|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.6.2008 9:00:11   
Eca
Hej!

Torej Celje, nedelja ob 15:30. A Tuš je odprt ob taki uri v nedeljo?

Kar povejta kam moramo priti (mi bomo 4). Pa za kako telefonsko na z.s. se priporočam, če slučajno zalutamo.

Zdaj pa grem nazaj spatuser posted image , sem bila snoči na valeti od mojih učencev in je bilo nepozabnouser posted image . Domov sem prišla ob 1h (pa sem bila med prvimi).

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 426
7.6.2008 12:58:30   
BAMBINA_
Res so napovedane posamezne nevihte, ampak, če bi vreme zdržalo, bi bila jaz bolj za eno šetnjo ob Savinji. Drugače pa Tuš - kolikor mi je znano, je gostinski del odprt (ker je tam itaq tudi vhod v kino).

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 427
7.6.2008 15:48:37   
Majchi
Evo poročilo iz teka. Bilo je super!!!!!!!!!!! S Putko in Feliško smo se najdle pred tekom, po teku pa še s Petrinjo. Jaz kar ne morem verjet, da sem pretekla celih 5 km, brez ustavljanja, brez hoje, pa še čvekala sem vmes. Na koncu bi šla lahko še 5 km prelaufat, tok mi je blo dobruser posted image . No, potem sva s Felicio mirne duše zvrnile ene 2 pirčkauser posted image ...
Drugo leto grem ziher spet, pa še Lano bom prijavila na Oskarjev tek.

Zdele je pa zunaj začel tok pihatuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 428
7.6.2008 16:13:40   
Putka
Hej Majchi! Mene pa ni nihče na pir peljaluser posted image ..

Se hecam, sem šla s sistr še na kafe, potem me je pa doma kosilo čakalo.

Majchi, tudi meni je bilo potem prav fajn, ko sem se drugi del ogrela, pa dol po klancu je šlo prav hitro!

Petrinja, čestitke za tek z Matevžom v vozičkuuser posted image

Škoda, da nas ni bilo še več, pa drugo leto. Jaz sem tudi kar zadovoljna, da sem brez treninga recimo 3/4 poti pretekla, klepetala vmes, bomo pa jutri videli, kako bom iz postelje vstala...

K sreči je Lunin festival prestavljen, tako da bo Vesna drug teden zdrava in vesela tam skakala. Se vidimo na Luninem festivalu??

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 429
7.6.2008 16:44:25   
felicia
Bilo je odlično, sam me zdej trebušne mišice bolijouser posted image  pa sej se nisem po trebuhu valjala heheheh.

Petrinja je bila super z matevžom je šla celih 5 km odlično!

Majchi ti pa tudi sem mislila, da boš šla še 5 ko si tako not padla!user posted image

Putka ti si pa tudi super brez treninga pa tako teč pa še čvekale smo zraven user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
7.6.2008 17:17:35   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Bilo je odlično, sam me zdej trebušne mišice bolijouser posted image  pa sej se nisem po trebuhu valjala heheheh.

Mene tuduser posted image . Pa še marsikaj drugega me bo jutri. Počasi že čutim. Oh, spet bom odkrila mišice, za katere sem bla ziher, da sploh ne obstajajouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Se vidimo na Luninem festivalu??

Ja, to bi blo fino, če bi se mal tam dobile. Tejč, ti boš ziher šla, a ne? Jaz se bom potrudila, da pridem, da končno že tvojo Ajšo spoznam.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 431
7.6.2008 17:30:35   
Majchi
Še mal fotoreportaže:

Navdušenje na startu (Feliška in Putka sta takoj zadaj, ampak jih moj ni mogel ujet v fotkiča.)
user posted image

Zasluženo pivo na cilju (Putka je že šla, Petrinja pa še ni prišla.)
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 432
7.6.2008 17:34:52   
Majchi
Ko sem že glih pri stvari, pa še ena slika naše bejbe.
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 433
7.6.2008 20:32:05   
tejč
Punce, vse pohvala za tek.user posted image
Ej, Lunin festoval je prestavljen, pa je blo toook lepo vreme, škodaaa. Ne bo nas, Majchi drug vikend.user posted image PA tako težko sem čakala tale festival, ker je res zakon! Gremo na morje, a veš...Res škoda, dans smo pa v luft gledal...No, bili smo v Kranju, moj si ej kupil dve srajci, jaz eno in eno mikico in krilo. Punci sta dobili sladoled in je blo to za njiju nekaj najboljšga.user posted image Srečala (no, ona je mene) sem Ajdo v Milerju. Lepo, da sva se spoznali!

