martita
|
Pozdravljene, čveke! Po dolgem času se spet malo javljam. Čas mi šiba 100/h in komaj dohajam. Prejšnji teden smo bli v Portorožu, za vikend v Gorici, tega tedna je pa že pol mimo, spakirano pa še nič nimam. V soboto gremo namreč na Pag. Čaka me še kar nekaj pranja, likanja, pospravljanja.... Smo pravi pohajački. Za nazaj nisem velik brala, upam, da nisem spregledala kake bombastične novice. Po pravici povedano, me branje o tem kake gurmanske jedilnike in kako obilne količine pojejo vaši malčki spravlja kar malo v slabo voljo.Nam hranjenje nikakor ne steče. Ni stvari nad katero bi bila navdušena, no ena mlečna kašica, poje pa največ 100 ml, če je sreča. Kar ni kašica, štejemo v žličkah. Od tega uvajanja GH sem že pošteno utrujena. Najprej vse olupim, zrežem, skuham, zmiksam, aviončki gor, aviončki dol....na koncu imam več hrane po omaricah in po tleh kot v njenem želodčku. In to vsak dan znova. Ust ne odpre in pika. Tolaži me edino to, da so še vsi prej ali slej začeli jesti. Danes sem bila v Leclercu in nabavila miljon reči. A ima katero tisto stoličko za v banjo iz Leclerca? Je fajn? Stane samo enih 8 eur. Nabavila sem tudi en pekač, za katerega sem menila, da ima vse kar sem si želela. Kvadratno obliko, rob, ki se odstrani, material tak, da lahko režeš z nožem.....in kaj ugotovim, ko pridem domov??? Da mi ta vrag ne gre v pečico!!!! Ja, madona, a niso mere pečic univerzalne? Nič, saj ne vem kaj naj še napišem....nič takega se ne spomnim. Grem še malo srfat. Malo brskam za rojstnodnevna darilca. Jih je junija cela četa. Pa same 30tke! No, tolk da veste, da sem še živa. Mejte se!
|