|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
5.6.2008 22:30:51   
Nana Liza
Izabela - sem gledala ravno slikce iz Las Vegasa, ki jih je poslala ena kolegica. Fantastične so bile! Sem se tudi jaz čist navdušila nas njim. Ne vem,  zakaj takrat nisem bila tako navdušena, ko mije moj rekel čist tako za idejo, če bi se šla tja poročit.user posted image Najbrž reakcija trenutka, ko pomisliš na žlahhto.user posted image user posted image user posted image Če bi mi sedaj rekel, bi bilo drugače.user posted image

Lonja -  najlepša hvala za kavico. Izgledaš fenomenalno, slabosti so res minile, ker naša Lonja se skoraj še ni vsedla, je že hotela imeti tortico...user posted image Ajda je pa res taka fletkana punčka in glas imata res z Elo tako podoben. Sem tudi sama večkrat pgledala, ko je klicala mamica.

Ela mi je na poti domov rekla, da ji je bil všeč Matevž, igrala se je lepo z Manco, Ajda je pa na toboganu klicala mamico tako kot Ela. Ajda ji je ime zelo všeč, ker vsak dan gleda neko oddajo z zajčkom na slo1. user posted image

mml - Matic je ful priden in ga sploh ne moti, če slučajno ni v mamičnih rokah, ampak samo da se carta...user posted image

Tale prenovljena igralnica mi je bila tudi zelo všeč, dodatna igrala popestrijo zabavo naših malčkov.

Nočko, Ela je danes kar na kavču zaspala...user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.6.2008 23:23:43   
tinas
ojla, se še jaz malo javim.

vreme nam kar precej nagaja, tako da promet v kavarni trpi...no, bo že prišlo poletje in bo boljše.

mi smo danes planirali dopust, ki bo premaknjen v jesen zaradi dela. destinacija: itak Vis! dobro, da imamo bazen, ker je to takoooo daleč! no, vmes bomo še kaj skočili v prikolico, ki bo parkirana v Premanturi, kot vedno, že odkar sem rojena! ampak če bo toliko dežja in tako mraz.... ne vem, hočem poletje!

Lia me je včeraj izbezumila, ko je končno zaspala, pa sem bila čisto povožena! Norela je med večerjo, da sva se kar parkrat skregali, potem pa je bila še drama za spanje. je skakala po postelji, me brcala, se smejala, ko sem hotela povedat pravljico ali kaj zapet, pa je kričala name, naj bom tiho user posted image no, danes je bilo boljše. lepo je pojedla večerjo, potem si je postregla še z nekaj piškotki, pa še hrenavko, ker jo je jedla njena sestrična, je snedla za konec! zaspala je hitro in brez besed, pravo olajšanje.

Zjutraj pa spi ko top! pred 9h ni noben dan pokonci.

imamo pa na vrtu tako slastne češnje, samo kaj ker je tak dež, da jih kar težko poberemo user posted image . Lia jih jima rada (kot vse sadje), ko jih jaz jem pa me budno opazuje, če sem pljunila koščico in me sprašuje: ''si tun'la, mama?''

jana73, boga marelica! res so jo napadle te kozice, dobro da si odkrila ta čudežni losjon! naj se čimprej posušijo in izginejo!

NRMM, ja gužva je bila res grozna, ti nič ne zavidam! držim pesti za novo službo

prav tako držim pestke za vaju, cuma in šnucika, za službo! pa tudi za tisto drugo stvar, saj veš šnucika user posted image ...

mml, kakšen user posted image je tale vaš Matic, ko sva se srečale me je držal za prst in se nasmihal. pa čisto miroljuben je bil, ko sva poklepetale, nič se ni pritoževal. je že navajen, a ne?

bino, kako kaj tvoje punce? ste že boljše? user posted image za Bino od Lie!

pozdravček za vse ostale čveke, zdaj pa nehajte, da ne bo več dežja! user posted image

pa-pa, grem gledat urgenco! pa spet dežuje, user posted image !

