![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:26:05
|
|
|
|
Oranža
|
Čer babnce, No vidim da smo pol ju3 zmenjeni v Ql - Kr. Ok. Jst bom brez Eneja(ima nastop v vrtcu ), pa tud bom bolj hitr šibala. lepo vas vse pozdravljam, grem spat, sem čist crknjena - delamo nadstrešek za avto, pa skoz je še kej zraven, bla bla bla...... Aja sem pozabla povedat, da sva včerej bla pri zdravnici 1,5 ure, ker se frajer ni polulal, no pol sem ga pa le z žgečkanjem pripravla do lulanja, sej je pa kr za cel deci polulal GH: nama kr gre, počasi.........je pa treba takoj po tistih parih žlic še k mamici jest, se kr trese pa cvili pa joka ......jao jao............... Tanayya: čevlji , majčko pa le prinesi pokazat , sej veš da ti bomo odkrito povedale! Nč, šibam, pa se vidimo ju3
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:26:27
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Ojla Bushmanka...a si pol instalirala al ne? Nč ne javiš. Martita, kar vztrajaj žlička po žličko in se ji bo že odprlo. Res smo vsi enkrat začeli jesti. Malo si kdaj tudi zamrzni in olajšaj delo, da ne boš vsak dan kuhala in ga sračkala. Čer ostale in lahko noč! joj kanarka sorry sem vceri zaspala . Sem se ti mislila zdej zahvaliti. Nisem istalirala , ker nima ADSL povezave . joooooooooooj . sem bla jezna ko hudic. Vseeno hvala hvala hvala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:27:01
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: martita Danes sem bila v Leclercu in nabavila miljon reči. A ima katero tisto stoličko za v banjo iz Leclerca? Je fajn? Stane samo enih 8 eur. Ja, jaz ga imam in se mi zdi fajn. Mi je vsaj ni treba skoz drzat, ko je v banjici. Lepo sedi in se igra, jaz pa jo umivam in polivam z vodo. no, fino, bom šla nabavit....sem si danes nabrala 30 eur bonusa na kartico! moram hitro zapravt, da se ne ustara.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:29:57
|
|
|
|
kanarka
|
GB a pol maš tut tko kot jaz...mobilnega? Sej gre, samo je treba res pozno klicati, da je normalna veza. Jaz ponavadi okoli 10ih ali 11ih zvečer po najinih urah.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:30:59
|
|
|
|
tintin
|
še od mene pet besed....tudi jaz moram včasih uporabljat razne fore pri hranjenju.... mladič ima obvezno še nekaj na mizici (kako prazno posodico, žličko, pokrov od posodice...) da se zabava, mama pa tačas v usta nosi žličke...pa še opazi ne, samo usta odpira.... Pa pri nas mora biti vse gosto, ni šans za juhice al pa kaj podobnega. Še sadje moram gostit, da ni preredko, ker potem gospodič ne bo jedel In ja, tudi jaz imam vsak dan svinjak. Zavidam mamam, ki hranijo otroke zunaj v vozičku In tudi jaz zelo resno razmišljam o kuhanju na zalogo, ker se mi od teh piskrov in ribežnov in vsega meša..... Nočka vsem jz grem nazaj na delo...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:32:11
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža delamo nadstrešek za avto, pa skoz je še kej zraven, bla bla bla...... Pri nas smo ga tudi naredili-no, so nam ga in je tkooooo fajn, danes nam je pa se stric od mojega elektriko nastimal, vticnico, luc na senzor ali pa da ti luc gori, kolikor casa hoces. Ma, tko super!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:32:46
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Kje ze je ta Qlandija? Sej enkrat je mislim da oranza prilimala zemljevid. Za vsak slucaj, ce me jutr ne bojo tolk rabil doma... Ooooo dej pridta ja . Sej vsako minuto jih pa ni treba nadzirat Qlandia: predvidevam da boš prišla po cesti mimo Brnika, potem v prvem krožnem smer KR , v drugem krožnem 3 odcep smer Šk Loka, in potem naravnost do prvega semaforja, kjer na desni strani že zagledaš Qlandio, če pa prideš po AC, pa glej navodila od drugega krožnega naprej.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:33:21
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka GB a pol maš tut tko kot jaz...mobilnega? Sej gre, samo je treba res pozno klicati, da je normalna veza. Jaz ponavadi okoli 10ih ali 11ih zvečer po najinih urah. ja zato pa jest potem uporabljam tisto stevilko ,ki sem jo sinoci omenjala . Moje bi kap zadela ,ce bi jih poklicala ob 9 kaj sele ob 10 ali 11.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:33:47
