|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
11.6.2008 21:34:31   
scubadiver
Gruška ja prosim če mi naročiš pa tist kar ne smeš reklamirat mi tudi prosim pošlji user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
11.6.2008 21:34:33   
DEBELUŠKA30
E1 moram it pravljico prebrat, pol pa šibnem spat!

Jutri v QLANDIJI OB 11 URI, važi?

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
11.6.2008 21:35:47   
tintin
Eh, Tintin zaupa svojmu descuuser posted image Bil je pa na terenu, so nova kolesarska stojala postavljaluser posted image
Meni je glede ure vseeno, lahko tudi ob 12h:) Če pa ob  11h pa tud prav.

Hvala za update glede gladiatork Dobro zgledajo, ni kaj....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2003
11.6.2008 21:36:07   
tintin
No, ob 11h. Se vidimo! user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
11.6.2008 21:42:57   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Manca, če rabiš prevoz, te lahko pridemo iskat! Pošlji mi zs s telefonsko, pa te pokličem, ko bomo na poti!!

Bova prišli z taščinim avtom jutri. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.6.2008 22:30:54   
nicolina

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

KJE SE POTEM JUTRI DOBIMO V MERCATORJU ALI QLANDIJI?
A lahk jaz tud pridem? user posted image user posted image

Seveda lahko, ma daj res pridi user posted image , na vikend na Gorenjsko, ti jaz odstopim eno sobo (tole k je računalniška in hkrati garderobna), pa bomo mal čvekale user posted image , pa kufetkale user posted image , pa nardile še eno srečanje pri nas user posted image ...
... SUPER BI BLO...

Veš v kako lepem koncu "neokrnjene" narave sem jaz!!!

Jooj, kolk si ti prijazna user posted image  A misliš, da bi tvoj mož trpel dve velki čveki? user posted image user posted image
Mal sem se hecala, vseeno ste mal predaleč, pa še delo imamo doma. Verjamem, da živiš na lepem koncu, sej jaz tud. user posted image  

S Tinom  bom šla verjetno v nedeljo v Čatežke za cel teden, ker gresta moja mami in ati, pa jim bova šla mal družbo in gužvo delat. user posted image

Gruška, a si vidla, je takoj komentirala, ni mogla mim...user posted image user posted image user posted image
Morda je bla pa res telepatija, sicer imam jaz od tebe tel., pa od Tannaye, če se bom kdaj kje zaštekala, se bom v vsakem primeru javla....
Men tud prosim akcijo od J.... ( a po novem se več ne sme nič reklamirat user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.6.2008 22:33:28   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

user posted image

to so gladiatorke,no ta stil....

pridem,seveda

UUUUAAAA super so user posted image user posted image .
No, ti mal prečekiraj, kje jih imajo, pa si jih še jaz pridem kupit v Lj...user posted image

Imam še eno vprašanje, kaj kupiti prijateljičini hčerkici za 1. roj. dan? Sm čist brez ideje....user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.6.2008 22:34:30   
gruška
Evo me nazaj....

danes ob 12ih sva imeli s Tajo plavanje (nadomeščanje), pa nisva šli. Razlog: zbudila se je mal pred osmo, dobre volje, od devetih naprej je bila pa taka sitka... bi jedla, pa ne bi, pa bi imela dudo, pa nebi, pa začela je cvilt, ko pogledam oz. grem stran od nje cvili na vso grlo... ko jo spet pogledam, pa nasmeh okol glave user posted image ... prav cvili, ne joka ... pa se mi ni dalo it ... itak je pol zaspala ob 11ih in je spala do pol dveh user posted image  ... ne pomnim kdaj je tolk časa spala v kosu čez dan ...
Pa itak tud Dajice in Kaje ni blo na plavanje, pol bi blo pa nama dolgčas user posted image user posted image

Tannaya, jaz imam pa ful rada belo barvo... sploh poleti... res jo prinesi jutri pokazat, ti bomo me povedale user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
11.6.2008 22:36:53   
GB
Cer vsem skupaj . A se vam smem dons pridruziti pri cveku ?????

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.6.2008 22:38:14   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: GB

Cer, a si to ti velika britanija? user posted image  Ja, kdaj si pa zamenjala nick?

