|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
9.6.2008 21:34:01   
Majchi
Zdej grem pa mal likat, če ne me bo kup pokopal pod sabouser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.6.2008 8:26:16   
felicia
ojla
sam na hitr da ne bomo na drugi strani!

Za lunin festival me zanima če je tudi v nedeljo? Mi gremo na merkatorijado v soboto v Postojno tako da bi v nedeljo mal prišla počekerat Luno

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.6.2008 15:13:10   
iwa
Ja res bom mogla zej več klele viset!

In takoj popravljam velikost slikic.....

Dodala bi se pa pe na tabela glede velikosti teže.....pa ne znam sama, pa me ve dodajte pleaseuser posted image
Ema je 9 kg 78 cm hodi pet zobkov ne vem če je še kej trebauser posted image

Np pa slikce.......

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:39:15 >

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.6.2008 15:15:09   
iwa
O matr, zej so pa preogromne............. soryuser posted image user posted image user posted image

Bomo vsaj več strani naklanfale, če jest za celo zaležem...........user posted image user posted image user posted image

Drgač opažam da se vse zelo lepo ožite in mate že krasne linijeuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitam res!

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.6.2008 16:58:29   
Majchi
Iwa, kako je lušna, sploh ko se smejiuser posted image !

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.6.2008 17:13:09   
felicia
iwa- res maš lušno punco

majchi si že doma iz službe? Lepo!

No dejte kej pisat da bo nam brezposelnim manj dolgčas!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.6.2008 19:52:48   
lex
Da še vam raport iz zadnjega UZ podamuser posted image . naša pupa ima že 3063guser posted image , obljublja mi jih spet okoli 3800g, tako da če mene kdo kaj vpraša grem prej rodituser posted image , če se bo le moja podnajemnica strinjalauser posted image user posted image user posted image . Se je pa obrnila nazaj na glavouser posted image , vmes je lepo sedela na riti in se ni pustila motiti. Že zdaj je najbolj razvajenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Skratka cotke imam že vse pripravljene, se mi zdi da sem jih šele v vrečko dala za shranjevanje, pa jih spet perem. No edino kar sem kupila so bile 1 živo rumene hlače in ena roza majčka za iz porodnišnice. Da bo imela vsaj nekaj svojega kdaj na sebiuser posted image . Edino voziček in ležalnik še morem sprat, pa sem konec. Pa na potovalko ne smem pozabit, drugače bo ati znorel ko spet ne bo vedel kaj hočem imetiuser posted image .

Alina je pa sama svoja. Danes se je piknila da bo cel popoldan bosa in tako je šla do sladoledarja sama peš (cca 200m) in bog ne daj, da ji kdo da kaj na noge. je pa ful prefrigana: Aleksa tak dolgo iziva, da ji on nekaj vzame, potisne,.... pol se pa začne jokat češ da jo je onuser posted image . če mi tale ne bo naredila sivih las, potem ne vem kdo mi jih bo.

Nič grem Aleksa stuširat, da bosta z atijem šla spat (mami ne velja večuser posted image user posted image , čeprav mi paše, ker drugače ne vem kako bi vse 3 spat spravila)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.6.2008 22:03:21   
tejč
Ojla,
pa sej ne morem verjet, da zmigam svojo rit še pred RR. Majchi, hvala za un sms včeraj, mi je rekla rija, da bo prinesla une tableteuser posted image , hvala, hvala.

Drugače pa sem polna dela tja do 5.7., potem pa obljubim, da se bom bolj redno javljala.

Kako ste pridne! Vse po vrsti. Majchi, jaz mam tud za likat, dragi je v Dizeldorfu do čet, jaz pa s puncami sama, mal kuham, mal pospravljam, veliko za službo delam, se pripravljam počasi že na jesen, ko spet dobim nove prvošolce (smo imeli že dvakrat sestanek za staršeuser posted image ), ocenjujem,lalalalalla,...v čet zvečer pa gremo na morje, dragi akr direkt iz službe in nemčije! To bo zmatran!

JAz sem tud danes. Še pod tuš in pol počivat...

MAša? Jao, kako je nabrita! Je rekla varuška, da sta se danes z eno sklofali. Da se je MAša na veliko drla zraven in bunila, una druga pa samo tiho-klof, nazaj! Pravilno. Saj je prav, da jih kdaj po buči dobi. user posted image  Drugače sta pa takooo ljubki, ko se primeta za rokce in korakata naokrog, Ajša jo pa komandira.user posted image
Mai rine ven štirka spodaj in še en zobek, tako da ima zdaj 9. zob zunaj.user posted image

Razločno reče: GOJ, če hoče splezat na kavč ali stolček. Če pade, reče BUM! Prav prisrčno (poleg mama, tata, ata, asa-ajša, mimi, opa-če ji kaj pade, oponaša živali...) Hodi prilično dobro, zelo redko še pade. Končno ji je malo zrasla nogica-zdaj ima pa res 19 na tik.user posted image Kaj pa drugi majčki?