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
6.6.2008 6:05:09   
cuma
Juutrooo

user posted image

Glede na vreme, vam bo najbrž bolj teknilo kot kava user posted image ?

Jaz sem že pokonci, ker sem očitno naspana kljub zbujanju na 1uro. Tinkara dela zobke in je celo noč stokala revica ....
Ema spi kot topek ... mislim da se ji pozna, da se na sprehodih več ne vozi in je zvečer konkretno utrujena.

tinas: Vedno se nesmejem tvoji pupi ... user posted image . Jaz pa bi prišla tudi po dežju v tvojo kavarno, če bi bila malo bližje user posted image . user posted image

jana: user posted image user posted image user posted image  da se Ela znebi te gromozanske črede koz ... revica user posted image ! Super, da si našla mazilo, ki pomaga. Sem ti ravno hotea napisat, da je zadnjič na forumu ena hvalila eno mažico iz Muggie (IT), da se super obnese, pol pa sem videla tvoj post.

šnucika: kej novega? Živa kaj pase? Kaj počneta v tem vremenu?

Bino: Javi se! Kako sta B&B?

NRMM: Ti pa nimaš sreče s tem prometom zadnje cajte ... Kako sta tamali? Se Maša že kaj veseli bližajoče se prve svečke?user posted image

Nana Liza, lonja,izabela,mml in janjan: pridne čveke, da ste se dobileuser posted image

user posted image A kdo ve, kaj je z našo izgubljeno dušo arielco? user posted image  Upam da je vse ok in da se je samo zasitila RRja ...

Grem si skuhat kofe ... bo še katera?user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
6.6.2008 7:50:14   
lonja
Jutrooooo,

spet en tak čuden, zamorjen, deževen dan. Ampak se ne damo, saj je vendar PEEEEETTTTTEEEEKKKK, jeeeeee! Ja, tiste na porodniški ste verjetno že pozabile, da je to en tak krasen dan user posted image .

Nana Liza, Mml, Izabela, super vas je bilo videti po dolgem času in malo poklepetati. Ja, torte sem si pa želela že, ko sva bili z Ajdo v avtu in sem potem nehote še Ajdo navdušila zanjo. Ste pa itak videle, kolk je revca dobila od cele torte user posted image .

Matica in Tevža sem požulila, ne tudi jaz se ne spomnim, da bi bila Ajda kdajkoli tako pridna. Maticu sem zapela pesmico Anček Zaspanček in je revež takoj omahnil v globok spanec, je upal, da bom čimprej nehalauser posted image  in je rajši zaspal. Tevž je pa en tak razmišljujoč fantek, tudi ful priden in zgleda, da ima Nana Liza res polnomastno mleko, ker fantič zelo dobro izgleda user posted image .

Ela mi je zdrdrala, katere risanke ona doma gleda, Manca pa mi je pokazala sovo, ki jo je imela narisano na majčki. Matevž se pa ni želel pogovarjati, je pa vseskozi zelo prijazno gledal, aja, pa super frizurco ima.

Nana Liza, hvala za ljubko zapestnico, domovgrede sem imela čist mir, ker se je tolk zamotila z njo. Aja, pa hvala za bombone, si videla ubogega otroka, kako je planila po njih user posted image

Tako, bo treba srečanje ponovit in to kmalu, nekako smo zmenjene, da bo to v začetku julija. Mogoče bi se uspeli celo zorganizirat za kakšen piknik, kaj pravite?

Cuma, hvala za sonček, nabit z energijo. Žal je nad Ljubljano ena taka debela oblačna gmota in prav nič ne kaže, da se bo kaj kmalu pokazalo sonce user posted image . Držim pesti, da Tinki zobki hitro nehajo nagajati.

NRMM, spet je en teden naokoli, a ne, zdej pa res samo še malo...Pol ti pa spet en bo všeč, ko bo user posted image  skoz doma visel user posted image .

Jana73, se pikice pridno sušijo? Še malo, pa bosta že letali naokrog, boš videla. Že drug teden user posted image . Lep vikend.