Moj gre likat srajce, pospravljali smo danes, jaz sem končno šipe čistila, punci tudiuser posted image . Zdaj grem prat dat in sušilca spet nabasat, pol pa mreže na okna zmontirat proti mrčesu.

Majchi, ne vem, kdaj se bomo kej videl.JAO!
Kva je že Lana zrasla in tok je lušna!

Maši je včeraj ven pokukal 8. zob. Temu primerno se obnaša v teh dneh.
Čau

< Sporočilo je popravil tejč -- 7.6.2008 20:33:01 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 434
7.6.2008 23:14:42   
Cappy96
Hej!

Pravijo, da za dobre želje ni nikoli prepozno, zato vsem zlatim majčicam in majčkom 2007 iz vsega srca želim vse najboljše ob prvem rojstnem dnevu, veliko iskrivih in nagajivih pogledov, iskrenih nasmeškov, mokrih poljubčkov in veliko, veliko, veliko zdravja!

user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.6.2008 23:18:20   
Cappy96
Pa vse najboljše tudi mamicam, ki so praznovale v tem času, ko se nismo nič slišale- felicia, Majchi, tejč in bambina; tudi vam želim le vse najlepše
(pa srčno upam, da nisem še katere izpustila).
Majchi, tebi pa še čestitke za novo delovno mesto! Vesela sem, da uživaš in da je tako super zalavfalo!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.6.2008 23:27:30   
Putka
Ooo, Cappy! Javi se kaj več, no!

Bambina, nisem utegnila prej napisat. Tole s trmo sem jaz že kak mesec nazaj spraševala. Se tudi pri nas podobno dogaja, oz. ima Katja občasno kot ene histerične izpade. Včeri ponoči recimo, ker je joško zamenjala za dudo, pa sem ji vzela in je začela kričat. Je kar v en afekt v spanju padla, jo je šele očka pomiril, tako da jo je nosil ene 15 minut.
Sva se pa oba kar pošteno ustrašila, ker joka in tuli, kot da jo kaj hudo boli. In v taki fazi me je že fajn ugriznila, zato ji takrat sploh ne upam dat dojit. Potem pa kar na lepem - kot bi odrezal konec.

No, včeraj se mi zdi, kot bi jo mora tlačila, tako globoko je spala in jokala, da sva jo komaj prebudila.

Jaz res upam, da je samo trma.. Se je pa danes ponovilo, kričanje in metanje nazaj, pa na tla, čisto zaripla postane... Zgleda kot da jo res kaj močno boli, potem pa vmes neha, pa čez nekaj sekund ponovno... Mah ne vem, se mi ravno normalno ne zdi.

Sicer ji pa nič ne manjka, se čisto normalno obnaša in zaenkrat zaradi tega k dr še nismo šli.

Moj paničar je potem pomislil, da je z njo kaj narobe, kot kakšni epileptični al kaj. Ja, moja tašča tudi na vse možne bolezni pomisli, pa sebi in tastu postavlja take diagnoze (mu je že 2 x raka diagnosticirala...).

Avtističen pa tvoj Griša res ni. Pač trmasti so tile naši bikci. Pa če se kam zamisli tudi nič hudega. Mali pametnjakovič ima pač že pri enem letu tako globoke misli. Vesna se včasih tako zagleda, da nič naokoli ne sliši. Če pa rečem sladoled, pa takoj iz transa padeuser posted image

Če bodo kje potke iz DM teka, pa kak link napopajte. Matevža in Petrinjo so tako na cilju fotkal, da bo zihr kje objavljen!!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 437
7.6.2008 23:31:26   
Putka
He he, našla naspidirano tekačico, ki pumpa v Moj Fit, če se je Majchi slučajno spomniš:

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:13:29 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 438
7.6.2008 23:33:54   
Cappy96
Jaz pa tako malo časa za komp najdem, ali pa sem brez njega (šit, pa prenosniki user posted image ).

