|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
9.5.2008 12:43:16   
Anuš
Jst grem na Tek trojk in bom v centru do ene 12.00. Lahko pa bi res prišla v vojašnico. Bom predlagala. Sporočim. Če bom še lahko hodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
9.5.2008 18:23:50   
beti 1
Katjandraž: za nedeljo se lahko tud v Tivoliju zmenmo al pa v Bizoviku. Mi smo v Lj., pa bo pasalo it iz stanovanja, ko pride gospa glancat. Za vojašnico pa ne vem, bi morala vprašat moje user posted image

Anuš: dober tek!  A greš 28-ko? Pa upam, da se vidimo. user posted image  tud teče, če se bom vsaj malo bolje počutila kot zdaj (se mi zdi, da me je povozilo 100 tankov viroze) pridemo seveda navijat na cilj.

Tananejka: lepo da ste uživali, če mate tud v nedeljo čas bi se res lahko dobili.

Ostale: kako ste?

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.5.2008 0:00:37   
Princess Mononoke
Pozdravljene!

Par dni nazaj sem poskusila napisati sporočilo pa mi je RR ponagajala in sem ga zgubila. Po dolgem času se spet oglašam... Od kar je Ema ukinila dnevno spanje je prostega časa bistveno manj in zvečer sem dosti bolj utrujena. Zadnje čase pa smo večere porabili za pripravo na potovanje.
Ema je dobila še zadnja dva zoba in s tem se je spanje čez noč popravilo saj je začela prespati noč, kar je super. Končno po 2 letih neprespanih noči smo začeli spati celo noč.

Drugače je Ema uredu in je že prava klepetulja in govori prisrčno mešanico angleščine in slovenščine. Kar se tiče odvajanja od plenic pa za enkrat zgleda da ni pripravljena. Ko sem malo poskusila je začela zadrževati blato, tako da sem se odločila da ji dam malo več časa. Fizično zgleda je pripravljena, vendar phihološko še ni. Gleda na to da gremo kmalu na potovanje se meni ne zdi pravi čas itak. Par mesecev gor ali dol...

Glede potovanja. Zgleda da bomo v Sloveniji od junija meseca in me zanima če bo morda katera imela čas za srečanje?

Peli čestitke ob novi stručki.user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.5.2008 14:01:18   
Anuš
Evo, sem preživela. In zelooo uživala. In smo podrli 4 leta star rekorduser posted image . Tekle pa smo 1,23 na 12 km. V vojašnico bova s Kleo primaširali okol 15-16. Odvisno kolk dolg bo spala. Ajd.

(odgovor članu Princess Mononoke)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.5.2008 19:06:52   
tananejka
Anušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princess M.: jaz sem ZA, da se dobimo, ko boste v Slouser posted image user posted image

Jutri: mi ne moremo, ker dobimo obiske. Če se bost dobili pa uživajteuser posted image

Čau

< Sporočilo je popravil tananejka -- 10.5.2008 19:07:31 >

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
11.5.2008 10:37:15   
beti 1
Princess M: se bomo prilagodile, kolikor se bo dalo, da vas vidimo in malo v živo poklepetamo.

Anuš: čestitke. Smo bli v ciljni ravnini v tistem času, pa mi ni uspelo vas videti.

Danes: mi smo na žalost morali odpovedati, jaz sem že v petek jedla lekadole zaradi vročine, včeraj po popoldanskem počitku pa se mi je Žiga zdel topel in smo mu zmerli čez 38°vročine, tko da danes počivava. Upam, da bo kmalu boljši, ker imajo ta teden v vrtcu tečaj rolanja, ki bi se ga res rad udeležil.

lp

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.5.2008 13:25:01   
beti 1
Hej, hej, punce, kje ste?

Vse zunaj na sončku? user posted image

No, bom pa sama sebi odgovarjala, da nas dvignem iz druge polovice 2. strani.

Virozo smo pozdravili. Mene se je takoj potem lotila alergija, sem hotela na malo drugačen način omiliti svojo alergijo na sonce, pa sem si kupila mleko za samoporjavitev in glej ga zlomka, po tretjem mazanju, ko sem se ravno cela namazala staknem alergijo in sem bila dva dni čisto cela pikasta, še po nartih, danes je končno boljše.