Tako, zdej grem pa na jutranjo dozo čaja. Lepo se imejte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
6.6.2008 9:03:41   
šnucika
jutro!user posted image

Hvala za kofe in sonček!

tinas - naša Živa dela iste probleme za spanje,nori pa itak cel dan.Ampak ona zjutraj ne spiuser posted image ,večinoma se okoli 6h zbuja.

cuma-  nič novega,Živa se očitno ni nalezla.Naj si prihrani srbenje vsaj do jeseni,čeprav so ti dnevi zdaj kar hladni.
In še dobro,da je jana sprobala Avena losion...jaz imam nekaj testerjev doma,pa katalog,amapk si nisem predstavljala,da tako pomagajo.

jana - ste ukrotili meketanje kozic?

bino - kako punci? Upam,da boljše!user posted image

Moja služba - včeraj sem imela telefonski dan.preklicala sem vse živo še enkart...kjerkoli sem imela ponudbe .
In ne moreš verjet,povsod vzamejo samo študente.user posted image user posted image

Na Dinersu sem našla neko vezo,ki je preverila,kako in kaj...problem je v velikem številu prijav in kličejo tiste,ki nekak obolj ustrezajo-ali z vidika jezika ali glede izkušenj.No,jaz izkušenj v takem delu definitivno nimam...Jezik,IT,pa ne bi smel biti problem...mogoče sem prestara.user posted image user posted image
Sem pa našla eno upanje,bivša bratova tašča mi bo zrihtala razgovor z direktorjem v enem izolskih hotelov,ker bi rabili vodjo animacije in športnih dejavnosti.Cuma bo vedela-pri penzionistih.user posted image
Tako,da bomo videli,če bo kaj naslednji teden.

Danes naj bi prišla k nam na malo počitnic moja tašča s štajerske,Ampak moj se itak meni tako,da še sedaj ne vem,ali pride ali ne. Zdaj pa nočem klicat in preverjat,če je ali ni na vlaku,ker mi Živa poleg skače in naj bi bilo presenečenje.user posted image

Tako,dovolj zaenkrat..grem malo Živi zatežit,ker jo kakat tišči in že drugi dan zadržuje.user posted image

Lep dan!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
6.6.2008 12:29:39   
mml
En lep deževen pozdrav...tukaj lije kot iz škafa...

Matic se je odločil, da se na tak dan ne da početi drugega kot spati in je spal do 9.30 in sedaj po poznem zajtrku ob 10.30 spet spi, samo ker vem ,da v trenutku, ko se bom vlegla, se bo zbudil, rajši tega sploh ne poskusim user posted image .

Sem se pa odločila, da Manco defdinitvno cepim proti noricam, se moram samo še zmenit kako in kdaj in kje.

jana upam, da je marEla že boljša in da sta krema in lsjon res pomagala, boga revica se mi prav smili. Manca ji pošilja en velik user posted image

šnucika upam, da boš končno le našla eno službo zase, ker to je pa že res višek...imam občutek, da tam pri vas na Obali poteka vse precej po principu VIP user posted image . Upam, da si Živo zmotivirala za kakanje. Pri nas na srečo s tem ni več problemov, od kar je brez plenic

lonja petki so zakon tudi, ko si doma, ker je po tem vikend, ko ni treba kar naprej gledat na uro in vozit Mance k varuški in računat kako se bi izteklo z Maticevim hranjenjem...ja vem ja groooooozni problemi user posted image , pa še zjutraj lahko dalj spim, ker oči animira Manco user posted image . Je pa danes spala do 8. samo malo pred 6. je pa nekaj kašljala. Se je zbudila čisto zblojena, je očitn onekaj živo sanjala o luni in me je prepričevala, da je luna gor...pa se nisva mogli zmenit kje gor user posted image

cuma hvala za smejočega sončka, je prav polepšal tole sivino. Upam, da bodo Tinki kmalu nehali nagajat zobki user posted image . Kaj novega glede tvoje službe???