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 458
11.6.2008 7:37:57   
Majchi
Dobro jutro!
No, jaz zajtrkujem in zraven vedno mal rr počekiram. Lana  se zraven igra z mojimi copatiuser posted image . Smo prejle že imeli celga hudiča, ker je blo treba nohte postrišt. Sploh ne dovoli več in se dere ko sraka. No, v zgornjem štuku so imeli pa podnajemniki podobno situacijo s svojo 9 letnico. Nekaj ji očitno ni blo všeč, ker je bil jok, vik in krik, tekanje in pregovarjanje. A je kakšna luna, ki otroke nosiuser posted image ? Če se bo tole vedno pred šihtom dogajalo, bo še zelo pestro.

Lep dan!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.6.2008 7:49:29   
Putka
Čau!
Katja ima zdaj uradno 12 zob, je še zadnja 4-ka in dvojka ven prilezla. Nogo ima pa 19 cicibanovo, pa kakšne luštne sandale za poleti iščem, pa bo pomoje kar v pedikah ostala.
gremo pa danes vseeno k dohtarci jo pokazat, čeprav od vikenda ni imela nobegea izpada. za svaki slučaj, pred poletnimi dopusti.

V službi nič pretresljivega, je bilo pa včeraj zabavno ob gorenjski avtocesti policaje gledat. Na 200 m so bili postavljeni, kot kakšni keglji v rač.igrici, mal zavijem, pa BUMuser posted image Ja, take razmišljam, ko se peljemuser posted image

Lunin festival je v soboto v Tivoliju, pa se res lahko nekje zmenimo, ni hudič da bo za malčke tudi kaj. Potem pa na kak sladoled in kafe, ne? Feliška, v Merkator greste pa tudi kak drug dan lahko, no!

Lunin Festival, Tivoli, sobota:
Putka

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.6.2008 9:03:03   
felicia
ojla

Putka- ah ne ne gremo v šoping v bistvu je to (Merkatorijada) nek zabani dogodek za zaposlene v Merkatoju (smo dobili vstopnice) kot nek piknik pa igrala, glasba itd.

tejč- Uroš zdaj nosi že 21 številko oz. 20 pediped tako da ne vem pa tudi jaz razmišljam o nakupu nekih sandalčkov lahkih za poletje al pa ne sej ne vem več!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.6.2008 10:51:24   
petra a
živjo,

najprej da ne pozabim...Bambina-vse najboljše za tvojo ta okroglo!user posted image

hehehe,ste face,tekačice,res pridne in fotke so kuluser posted image

meni je tudi žal da je odpadel lunin festival,ta vikend mamo maraton Franjo,pa ne vem če bo zneslo vse skupaj,pa še bolna je,tko da sploh ne vem,če bova lahko zunajuser posted image

imejte se lepo,uživajte,pa lep dopust vam želim (saj zdaj bomo počasi že začeli capljati v toplejše kraje,kam k vodi se hladit)

čao

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.6.2008 10:58:14   
petra a
če se kateri da še naju dati na seznam

tjaša-76 cm,8600 g,ne hodi,7 zobkov

se pa že potrudi in išče ravnovesje,da bi sama stala in ji za par sekund celo uspe,pa končno se upa sprehajati samo v primežu za eno roko

...no,tok pri nas

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.6.2008 17:30:53   
Majchi
Ooo petraa, si se končno mal oglasilauser posted image . Na Franjo greste? A ni to kolesarski maraton? Kolesarite? No, uživajte v glavnem. Naj se Tjašika čimprej pozdraviuser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: felicia
v bistvu je to (Merkatorijada) nek zabani dogodek za zaposlene v Merkatoju (smo dobili vstopnice) kot nek piknik pa igrala, glasba itd.

Feliška, na vse žurke pa ne morešuser posted image ! Razen, če si malo tu-malo tam.

IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Na 200 m so bili postavljeni, kot kakšni keglji v rač.igrici, mal zavijem, pa BUMuser posted image Ja, take razmišljam, ko se peljemuser posted image

Tole pa moram pokomentirat. Ker jaz ful podobno razmišljam, ko se vozim in če kakšen kolesar vozi, kot da je vse njegovo, al pa pešci hodijo 2 vštricuser posted image , ob tem, da si jaz zraven še izrečem besedo "bowling"user posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.6.2008 17:32:00   
Majchi
Lunin Festival, Tivoli, sobota:
Putka
Majchi

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.6.2008 17:35:05   
Majchi
1. Dorian (81cm, 11250g, 5 zob), ne hodi

2. Uroš (81cm, 10650g, 8 zob) hodi

3. Nace (83 cm, 11610 g, 8 zob), hodi

4. Alina (drug teden napiševa uradne mere, 4 zobke) hodi

5. Nel (83 cm- približno, 12,5kg, 4 zobki), hodi

6. Griša (77 cm, 9600g, 7 zob) hodi

7. Anže (84 cm, 13 kg, 8 zobkov) hodi

8. Erika (74 cm, 8500g, 7 zobkov) ne hodi

9. Kaja (78 cm, 7560g), ne hodi

10. Lana (81,5 cm, 10.500g, 8 zobkov), hodi

11. Anže (74 cm, 8700g, 8 zobkov) ne hodi

12. Katja (78 cm, 10200 g, 10 ali celo 11 zobkov), hodi

13. Tevž (80 cm, 11500g, 8 zobkov), hodi

14. Matevž ( 77 cm, 9900g, 8 zobkov ), hodi

15. Tjaša (76 cm, 8600g, 7 zobkov), ne hodi

16. Ema (78 cm, 9000g, 5 zobkov), hodi

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.6.2008 18:12:11   
rožica81
Oj user posted image

Moram vam malo slikovnega gradiva naložit user posted image

Končno smo praznovali rojstni dan! Ko je bila na vrsti torta, je bil otrok že takooooo utrujen, da je komaj zdržal...

user posted image

No, ker je bila utrujenost tako velika, si je izmislil, da bi se pa malo v šajtrgi peljal user posted image  Pa čelado sta z babi najdla, tko da sta mogla še to sabo peljat user posted image

user posted image

Tu se pa igra z obveznim pripomočkom user posted image  telefonom, itak user posted image

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.6.2008 18:17:53   
rožica81
Sicer je pa kar se govora tiče že en lep cajt isto, vse je samo "UUUUUUUUUUUUUUUUUU" user posted image  Prav lušten je. Malo že več čeblja, trudi se, da bi že kaj za mano ponovil, ampak drugega kot ma-ma in a-ma ne gre. No, mogoče se mu še kaj posreči, sicer pa itak vse ob svojem času.

Iwa, tvoja Ema je pa pravi cortek user posted image Itak so vsi majčki, a ne user posted image

Mi je pa mami rekla, da je bilo na dm-ovem teku menda res fajn (so bile njene sodelavke) in da moram naslednje leto Naceta prijavit na Oskarjev tek, midve bova šle pa na 5 km švicat user posted image  

Danes sem končno oprala voziček, ker je bil že takoooo zapacan. Pa sem ga na roke drgnila, samo upam, da je šlo vse dol. Če ne ga bom pa naslednjič res kar v stroj dala. Kako jih pa ve pucate? A ste jih že?

Bambina, kako pa Griši kaj dieta pomaga? A se mu je prebava zdaj uredila? Mi imamo trenutno bolj tekoče stanje, ker so zobki na pohodu. No, vsaj mislim, da je od tega user posted image

Zdej pa grem, da se me ne naveličate brat user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.6.2008 21:44:24   
tejč
Ej, bejbike, še jutri v službo, popoldne še nadomeščam, pol pa domov pakirat za morje do ned zvečer.user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.6.2008 22:43:05   
Putka
Tejč, fajn se imej! Uživajte v fajn morskem zraku!

Jaz bom pomoje tudi punci spokala, ko je ravno teta hiško v Vrsarju ponujala. Naslednji vikend. Če bi šla še katera..

Iwa, Ema je res prekrasna punčka, samo jo bo treba spet malo v živo videt. Tudi Tjaško od petre a je treba videt še kako drugač, kot z ladjeuser posted image

Danes sem sugar v Mercatorju na hitro letečo videla. Vall je prav fajn zrasel, pa se mi zdi da bodo kmalu spet zibali? Ali je mamici samo majčka gor zlezla? Ups, se moram v jezik ugriznituser posted image

Lepo, da si se javila Rožica! Nace je pa itak faca. V šajtrgi, pa kaj še!

