|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
4.6.2008 10:27:14   
Izabela_
No, sem že nazaj... user posted image

Nana Liza: Matevž je pripravljen na jutrišnje srečanje s svojo novo frizuro in nekako pričakuje, da pride tudi Ela. user posted image  Striženje je potekalo za spoznanje bolje, ker je jokal manj glasno kot prejšnjič, ko je bil čisto rdeč. Ko je bil fertik, je celo pomahal frizerki, vendar takoj zbezljal ven iz lokala. No, mogoče bo čez tri mesece še kaj bolje. user posted image

Bino: samo da gre Bini na bolje! Jutri pa vas (seveda) potem ne bo? Res škoda, ampak potem pa naslednjič sigurno.

NRMM: lep dan v Ljubljani in fino se naklepetaj z decembrkami, ki bodo danes prišle. user posted image

TinaS: bravo za Liino plavanje! To mora biti res zabavno. Mi imamo tudi pri starših bazen, ampak Matevž nekako ne sili vanj. Je pregloboka voda in se malo boji.

Lonja: super, da je bilo vse v redu na pregledu in da si zmogla tole Mission Impossible z vsemi pregledi. user posted image

Pri nas so pa včeraj malarji končali na hiši in je zdaj od zunaj kot iz škatlice. Res se sprašujem, zakaj se selimo? user posted image  No, saj potem se spomnim... user posted image

Pozdravček vsem!

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 4.6.2008 10:41:52 >

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
4.6.2008 14:13:06   
šnucika
aaaaaaaaaaaa....spet smo padle na drugo stran!user posted image

Pri nas pa dežuje...že dve uri...kako je fajn.prijetno hladno! Se vidi ,da ste čveke na kupu in obirate...user posted image user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
4.6.2008 14:18:00   
cuma
Daaaan!

Evo me malo na raporrt ...

Pri nas je vse po starem. Ema ima pavzo z uvajanjem kahle (tretji dan je namreč zadrževala urin, da jo je tako bolelo revico in ni mogla lulat, pol pa smo ji dali pleničko in je bila kot nova. Očitno ni še čisto pripravljena. Bomo spet poskusili drugi teden.

Tinkara je ok. Zdaj je že zelo spretna in se zelo lepo sama poseda in plazečega položaja. Frajlica ne zdrži niti minute v stajci (Ema jo je imela rada in se je dostikrat zaigrala notri) ... tako da danes roma v klet in bo dnevna malo večja user posted image .

Jaz sem bila danes na razgovoru za eno službo (Diners Izola) in je šlo ok ... za spremembo user posted image . Bomo videli ...

Bino: user posted image  za Bino, da je bolje! Res so zahrbtne te viroze, sploh pa ko zbolita obe hkrati. En močen user posted image

lonja: user posted image user posted image user posted image  za pregled! Super, da tako lepo raste .... pokazal/a pa se bo ko bo čas user posted image

izabela: user posted image  super, da je Matevž dobro opravil pri frizerju ... nas ta kalvarija še čaka. Zdaj rešujemo s čopki (o dretju rajši ne bi )

Nana Liza: Naj TEvžu kmalu pridejo ven zobki, da ga ne bo matralo ... Tinka dela zgornjo enko in je tudi revica ... skozi gloda.

mml: ko si opisovala tvoj nesrečni dan, sem se spomnila na svoj prvi mesec z obema, ko je bil mož v službi user posted image . Tudi taki dnevi spadajo zraven ... še dobro, da jih kmalu pozabimo user posted image

NRMM: Kako si mi kaj? Se res pozna, da si na dopustu ... še čvekat se ti ne da user posted image ! Kako sta M&M?

jana: Ela uredu pase? Kako si ti?

šnucika: no, kdaj greva na kofe user posted image ? Pa ne mi rečt, da je poledica in ne moreš iz hriba. ... take izgovore sem imela jaz, ko sem živela še "v divjini"user posted image

Nekdo kliče...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
4.6.2008 14:26:41   
šnucika
cuma - a si že imela za Diners?
Mene pa očitno sploh ne šljivijo......user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
4.6.2008 16:11:25   
cuma
šnucika: Včeraj so me dobili na igrišču z obema in sem imela tel. razgovor v it. ....potem pa so me povabili naj danes pridem na razgovor.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
4.6.2008 16:12:28   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Mene pa očitno sploh ne šljivijo......user posted image

Čaki čaki ... te bojo klicali, sigurno user posted image !