tinas upam, da se vreme kmalu popravi in da poletje ne bo preveč deževno, da bodo gostje veselo posedali v vaših lokalih. Kar se pa spanje tiče je pa pri nas tako, da Manca občasno ni zadovoljna z nobeno knjigico, pa vse igrače zmeče na tla in kar naprej vstaja in hodi ven...dokler oči ne povzdigne glasu in so tu solze, po tem pa zaspi, drugič pa lepo prebereva zgodbico, se še kaj pomeniva in hitro zaspi...kdo bi jih le razumel tele naše frklje user posted image

bino kako kaj virusi? So se vas že naveličali? Upam, da ste že vsi zdravi in dobre volje user posted image . A misliš da bo ta vikend Lunin festival ali bo prestavljen? Napoved je bolj slaba. Mi smo pa jutri povabljeni na praznovanje 10. obletnice poroke ene moje bivše sošolke, zadeva naj bi se dogajala zunaj user posted image , tako da mi ni jasno kako bo to...

Pa še nekaj si moram zmislit za darilo...a ima katera kakšno idejo????

arielca, pajaca, blanka, žuni, valeri, pegica kje se pa ve skrivata? POGREŠAMO VAS!!!

NRMM upam, da se tvoja pot iz LJ danes kaj boljša kot v sredo. Držim pesti za tvojo službo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
6.6.2008 13:07:35   
Izabela_
Mml, ti moram povedat, da je pri nas veliko navdušenje nad cepljenjem proti noricam. Edino osebni zdravnik ni nič vedel o tem, da se cepijo odrasli user posted image , tako da sem našla nekaj podatkov za ZZV Ljubljana, kjer pa dopoldne niso dvigovali telefona. Ampak mislim, da je to pravi naslov. Hvala za info, res.

Danes je pa pri meni še manj produktiven dan kot včeraj, tako da moram nazaj na delo. Matevž je namreč drnjohal danes do 8.30, jaz pa z njim. user posted image  Slaba vest!

Lonja: srečanje julija user posted image

Nana Liza: Matevž je danes nesel barvice kar sabo k varuški in so potem vsi tam sedeli po tleh in barvali pobarvanke. user posted image

Šnucika: tole z animacijo se pa sliši prav fino! Upam, da uspe! user posted image

Ostalim pa en user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
6.6.2008 13:12:57   
mml
izabela bolj pravi naslov za cepljenje bo Zavod za varovanje zdravja Ljubljana
ZZV Ljubljana, Zaloška 29, 1000 Ljubljana, tel.: 01 586-39-00 Sem pogledala na njihov cenik in je cena kar zasoljena...za dorasle sta potreban 2 odmerka, kar znese 170€, ampak še vseeno boljše cepiti se in plačati, kot pa zboleti .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
6.6.2008 13:20:56   
Izabela_
Ja, saj sem klicala na tole številko, pa ni bilo odziva... Cene pa so, kot so, nimaš kaj. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
6.6.2008 13:28:37   
Izabela_
Evo, zdaj pa sem jih dobila. Se je treba naročiti, stane 2x po približno 80 EUR. Odrasle se lahko prej testira na Inštitutu za mikrobiologijo, so rekli, da so mnogokrat ljudje že imuni, pa sploh ne vejo. Za otroke pa pravi, da se je fajn posvetovati s pediatrom, ali bi bilo smiselno cepljenje ali naj jih kar preboli. Toliko na hitro, zdaj pa res...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
6.6.2008 13:33:28   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Kaj novega glede tvoje službe???

Pravkar so me klicali (Diners), da sem prišla v drugi krog in imam drugi teden spet razgovor user posted image . Končno ena spodbudna novicauser posted image ! Po vseh zavrnitvah, me razveseli že to, da me sploh kam povabijo na razgovor user posted image  ...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
6.6.2008 13:40:04   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Kaj novega glede tvoje službe???

Pravkar so me klicali (Diners), da sem prišla v drugi krog in imam drugi teden spet razgovor user posted image . Končno ena spodbudna novicauser posted image ! Po vseh zavrnitvah, me razveseli že to, da me sploh kam povabijo na razgovor user posted image  ...