Vrtec: v ponedeljek me je vzgojiteljica od Blaža posebej prosila, če lahko pridem na govorilne ure, ker je v vrtcu tak user posted image . Je rekla, da je bilo zadnji teden že tako hudo, da je bilo že nevarno za druge. Izgleda, da mu gre čisto polna skupina na živce, ker se ne more v miru po svoje igrati in jih potem, namesto, da bi se igral "maltretira". Me je prav sram, ko vidim druge starše z otroci iz njegove skupine, pa otročki se mi smilijo, ker imajo buške, saj so toliko korektne vzgojiteljice, da ne poimenujejo otroka, ki je drugemu povzročil kakšno buško, ampak vseeno. Si sploh ne morem predstavljat Blaža, da bi komu kaj naredil, še do mačk in rožic je nežen, pa do drugih otrok na igrišču,.. tudi. Greva v sredo dopoldan skupaj v vrtec, da bom videla, če se bo tudi meni pokazal, kakšen lump zna biti.

V soboto gremo pa malo v toplice, se namakat. 
Zadnji vikend v maju bomo v Lj., bi se lahko dobile 1.6., če bo lepo vreme. 

lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.5.2008 22:22:29   
tananejka
Čao punce!

kok smo pa pridne s pisanjemuser posted image user posted image

beti1: ti kar verjamem, da ti je neprijetno zaradi priptljajev v vrtcu. Vse se bo uredilo, boš videla. Tvoj fant ima po moje eno krizico in na malo čuden način pokaže, da mu nekaj ni všeč. Bo že pogruntal kaj je prav in kaj narobe, če boste vsi (v vrtcu in doma) dosledno reagirali ob vsakem "izpadu". Držim pesti, da se stanje hitro umiri.

srečanje: mene 1.6 ni doma, sem na sejmu Altermed v Celju. Upam, da se pred dopusti še kaj vidimouser posted image

Pozdravčkiuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
21.5.2008 18:50:29   
tananejka
beti1: poročajuser posted image . kako je bilo v vrtcu?

Mi smo imeli včeraj v vrtcu (v Alinini skupini) predavanje na temo: TRMA, ki sta ga pripravili vzgojiteljici in pedagoška delavka. Bilo je res superuser posted image , malo smo si izmenjali izkušnje, izdali "trmarske" izpade naših palčkov-malčkov, pa tudi vzgijiteljici sta povedali kakšne pripetljaje imajo v vrtcu zaradi trmice. Res super srečanjeuser posted image user posted image

čaosuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
22.5.2008 20:57:15   
beti 1
Živ!

Dopoldne v vrtcu. Seveda je bilo predvsem od začetka vse drugače kot sicer, se me je držal in ni hotel nikamor proč. Pozneje se je vključil v igro. Videla sem 3 "incidente", ki se mi niso zdeli nič hudo posebnega, razen takrat, ko se je vsedel na deklico, ki je ležala na tleh in sta že 2 plezala po njej. Po razmisleku doma se mi zdi, da se z vzgojiteljico ne ujameta najbolje, poleg tega je pa še med najbolj živahnimi v skupini (večinoma so zelo pridni in mirni otroci). 
Je pa težko dvoletniku razložiti, da nečesa ne sme početi, če tega doma sploh ne počne, čeprav se je zadnjič kar obneslo. Z vzgojiteljico se bova še dobili, da ji malo povem o metodah, ki delujejo doma, drugače pa, naj se še tako grdo sliši, se mi zdi, da se bo morala tudi sama malo bolj potruditi. Motilo me je predvsem to, da je, ko sva bila tam, več govorila o tem, kako ne zdrži pri aktivnostih (petje, telovadba, risanje,...) kot pa o tem, kako se obnaša do drugih otrok. Zanimivo se mi zdi, da se drugi vzgojiteljici (je tako naneslo, da sta 2 v isti skupini), vse skupaj sploh ne zdi tako zelo problematično.
Ali pozna katera kakšno slikanico na to temo? Kot so: Nejc se opraviči, kdaj rečemo Hvala,....

Katjandraž, Anuš, Peli, Mateja,... kje ste???

Neposredna povezava do sporočila: 3760
23.5.2008 8:57:45   
tananejka
Beti1: večina vzgojiteljic ima rada živahne otroke - vsaj kolikor jih jaz poznam. Vsaka mora najti metodo za umiritev. Že res, da se mogoče Blaž in ena od vzgojiteljic ne "ujameta" preveč, ampak ona je tista, ki bo morala najti rešitev. Glede na napisano se tudi meni ne zdi nič posebnega. Izpadi trme, puljenje igrač, ugrizi, ščipanje, objemanje in valanje otrok po tleh, so v tej fazi razvoja običajne. Seveda jim povemo kaj je prav in kaj ne, prav pa je tudi, da otroci preizkušajo in iščejo meje še dovoljenega....to je njihova "naloga".