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
4.6.2008 16:48:01   
mml
NRMM in janjan hvala za prijetno čvekanje user posted image

NRMM upam, da ti je uspelo priti domov, glede na to, da je bila AC proti MB zaprta, sem videla, kakšni zastoji so bili user posted image . Manca je navdušena nad medvedki in jih veselo sestavlja in prestavlja, Matic se pa tudi zahvaljuje za darilo in ga veselo žveči user posted image

Punce  janjan je taka suepr vesela nosečka, se mi sploh ni zdelo, da jo je treba že priganjat rodit, kar žari od sreče user posted image

Grem, ker Maticu ni všeč v ležalniku, Manca se pa razburja naj ne joka user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
4.6.2008 19:53:48   
NRMM
Daaaaaan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od infekcijske pa do Domžal sem se vozila 3 ure.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz Lj sem šla ob pol 3,se zmenim z varuško,da pridem po punci ob 4ih.Ja malo morgen,ob 4ih sta ju šla iskat moja starša,ker je meni uspelo prit k mojim šele ob pol 7.Vse je bilo zabitooooo.No potem je pa po AC letelo povpreko user posted image .Iz Krtine do doma,s tem,da se pobrala še malii dve,sem rabila točno 1 uro.Upam,da ni bilo v nobeni škatli radarja,ker drugače se mi slaboo piše user posted image .

Mml in Janjan hvala vama za prijeten čvek.In ja,JanJan tako fino zgleda,da še lahko malo počakamo z naganjanjem,da gre rodit user posted image .
Matic je pa taki cuuuker user posted image user posted image .Sploh se ni oziral na babje čvekanje,je on lepo svoje odspal zraven nas user posted image .

Moja mala punca že spi,tavelika je pa prilimana name in ne gre doluser posted image ,no počasi bo treba it spat.

Lep večer vam želim,jutri pa kaj več.

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
4.6.2008 21:05:21   
mml
NRMM grooooooooooza, 3 ure!!!!!!! Mislim, da je bila popoldan zabasana komplet LJ ne samo obvoznica user posted image

A jutri po 16. v Koloseju velja???? Da ne bom jaz sama z M&M tam sedela oziroma tekala za Manco user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
4.6.2008 21:19:17   
JanJan
Čer!

MML in NRMM: tudi vama hvala za prijeten čvek. No, ne glede na mojo super žarečo podobo user posted image , bo počasi treba vseeno v Rim. Bomo videli, kaj bo v ponedeljek na predpripravah na CR. Mogoče ostanem notri.
Drugače pa dobro, da sem odbrzela proti primorskemu koncu, glede na to kaj so poročali pri poročilih za štajerski del - res groooooozauser posted image .

Lahko nočuser posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
5.6.2008 8:06:35   
šnucika
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa spet smo padle na drugo stran.

NRMM - ti si pa res zapela v kolono včeraj....sem videla po TV kakšen kaos je biluser posted image
V glavnem,da ste čvekale,da imamo sedaj dež.Prav fajn,da mi ni treba vrta zalivat in gobice rastejo!user posted image

JanJan - izberi si numerološko čim lepši datum!user posted image  Imam eno znanko ,ki je ful obsedena s tem....

cuma - glede Dinersa pa sem že obupala. Bo se že kaj našlo.
Včeraj mi je moja mama dvignila pritisk....mi je začela (že spet) težit,da se mi ne da delat in da naj grem magari kam za čistilko in delam za 300 eur.user posted image
Sploh ne štekajo ti moji starši,da ni tako kot pred 40 leti,ko si službo dobil takoj.Moj pa me sigurno ne bo pustil kar nekaj delat...eh...potem pa se vsi skupaj nekaj kregamo.user posted image

Še dobro,da obstaja copy paste...ker tole že pol ure pišem.Živa  si zmišljuje sto in eno stvar...samo,da vstajam.