Super user posted image . Mogoče se bo pa zdaj začel naval služb, da se sploh ne boš mogla odločit katero bi vzela user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
6.6.2008 13:41:28   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

Evo, zdaj pa sem jih dobila. Se je treba naročiti, stane 2x po približno 80 EUR. Odrasle se lahko prej testira na Inštitutu za mikrobiologijo, so rekli, da so mnogokrat ljudje že imuni, pa sploh ne vejo. Za otroke pa pravi, da se je fajn posvetovati s pediatrom, ali bi bilo smiselno cepljenje ali naj jih kar preboli. Toliko na hitro, zdaj pa res...

Jaz sem danes po e-pošti vprašala enega kolega, ki je rekel, da je on cepil svoja dva sinova, tako da sploh ne razmišljam več, ker on je kar se tiče cepljenj ful previden, pa tudi sicer je precej paničen in previden...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
6.6.2008 16:45:11   
Taja Nagaja
Hojla deklice!

Ste pa res lepo mislile na nas.user posted image za vsako izmed vas.  Obe sta že skoraj čisto zdravi. Bini moram samo še postopno ukinit Ventolin in Filixotide.

Zjutraj smo imele pregled pri zobozdravnici. Bina je pokazala vse svoje mlečne zobke in Beti svojo čeljust user posted image , saj še vedno nima nobenega zobka. Potem smo bile povabljene na čvek.

NRMM: hvala za malico in klepet, oboje mi je zelo koristilo user posted image samo zate. Sem držala pesti. Ja pomagalo?

jana73: držim pesti, da ste že bolje, ker izgleda pa tole res hudo user posted image user posted image za marElico, da bo hitro zdrava in vesela.

mml: tole o ceplenju pa tudi mene precej mika. A kaj veš, na kakšni osnovi je cepivo? Ker si sploh ne predstavljam kako bi bilo z Binino kožo, če dobi norice user posted image Za festival pa ni prav fina napoved user posted image .

cuma:
bom še močneje držala pesti user posted image Jaz se kar malo bojim, ko bo Beti začela dobivat  zobe user posted image

šnucika:
tudi zate bom podvojila moč siskanja pesti

lonja:
meni so tudi petki tako zelo všeč user posted image , sem pa ugotovila še eno najino skupno reč - Ugljan user posted image

tinas:
mogoče pa nam uspe tatija prepričat, da moramo nujno na kavo, pa se oglasimo

Izabela_:
odkar ste prišli iz potovanja me nekaj muči. Kdaj bo Iza? user posted image

jan jan: tudi zate držim pesti, da boš kmalu lahko caratala svjega sončka user posted image A si se že zmenila s katero za kavo? Baje pomaga user posted image Preverjeno

Prosim za nasvet. Bina lepo hodi na kahlico ali stranišče. Popoldan tudi spi brez pleničke. Problem pa nastane ko je  treba kakat. Vedno lepo prosi za pleničko o kahli pa še slišat noče user posted image . A obstaja kakšna finta? Kako naj jo prepričam?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
6.6.2008 18:33:52   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

Šnucika: tole z animacijo se pa sliši prav fino! Upam, da uspe! user posted image

Ja, to je moje področje, na katerem sem delala in se izobraževala zadnjih 8 let!user posted image
In upam,da mi uspe priti noter vsaj kot s.p., da dobim nekaj dela.

Prej sem totalka dol padla,ko me je poklicala naj prijateljica( z isto izobrazbo kot jaz,s podobnimi izkušnjami,enako stara) in povedala,da je v treh dneh opravila vse razgovore in teste za Diners in da je že  v drugem krogu....kot ti cuma.
Sem jih poklicala na adecco,ki ima čez prijave in razgovore....pa me je zaposleni lepo odslovil,ko sem mu povedala zakaj kličem,da imajo sestanek,naj pokličem kasneje...potem pa se mi ni nihče več javil.user posted image
Pokličem še enkrat jutri in potem si v glavi diners izklopim.

bino - user posted image  za boljše zdravje in pridnost tvojih punc pri zobozdravniku!

