol leta na podobnem oči... Tako da, ne sekiraj se. Lana  mi je povedala, da ima super mamico, ki jo ima najraje na svetu... zakaj pa to sedaj počne, pa še sama ne ve...user posted image ... neke vrste otroška igra...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.6.2008 19:25:39   
petra a
mi2 sva ble dons navijačice na maratonu franja,kot tudi Petrinja z familijo...vreme je k sreči zdržal,blo je luštn...prilagam dve fotki,upam da ne bo Petrinja jezna,ker ni privolilauser posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:12:27 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.6.2008 19:39:51   
Eca
Uuuuuuuu  sem besnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Majči drugič mi moraš sms poslat, ker drugače pride do take situacije kot danesuser posted image user posted image user posted image , da nisem videla tvojega posta pravočasno, žal komaj sedaj zvečer, ko je že prepozno. Mi smo danes imeli ful čas in bi se lahko videli (na miting nismo šli) po dogovoru seveda.
Včeraj pa tudi nisem nič brala RR, smo bili v Kamniku vsi 4 pri moji priči, ki odšteva do dneva d user posted image . Mi ni hotela povedat, kaj čakajouser posted image . Nazaj grede pa smo srečali v največjem nalivu na avtocesti mojo najboljšo prijateljico s tamalim in smo šli na kavo v Europark. Smo prišli malo pred 9 zvečer domov (otroci začuda pridni). No potem je sledil večerni repertuar kopanja in hranjena in sem na RR čisto pozabila. Res sem jezna, bi se z Majči lahko dobile.

V petek je bilo tudi fino, je Juniorka prišla in sva se naklepetale....user posted image user posted image user posted image , bova morale še ponovit, preden pobegne nazaj na tuje.
Evo, pa je vikend naokoli....jutri spet klasikauser posted image .

Želim vam lep začetek tedna in uživajte kolikor pač lahko.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.6.2008 20:00:29   
Eca
Evo mene nazaj....da še malo pokomentiram....

Petrinja - super zgledašuser posted image , mali z očali pa je pravi "modri mož".

Afnica - Lan in Lana - a je to možno, da sta pri letu dni tako mala? Verjetno sta bila ob rojstvu res zelo micena. Kako zanimivo šele mora izgledat, ko hodita takšna mala junaka?

Indy - lepo te je spet brati!user posted image

Majči - ta Francija pa je ti je dobro dela, a ne? user posted image Glede Lane pa se ne sekiraj. Pri nas smo že vse sprobali, pa nimamo punčk. Recimo zakaj Dorian skoči in išče taščo, ko jo sliši da gre po stopnicah? Pa nič ne naredi zanj Ko njo vidi, ni nihče več "vreden". Tudi moj je več vreden od mene, pa sem jaz cele dneve z lumpom. Mark je imel iste fore, pa še dandanes kakšno pogrunta. Nič se ne sekiraj.

Bambina - Juniorka ima namen priti v Celjeuser posted image . Ne bit žalostnauser posted image . Zagotovo se ti bo kaj javila.

Zdaj pa me moj dol mečeuser posted image .

Se še javim kaj!

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 15.6.2008 20:02:19 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.6.2008 21:45:20   
tejč
EEEEj, na morju je bilo krasno, sicer vreme v sob za kozlat, pa smo vseeno uspeli dvakrat an dolg sprehod, nazaj pa z marelami :(((
V čet, pet in ned pa je bilo fino, apartma tudi super, s teraso, je pa že kar polno v Istri...Škoda, da si en morem vzet dopusta že zdaj, en oa v glavni sezoni...šibam, ajde...

lp

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 499
16.6.2008 19:29:17   
Majchi
Oj punce!

Eca, jaz sem bila v MB v soboto, ne včeraj. In ja, saj vem, da bi v bistvu mogla poklicat al pa sms poslat. Drugič bom!
Pa srečno na razgovorih! Nekaj se bo že našlo, boš vidla! In po svoje je res fino, ko greš delatuser posted image .

Tejč, blagor vam za morje! Midva pa prikolico kupujeva, ker jaz hočem samo še kampirat. Če katera ve za koga, ki kaj prodaja, bom vesela, če mi pove. 26.7. pa gas na morjeuser posted image ! Če pa do takrat ne bova nič našla, bomo šli pa kar s šotorom. Šli bomo pa verjetno res v Lopar na Rabu.

Petra a, super fotke! Upam, da ste uživali.

Petrazg in ostale, hvala za vzpodbudne besede. Saj vem, da me ima Lana rada, ampak na momente mi je pa kar hudo. No, pa sej se mi zdi, da je že boljše.

Kaya, ko si rekla, da tebi paše, kadar Kaja bolj na očija navali. Moram rečt, da prej, ko sem bla eno leto doma in skoz z Lano, je blo tud men kul, če kakšen dan ni visela na meni ko grozdje. Zdaj, ko jo pa vidim 2-3 ure na dan, se je pa sploh ne morem nasitit in jo zvečer komaj spat spustim in ful bi bla še z njo. Do zdej jo je skoz moj kopal zvečer, zdej jo pa dostikrat tud jaz, samo da sva lahko še mal skupaj.
Ko bo na vrsti uvajanje v vrtec, jo bo definitivno moral moj uvajat. Jaz sem premehka, kar se tega tiče. Tašči mi je ni problem dat, ko jo tko fino zrihta. Za vrtec pa se moram še psihično pripravituser posted image .

Aja, pa čestitam ti za izpite! Še malo zdrži, potem pa uživancijauser posted image !

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.