Pa še moje poročilo:
na morju smo bili v okolici Zadra, skoraj 2 tedna in smo se imeli noro fajn. Tisti teden pred morjem se je Lana vpisala med kobacaje user posted image . Sem bila res zelo vesela, ko je postala bolj mobilna. Zdaj šiba kot strela (seveda še vedno po štirih), v naročju ali pa na tleh ob nama pa se že za trenutek postavi na noge, ki so še malce telečje, ampak napredek je pa res viden. V torek imava po dolgem času spet nfth in me prav zanima, kakšen bo terapevtkin komentar.
Lana še vedno uživa v vodi (prejšnji teden sem dobila cd iz našega tečaja- sploh ne morem verjeti, da so bili naši pikci še pred kratkim mali dojenčki), tako da smo plavali na morju, zdaj pa smo bili že parkrat v Laškem. Skratka, voda je zakon!!!
Imamo 8 "celih" zobkov, ta teden pa sta na plano pokukali še 2 šp ički.
Veliki smo 77 cm, težki pa 9.550. Lana ful, ful rada je in jo je užitek opazovati, sploh ko se sama trudi z žličko in hrano.

Upam, da bo jutri lepo vreme, ker imamo na sporedu piknik za Lanin rd. Prej nikakor ni šlo (dedi na izletu, oči v službi, prijateljica v službi, pol pa najdi termin, ki vsem ustreza). Tortico so nam pa danes pripeljali.
No, ve ste pridno tekle na dm-ovem teku, jaz pa po Mercatorju v lovu za čevapčiči in ostalimi dobrotami!

Naj zaključim tale roman, pa se še kaj oglasim!

Lepo se imejte ter mirno nočko in sladke sanje!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 439
7.6.2008 23:36:55   
Putka
Tudi rezultate našla, me sicer ni med njimi, ker nisem tistega čipa imela. Majchi je bila solidna v drug polovici, me pa bolj na repu (48 minut), ampak vseeno. Moja znanka nosečka v 7. mesecu je pa zadnja prispela v ciljuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
8.6.2008 10:46:49   
BAMBINA_
Ja Putka sem se spomnila, da si pravila, da je Katja tudi tako trmasta. Ma veš, jaz bi tole našo mamico včasih kar malo čez rit, ker mi je tokrat res pognala strah v kosti, s temi svojimi kvazi diagnozami, kot, da že nismo dovolj prestali. Pa te ženske user posted image Jao, pa ko se spomnim tašče... Takrat, ko so rekli, da bo imel razcep ustnice, sva ji z mojim kazala slikce takšnih otrok pred in po operaciji in je bila čisto paf in sva jo potem mi2 tolažila, da je to samo lepotna napaka, da se vse poštima... Bolje, da neham na to misliti, ker kar pikice dobim. Namesto, da bi naju ona bodrila in zadržala svojo žalost in strahove zase... Eh... V glavnem, sem zdaj malo čitala o avtizmu, ker pravijo, da se avtistični otroci najprej lepo razvijajo, nato pa kot bi se zgodilo nekaj nenavadnega, se razvoj ustavi in prične nazadovati in eden prvih znakov bi naj bila agresija (čeprav agresija je za Griša vseeno malo prehuda beseda) in sem sprva, tako kot je petrazg rekla, našal skupne točke z Grišem, potem sem pa le našla članek, ki našteva zaskrbljujoče znake pri tej starosti in Griša nobenemu od teh ne "ustreza". Sem zdaj pomirjena. Trma pa... jah jo bomo že ukrotili. Upam. Jaz sem ga v takšnih trenutkih pričela enostavno ignorirati.
Cappy lepo te je spet čitati po dolgem času.
Kje je pa kaj naša Sugar?
Aja, pa tole s tekom... vse čestitke. Res ste face babnce. user posted image user posted image
Majchi tvoja pupa je pa takoooo srčkana. Pravi cukrček mali user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
8.6.2008 11:35:46   
petrazg
O Cappy lepo , da si se oglasila....user posted image user posted image user posted image  Upam, da vam dežek ne bo nagajal in da bo zabava uspela...user posted image

Eca in Bambina ... v Celju se je zdaj ulilo... Tako, da predlagam , da se slišimo, pa se zmenimo... Bi bilo fajn za Savinjo, samo mislim da nam ne bo uspelo... Se slišimo...

Ja punce pridne ste vse tiste , ki ste tekle... user posted image user posted image user posted image ...

Naslednji teden se pa lahko dobimo na Luninem festivalu... Midva z Anžetom greva sigurno...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.6.2008 7:36:47   
Putka
Me vse boli... Pa v službo je trebauser posted image

Grem na Gorenjski konec. Je katera za kavo v Kranju??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 443
9.6.2008 8:09:01   
Eca
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image naše srečanje uspelo. Sem zelo vesela, da sem videla dve fejst punci. Čeprav je bilo kratko pa zato toliko bolj sladkouser posted image . Bomo morale ponoviti. Pa naslednjič jaz častim (da se ne bo Petrazg spet zagrebla).

user posted image user posted image user posted image user posted image tekačice. Mene je kar sram povedat, da bi teh 5 km prehodila ker je moja kondicija = 0. Po drugi strani pa ste mi kar lušte naredile, da bi se prijavila drugo leto.