Živa je dobila danes babico na obisk in s pridom izkorišča.user posted image
Jo je že peljala na sprehod po vasi.

Lepo popoldne in večer!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
6.6.2008 21:58:22   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Izabela_: odkar ste prišli iz potovanja me nekaj muči. Kdaj bo Iza? user posted image

Joj, sem se tako nasmejala zdejle, ko sem to prebrala, si tako lušno napisala. user posted image  Ampak resno, Iza se bo še malo grela samo pri očku... Zadevo sva malo dala na led, tako da bo Matevžek še nekaj časa edinček. Mogoče, ko se drugo leto preselimo... user posted image

Za kakanje ti pa ne morem nič svetovati, ker pri nas je situacija obrnjena. Matevž reče za kahlico, ko mora kakat, za lulat pa nikoli.

Fino, da sta B&B bolje in ko si omenila zobozdravnika, sem se spomnila, da mi že zamujamo (smo imeli kontrolo aprila, pa smo jo zamrazili).

Upam, da je tudi Ela kaj bolje. Tele njene norice mi sploh ne gredo iz glave. Bogica!

Lahko noč (Rachel in Ross sta se končno poročila! user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
6.6.2008 23:03:57   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: bino
Prosim za nasvet. Bina lepo hodi na kahlico ali stranišče. Popoldan tudi spi brez pleničke. Problem pa nastane ko je  treba kakat. Vedno lepo prosi za pleničko o kahli pa še slišat noče user posted image . A obstaja kakšna finta? Kako naj jo prepričam?

da te potolažim... Ela kaka samo v plenico, prav zadržuje in noče ne kahle, ne WCja. Tako, da ji moram dat gor plenico in potem naredi svoje.
Še najbolj fajn je, ko svojo potrebo opravi zjutraj v nočno plenico in potem se ne muči več s tem.
Bo že, se ne sekiram preveč. user posted image

tele kozice so pa tako... prej sva šli že po drugo "dozo" krem in lekarničarka je bila čist frapirana, ko jo je zagledala (je bila ista kot predvčerajšnjim, ko sem prvič kupila lotion in kremo). Na srečo se pikice sušijo in je ne srbijo. Je pa revica res čist uboga, še najbolj se mi smili, ker jih ima v ustih (ima probleme z določeno hrano) in na luli (jo prav peče, ko lula, ker ima tud tam pikice). Skratka ni delčka telesa, ki ne bi imel pikice... ja, tud v ušesih, na uhljih, za ušesi, v nosu, v laseh (to bo še veselje, ko bova glavo prali), na podplatih, med prstki na nogah, ... res, ni da ni pike.... pike pa so tako skupaj, da jih ne morem mazat eno po eno, ampak ji lotion kar špricnem gor in razmažem, kremo prav tako. Za znoret! In potem gospodična hoče pomagat in traja pol ure preden je namazana. user posted image
Hvala bogu (še) ni novih pikic in upam, da jih tudi ne bo.

Ju3 gremo v MB na 2.RD naše Lane - na srečo sta nečakinja in nečak že prebolela kozice tako, da živela socializacija. user posted image  

Se mi zdi, da je pralni stroj utihnil, tako, da....

Lep vikend in uživajte! user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
7.6.2008 9:15:08   
arielca
Danes pa jaz kuham kavo.

user posted image

Ne, nisem vas pozabila in vse stvari redno preberem, samo za pisanje sem bolj lena user posted image .

Proti koncu šolskega leta nas vedno zasujejo z delom in zvečer samo padem v posteljo.

Brina je OK. Prebolela je neko črevesno virozo user posted image . Bila je precej uboga, ker je pogosto bruhala, zraven pa imela tak apetit, da sem jo komaj držala stran od hrane. Zdaj pa upam, da bo končno konec vseh viroz in da bomo lahko uživali v poletju user posted image .

Zdaj se je stanje v šoli malo umirilo, saj so devetošolci zaključili s poukom, zato obljubim, da bom malo bolj pridna user posted image .