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.6.2008 22:42:23   
GB
Packa si tko da ves. Sem mislila se mal skrit. Seveda sem jest kdo pa. Vceri se nobena ni hotla pogovarjat z mano pa sem si rekla , da ce zamenam nik potem bo mogoce kej bol

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.6.2008 22:43:03   
gruška

KJE SE POTEM JUTRI DOBIMO V MERCATORJU ALI QLANDIJI?
A lahk jaz tud pridem? user posted image user posted image

Seveda lahko, ma daj res pridi user posted image , na vikend na Gorenjsko, ti jaz odstopim eno sobo (tole k je računalniška in hkrati garderobna), pa bomo mal čvekale user posted image , pa kufetkale user posted image , pa nardile še eno srečanje pri nas user posted image ...
... SUPER BI BLO...

Veš v kako lepem koncu "neokrnjene" narave sem jaz!!!

Jooj, kolk si ti prijazna user posted image  A misliš, da bi tvoj mož trpel dve velki čveki? user posted image user posted image
Mal sem se hecala, vseeno ste mal predaleč, pa še delo imamo doma. Verjamem, da živiš na lepem koncu, sej jaz tud. user posted image   

Gruška, a si vidla, je takoj komentirala, ni mogla mim...user posted image user posted image user posted image

Vidla, vidla ... user posted image  Debeluška, a si vidla, vseeno si predaleč, mi smo mal bližje, a ne Nicolina? user posted image  Jaz imam tud Tajino sobo frej, ker spi v spalnici, pa loh prideta user posted image ... Debeluška, te že vidim, kako pihaš user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.6.2008 22:44:23   
gruška

Oj VB, ti pa res nisi mogla spat dons ponoč user posted image ... še nick si si zamenjala ... user posted image  in to v moje inicialke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.6.2008 22:45:52   
GB
Dej dej Gruska da se ti nebo prevec zdel , to so inicialke George Bush user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.6.2008 22:53:00   
gruška

Dej dej Gruska da se ti nebo prevec zdel , to so inicialke George Bush user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa mislila da pomeni GB gobčna babnca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.6.2008 22:55:29   
Nana Liza
Čer!

Zadnje dni smo več ali manj leteči. Včeraj je bil Tevž cepljen, sva se fuuul načakala pri P. Ma res je sedaj že vsakič taka gužva. Je imela neke nujne primere. Danes sva pa s Tevžem cel dan pohajkovala naokoli. Pozno popoldne pa še z Elo po luna parku v BTC.

Jutri imam pa oba doma in bo pestro. Se moram it spočit in nabrati moči za jutri! Čav čav!!!

Naše nove mere:
6.5 mesecev 8740 g in 69,5 cm

No, drug teden pa kakšna kavica spet v večji zasedbi?

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.6.2008 22:57:51   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Jaz sem pa mislila da pomeni GB gobčna babnca user posted image user posted image user posted image user posted image

nebi rekla ,da si gobcna sinoci se nisi hotela nic z mano pogovarjati user posted image user posted image user posted image  tko,da nevem no user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.6.2008 22:59:00   
gruška

nebi rekla ,da si gobcna sinoci se nisi hotela nic z mano pogovarjati user posted image user posted image user posted image  tko,da nevem no user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz sem zate mislila .... user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.6.2008 23:01:21   
GB

user posted image user posted image user posted image  jaz sem zate mislila .... user posted image

a pa te kej glava boli sedaj ?? Jest fejst fejst razmisljam in mislim . Sej ves kako je to pri nas blondinkah

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.6.2008 23:02:53   
Tanayya29
gb hej hej....user posted image user posted image user posted image

a ti si tut blond.....

no pa še ena črn(ka) z zasede napadauser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.6.2008 23:03:50   
Tanayya29
Gb...da nis gladiatorkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.6.2008 23:04:18   
Tanayya29
verjetn jih majo tut v bati.....gladiatorke mislm

Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.6.2008 23:05:55   
Tanayya29

Tannaya, jaz imam pa ful rada belo barvo... sploh poleti... res jo prinesi jutri pokazat, ti bomo me povedale user posted image

bom prnesla,sam preoblačla se pa ne bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.6.2008 23:07:32   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Gb...da nis gladiatorkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nene lahko se dvakrat ugibas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.6.2008 23:07:36   
Tanayya29
no,pa sem spet samauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.