|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
6.6.2008 12:48:43   
minca_n
kaj ve mogoče katera koliko dni pred porodom lahko nastopiš porodniško?

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.6.2008 12:51:08   
lena35
sončnica24 ne se sekirat tudi moja posteljca je čisto spredaj in so brcike ful nežne ,mi je pag rekla da ko malo zraste bo pa kr  velika sprememba,zato bodi kr mirna pa bo vse okuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.6.2008 12:52:56   
lena35
Lahko izbiraš med 28in45 dni prej ,jaz sem se odločila za 28 dni ker je boljš bit pol dlje doma

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.6.2008 13:10:31   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: lena35

Lahko izbiraš med 28in45 dni prej ,jaz sem se odločila za 28 dni ker je boljš bit pol dlje doma

tega 45 dni ni več, zdaj je samo še 28 dni pred porodom.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.6.2008 14:06:34   
*tedy*
SEm kar malo žalostnauser posted image , sem klicala za AC pa še ni izvidov, je rekla v torek, takrat bo že 26 danuser posted image user posted image Nimam pojma kaj to pomeni, v sredo mi je rekla naj danes pokličem da bo že, danes pa v torek, kaj bo šele v torek rekla. Je rekla da sploh še ni rezlutatov.

Ah, še dobr, da je vikend bom imela kar gužvo, ker bom sama s tamalima dvema  in bomo skoz nekam letal, pa itak ne bom imela časa mislit na touser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.6.2008 16:18:52   
janja 27
ojla
da sem vam tud jaz javim malo po dolgem času, nimam računalnika doma in potem ne najde in ne najdem časa samo da skočim čez vrt do svaka...moj računalnik pa bo komaj drug tedenuser posted image user posted image če bo..najslabš je tko da imaš serviserja doma potem si itak non stop zadnji na vrstiuser posted image user posted image
včeraj sem bila zasuta z goro papirja sem pospravljala odločbe in une bančne izpiske plačilne liste itd...od treh let nazaj tko da sem bila cel dane pred fascikli in urejala vse..mi je prav odleglo k sem vse pospravla...danes pa sem bila po dolgem dolgem času v službi...ma mi ni nč žal da ne delam in sem lepo doma brez skrbi k pri nas je mal panike tko zdej glede vinjet in tega šita....
joj stunfek kriza kaj se pri tebi dogaja ma bo s tamalo vse ok, to naše zdrvastvo pa je res v p.user posted image zmeri slabš in slabš...
iz ringarja mi še niso nič pisaliuser posted image user posted image user posted image ne vem kaj dogaja mi je pa pisala bejba s septembrk in da ima tud ona probleme..tko da nismo osamljene....sam žalostno je tud to da jih sprašujem in oni nič....user posted image user posted image
vianne se bove tud midve zmenle drug teden če maš čas na kavici...sicer pa smo se dogovarjale da se bomo vse enkrat dobile....sam da ne bomo rodile prejuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.6.2008 16:51:02   
janja 27
1. oktober

user posted image       Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. 19.06.08 user posted image   LJ 31 let
          user posted image  user posted image
user posted image        sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 4.pr. 16.06.08 user posted image   33 let user posted image
user posted image        nineva (3user posted image 2user posted imageMF 10.06.08 user posted image   MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image        blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 5.pr. 27.06.08 (24.06.08 pr. v bol)

user posted image   MB 23 let user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image        levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 3.pr. 23.06.08 MF 26.05.08 user posted image  user posted image   
           30 let user posted image  
user posted image        B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.06.08 user posted image   MB user posted image - Matic user posted image  
user posted image        nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. 17.06.08  user posted image   LJ user posted image
user posted image        Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.16.07.08 user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image        valla(2user posted image 2user posted image ) pr. 26.06.08 user posted image LJ 28 let user posted image user posted image

3.oktober

user posted image      snezika (1user posted image 1user posted image ) pr. 12.06.08 user posted image 32 let LJ user posted image  user posted image

4. oktober

user posted image        coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.06.08 3D 23.06.08 user posted image
           Domžale  user posted image   user posted image   29 let 

5. oktober

user posted image        tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.9899.06.08 user posted image  user posted image   29 let
              ( user posted image - Alen user posted image - Manca ) user posted image

6.oktober

user posted image       jana_k (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 12.06.08 user posted image   user posted image   Vipava user posted image
             23 let
user posted image        cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image        freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image  user posted image