Danes sva bili s Katjo pri dohtarci, je dobila napotnico za nevrologa. Da izključijo karkoli že. Je pa rekla, da se sliši kot afektni napadi. Ampak da tam še skup padajo, pa nehajo dihat, pa modri ratajo, in to vse psihično. Ojoj, upam da to ni to, da je res izjemoma trmoglava. No, še vseeno bi bila pa vesela, če je pač tolk "afektna", ker naj bi prerasla in ni posledic. Bomo videli, ane?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 470
12.6.2008 8:50:49   
dodi

1. Dorian (81cm, 11250g, 5 zob), ne hodi

2. Uroš (81cm, 10650g, 8 zob) hodi

3. Nace (83 cm, 11610 g, 8 zob), hodi

4. Alina (drug teden napiševa uradne mere, 4 zobke) hodi

5. Nel (83 cm- približno, 12,5kg, 4 zobki), hodi

6. Griša (77 cm, 9600g, 7 zob) hodi

7. Anže (84 cm, 13 kg, 8 zobkov) hodi

8. Erika (74 cm, 8500g, 7 zobkov) ne hodi

9. Kaja (78 cm, 7560g), ne hodi

10. Lana (81,5 cm, 10.500g, 8 zobkov), hodi

11. Anže (74 cm, 8700g, 8 zobkov) ne hodi

12. Katja (78 cm, 10200 g, 10 ali celo 11 zobkov), hodi

13. Tevž (80 cm, 11500g, 8 zobkov), hodi

14. Matevž ( 77 cm, 9900g, 8 zobkov ), hodi

15. Tjaša (76 cm, 8600g, 7 zobkov), ne hodi

16. Ema (78 cm, 9000g, 5 zobkov), hodi

17. Vida (79cm 10280g,8 zobkov),ne hodi
     Vilma(80cm,10430g,8 zobkov)ne hodi

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 471
12.6.2008 8:59:28   
dodi
Ojla!

Po dolgem času se spet malo oglašam,ker je zunaj slabo vreme in malo štrajkam....user posted image user posted image
Dela je polno,pa vceliko smo zunaj,pa delavcev imamo ves čas en kup in tako mi preprosto zmanjka časa za RR,pa še šola se bliža koncu in se učimo in sprašujemo,tako da komaj čakam na počitnice.

Vidim,da vas veliko že dela,meni pa so podaljšali porodniško za vsako po 90 dni in imem sedaj porodniško do 20,aprila 2009.

Mali dve mi še ne hodita čisto,čeprav se počasi spuščata a samo če sta čisto sigurni,da bosta dosegli svoj cilj,veliko čebljata,Vilmna že tako lepo kliče Ati,ati,brmbrm...kar pomeni da gremo z avtom,pa mama,baba,ne,papa,oda,pupa...
Vida pa ima drugačen besedni zaklad,ne,ne zabča..baba.tata,mama,buba...
Ponoči se mi včasih še vedno zbujata....a kakšna noč vseeno uspe da jo prespita...

Imeli smo obhajilo in tu vam pošiljam ene par slikic...

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:39:46 >

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 472
12.6.2008 9:28:19   
petra a
naša je tud tok trmasta,da je kej,na vsak način mora svoje dosežt,pa tud če se ob tla meče...zgleda da so si tile majčki zlo podobni,bikci pač,ni kaj.

rožica-tista v krjoli je pa 1A user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.6.2008 10:55:18   
BAMBINA_
A Putka da na afektne napade je posumila P? Kako pa to sploh diagnosticirajo? Mislim, na osnovi kakšnih preiskav? Jaz sem vedno mislila, da so afektni napadi tisto, ko otrok izgubi zavest in pomodri. No, moram reči, da se je Griša malenkost unesel, odkar smo ga pričeli ignorirati v trenutkih trme. Bi rekla, da pri njem pač gre za hudo trmo, že histerijo, če ne gre vse tako, kot si zamisli. Zdaj, ko vidi, da se mora sam potruditi ali počakati kakšno sekundo ali dve, preden mu ugodimo, moram reči, da je malce bolje.
Da povem, včeraj smo bili na kontroli na PeK, mu je ena trola user posted image 2x falila žilo, da je bil že čisto prešvican od joka, potem je pa le poklicala eno drugo iz drugega oddelka, da mu je ona vzela kri. Skratka, danes sem poklicala in so jetrni encimi še čisto čisto malo nad normalno vrednostjo in, ko dobimo izvid, se lahko končno gre 1. cepit.

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 12.6.2008 11:00:02 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 474
12.6.2008 10:57:58   
BAMBINA_
Aja Rožica Griša je spet na Lacteconu, ker je blato kljub temu, da se striktno držimo balastne diete, spet trdo in v bobkih in boleče odvaja. Ma ne vem... Upam, da se bo sčasoma tudi tole uredilo, tako, kot se vse ostalo user posted image user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.