Lep dan vsem!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
5.6.2008 9:25:37   
Izabela_
Dobro jutro,

NRMM: sem prav pomislila nate včeraj! Moj user posted image  včeraj ob 15.30 sploh ni mogel zaviti na Letališko s parkirišča in je šel nazaj v službo. Potem se je le podal v gužvo ob 17.30 in šel na rondo Tomačevo, kjer ni bilo šans, zato se je peljal naprej na avtocesto in mimo Brnika, kjer je pa spet stal, ker je šla delegacija EU na Brdo... Torej, domov je prišel ob 19.15, čeprav ima do doma 22 km, "naš" izvoz pa je ravno Šentjakob. No, samo da si prišla! user posted image

Mml - danes velja, seveda! Ob 15.30 grem po Matevža in pridem, ko pridem (dobre pol urce rabim, če ne bo spet kaj gorelo user posted image ).

Bravo čveke in čestitam JanJan, da te tako hvalijo ob koncu nosečnosti. Saj bo kmalu... user posted image

Cuma - bravo za razgovor, mogoče bo pa to to! Šnucika - pa jih pokliči in vprašaj in pokaži interes, bolje, kot da se žreš, zakaj te ne povabijo! user posted image

Mož si je danes zaželel peljati Matevžka v varstvo, tako da sem lahko šla prej v pisarno. Malo sem še klikala po Kliku, zdaj pa na delo.

Mml, Nana Liza in Lonja - se vidimo popoldne. Mogoče še katera?

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
5.6.2008 9:34:44   
lonja
Jutrooooo,

evo mene, spet tukaj. Mi je po dveh mesecih in pol zapasal kapučino in sem si ga privoščila. So mi zadnjič izmerili tak nizek pritisk, da sestra ni mogla verjet svojim očem user posted image . Počutje gre res zgleda na bolje, in včeraj prvič po dolgem času nisem zaspala z Ajdo ob devetih, ampak šele istočasno z user posted image  okrog pol enajstih user posted image .

Mml, midva z Ajdo prideva zihr, tako da bova lahko skupaj po Koloseju letale. A lokacija je standardna, kot vedno, ne? Se že veselim user posted image .

JanJan, še malo, še čisto malo, mogoče se zmeniš še za kakšen kafe, pa bo. Včeraj sem odkrila, da stane 3D ultrazvok v Postojni polovico manj kot v LJ in me kar ima, da bi se zapeljala do Postojne user posted image . Čist tko, kot neke vrste spomin. Ker moj G je strašansko skop pri dajanju slikic.

Ac, nuhalno sem imela kar pri svojem G, ki ima za preiskavo licenco. Samo kri sem morala it dat na polikliniko.

Jana73, upam, da so se pikice že razpasle do konca in da si v lekarni dobila kaj primernega. Si bila tolk dobr uštimana včeri, veš user posted image . Edino kar je, da bi si lahko kdaj vzela čas za kafe, veš...

NRMM, sem jst tudi pomislila nate včeraj, ko so poročali o zastojih. A s šefom si se dobr zmenila? Kdaj torej zdej začneš? A greste vi tudi letos na Djerbo?

Nana Liza, Izabela a se vidimo danes?

Bino, kako sta B&B? A imaš še pomoč babic? Pa sej zdej kmal (a jutri?) pride tudi že user posted image  in bsote spet kompletni, a ne? A mu že pripravljaš tabelo aktivnosti? Pozdravček za tebe, za mali miški pa koš lupčkov.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
5.6.2008 9:43:21   
Nana Liza
Dobro jutro čvekice!

Šnuci - hvala za kavico!