7. oktober

user posted image        Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 24.06.08  user posted image   user posted image   Trbovlje
              29 let user posted image
user posted image        Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image        Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

9. oktober

user posted image        timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.09.06.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
          ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image

10 oktober

user posted image        jolly123 (1user posted image 1user posted image ) user posted image   KR 27 let user posted image
user posted image        barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image        SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober  

user posted image        dajadada (2user posted image 1user posted image )  user posted image   user posted image

12. oktober

user posted image        sarcy21 (1user posted image 1user posted image )     user posted image - Mark
user posted image        zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image user posted image  user posted image   -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image        Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 24.06.08 3D 08.07.08 user posted image   KP
           29 let user posted image
user posted image        mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr. 09.06.08 user posted image   CE 35 let 
user posted image        janja27 (5user posted image 2user posted image ) 4.pr.16.06.08 user posted image   PO
            30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image        klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image        corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.07.08  user posted image   Domžale user posted image

25 let
user posted image         maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image  user posted image

15.oktober

user posted image        "talcy" (2user posted image 1user posted image ) MF 26.06.08 user posted image  user posted image   24 let user posted image
user posted image         ajetam (1user posted image 1user posted image3D 23.06.08 user posted image  user posted image
                  22 let

16. oktober

user posted image        Kaštrun (2 2 ) 4.pr. user posted image   27 let
user posted image        ZalaTm (2 2 )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image        Maska (2user posted image 1user posted imageuser posted image   LJ 28 let
user posted image        vianne (2user posted image 1user posted image ) 6.pr. 24.06.08  user posted image   Pivka user posted image
           31 let user posted image
user posted image        billa (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.06.08 user posted image   obala 33 let

19 oktober

user posted image        Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.01.07.08 user posted image   36 let user posted image user posted image
user posted image        afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.14.07.08 user posted image   LJ user posted image
user posted image        Mandek (?user posted image ?user posted imageMF 09.06.08 user posted image

20.oktober

user posted image        bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.11.06.08 user posted image LJ 40 let user posted image
user posted image        škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. 19.06.08 user posted image    user posted image   CE
             28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)

21.oktober

user posted image        barbara33 (1user posted image 1user posted image )  user posted image   32 let user posted image
            (user posted image - Bor ali user posted image - Hana )

22.oktober

user posted image        Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. user posted image   35 let
user posted image        Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let

24.oktober

user posted image        colinka (?user posted image ?user posted imageuser posted image

25.oktober

user posted image        "tedy" (3user posted image 3user posted image ) Mf 3693706.06.08 pr. 01.07.08

user posted image   LJ 37 let
user posted image        jerikou (1user posted image 1user posted image ) MF 13.06.08 4.pr. 03.07.08 user posted image  
             26 let user posted image
user posted image        jolie (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image   NM 29 let
user posted image        Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 20.06.08 user posted image   MB

29 let user posted image
user posted image        stunfek (3user posted image 2user posted image ) MF 10.06.08 user posted image   Vransko
             35 let user posted image  
user posted image        minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image ) pr.? user posted image  user posted image   21 let user posted image -user posted image   user posted image   -  user posted image
user posted image        Lučka1 (?user posted image ?user posted image ) 4.pr. 17.06.08 MF 26.06.08 user posted image

27.oktober

user posted image        Freha (1user posted image 1user posted image ) MF 19.06.08 user posted image  user posted image

30.oktober

user posted image       wateshine (1user posted image 1user posted image ) MF 24.06.08 user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let

31.oktober

user posted image        sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 MF 16.07.08
          user posted image   25 let

se nam niso oglasile že lep čas :

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  59 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 61 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image     9
                user posted image    10
                user posted image   40

user posted image    gibi
user posted image      presenečenje če nočete vprašati za spol

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.6.2008 16:54:29   
sarcy21
Jaz sem že nekaj časa nazaj rekla za user posted image ko boš popravljala bi prosila če meni lahko še to dodaš aja pa naslednji pregled imam 2.7, pres.test imam 18.6, za Toxo pa 23.6

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.6.2008 17:42:12   
vianne
štunfek dobro, da sta tvoja prišla domov in jo imaš sedaj pri sebi. Upam, da bo hitro okrevala.