Btw: v Alini skupini je več živahnejših otrok kot mirnih....tudi naša je med bolj živahnimi. Ravno zaradi VSEH pripetljajev, ki jih imajo trenutno v skupini smo imeli srečanje na temo "TRMA".

Še knjigice, ki so meni všeč:
KDAJ REČEM OPROSTI - BRUNELET,
ALI PRIJATELJI TAKO RAVNAJO? - NEWMAN,
PRIJATELJI - HVALA SERGEJ (prevajalec),
TO JE MOJE - LAMBERT

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
24.5.2008 13:58:00   
Anuš
O čao!

Najprej: študij zaključen. Sem vzgojiteljica predšolskih otrokuser posted image

Beti1: Kot strokovnjakinjauser posted image na tem področju, ti lahko rečem, da bi verjetno res vzgojiteljica lahko delala na sebi. Ampak... NE BOuser posted image user posted image Žal jih poznam kar precej, ki živahnost (po moje zelo zdravo otroško lastnost) jemljejo kot nevzgojenost, nepridnost, neposlušnost,... Namesto, da bi v njih videle izvrstno priložnost za izražanje svoje ustvarjalnosti. Po moje Blaž ne zdrži pri dejavnostih, ker mu je dolgčas. In, ker še ima tisto svojo voljo s katero to pokaže. Vzgojiteljica pa to vzame kot neprimerno obnašanje. On je nič drugega kot AKTIVEN. To bi morala spodbujati, ne pa kar vse v en koš dajat. Na psihi smo mel razvoj otroka. In pač od 2-letnika ne moreš pričakovat, da se bo z vrstnikom vsedel k mizi ob čajčku in "bosta kakšno rekla"user posted image Mislm, to bi blo pa res za sekirat seuser posted image user posted image user posted image . Razvojno gledano je njegovo ruvanje, prerivanje, tudi grizenje zelo običajno, in vsekakor prav nič zaskrbljujoče. Itak, da se ne sme pustit, da druge grizejo!!! Pred poškodovanjem moraš otroke zaščitit. Če ga pa mal rukne...user posted image Samo ne iz tega delat štale. Kt da bi bil edini k bi to delu. Hočeš nočeš velja: aktivni otroci zrastejo v aktivne odrasle. Ne vem pa, če se ti splača v zobe dajat, ker ti spet lahko povem, da ona ma svoj prov. In verjetno ga ma že tolk dolg časa, da niti ni dovzetna za kaj novega. Tud jst sem mela pri Klei veeeelke probleme, ker je bla tolk zgodi brez plenic. Po mnenju vzgojiteljice je bla pa še čist premal starauser posted image . Sori, žal je takih kar nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3762
25.5.2008 14:26:48   
katjandraž
Anuš, čestitke. user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa upam, da bo plača kaj višja, ko imaš primerno izobratzbouser posted image .

Beti1, kaj naj ti rečem, sem prepričana, da ti otroka najbolje poznaš, če se pa tvoja "merila" razlikujejo od vzgojiteljičinih, pač. Sem prepričana, da je Blaž čisto "normalen", živahen otrok v vrtcu.

Mi: Anči je super pridna, kar se tiče "suhosti", ponoči ima sicer še plenico, drugače ji pa sploh ne uide v hlačke. Mogoče 1x na teden, pa še to ne. Gre popolnoma sama na kahlico ali stranšče, včasih še opazm ne, kam zgine, moram potem prav šibat, da ji lahko ritko obrišemuser posted image . Tudi drugače je super punca, sicer z močnim karakterjem, ker če se ona nekaj odloči, tako tudi je. Se ji da pa veliko dopovedat, tako da res ni problemov.
Andraž je tudi ful frajer, končno je premagal strah pred vožnjo s kolesom brez koleščk in je ful ponosen, mi pa z njim. Trenutno ima sicer manjšo krizo z vrtcem; mora namreč vodit žogo, ki je ena izmed stvari za Zlati sonček in mu ne gre najbolje, pa je slabe volje. Pa pripravljajo nekaj za ob koncu vrtca, kar pomeni veliko vaje za to in če je veliko vodenih aktivnosti, mu ni všeč, pol se pa zgodi, da kdaj spet zjutraj joka, da noče v vrtce. Eh, še malo, pa bo.

