NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ac A NRMM gre spet na Djerbo? A bo potem NRMMM? Bom se rajši iz srca nasmejala,na tvoj komentar,ker drugače sem že hotela filat taško z kamejem in te jutri nekje poiskat . Ne ne,tretjega M še zaenkrat ozr.najverjetneje nikoli ne bo,pa Djerba gor ali dol. Ja gremo zopet tja,ker nam je bilo zelo všeč,predvsem pa je super za otroke. Še gre katera na Djerbo septembra razen mml?Mi bomo šli verjetno po 15.9.(vse je odvisno od moje službe),po vrnitvi pa začnemo uvajat otroke v vrtec. Ja JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE dobila sem vrtec za obe od 1.9.dalje .Danes same super novice. Še gospod minister,je danes dobil v roke mojo prošnjo za službo in sedaj čakam odločitev kako in kaj . Hvala vsem,ki ste mislile name včeraj,res je bilo skoraj neznosno za celo Ljubljano,ne samo zame. In okoli 9 zvečer,so pridirjali večinoma vsi tovornjaki čez Lenart,ki so bili v zapori in verjetno ne rabim pravit,kakšno vzdušje je bilo pod našo hišo.Ja mml hvala bogu,da se je shladilo in sem lahko zaprla vsa okna,ker so trobli in živčkali ko bebci. Jana uff Ela je pa dobro pokasirala te kozice .Glavno,da gre na boljše . Lonja no evo,slabosti so mimo,zdaj pa uživaj v nosečnosti.Šef je bil več na gsm,kot pa z mano v kontaktu,tako,da se nisva kaj veliko zmenila,zato moram jutri ponovit vajo.No če se dobro izteče za novo službo,bom z veseljem še ponovila odhod v LJ drugi teden in mu oddala odpoved. Izabela_potem je imel pa tvoj mož še po cesti,kjer niso govorili o zaporah malo smole,če so zaprli zaradi delegacije.Ma norišnica v glavnem. Lepo se naklepetajte danes. Šnucika dež ni zaradi včerajšnjega čveka,ker smo imele fantiča v družbi,tak da krivi koga drugega ,ja ac zate tudi enako velja .Ne oziraj se preveč na besede staršev,ker nikakor ne morejo prestaviti svoje možgane v to obdobje in nikakor ne razumejo,da se službe ne da dobit kar čez noč . Cuma ne,da se mi ne da klepetat,ampak nimam časa .Al kam letim,al kaj pospravljam in potem ura zleti,da sama ne vem.Držim pesti tudi za tvojo službo. No bo dovolj za zdaj,mogoče še kaj zvečer dopišem. Lep dan kljub dežju. LP