Danes sta se naša predraga otroka zbudila že ob 5:30.user posted image V bistvu se je Ela zbudila in nato posledično je bil zbujen še Tevžek. Potem sva pa midva s Tevžem po odhodu Ele še potegnila do skoraj 9-ih. user posted image

Bom šla popoldne h tašči iskat še Elo, se vidimo enkrat po 16-i uri! Čau!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
5.6.2008 10:09:25   
kofetek2010
Dan!

evo me na raportu...

obrazek ima čist zatečen, pike ima tud v ustih in v lasišču:

user posted image

tole pa je del hrbta:
user posted image

marEla je pikasta čist povsod, tud v ustih, ušesih, podplatih, na členkih, po luli in ritki, vekah, lasišču.... ma ni da ni... user posted image

v lekarni sem pustila nekaj čez 36 € in nabavila:
- AVENE - Lotion... Drying antibacterial repair lotion
- AVENE - Creme... Antibacteial repair cream
- Gengigel
- Calgel
- B-complex

tale Avene je čudež... najprej sem jo stuširala, popivnala z brisačko in potem celo namazala z Lotionom ter pustila, da se je posušil. V trenutku so se začele pike sušit in tamala je nehala jamrat, da jo srbi. user posted image
Potem sem čez namazala še s Creme in je bila bela kot kakšen duhec. Prav zadovoljna je zgledala. user posted image

Gengigela in Calgela pa ni hotela v ustih, je takoj ven pljunila. user posted image

Noč je bila OK, zaspala je ob 19:30 in spala do 22:30, ko se je zbudila in si zaželela juhico user posted image in ker za večerjo ni nič jedla, sem ji jo skuhala. user posted image
Potem sva namazali še tiste pike, ki sva jih pred spanjem pozabili - na podplatih in členkih prstov, ker so jo edino tam še srbele. In dala sem ji še žličko Calpola.
Ob 23:30 je že spala in spala brez zbujanja do 07:30 ure.

Novih pikic ni, stare pa se sušijo - na ličkih se ji še čist mal pozna, okrog ust, kjer je imela čez noč dudo pa se ji še poznajo.

Tko, da vse, od katerih otročki še niso preboleli noric, zapomnite si AVENE lotion in krema pomagata! user posted image

grem dalje delat!

Neposredna povezava do sporočila: 2615
5.6.2008 10:18:02   
Izabela_
O, bogica Ela, izgledajo pa zelo hudo tele pike. user posted image  Fajn, da si našla nekaj, kar pomaga... Že beležim tole kremo!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
5.6.2008 10:18:34   
lonja
Ja, bogica Ela, tole pa res hudo zgleda. Sem zgleda že pozabila, kako je bilo pri Ajdi, čeprav se zagotovo spomnim, da je ni čist nič srbelo. user posted image user posted image user posted image  upam, da se hitro pozdravite, lupčka za malo bogico!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
5.6.2008 11:13:19   
Nana Liza
Ojoj, boga MarEla, tele koze je pa fasala na vse možne procente.  Tisoč user posted image za lažje prenašanje!user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
5.6.2008 11:25:18   
ac
Joj, boga Elica Marelica. Če se spomnim Sare, je ta na obrazu imela samo ene dve pikici, po telesu tudi bolj malo, pa nič je ni srbelo. Držim pesti, da bo kmalu spet vesela in navihana lepotička.

Včerej ste pa res dobro čvekale, danes zaradi dežja po dolgem času nisem mogla s kolesom na šiht user posted image . Še na morju imajo dež, tako, da bodo verjetno že jutri popoldne prišli nazaj. Meni to kar paše, ker Saro že močno pogrešam.

A NRMM gre spet na Djerbo? A bo potem NRMMM?
Meni pa, odkar sem Tifol zamenjala za Elevit, ni več slabo user posted image . Edino do hrane in pijače mi pa ni, tako, da imam prav probleme z ugotavljanjem, kaj bi jedla. Ful mi paše mehiška hrana. Pa sirov burek. No, zdejle grem pa kar na solato.

Tiste, ki se popoldne dobite, se fino naklepetajte in uživajte! Jaz bom pa danes izkoristila še zadnje frej popoldne oz. večer (še user posted image ne bo doma, gre na paintball, tako, da bom imela miiiir).

