timnala
|
Heja ! Jst sm pravkar z MF. S pikico je vse v redu, ceprav sm kr mal razocarana, ker je blo vse tak na hitro - zanima me, kak je pr vas trajal pregled..men ene 5 minutk (obseg glavice, trebuscka, srcek je pogledala, mehur je poln, se pravi ledvicke delajo, stegnenico je zmerila in moj trebuscek..a je vam se kaj?). Ma tk na hitro je blo, ampak sm najbolj vesela, da je vse BP.. Ni mi pa merila maternicnega vratu, ker so mi ga zadnjic v bolnisnici in je rekla, da ne bo se ona, ker boljse cimmanj tam brskat.. Nc kej pa ni bla zaskrbljena zarad tiste krvavitve zadnjic in je rekla, da ce sm ok in ce ne krvavim vec, da lahk pocnem vse naprej kot prej, niti me v bolnisko ni dala, sam sm sama rekla, ce je boljse, da grem za en teden na dopust pa je rekla, da tist, da pocivam bo tud fajn..in bom ta teden se doma..sicer na bolniski ne bi bla rada dolgo, ce bi mogla bit, bi pac bla, sam mi cist pase it na siht, ker mi dnevi hitreje minejo pa v kolektivu se fajn zastopimo! Ampak hvala bogu je res vse OK..mozno je pa sicer, da je bla kri od zadaj, ker sem bla ene 4 dni bolj zaprta, sam takrat sem sla pa mehko na blato pa nic me ni bolelo..a je to mozno, da bi se mi hemeroidi naredili? Pa se nekaj me zanima, a vam kej trdi trebuscek? Men od sobote kr naprej...ce se mal sklonim in zravnam al pa ce kej delam al pa kr tako..velikokrat cutim, da mi otrdi, sam brez bolecin..to je v redu, a ne? Pr men je to prva in me itak vse zanima pa zato se bolj vse skrbi..zal Mam pa sreco, da mam mamco, ki me kr pomiri za vsako stvar in mi lepo pove, da naj ne kompliciram pa moj dragi isto.. Aja, zredila sem se pa za 5 kg do sedaj.. ginekologinja ni nic komentirala oz. malce v pozitivo, ker sem se od zadnjega pregled 3 kg in je rekla, aha, fajn zredili ste se tud 3 kg od zadnjic.. Sm nalozila, a? Bom vas pol nekaj casa sam brala Pozdravcek vsem