mml
|
Jutro , prav dobro se mi pa ne zdi... najprej se je mali nergač zbudil ob 4.30 in ni bilo šans, da bi ga prepričala, da še ni čas za hrano...no po tem, ko se je najedel, je še 10 minut rogovilil po postelje in mrknil, jaz pa budna kot zajec, končno zaspim, vstane z v službo, zaspim nazaj in ob 7.10 pricopota v posteljo večja nergačka...sem jo poskusila prepričat, da še ni čas za vstat, pa se ni dala motit, se je plazila po meni, mi odpirala veke in komentirala mami je igračka , tako da še jezna nanjo nisem mogla biti. Smo se pa včeraj doma spičili, da je bilo joj...smo imeli sestanek hišnega sveta in je šel seveda na sestanek, Matic je celo uro nergal in se začel razburajti samo, da sem ga približala ležalniku ali igralnici, po tem ugotovim, da spušča klima in je na previjalni mizi ene 2 litra vode, ker je voda tekla skozi klimo noter, namesto ven , v tistem, ko imam Matica v naročju in brišem vodo, začne Manca trmarit, da hoče kakav. Končno pobrišem za prvo silo, naredim kakav in se počasi spakiram, da gremo končno ven, ko Manca prijavi, da ona ne gre ven. Jo po 10 minutah prepričam, da se le spravi ven, v garaži vzame skiro, na sredi garaže začne tulit, da ji moram nest skiro in da ona ne gre ven, v vozičku se Matic pripravlja na nerganje. Nekako je pridemo ven, kjer sestankujejo, gospodična se spomni, da jo mora oči gugat, da jaz ne veljam, oči seveda sedi na sestanku, poskušam frkljo prepričat, da jo bom jaz gugala, seveda ne pomaga, ker tuli, da gremo domov...in sem imela v trenutku temo pred očmi, sem jo pograbila z eno roku, z drugo peljala voziček in šla nazaj v garažo z dvema tulečima otrokoma, mimo zgroženih pogledov sosedov. Da je bila mera polna, prišiba za nami še , ki mi pove, da sem histerična in da kako nemogoče se obnašam in kako grdo imam Manco ...sem ša danes slabe volje...grrrrrr...no zdaj se počutim malo boljše, ker sem še vam zatežila s tem... šnucika hvala za kofe. Mene pa klopi ne marajo ravno preveč in mi je tako čisto prav. Mi je pa prav zoprno opravilo odstranjevanje klopov, me tako skomina, da je groza . cuma je kahlica še vedno zanimiva in akutalna? Držim pesti, da bosta z Emo dobri prijateljici . Na razgovorih pa redko kdo opravi tako kot si želi, tako da se tolaži s tem, da so bili ostali kandidati še slabši kot ti bino upam, da noč ni bila preslaba in je Bina že boljša jana kako Ela prenaša kozice? Upam, da ne bo prehudo, pa še sreča, da v teh dneh ne bo tako vroče. En velik za Elo od Mance NRMM kdaj se boš po tem jutri potikala po LJ? HIMH za izgubljene kg in cm, ti pa nič ne zavidam naslednjih dnevov v službi, ko bo EURO norija sploh na Hrvaškem, pa še turistična sezona se pričenja izabela sem bila včeraj pridna in prisopihala na Golovec in po tem mimo Observatorija dol, sem dosegla 2 cilja, ki sem si jih zastavila v glavi, tako da sem bila še kar zadovljna, samo prav navdušena nad svojim sopihanjem pa nisem bila, bo treba čisto resno in redno kolesarit, če hočem septembra na kakšno malo bolj zahtevno turo, prej si niti slučajno ne upam pomislit na kaj daljšega lonja lepo uživaj danes in pomahaj pikici/pikcu in seveda bo NS povse OK Mali nergač še spi, varuška je klicala, kdaj mislimo danes priti, Manca pa gleda Slončka Benjamina, jaz imam pa slabo vest , da sem tukaj, namesto, da bi se ukvarjala z Manco...kaj pa vem, včasih imam občutek, da dosti preveč gleda risanke, pa kaj, ko se zelo redko želi s kom igrati, risanje je sploh ne zanima, plastelin je zabaven, če ga jaz valjam, knjigice tudi niso več tako zanimive, kot so bile včasih, večinoma ne dovoli, da bi ji brala, ampak želi samo, da ji komentiram slikice, za silo so zanimive sestavljanke in vlakec... Eh...danes pa ni moj dan...samo jamram in težim... ...se bom popravila obljubim