Putka
|
Ooo, Cappy! Javi se kaj več, no! Bambina, nisem utegnila prej napisat. Tole s trmo sem jaz že kak mesec nazaj spraševala. Se tudi pri nas podobno dogaja, oz. ima Katja občasno kot ene histerične izpade. Včeri ponoči recimo, ker je joško zamenjala za dudo, pa sem ji vzela in je začela kričat. Je kar v en afekt v spanju padla, jo je šele očka pomiril, tako da jo je nosil ene 15 minut. Sva se pa oba kar pošteno ustrašila, ker joka in tuli, kot da jo kaj hudo boli. In v taki fazi me je že fajn ugriznila, zato ji takrat sploh ne upam dat dojit. Potem pa kar na lepem - kot bi odrezal konec. No, včeraj se mi zdi, kot bi jo mora tlačila, tako globoko je spala in jokala, da sva jo komaj prebudila. Jaz res upam, da je samo trma.. Se je pa danes ponovilo, kričanje in metanje nazaj, pa na tla, čisto zaripla postane... Zgleda kot da jo res kaj močno boli, potem pa vmes neha, pa čez nekaj sekund ponovno... Mah ne vem, se mi ravno normalno ne zdi. Sicer ji pa nič ne manjka, se čisto normalno obnaša in zaenkrat zaradi tega k dr še nismo šli. Moj paničar je potem pomislil, da je z njo kaj narobe, kot kakšni epileptični al kaj. Ja, moja tašča tudi na vse možne bolezni pomisli, pa sebi in tastu postavlja take diagnoze (mu je že 2 x raka diagnosticirala...). Avtističen pa tvoj Griša res ni. Pač trmasti so tile naši bikci. Pa če se kam zamisli tudi nič hudega. Mali pametnjakovič ima pač že pri enem letu tako globoke misli. Vesna se včasih tako zagleda, da nič naokoli ne sliši. Če pa rečem sladoled, pa takoj iz transa pade Če bodo kje potke iz DM teka, pa kak link napopajte. Matevža in Petrinjo so tako na cilju fotkal, da bo zihr kje objavljen!!
|