Neposredna povezava do sporočila: 2619
5.6.2008 11:58:08   
mml
Dan,

a ni en tak super dan za spanje ali pa gledanje kakšne limonade po TV? Samo kaj ko Matic ni za to, da bi mami to počela user posted image

jana upam, da je marEla pokasirala že vse pike in ne bo novih user posted image , so jo pa koze čisto konkretno napadle

ac lepo uživaj danes, če ti bo pa popoldan dolgčas, se nam pa pridruži v Kolosejuuser posted image

izabela držim pesti, da ne bo kakšnih nevšečnosti na cesti, da se ne bosta z Matevžem predolgo cijazila user posted image

Nana Liza vi pa ste zgodnji, jaz pa se pritožujem, ker je Manca uletela v mojo posteljo ob 7.10 user posted image , Matic se pa na srečo ne zbudi, kljub njenemu ropotanju in kričanju

lonja mislim, da so cene za 3D UZ tudi v LJ precej različne, tako da malo preveri, samo jaz sem bila kar malo razočarana, tako da še dobro, da je bilo zastonj, ker bi bila sicer še bolj razočarana user posted image

NRMM upam, da res ni bilo kakšnega radarja v škatlah, da te ne bodo razveselili še s kakšno položnico. Upam, da v petek ne kakšnih podobnih neumnosti na cesti. No vsaj ohaldilo se je, tako da lahko spiš pri zaprtih oknih user posted image

šnucika jaz bi na tvojme mestu tudi poklicala na Diners in vprašala kako in kaj, izgubiti nimaš kaj user posted image

Manca bo danes 15 minut dalj pri varuški, tako da pridemo po tem direktno v Kolosej, računam, da bomo tam malo po 16.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
5.6.2008 13:01:30   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: ac
A NRMM gre spet na Djerbo? A bo potem NRMMM?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom se rajši iz srca nasmejala,na tvoj komentar,ker drugače sem že hotela filat taško z kamejem in te jutri nekje poiskat user posted image .
Ne ne,tretjega M še zaenkrat ozr.najverjetneje nikoli ne bo,pa Djerba gor ali dol.
Ja gremo zopet tja,ker nam je bilo zelo všeč,predvsem pa je super za otroke.

Še gre katera na Djerbo septembra razen mml?Mi bomo šli verjetno po 15.9.(vse je odvisno od moje službe),po vrnitvi pa začnemo uvajat otroke v vrtec.

Ja JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE dobila sem vrtec za obe od 1.9.dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Danes same super novice.
Še gospod minister,je danes dobil v roke mojo prošnjo za službo in sedaj čakam odločitev kako in kaj user posted image .

Hvala vsem,ki ste mislile name včeraj,res je bilo skoraj neznosno za celo Ljubljano,ne samo zame.
In okoli 9 zvečer,so pridirjali večinoma vsi tovornjaki čez Lenart,ki so bili v zapori in verjetno ne rabim pravit,kakšno vzdušje je bilo pod našo hišo.Ja mml hvala bogu,da se je shladilo in sem lahko zaprla vsa okna,ker so trobli in živčkali ko bebci.

Jana uff Ela je pa dobro pokasirala te kozice user posted image user posted image .Glavno,da gre na boljše user posted image user posted image .

Lonja no evo,slabosti so mimo,zdaj pa uživaj v nosečnosti.Šef je bil več na gsm,kot pa z mano v kontaktu,tako,da se nisva kaj veliko zmenila,zato moram jutri ponovit vajo.No če se dobro izteče za novo službo,bom z veseljem še ponovila odhod v LJ drugi teden in mu oddala odpoved.

Izabela_potem je imel pa tvoj mož še po cesti,kjer niso govorili o zaporah malo smole,če so zaprli zaradi delegacije.Ma norišnica v glavnem.
Lepo se naklepetajte danes.

Šnucika dež ni zaradi včerajšnjega čveka,ker smo imele fantiča v družbi,tak da krivi koga drugega user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja ac zate tudi enako velja user posted image .Ne oziraj se preveč na besede staršev,ker nikakor ne morejo prestaviti svoje možgane v to obdobje in nikakor ne razumejo,da se službe ne da dobit kar čez noč user posted image .

Cuma ne,da se mi ne da klepetat,ampak nimam časa user posted image .Al kam letim,al kaj pospravljam in potem ura zleti,da sama ne vem.Držim pesti tudi zauser posted image  tvojo službo.

No bo dovolj za zdaj,mogoče še kaj zvečer dopišem.