Tole pošiljam že od včeraj zvečer ene 13. Upam, da RR dela...

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 9.6.2008 8:10:07 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.6.2008 11:44:45   
felicia
Ziv

Putka- sor ker ti nisem sporočila kakšen je čas pa sej ti to znaš bolje najti kot jaz!

Zdej pa slike

user posted image

štart

user posted image

še en štart

user posted image

moj sonček

user posted image

in Uroš in Lana

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.6.2008 14:30:36   
BAMBINA_
Ja, včeraj smo se imeli luštno. Petrazg, še 1x hvala za pijačko in Eci za čokolado. Anže je ful frajerček, mali že fenomenalno hodi, celo pije iz flaške in hodi hkrati... Dorian pa je tak dobrovoljček, se je ves čas smejal. Pa sva včeraj s Petrozg imeli priložnost videti kako zelo, zelo sta si z Markom podobna.
Upam, da kmalu ponovimo srečanje, pa da bo MAre lahko prišel zraven, da bom malo več lahko sodelovala v pogovoru.
Petrazg, nisem potem dokončala, ko sva se začeli pogovarjati o Griševi dieti. Da ne boš pomislila, da je na kakšni shujševalni dieti user posted image . Ima že od marca strogo balastno dieto zaradi njegove trdovratne zaprtosti (ne sme čokolade, banane, korenčka, riža, zdroba.., pojedel bi pa naj čimveč stročnic, ovsenih kosmičev, maščobe, probiotičnih jogirtov...).

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.6.2008 15:39:43   
petrazg
dan...

Jst sem pa danes že doma user posted image user posted image user posted image ... sva prišla z Anžetom malo čez 1 domov, pa je tko luštno... Zdej ej šel naš malček spat, mami bo pa celo malo lahko pospravila...

Včeraj je bilo lepo, punci lepo vaju je bilo videt, pa vajina cukerčka in seveda Marka in možeka.Moramo res večkrat ponoviti, pa čeprav samo za urco. Eca ti povej kdaj boste spet na tem koncu pa se prilagodimo... Res Dorian je čista kopija Marka, pa kolk je priden. Griša je pa tudi taka faca... pa kako opico oponaša...user posted image

No. mejte se! Uživajte!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.6.2008 17:35:05   
iwa
Drage punce!

Končno smo se preselili in zrihtali net, tko da bomo lohk spet na vezi! Kolk vas že pogrešam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tolk ste face!
Vidim da ste te dni noro aktivne! Čestitke vsem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo super mal se še lovimo a bo kmal fajn!

Ema napreduje, hodi že od 1.maja če se ji ljubi, če se ji ne pa se šlepa na en prst.

zej morm jt, se še tipkamo itak!

Življenje je lepo!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.6.2008 19:39:13   
iwa
pa še nekaj vtisov od tadnjih mesecev
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.6.2008 21:32:47   
Majchi
Čer punce!

Iwa, super za selitevuser posted image ! Mah, sem vesela, da ste se končno ustalil. No, zdaj pa nimaš izgovora, da ne prideš na RRuser posted image . Ampak tele fotke so pa tok majhne, da sploh ne vidim dobro Eme. Lahko kako povečaš?

Feliška, super fotke! Kok sta lušna Uroš in Lana na uni slikciuser posted image !

Eca, samo, da veš, moja kondicija je tud totalno v riti. Jaz se dons še vedno čudim, da sem to s tako lahkoto prelaufala. Po mojem je fora tud v vzdušju, ki je blo res zanimivo.
No, pa da se še mal pohvalim. Mi je dal ta DM-ov tek zdej zagon, da sem šla prejle celo laufatuser posted image . Me prov zanima, kok časa me bo držaluser posted image .

Cappy, upam, da ste lepo praznovali! Pa javi se še kaj.

Putka, ja spomnim se te  ženske iz fotke. Misliš uno, ki je kot indijanka, a ne? Mislim, da sem jo tisti dan srečala vsaj 3x. Če bi pa koga iskala, bi se pa lahko na glavo postavila, pa ga nebi srečala v tisti gužvi.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!