lonja
|
Jutrooooo, spet en tak čuden, zamorjen, deževen dan. Ampak se ne damo, saj je vendar PEEEEETTTTTEEEEKKKK, jeeeeee! Ja, tiste na porodniški ste verjetno že pozabile, da je to en tak krasen dan . Nana Liza, Mml, Izabela, super vas je bilo videti po dolgem času in malo poklepetati. Ja, torte sem si pa želela že, ko sva bili z Ajdo v avtu in sem potem nehote še Ajdo navdušila zanjo. Ste pa itak videle, kolk je revca dobila od cele torte . Matica in Tevža sem požulila, ne tudi jaz se ne spomnim, da bi bila Ajda kdajkoli tako pridna. Maticu sem zapela pesmico Anček Zaspanček in je revež takoj omahnil v globok spanec, je upal, da bom čimprej nehala in je rajši zaspal. Tevž je pa en tak razmišljujoč fantek, tudi ful priden in zgleda, da ima Nana Liza res polnomastno mleko, ker fantič zelo dobro izgleda . Ela mi je zdrdrala, katere risanke ona doma gleda, Manca pa mi je pokazala sovo, ki jo je imela narisano na majčki. Matevž se pa ni želel pogovarjati, je pa vseskozi zelo prijazno gledal, aja, pa super frizurco ima. Nana Liza, hvala za ljubko zapestnico, domovgrede sem imela čist mir, ker se je tolk zamotila z njo. Aja, pa hvala za bombone, si videla ubogega otroka, kako je planila po njih Tako, bo treba srečanje ponovit in to kmalu, nekako smo zmenjene, da bo to v začetku julija. Mogoče bi se uspeli celo zorganizirat za kakšen piknik, kaj pravite? Cuma, hvala za sonček, nabit z energijo. Žal je nad Ljubljano ena taka debela oblačna gmota in prav nič ne kaže, da se bo kaj kmalu pokazalo sonce . Držim pesti, da Tinki zobki hitro nehajo nagajati. NRMM, spet je en teden naokoli, a ne, zdej pa res samo še malo...Pol ti pa spet en bo všeč, ko bo skoz doma visel . Jana73, se pikice pridno sušijo? Še malo, pa bosta že letali naokrog, boš videla. Že drug teden . Lep vikend. Tako, zdej grem pa na jutranjo dozo čaja. Lepo se imejte!
|