![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 21:34:31
|
|
|
|
scubadiver
|
Gruška ja prosim če mi naročiš pa tist kar ne smeš reklamirat mi tudi prosim pošlji
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 21:34:33
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
E1 moram it pravljico prebrat, pol pa šibnem spat! Jutri v QLANDIJI OB 11 URI, važi?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 21:35:47
|
|
|
|
tintin
|
Eh, Tintin zaupa svojmu descu Bil je pa na terenu, so nova kolesarska stojala postavljal Meni je glede ure vseeno, lahko tudi ob 12h:) Če pa ob 11h pa tud prav. Hvala za update glede gladiatork Dobro zgledajo, ni kaj....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 21:36:07
|
|
|
|
tintin
|
No, ob 11h. Se vidimo!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 21:42:57
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Manca, če rabiš prevoz, te lahko pridemo iskat! Pošlji mi zs s telefonsko, pa te pokličem, ko bomo na poti!! Bova prišli z taščinim avtom jutri.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:30:54
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina KJE SE POTEM JUTRI DOBIMO V MERCATORJU ALI QLANDIJI? A lahk jaz tud pridem? Seveda lahko, ma daj res pridi , na vikend na Gorenjsko, ti jaz odstopim eno sobo (tole k je računalniška in hkrati garderobna), pa bomo mal čvekale , pa kufetkale , pa nardile še eno srečanje pri nas ... ... SUPER BI BLO... Veš v kako lepem koncu "neokrnjene" narave sem jaz!!! Jooj, kolk si ti prijazna A misliš, da bi tvoj mož trpel dve velki čveki? Mal sem se hecala, vseeno ste mal predaleč, pa še delo imamo doma. Verjamem, da živiš na lepem koncu, sej jaz tud. S Tinom bom šla verjetno v nedeljo v Čatežke za cel teden, ker gresta moja mami in ati, pa jim bova šla mal družbo in gužvo delat. Gruška, a si vidla, je takoj komentirala, ni mogla mim... Morda je bla pa res telepatija, sicer imam jaz od tebe tel., pa od Tannaye, če se bom kdaj kje zaštekala, se bom v vsakem primeru javla.... Men tud prosim akcijo od J.... ( a po novem se več ne sme nič reklamirat )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:33:28
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 to so gladiatorke,no ta stil.... pridem,seveda UUUUAAAA super so . No, ti mal prečekiraj, kje jih imajo, pa si jih še jaz pridem kupit v Lj... Imam še eno vprašanje, kaj kupiti prijateljičini hčerkici za 1. roj. dan? Sm čist brez ideje....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:34:30
|
|
|
|
gruška
|
Evo me nazaj.... danes ob 12ih sva imeli s Tajo plavanje (nadomeščanje), pa nisva šli. Razlog: zbudila se je mal pred osmo, dobre volje, od devetih naprej je bila pa taka sitka... bi jedla, pa ne bi, pa bi imela dudo, pa nebi, pa začela je cvilt, ko pogledam oz. grem stran od nje cvili na vso grlo... ko jo spet pogledam, pa nasmeh okol glave ... prav cvili, ne joka ... pa se mi ni dalo it ... itak je pol zaspala ob 11ih in je spala do pol dveh ... ne pomnim kdaj je tolk časa spala v kosu čez dan ... Pa itak tud Dajice in Kaje ni blo na plavanje, pol bi blo pa nama dolgčas Tannaya, jaz imam pa ful rada belo barvo... sploh poleti... res jo prinesi jutri pokazat, ti bomo me povedale
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:36:53
|
|
|
|
GB
|
Cer vsem skupaj . A se vam smem dons pridruziti pri cveku ?????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:38:14
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB Cer vsem skupaj . A se vam smem dons pridruziti pri cveku ????? Cer, a si to ti velika britanija? Ja, kdaj si pa zamenjala nick?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:42:23
|
|
|
|
GB
|
Packa si tko da ves. Sem mislila se mal skrit. Seveda sem jest kdo pa. Vceri se nobena ni hotla pogovarjat z mano pa sem si rekla , da ce zamenam nik potem bo mogoce kej bol
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:43:03