Jst imam pa tooook dela v službi, da se mi počasi meša, zato se ravno ne javljam pogosto, tok da ne biti hude. Berem pa, tako da če se kdaj zmenite, da se kakšno popoldne dobimo z otročki zunaj, bom za.

Ajde, grem izkoristit čas, ko sem sama doma, da čim več naredim. Čao, čao.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
1.6.2008 15:39:13   
katjandraž
Spet jaz! Zgleda, da le nimam toliko dela. user posted image  Skratka, že drugi dan sem več ali manj za računalnikom, vendar zdržim max. 1 uro, da delam za šolo, potem rabim pavzo, tudi če je to samo iti na WC. No, zdajle sem poštimala par pomebnih papirjev in sem si privoščila malo daljšo pavzo-RR pavzo!user posted image

Otroka sta super, user posted image  ju je včeraj peljal na Dolenjsko k svojim sorodnikom na obisk, pa še tašča je šla z njimi (šli so k njeni mami in bratu ter sestri). Imeli so se baje enkratno, mulčka sta bila ful pridna. Uživala sta v naravi, pa videla mini mucice, ki so komaj odprle oči. Andraž je mislil, da so veveričkeuser posted image user posted image user posted image . No, na Dolenjskem je tudi izgubil svoj prvi zobekuser posted image . Čist je vesel zdaj in komaj čaka, da mu miška prinese darilce. Sta potem namreč oba prespala pri mojih, darilce pa ga je "čakalo" doma pod blazino, saj je namreč zobek po nesreči pojedel in je prosil mene, če lahko miški napišem pismo in ji razložim. Tako da komaj čaka, da pridem ponj na Prežganje in mu prinesem presenečenje. Midva sva izkoristila večer brez otrok za druženje in sva šla k prijateljem na tarok. Koook je bilo fajn!user posted image  

Na hiši imamo že 14 dni tlake, ki se veselo sušijo v vročini, zdaj čakamo steklene stene, ki naj bi bile druge teden, potem knauf čez cca. 14 dni, vmes pa pospešeno iščemo keramičarja, ker so vsi noro zasedeni. No, pa še en milijon drucga dela je, ki ga bo naredil moj user posted image . Je pa mal kriza, zdaj, ko imam tolk dela za službo, morva dat otroke k babicam, če želi Simon na hišo delatuser posted image . Ni druge. Še 2 vikenda, pa bo boljše.

Zdaj grem pa še malo delat, potem pa bo treba po otroka. Kaj pište! Če je pa katera kakšno popoldne med tednom fraj za druženje v Brunarici ipd., pa naj pokliče.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3764
2.6.2008 14:15:57   
Peli
Ojla!

Po dolgem času še tukej kej napišem, sicer vidm da niste preveč aktivne, tud men mal zmankuje časa za računalnik, pa ne da bi bla tako zaposlena z malimadvema, ampak smo cele dneve zunaj, ko pa sm notr pa hitr še kaj naredim.

Vidim kako ste že pridni da se že odvajate plenic, jest nism čist nič optimistična glede tega. Če mam Aljaža brtez plenice gre lulat samo na moj "ukaz", drugač se mu še fino zdi če je polulan in mulota to sploh ne moti če so mokre hlače - še preoblečt se noče, včasih mi je za kakat povedal, zdej pa se rajš skrije...user posted image
Trenutno je še vedno obupen, vse naredi ravno nasprotno kot rečeš, ne uboga popolnoma nič, s hrano mava še zmerej težave, prejšni tedn sva iz tega imela lekcijo, ker ni jedel zajtrka mu nism dala nč za jest, nazadnje me je v solzah prosil da bo jedel in brez problema pojedel celo kosilo, no to si je zapomnil le za ene 2 dni... Sicer možu ne dela problemov, ker ga on hranoi pred TVjem, tako da mu on v usta nosi- kr pa se men zdi čist mim user posted image .

Urban pa je bolj priden za jest - upam da tako tudi ostane, prejšni teden sva imela posvetovalnico in se je zredil za 1400g, zrasel pa za 5,5cm. Se pa več ne dojiva, je samo AM, zdej ga poskušam navadit še mal pit, kar pa mu ni najbolj všeč.

Anuš - super da si končala šolanje!

Katjaandraž
- Dobro napreduje tale vaša hiška, se boste še letos selili?