Pozdravček vsem mamicam, vsem user posted image , decembrčkom in njihovim bratcem in sestricam user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
7.6.2008 10:48:21   
Izabela_
Oj, Arielca, res zelo lepo, da si se javila! user posted image  Pozdravček Brini; zdaj bo pa gotovo konec teh viroz in bosta lahko skupaj uživali v poletju.

Jana73: Elo so pa te norice res zelo hudo napadle, saj huje skoraj ne bi moglo biti, če med pikicami ni nič prostora. Pa v ustih... Upam, da gre zdaj že na bolje. user posted image

Cuma: odločno v drugi krog, pa bo! user posted image  Držim pesti.

Šnucika: tudi zate držim pesti, da končno uspe s službo. user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
7.6.2008 12:47:10   
NRMM
Daaaaaaaaaaaaan!

Pri hiši je mir,tak da se lahko malo spočijem pred pc user posted image .Maša aja,ati in Maruša sta šla po jagode,mama uživa user posted image .Danes nam pridejo kooončno montirat klimo,tak da bomo kar doma.Jutri pa peljemo Marušo v kino,da vidimo,če ima kaj po atiju glede gledanja tv user posted image .

Hvala vsem,ki ste držale pestke.Če še imate čas,jih lepo prosim držite še kakšen dan,ker še ni bilo odgovora.Kar pa se stare službe tiče,mi pa ni nič več jasno.V tem tednu sledi reorganizacija in baje me čaka mesto produktnega vodje.Sej več ne vem,a so oni zmešani ali pa jaz.No ampak,tudi direktorsko mesto me ne zadrži pri njih,če dobim pozitiven odgovor za katerega držite pestke user posted image .

Šnucika in Cuma tudi za vaju še vedno držim pesti,da čimprej najdeta službo user posted image user posted image .

Bino tudi meni je koristil klepet zelo.B&B sta pa tako zeeelo pridni punci user posted image user posted image ,se kar nisem mogla načudit in se še ne morem.Upam,da je ati srečno prispel in,da si malo izpregla in si našla kakšno urco zase.

Jana ubogica marEla user posted image user posted image .Upam,da je danes že boljše user posted image user posted image .

Lonja ja res je,še 14 dni in dobimo atija domov.V bistvu je v teh 14 dneh v Lj samo ob ponedeljkih in torkih,ostalo pa ima doma priprave na izpite in navajanje na dom user posted image .Mislim,da ga bom na čase res imela poln kufer,ja sej vem,da mi nič ne paše user posted image .

JanJan že dihaš kaj na veliko user posted image ?Kako sta pastirčka?Kozice pridne user posted image ?

mml pot v Lj je bila v petek za petico user posted image .Vse je šlo kot treba,no niti si ne predstavljam,kako bi preživela še en tak sredin kaos user posted image .

Arielca lepo,da si se oglasila.Nisem še pozabla nate in upam,da nisi huda.Kar vedno pozabim oddat na pošto user posted image .Bom pa v bližnji prihodnosti to uredila.

Lep vikend vam želim in uživajte maximalno!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
7.6.2008 13:44:30   
šnucika
dan!

Se na hitro javim.
Imamo babico s štajerske na obisku in smo bolj leteči.Ji moramo vse razkazat..."lepote" slovenske obale.user posted image

Živa sedaj spi,mi smo pojedli,zunaj se je orenk zlilo...sedaj pa je sonček.

V spodnjem nadstropju so spet koze.Sedaj jih ima najmlajša članica,moja nečakinja Vita,ki ima komaj dober mesec.Božica....user posted image
Tako,da smo še vedno v nizkem štartu,pripravljenosti,če doletijo Živo.Po janinem nasvetu bo tudi pri nas prišla v upoštev Avene krema in losijon.
Ampak še vedno upam,da ji bo čez poletje prišparano,ker me je kar stisnilo,ko sem videla kakšna revica je marEla.

Lepo soboto vsem!user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
7.6.2008 13:49:56   
sonček balonček
Uboga Ela, res so jo hudo zdelale te koze.