Lep dan kljub dežju.

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
5.6.2008 21:00:37   
NRMM
En lifting,ker sem nas našla na drugi strani.

Ka je Ljubljančanke a ste tok klepetale,da še ni poročila nobenega user posted image ?

Lepo nočko vsem!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
5.6.2008 21:20:34   
mml
user posted image user posted image user posted image user posted image  vedno pritisnem ctlA in ctrlC preden pošljem, prejle pa nisem,...tako da samo ekspresen raport z današnjega srečanja:

Prisotne:

• srečka nosečka lonja, ki kar žari in zgleda super z Ajdo, ki ima prav super poletno frizuro user posted image
  • izabela z Matevžem, ki je že pravi fant
  • Nana Liza z veliko sestrico Elo in malim Tevžem, ki tehta že skroaj toliko kot tvigica Ela user posted image . Manca se še enrkat zahvaljuje za darilpo
  • in jaz s kodravko Manco, ki je bila najbolj neubogljiva in Matic, ki je bil tokrat buden, da ga je lahko lonja nažulila in po tem je bil še toliko prijazen, da ji je v naročju zaspal. Izabeli se pa opravičuje, ker jo je malo popljuval in obljublja, da bo naslednjič bolj priden user posted image

No upam, da zdaj bo...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
5.6.2008 21:32:40   
JanJan
Čer!!!

Šnucika: na srečo nisem obsedena z numerologijo, tako da katerikoli dan bo, pa bo user posted image .
Lonja: če se odločiš za 3D v Postojni, povej, da bova šli nauser posted image . Mogoče bo pa res vžgalo za P user posted image user posted image user posted image .

Jana: boga Ela je pa res pokasirala ful kozicuser posted image . Super, da gre že na boljše user posted image user posted image user posted image .

NRMM: user posted image za vrtec, za novo službo pa držimo pesti user posted image . Upam, da radarji včeraj niso bili vklopljeni.

Lahko noč pa lepe sanje user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
5.6.2008 22:08:19   
Izabela_
Čer,

mož mi je pravkar ušel iz postelje, ker ga je klicala služba, tako da gledanje Frendsov na laptopu odpade in lahko kaj napišem tukaj...

Srečanje je bilo zelo lušno. Tri velike punce (Ela, Manca in Ajda) so vse zelo prijazne in srčkane, vsaka po svoje. Mislim tudi, da so bile vse izredno pridne, tudi Manca seveda! Je pa pokazala največ vragolij, recimo vožnjo po hrbtu z glavo navzdol po toboganu, da nama je z Lonjo malo zastal dih, Mml pa je to čisto običajno spremljala. user posted image

Nana Liza in Ela: hvala še enkrat za barvice! Pri večerji jih je Matevž takoj sprobal in povedal, da mu jih je dala Ela.

Pa da ne pozabim na dva lušna fanta, Matica in Tevža... Oba sta bila tako pridna, da je bilo veselje. Nekako tega obdobja pri Matevžu nimam takole v spominu...

V avtu nazaj grede je bilo Matevžu nekaj dolgčas in se je spomnil, da se bo "osvobodil" iz kinderzica, kar mu je napol uspelo, user posted image , potem je dosegel do ročke za odpiranje okna in se ukvarjal s tem. V Domžalah se je potem spomnil, da bi kakal, ampak sva uspela prevoziti še zadnjih 10km in zadevo prinesti do kahle. Za večerjo pa je očka že pripravil palačinke, ki so zelo pasale...

Nič, mogoče si bom pa ogledala sama ene Frendse. Mislim, da je danes na vrsti tista, ko se Ross in Rachel pijana poročita v Las Vegasu. In ker sem ravno prišla iz Las Vegasa, bom lahko malo obujala spomine. user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Šport & Nosečnost
Janjikaaaa

Zakaj bi se med nosečnostjo, vsaj v prvih mesecih odpovedale športnim aktivnostim (joga, pilates, fitnes, tek in drugi športi)?

Strah pred škodovanjem dojenčku (51%)

Premalo energije in volje (16%)

Premalo časa (5%)

S športom se tudi prej nisem ukvarjala (28%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!