Beti - ne sekiraj se, sej so vzogjiteljice zato da otroke tam mirijo in vzgajajo, če pa ni sposobna otrok krotit, pa je to njen problem.

Naš Aljaž pa je bl ena mevžica v družbi, ga lahko kdo tepe, lasa - on samo stoji nepremično gleda in mogoče malo zacvili user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3765
3.6.2008 12:24:02   
tananejka
Čao punce!

Tale sonček nas je pa čisto zaposlil...user posted image

Peli: user posted image user posted image  super, da tvoj drugi fantek rajši je....pa lepo se je poredil in zraseluser posted image user posted image

Mi se mamo luštno. Čez vikend so bile punce z očkom in taščo v Izoli, jaz pa sem delala cele 2 dni. Pa mi ni bilo hudegauser posted image . Danes sem doma, malo sem zapravljalauser posted image , ker pač nujnouser posted image rabimo električni žar za na balkon, pa podloge za na plažouser posted image . Ah ja,..... boljše da sem tihouser posted image

23.6. gremo pa na ŠOLTO in že KOOOOMAJ čakamo. Prvi teden bomo sami, potem pa bodo 10 dni z nami še prijatelji, ki imajo punčko malo mlajšo od Aline. Bomo imeli fajn družbouser posted image

Naslednji teden dvojčici odpotujeta v Savudrijo z vrtcem, tako da se že menita katero kiklico bosta imeli s sabouser posted image

Odvajanje od plenic: pri nas gre že zelo dobro. Alina je vse popoldneve brez plenice. Ko gre lulat, stopi do vsakega, ki je na vidiku in reče: BOŠ PLOSKALA/PLOSKAL, BOM LUŽICO NARDILAuser posted image user posted image . Tudi z vzgojiteljico sva se že pogovarjali in jo po spanju pustijo brezuser posted image . Počasi bomo pa probali za cel danuser posted image

UŽIVAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
3.6.2008 15:12:39   
beti 1
Pozdravljene!

Končno mi je uspelo si utrgat nekaj minut za vas.

Anuš: ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Peli: bravo malemu junaku Urbanu za napredovanje. Tudi Aljaž se bo umiril, spremeba doma je kar velika in terja nekaj časa.
Pa svaka ti čast, da ste toliko zunaj, predvidevam, da si sama z obema.

PrincessM: datum vašega poleta je sedaj že zelo blizu, kajne?

Katjandraž: bravo Andražu za 1. zobek. Veliko sreče pri iskanju keramičarja.

Tananejka: uživajte na morju. Po delovnem vikendu je treba v nakupe "za dušo". user posted image user posted image user posted image
Bravo Alini, si pa zna najti pohvalo, ko jo rabi. user posted image user posted image user posted image
V soboto imamo v vrtcu pri tržnici Koseze spet ŽivŽav, če vas zanima.

Mi: Blaž je v vrtcu malo boljši, se mi pa vedno bolj zdi, da gre vzgojiteljici malo na živce, ker jo ne posluša, kot ostali. Upam, da bo v jeseni toliko prostora v večji skupini, da bosta z Žigijem skupaj in bo imel drugo vzgojiteljico, al pa da ga ta faza mine in se bosta spet bolje razumela.
Je pa Blaž postal pravi pevec, najraje poje kuža pazi, tudi po 10 min ali več skupaj.

V nedeljo smo bli spet na urgenci. Žiga si je porezal levo dlan na črepinjah, je imel veliko srečo in jo odnesel le s tremi šivi in plitko vreznino. Spet je delal čisto po svoje in se na stopnicah spotaknil s steklenico soka. Sedaj pa veselo razglablja, kaj vse hujšega bi se mu še lahko zgodilo, kot se mu je. Naslednjič bo pa, zelo verjetno, spet tekel po stopnicah s steklenico.

Uspelo se mi je dogovoriti za dopust v drugi polovici julija, kar je popolna terna.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3767
4.6.2008 12:57:03   
Anuš
Mi tut pridemo na živžav. Tja bo Klea od septembra hodila v vrtec. Se vidmo.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
4.6.2008 18:02:12   
tananejka
ALO!!!

No, pa smo spet malo na ABjih. Alina je včeraj začela zelo kašljat, ponoči pa zakuhala na 39.5 C. Danes sva bili pri zdravniku in se sliši hropenje v pljučih. Tudi Tanaja je bila doma, ker je imela zjutraj vročino 37,4....je pa že cel dan čisto OK.
Alina je še kar revčka, Calpol ji zdrži le 4 ure, potem pa spet vročina do 39Cuser posted image . Upam, da bo AB hitro prijel.