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina KJE SE POTEM JUTRI DOBIMO V MERCATORJU ALI QLANDIJI? A lahk jaz tud pridem? Seveda lahko, ma daj res pridi , na vikend na Gorenjsko, ti jaz odstopim eno sobo (tole k je računalniška in hkrati garderobna), pa bomo mal čvekale , pa kufetkale , pa nardile še eno srečanje pri nas ... ... SUPER BI BLO... Veš v kako lepem koncu "neokrnjene" narave sem jaz!!! Jooj, kolk si ti prijazna A misliš, da bi tvoj mož trpel dve velki čveki? Mal sem se hecala, vseeno ste mal predaleč, pa še delo imamo doma. Verjamem, da živiš na lepem koncu, sej jaz tud. Gruška, a si vidla, je takoj komentirala, ni mogla mim... Vidla, vidla ... Debeluška, a si vidla, vseeno si predaleč, mi smo mal bližje, a ne Nicolina? Jaz imam tud Tajino sobo frej, ker spi v spalnici, pa loh prideta ... Debeluška, te že vidim, kako pihaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:44:23
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB Cer vsem skupaj . A se vam smem dons pridruziti pri cveku ????? Oj VB, ti pa res nisi mogla spat dons ponoč ... še nick si si zamenjala ... in to v moje inicialke
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:45:52
|
|
|
|
GB
|
Dej dej Gruska da se ti nebo prevec zdel , to so inicialke George Bush
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:53:00
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB Dej dej Gruska da se ti nebo prevec zdel , to so inicialke George Bush Jaz sem pa mislila da pomeni GB gobčna babnca
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:55:29
|
|
|
|
Nana Liza
|
Čer! Zadnje dni smo več ali manj leteči. Včeraj je bil Tevž cepljen, sva se fuuul načakala pri P. Ma res je sedaj že vsakič taka gužva. Je imela neke nujne primere. Danes sva pa s Tevžem cel dan pohajkovala naokoli. Pozno popoldne pa še z Elo po luna parku v BTC. Jutri imam pa oba doma in bo pestro. Se moram it spočit in nabrati moči za jutri! Čav čav!!! Naše nove mere: 6.5 mesecev 8740 g in 69,5 cm No, drug teden pa kakšna kavica spet v večji zasedbi?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:57:51
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: GB Dej dej Gruska da se ti nebo prevec zdel , to so inicialke George Bush Jaz sem pa mislila da pomeni GB gobčna babnca nebi rekla ,da si gobcna sinoci se nisi hotela nic z mano pogovarjati tko,da nevem no
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 22:59:00
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: GB Dej dej Gruska da se ti nebo prevec zdel , to so inicialke George Bush Jaz sem pa mislila da pomeni GB gobčna babnca nebi rekla ,da si gobcna sinoci se nisi hotela nic z mano pogovarjati tko,da nevem no jaz sem zate mislila ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:01:21
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: GB IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: GB Dej dej Gruska da se ti nebo prevec zdel , to so inicialke George Bush Jaz sem pa mislila da pomeni GB gobčna babnca nebi rekla ,da si gobcna sinoci se nisi hotela nic z mano pogovarjati tko,da nevem no jaz sem zate mislila .... a pa te kej glava boli sedaj ?? Jest fejst fejst razmisljam in mislim . Sej ves kako je to pri nas blondinkah
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:02:53
|
|
|
|
Tanayya29
|
gb hej hej.... a ti si tut blond..... no pa še ena črn(ka) z zasede napada
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:03:50
|
|
|
|
Tanayya29
|
Gb...da nis gladiatorka
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:04:18
|
|
|
|
Tanayya29
|
verjetn jih majo tut v bati.....gladiatorke mislm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:05:55
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Tannaya, jaz imam pa ful rada belo barvo... sploh poleti... res jo prinesi jutri pokazat, ti bomo me povedale bom prnesla,sam preoblačla se pa ne bom
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:07:32
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Gb...da nis gladiatorka nene lahko se dvakrat ugibas
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.6.2008 23:07:36
|
|
|
|
Tanayya29
|
no,pa sem spet sama
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.