Jaz sem pa bila danes pri svojem g. zaradi bolečin. Me je UZ pregledal in je vse O.K. Verjetno sem imela take bolečine zaradi širjenja vezi. Mi je predpisal buscopan in magnesol. Sedaj so bolečine popustile in jaz sem tudi pomirjena.

Me pa zanima kako je s prekinitvijo bolniške, če bi tudi meni dovolili koriščenje dopusta pred porodniško. Ali moraš iti kaj podpisati k svojemu osebnemu zdravniku?

Glede izbire 45 ali 28 dni porodniške... te opcije ni več. Sedaj imaš le 28 dni porodniške.

Sva pa z mojim ugotovila, da nama ne bo ratala vselitev do septembra. Je preveč... in dela in financ (predvsem financ). Pa saj ni panike. Imava že sedaj tako lepo gnezdece, potem bo pa še lepše.

Sem pa danes po pregledu odšla z mamo v baby center in sem si kupila blazino za dojenje od Theraline
Na kavču je že preizkušena in se je super obnesla, kako se bo obnesla  ponoči vam pa sporočim naknadno. Naštimala sem si jo tudi že v položaj za dojenje in mislim, da se bo dobro obnesla.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 19:50:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vianne)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.6.2008 22:33:13   
Lucka1
Ojla - no super, pa sem na seznamu...ja to je moja prva nosečnost
in čakava enega dojenčka user posted image

stunfek - tole je pa prav grozno, kar berem....iskrene želje, da bo
čimprej vse ok!! Itak ni za dvomit, vendar si mislim, da je res
hudo, ko je otrok bolan in ne moreš dosti pomagati.

Vidim, da se dogovarjate za kavo v Domžalah....kako pa kaj ljubljanske
nosečke? Jaz imam sicer trenutno še kar gužvo, z naslednjim mesecem
bom pa malo izpregla....pa tud v materinsko šolo bova šla verjetno
z julijem - verjetno se tam vsaj nekatere srečamo??
Pa še to - a hodi katera na organizirano vadbo v LJ? Mogoče celo
ob sredah v Porodnišnico? Koliko pa stane in kako res izgleda?
Mogoče se odločim in grem drugi teden malo pofirbcat.

Prav lep vikend vsem želim....moj bo pester, saj opremljava stanovanje,
ki je še prazno - jutri bo montaža kuhonje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.6.2008 7:46:04   
stunfek
hoj punce!

hvala za vse lepe želje. mož je ta malo ravno napokal v avto in sta šla proti bolnici. še vedno nas ne "odpustijo" ampak imamo samo vsak dan izhod na našo željo. ob osmih zjutraj pa moramo biti v bolnici, da ji v žilo steče antibiotik. ta mala se že sto na uro bolje počuti, čeprav ji enkrat na dan še vedno temperatura poskoči nad 39. danes jo je peljal on, da se jaz malo bolj odpočijem.
tale naš novi user posted image  v bušijo me že fejst brcne in tudi kar pogosto - mi da vedeti, da je tam notri vse ok :) v torek grem na morfologijo. danes sem dopolnila 20 tednov.

upam na umirjen vikend in kakšne obiske, da se ne bo hčerka preveč dolgočasila - je zelo zahtevna in me okupira sto na uro cel dan - itak, da ne morem nič naredit. tole njuno kratko odsotnost bom zdele hitro izkoristila, da pospravi po hiši in dam prat in tko - toliko o počivanju, a ne? user posted image

Skratka, kar se nas tiče ste kar lahko brez skrbi. Mislim, da gre zadeva v pravo smer in me nič več ne skrbi kaj in kako. Vse bo super ok! :)

Se beremo!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.6.2008 11:25:53   
corti
Punce kje pa ste danes vse? Imate pester vikend?

Stunfek lepo, da gre vse tako kot kot mora....še malo in boste spet v starem ritmu! Kaj pa sta tvoja dva kej rekla, na prenovljeno stanovanje in okolico? Sta bila navdušena?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.6.2008 12:13:48   
timnala
Ojla user posted image !

Vidim, da se vam dogaja..sploh tebi Stunfek in upam, da ti mala hitro ozdravi in se ti odpocijes!