Naša Lara je ponoči dobila vročino in jo še vedno ima čez 39. Pravi, da jo boli nos, pa en zob je pokazala, da jo tudi boli. Mogoče bo pa prikukal na plano?

Lepo preživute vikend in čao.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
7.6.2008 15:41:55   
HIMH
L.P

Da se vam malo spet javim,ker mam v službi norišnico sedaj se je začel EVRO 2008 PA ŠE G. Ameriški predsednik pride in gre naših 21 v Lj. Mi pa nastradamo ker delamo 4xpo 12 ur od tega mam jutri,pon in tor od 6-18 v sre. pa 18-06, sledi še delavni vikend in naredim v 7 dneh 53 ur.Skratka noro meni se bo počasi user posted image .
Tamalo imam trenutno doma gre pa on 19 nazaj k babici ker sva same je g. ata na morju in pride šele jutri zvečer še dobro da mamo babi servis.
Nič dovolj jamranja.

Upam, da uživate ta brezvezen vikend  iz vremenskega vidika.

No počasi pride še malo v naše kraje tudi NRMM mi pripelje jagode.

Sedaj grem pa počasi 4 stroj spraznit in moogče dam še enega prat da bo oma mela kaj delat z peglanjem.

Nič uživajte se javim kaj ko mi bo čas dopuščal.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
7.6.2008 20:16:24   
ac
Pozdravljene!

Moja princeska je že doma, ker so imeli na morju slabo vreme. Si je pa včeraj par minut pred odhodom v nos stlačila školjko s še živim rakcem, tako, da so šibali na urgenco v Umag, tam se je pa tako zvijala, da ji zadeve niso mogli ven potegnit, no, potem so pa zadevo zrihtali pri enem specialistu za nos v Izoli user posted image . Upam, da jo je vsaj izučilo, da ne bo še kdaj ponovila kaj takega.

Danes sva bili pa skoraj cel dan v Tivoliju, dokler naju ni nevihta pregnala. Šli sva pa z avtobusom, tako, da ne bi o tem, kako sva bili mokri. Prideva domov, pa prava poplava. Smo imeli vse odprto in je zgleda ful veter pihal, tako, da se sedaj tepihi sušijo, perilo sem seveda samo še enkrat v stroj vrgla, skratka user posted image .

Jo je pa babi spet navadila lepo na kahlico, tako, da ima plenico samo za ponoči. Bino - imam kolegico, kjer je sinček še pri treh in pol kakal v plenico, je govorila, da imajo drago sranje user posted image . Sedaj ne vem, kako je (fantek je star štiri), jo bom vprašala, a se je sam (če sploh) odvadil (sedaj je ravno na Djerbi, tako, da je ne morem poklicat user posted image ).

No, skratka, vse se imejte lepo. Bolančki se hitro pozdravite! Cuma, Šnucika, NRMM, držim pesti za vaše službe! Tinas, upam, da imate že kaj več prometa (glede na tole user posted image vreme). Lahko noč!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
8.6.2008 8:12:28   
Izabela_
Za spremembo dobro jutro in user posted image  od mene. Sem že za računalnikom in pred mano je delovno dopoldne, prav tako je bilo včeraj.

Ac - joj, tale Sara navihana! Bogica, rakec! Upam, da je že pozabila na svojo travmo in da se kaj takega ne bo ponovno spomnila!

Matevž včeraj popoldne ponovno ni spal (pri nama čez vikend sploh noče, le v avtu), pa je dan čisto lepo preživel. Šli smo malo na Viteške dneve v Kamnik, ker pa je deževalo, ni bilo pretiranega dogajanja. No, edino en čarovnik je zabaval otroke, jaz pa sem se mučila ugotoviti, kako naredi svoje trike. user posted image  Ko je nehalo deževati, smo šli še na džiro s kolesom; midva peš in Matevž na svojem, seveda. Odlična hitra hoja za naju, Matevž pa je tudi užival, ker je lahko vozil po lužah.

Pozdrav vsem, uživajte v Živ Žavu!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!