Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Dobro jutro Tak, Živa je celo nazaj zaspala , zato ma mati malo cajta za RR ...tu pa nobene gor Ki ste se zguble Julijke Je že skorej cel dan mimo...ampak...tukej smo...sm . Danes je mel moj podelitev diplome in smo si ga šli seveda pogledat. Brez Anžeja, žal...ampak je blo ob 12h, ko gre on mal pod kožo pogledat. kapica si že kaj boljše volje? bojana kako je s tabo in tvojim obrazom? U, vidim, da Bepanthen učinkuje. Freycha ti kar omenjaj morje, bomo šli kmal za vami, juhuhu!!! bačko je keramičar prišel? Aha, vidim, da ste se uspešno zmenili! IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Bom pa zelo vesela, če bi seznamčke, Freycha in ostali, delili tudi kaj z mano/nami, ker mene kar glava peče, na koliko reči je treba misliti. In pol na koncu 100% kaj pozabim, drugih reči pa vlečem 100x preveč. zvesta odlična ideja! Kar se pa spanca tiče...Anžej je spal eno uro, kar je tudi en mičken premalo in je bil do prejle sitkan. Zdej pa že pridno nina. baja Te popolnoma razumem, samo meni je bila sreča z dojenjem dana le malce več kot do 2m... Anžej je še vedno na AM, mu še nisem probala dat KM. Dobi ga zjutraj in zvečer, samo zjutraj mu ne gre najbolš in bom počasi ukinla. Pred spanjem pa spije 240ml. maj bravoooooooooo!!! uuuu, rumba za spanec! Bi tud meni pasalo, še bol pa mojmu . Ga je tole vreme čist zdelalo. Na Anžeja pa nima takega učinka. Sanek Anžej tud ful spije. Me je mal skrbel zarad cukra, ampak je bla kri ok. Pa sej je fajn, da dosti pije. IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Pa dobr punce, 1000 namigov sem vam dala, pa nobena neče ugant, al pa vsaj pogledat moj nov ticker..... Čestiiiiitke!!! IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Aja pa uživajte vsi na dopustih in na morju. Mi bomo šli tud na malto in v švico, komaj čakam. Edino fejst fejst se bomo skeširali, pa saj si more človek tud kaj privoščit a ne? To bo pa dopust za neki časa! IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ne moreš, da nisi ful ponosen na svojega mladiča. Prav res, še meni so šle kocine pokonci! Joj, kolk hitro rastejo, no... Zdej pa prpopam to klobaso čez celo stran...da vidmo!