Da vam povem, kaj se je meni zgodilo - do sedaj nisem imela enih problemov nosecnosti - vitalna, aktivna, energije vec kot prej (moj user posted image  mi celo rekel, da sem noseca malce za zraven) - in sem videt pretiravala.. prejsnji vikend bla na morju, skoz pokonci pa hodila v breg kr parkrat pa itak mi ni bil problem, prisla v nedeljo domov, pospravila celo stanovanje, v ponedeljek, torek in sredo pa bla na sihtu in prsla ob pol 5h domov pa spet neki brkljala in delala sabeso (bezgov sok)..bla na nogah do 11h zvecer pa pol spat do 6h pa na siht..v sredo zvecer sem hotla ta sok koncno  naredit do konca in sem dvigovala iz stojecega polozaja tezke posode in vlivala v steklenice..in pridem v cetrtek na siht, grem na wc na vlko potrebo in me je skoraj kap, ker se mi je kri ulila..itak je bil ful sok in to - ker ce se ti to naredi prej, ne recem, da ni grozno, ampak vseeno si bolj navezan na dete, ce ga ze cutis in se ze bolj aktivno pripravljas na njegov prihod..v glavnem morala sem v bolnico, kjer sem bila 2 dni - so mi naredili ultrazvok in niso nikjer nasli vzroka krvavitve..niti po tistem zjutraj nisem imela kapljice krvi izcedka, kar je menda dobro, mali pa tudi binca..tak da lahko recem samo hvala bogu in da mi je bilo to ocitno majhno opozorila, da se morm mal brzdat in pocivat, ker sem le user posted image ..

Tezko mi je sam to, ker se mi zdi, da bom od zdaj naprej ful previdna za vsako stvar in sam razmisljala o vsem a to lahk, al ne..kaj pa to lahko delam ali ne..prej je blo pa vse BP...                                                                                                                                                                                                                                     
v glavnem zdaj sem doma in upam, da bo do oktobra vse dobro..

pozdravcke vsem, pocivajte in uzivajte v bincanju vasih user posted image !

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.6.2008 14:40:10   
sarcy21
Timnala reči ginekologinji naj ti naredi bris za bakterijo, pri meni je bilo isto krvavitev potem pa nič in niso našli najprej vzroka potem pa so ga le in sem dobila antibiotike sedaj je pa Ok

Ni una bakterija streptokok B ampak si res nism zapomnila imena, je ginkologinja rekla da ni nič hudega ta bakterija ampak da jo je seveda potrebno zdraviti ker se lahko prenese na otroka ko se ta rodi.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.6.2008 14:44:10   
jana84
jaj, tinmala...res se je mal za počuvat...Raj mal več poležat al pa koga poprosit, naj dvigne kakšno težjo stvar. Jaz se tega akr držim, predvsem ker mi je še G naročila, da dokler se mi posteljica ne dvigne tja kot mora bit (zdaj je še malce čez maternično ustje), naj ne dvigujem težjih stvari...To se pravi kar je nad 5 kg dviguje moj možiček ali kdorkoli drug!

Je pa naš user posted image  zelo živahen zadnje čase. Včeraj sem se morala prav nasmejeti. Moj mož me vsaki dan med malico pokliče, da malce poklepetava ponavadi ob 11.30. No in včeraj sem se jaz učila in približno ob 11.30 se je naš nagajivček v trebuhu zbudil in močno začel brcat. Čez sekundo pa je mož poklical po teelfonu in naš se je kar ustavil brcat. Sem rekla da ima telepatske  sposobnosti user posted image ...Očitno je lepo pozdravil očka...

No, pred pol urce pa je bla situacija sledeča: mož se je odpravljal hodit in me je še pobožal po trebuščku in rekel našemu user posted image  naj kaj pobrca mamo medtem ko bo on hodil... In neverjketno čez dve sekundi je ta mali res začel brcat...Ne vem kaj dogaja našemu otročičku...Bo neki čudežni otrok...

ja, sedaj pa se sama sebe prepričujem, da grem še malo brat knjigo za izpit, pa se mi kar ne da...Ampak moram...Uf, če nardim ta izpit, pol smo že na dobri poti...Ker je res obsežen in se mi ga ne bo dalo še enkrat študirat, predvsem pa ne potem ko bo že naš nagajivček zahteval svoje...Tako da je najbolje, da se kar odločim in grem pred knjigo.