Mogoče pridemo na ŽIV-ŽAV tudi mi...je pa težava, ker imamo ob 11ih nastop na ritmični. vprašanje je, če se bo okoli 12.30 še kaj dogajalo?

DIJOuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
4.6.2008 21:12:04   
Mateja82
Pozdravljene
Na hitro sem preletela kaj ste napisale in najprej  Anuš čestitke za višjo izobrazbo user posted image .

Katjandraž : Super da vaša hiška tako lepo napreduje user posted image

Enja pa je že več kot teden dni na odvajanu ............od pleničk seveda. Za enkrat gre kar dobro. Včasih  še pozabi povedat   lulam !!!user posted image   S kakanjem je mal problem , čeprav je v tem tednu  že šla nekajkrat kakat na kahlico oz .Wc. Sem vesela, da je to tako sprejela in da sodeluje.

Kaj pa so otroci pripravljen bit brez pleničke tudi ponoči? Kakšen nasvet od mamic z izkušnjami bi prav prišel .
Zjutraj ima včasih suho pleničko, ali pa se polula proti jutru, ko se zbudi in pride k nama v posteljo. Najprej pa mora vrjetno biti čez dan 100 % suha , da se lahko lotimo nočnega odvajanja.

Z govorjenjem bolj počasi napreduje, mi ki smo skoz z njo jo razumemo ostali pa čisto nič user posted image  
Je pa že kar zrastala pa tud teža ji lepo raste.

V petek imamo pregled za oba otročka. Filip ima posvetovalnico+ ceplenje, Enja pa pregled na stani bolančkov, ker je imela na koži dva suha flekca, ki sta zdaj s pomočjo kreme izginila, 14 dni je imela tudi dieto. Drugače je pa tud po telesu občasno flekasta rdeče pike ( kot da ji je prevroče) Samo po moje ni čist to. Ker je imela samo hlačke gor pa je bla ritka čist pikčasta.user posted image  

grem Filip protestira.. ( je v fazi hočem bit na nogah, jap tudi v spanju se jezi ker ne more spat pokonciuser posted image )

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Neposredna povezava do sporočila: 3770
5.6.2008 12:46:49   
Anuš
Mateja82: Moja izobrazba ni žal nič višja. Sem mogla narest dokvalifikacijo, če hočem ostat v vrtcu.

Ja, Alina- kaj je zdej to. Pa nauš manjkala na živžavu. Živžav meni na vabilu piše bo do 13ih. No sej 12.30 je še dost zgodi.

V vrtcu v moji skupini so norice izbruhnile na polno. Mogoče bom pa Kleo mal na obisk povablauser posted image Če kakšna rabi bacile, ji lahko dostavim okuženo posteljninouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
5.6.2008 15:09:52   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Če kakšna rabi bacile, ji lahko dostavim okuženo posteljninouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
5.6.2008 23:06:49   
Anuš
Priznaj, da te mikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3773
6.6.2008 8:45:51   
tananejka
Ja, sej me res. Samo BRONHITIS+NORICEuser posted image user posted image ....... NE HVALAuser posted image
Smo že imeli kombinacijo rota virusa in bronhitisauser posted image ..... duplega se ne grem večuser posted image

Pa drugič, prov?user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
9.6.2008 20:52:50   
beti 1
Tananejka: upam, da ste že veliko boljše, če ne kar zdravi.

Anuš: kje sta se skrivali s Kleo, smo bli na živžavu od pol desetih do nekaj čez enajst, pa smo videli vse druge, samo vaju ne.

Mateja 82: naš Žiga je bolj počasne sorte, kar se tiče odvajanja od pleničke ponoči in se to gremo šele sedaj, ko ima 4,5 let. Je pa res, da ga nič ne budiva, ali nosiva na WC ponoči. Ko bo suh, bo prez najinih nočnih intervenc. Nekateri pa so skoraj istočasno suhi čez dan in ponoči, povečini deklice. Poskusite, pa boste videli, kako bo šlo.

Mi: Blaž se je spet prehladil in danes popoldne spet težko dihal in piskal, tako da sva mu dajala ventolin. Jutri greva do zdravnice, za naprej bomo pa videli.
Za vikend bom pa slamnata vdova, user posted image  gre na team building v Zadar že v petek zjutraj.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!