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška Oj, Martita, da te mal potolažim.... mi smo tud danes pojedli pet žlic polente, včeraj pa 3 žlice krompirja in cvetače ... Mah, naše šjore bojo take manekenke, boš vidla ..... upam, da ne...bi jo raje v kaki pisarni vidla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:35:22
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Kje ze je ta Qlandija? Sej enkrat je mislim da oranza prilimala zemljevid. Za vsak slucaj, ce me jutr ne bojo tolk rabil doma... Ooooo dej pridta ja . Sej vsako minuto jih pa ni treba nadzirat Qlandia: predvidevam da boš prišla po cesti mimo Brnika, potem v prvem krožnem smer KR , v drugem krožnem 3 odcep smer Šk Loka, in potem naravnost do prvega semaforja, kjer na desni strani že zagledaš Qlandio, če pa prideš po AC, pa glej navodila od drugega krožnega naprej. Hvala Oranza, sem si ze zapisala.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:37:19
|
|
|
|
gruška
|
Sem se ful najedla zdele - neki belga, okroglega ... katera ugane?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:38:38
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem se ful najedla zdele - neki belga, okroglega ... katera ugane? rafaello
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:38:48
|
|
|
|
Oranža
|
Al je koleraba al pa sladoled
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:39:02
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem se ful najedla zdele - neki belga, okroglega ... katera ugane? cvetaca
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:39:19
|
|
|
|
kanarka
|
In tudi jaz zelo resno razmišljam o kuhanju na zalogo, ker se mi od teh piskrov in ribežnov in vsega meša..... Ti povem, da jaz to tako mimogrede naredim. Zaenkrat še zanjo posebej kuham. Vržem v pisker žitarico in zelenjavo, dodam par zadevc in to je to. ja zato pa jest potem uporabljam tisto stevilko ,ki sem jo sinoci omenjala . Moje bi kap zadela ,ce bi jih poklicala ob 9 kaj sele ob 10 ali 11. Škoda, v glavnem, če boš imela kdaj navadno internet linijo, veš kako. Zdej pa res grem spat. Ne vem več, kaj naj ponoči nardim. Se mi zdi, da ji kr naprej dudo dajem, pa pokrivam, pa duda...pa 1x jest in 100 duda. Razmišljam, da jo kar pustim (razen hranjenja seveda) in mogoče se bo sama uspavala oz. nekako ponoč zorganizirala. Ker jaz sem čist povožena. Kot da celo noč bedim.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:39:51
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem se ful najedla zdele - neki belga, okroglega ... katera ugane? rafaello al pa to ja, pa za Gruško en tak mali rafaelo pa je sita
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:40:25
|
|
|
|
GB
|
me pa res firbec matra kva je to ??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:42:19
|
|
|
|
Dajica
|
Kam je zdej sla? A se kr je? Gruska ne prevec jest, se lahko se zredis
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:44:23
|
|
|
|
Oranža
|
Gruškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dej povej dej povej
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:44:49
|
|
|
|
gruška
|
MOZZARELLA celo vrečko (20 kuglic) sem pojedla ... ampak domišljijo pa imate...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:46:45
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem se ful najedla zdele - neki belga, okroglega ... katera ugane? rafaello al pa to ja, pa za Gruško en tak mali rafaelo pa je sita japajade..... zihr več pojem kot ti
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:47:06
|
|
|
|
Dajica
|
Na mozzarello pa sploh nisem pomislila, se vidi, ker je ne jem tolk velikrat. Pa dober tek za nazaj, no.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:47:39
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška MOZZARELLA celo vrečko (20 kuglic) sem pojedla ... ampak domišljijo pa imate... Upam da te kaj ne zvije, 20 kuglic halooooooo So pa dobre priznam Ajd zdej grem pa spat. Sem mogla počakat da Gruška pove kaj je jedla, če ne še spat ne bi mogla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:48:37
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem se ful najedla zdele - neki belga, okroglega ... katera ugane? rafaello al pa to ja, pa za Gruško en tak mali rafaelo pa je sita japajade..... zihr več pojem kot ti Ja, prekletstvo nas debelih
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:49:49
|
|
|
|
Oranža
|
Gruška pejt spat, da ne boš jutri s podočnjaki v Kr pribremzala NoČKO!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.