Pa še ta informacija, danes mi je RR nosečniški koledarček sporočil, da smo zakorakali v 24. teden nosečnosti. Tako, sedaj je samo še 4 mesece do rojstva našega user posted image ...Fajn... Smo že v 6.mesecu (sicer čisto na začetu, pa vseeno).

lepo se imejte čez vikend, jaz se vam oglasim kaj v torek komaj, ker imam izpit vmes, pa moram pri kolegici prespat z nedeje na  ponedeljek. Domov pa pridem v ponedeljek zvečer...

naj bo zadosti mojega nakladanja do torka!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.6.2008 10:11:55   
sarcy21
Bi katera šla 20. zastonj v živalski vrt?

Vstopnico lahko dobi tukaj

http://www.superdan.si/index.php?page=vstopnica

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.6.2008 10:33:58   
jolly123
O sarcy hvala, bova probala izkoristit. Nisem bila tam že od otroštva. Bo verjetno zanimivo.... upam, samo da ne bo dež, sem ga že malo sita user posted image

Stunfek držim pesti, da bo čimprej vse OK.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.6.2008 13:33:43   
sarcy21
No če bo katera šla bi se lahk dobil na pijački če bomo istočasno tam, jaz bom z mojim šla ker sem res si želela iti ker že celo večnost nisem bila 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
9.6.2008 6:52:45   
stunfek
dobro jutro punce!

včeraj je pa nekaj RR nagajal, a ni? Spletna stran kar nekaj časa ni bila dostopna.

mi se odpravljamo na 5. dozo antibiotika. je kar tečno vsako jutro se voziti v ljubljano. tam moramo biti ob 8ih. danes držite pesti, ker ta mali spet kri vzamejo - da bi le potekalo mirno brez kričanja in zvijanja user posted image .

jutri imam morfologijo :) mislim, da sem se ta mesec zredila več kot eno kilo ampak sem prebrala, da v bistvu v 21. tednu začnemo res "vzhajati" user posted image  - tolažba pač!

upam, da nam ta ponedeljek mine po želji hitro. moj mož v sredo spet odpotuje za 20 dni user posted image . bo že.

se beremo!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
9.6.2008 11:18:36   
lena35
Ojla oktoberke kaj je pa zdaj to ,kam ste se izgubile a vas je dež odneseluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
9.6.2008 11:28:34   
afnica mala
Skoraj!

Ma že nekaj časa se matram z napisi na majico (vmes med službenimi obveznostmi user posted image ) . Kako zrcalim besedilo? Če želim napisati npr. DAMN I'M GOOD, pol bom dala pa še kako slikico zraven. Kako naredim zrcalno? Sem poskusila na list papirja napisat napis, potem pa sem obrnila okoli in prepisala. Samo črke narobe stojijo. Mi zna katera pomagat. Papir  sem kupila, zdaj bi pa rada napisala.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
9.6.2008 12:17:17   
sarcy21
Afnica mi pošleš po mailu pa ti naredim

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
9.6.2008 12:35:26   
afnica mala
sarcy- sem ti poslala mail. Hvala ti. Pa še hvala za informacijo za živalski vrt. 20.junija imam dopust in greva s sestro in njenim tamalim v živalski vrt. Sem si že stiskala vabila. Onadva gresta velikokrat v živalski vrt, midva z user posted image  pa sva bila nazadnje cca 8 let nazaj. Tako, da mi bo res zanimivo.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
9.6.2008 12:40:13   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Skoraj!

Ma že nekaj časa se matram z napisi na majico (vmes med službenimi obveznostmi user posted image ) . Kako zrcalim besedilo? Če želim napisati npr. DAMN I'M GOOD, pol bom dala pa še kako slikico zraven. Kako naredim zrcalno? Sem poskusila na list papirja napisat napis, potem pa sem obrnila okoli in prepisala. Samo črke narobe stojijo. Mi zna katera pomagat. Papir  sem kupila, zdaj bi pa rada napisala.

Sliko ki jo želiš zrcaliti prilepi v Microsoft Word dokument. Označi sliko, v orodni vrstici klikni na Risanje, izberi zasukaj ali zrcali ter nato še opcijo zrcali vodoravno. Slika oz. besedilo se ti bo avtomatsko prezrcalilo.

Besedilo pod izbrano slikco pa lahko napišeš v programu slikar. In sicer shranjeno slikco odpri v slikarju, izberi ikono A, označi kje bi rada imela besedilo... in ko končas shrani. Že tako pripravljeno sliko si lahko nato zrcališ po zgoraj opisanem postopku.

Drugače pa imaš več napisano na tej strani http://office.microsoft.com/sl-si/clipart/HA010858051060.aspx

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?