|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
8.6.2008 12:12:13   
šnucika
Ups...spet bomo padle na drugo stran...

Živo spi po njenem kosilu,za nas pa se že pače lazanja,ki sem jo naredila.Pa artičoke sem skuhala in se za večerjo pacajo v marinadi.Njami...user posted image

Upam,da lepo preživljate nedeljo,brez nalivov in neviht.Tu pri nas se vreme kar drži,tako,da popoldan odrinemo na ogled Pirana za babico s štajerske.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
9.6.2008 0:00:57   
tinas
ojla,

vražiček spančka, user posted image je šel v inšpekcijo, če kaj dogaja na Soči (kakšen fajn izgovor za spit eno pivo v miru...). Danes nam je bilo vreme naklonjeno, pa se je popoldan kar poznalo user posted image . upam, da bo tako še naprej, vsak dan boljše. vedno več ljudi ve za kavarno, vreme je vedno lepše, ljudem je všeč in se radi vračajo user posted image . bom dala kakšno slikico v album, da boste videle, kako je lepo...
čolnarna

jutri nas spet čaka veliko dela, v kratkem moramo odpret še drugi lokal, ter organizirati uradno otvoritev za Čolnarno, Lia gre k tašči, upam, da ne bo spet problem in se me bo tiščala kot klop! vsakič, ko ji rečem, da gremo k noni, me vpraša, če grem v službo. ma ji je danes obljubila, da bosta šli jutri na igrala, pa na tržnico in na kavico, pa se je že veselila. sej, če je lepo vreme ni problem, ker sta cel dopoldan naokrog, potem kuhata kosilo in jesta, potem se še malo igrata ali bereta in potem jo že pridemi iskat. če je dež pa se ji vleče, ker sta cel dan notri in postane dolgčas!

Lia ima zadnje čase ful finto, me močno objame, mi pritisne tak dolg poljub in reče: mamica, kako te ljubim! user posted image

Včeraj smo kupovali neko blago za preoblečt blazine in sem jaz čepela pri polici in otipavala neko blago. Lia počepne k meni, me pogleda in čisto resno reče: ''Ne smeš tikat, mamica! bo prišel stric in te bo kregal, veš?'' user posted image

ma je ful hecna, na koncu vsakega stavka reče, VEŠ?
------------------------
sem ravnokar morala urgirat, ker je revica padla iz postelje user posted image na dušek je spila kozarec soka in zdaj spi naprej.

bom se ji počasi pridružila....

lahko noč
t

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
9.6.2008 8:38:02   
NRMM
Juuuuuuuuuuutro!

Ponedeljek je,mož je v Lj,otroci pri varuški,jaz pa imam kar preveč časa user posted image ,no če odmislim razsul v stanovanju in likanje.Pa sej bo počakalouser posted image .

Včeraj smo Marušo prvič peljali v kino in bomo še ponovili,mala je bila navdušena zeeelo,sedela 1,5 ure na miru (1x je blo treba it lulat) in že od včeraj samo govori,kaj se je dogajalo v risanki.Smo pa šli dve družini,atija in tavelika otroka so šli v kino,mamici in tamala otroka pa smo bile na sprehodu in po kavicah user posted image .Gledali so pa Hortona.

tinas ta vaša Čolnarna pa prav fino izgleda user posted image user posted image user posted image .In kje se to nahaja,če ni skrivnost.Okolica mi je zeeeeeeelo všeč.Držim pesti,da vam posel steče maximalnouser posted image user posted image .

Šnucika kje pa si ti danes?Je bila tašča navdušena nad Piranom?Kako kaj Živa?Upam,da še ne pasete kozic.

Cuuuma čas je za kavoooouser posted image .Kako E&T?

A ha alarm za kofetkanje že kliče user posted image .

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
9.6.2008 9:22:18   
ac
Dobro jutro, po dolgem času sončno.

Ker je NRMM pozabila postreč s kofetom, ostale kofetkarice pa očitno še spijo, se bom jaz podvizala, evo, izvolte: user posted image . Meni sicer kava še vedno fuuul smrdi, sem ravno spila en čaj, ker sem se očitno prehitro hvalila, da je konec s slabostmi...

Danes ima Sara v vrtcu poskusni dan brez plenice. Čez vikend je lepo hodila na kahlico ali stranišče in je tudi čez dan spala brez plenice. Upam, da se bo tudi v vrtcu obneslo, kjer je ne bodo stalno spraševali, če gre lulat (tako, kot sem jo jaz non-stop).

O rakcu v nosu pa sploh noče govorit, ji je ful nerodno in samo zamomlja, da ni bla pridna, če jo kdo vpraša, zakaj si je to v nos stlačila user posted image .

Jah, nič, gremo še mal delat. Se mi prav nič ne da...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
9.6.2008 9:30:08   
lonja
Jutroooo,

ja, na žalost je tu že spet ponedeljek user posted image  in s tem nov delovni teden. No, še tegale zdržimo, drug pa bo zaradi začetka dopusta že krajši user posted image . Juhuhu...

NRMM, če prav razumem, si v službi dobila priložnost za napredovanje. Pa sej to ni tako slabo, a? Imam občutek, da bi ti vseeno rajš šla drugam, al se motim. Pa sej, se mi zdi, takole po porodniški (pa ti si imela v bistvu dve skupaj) je menjati službo fajn, ker itak vsega folka nisi videl zelo dolgo in je tudi prihod nazaj v staro službo nekaj novega user posted image . No, želim ti, da se pravilno odločiš in da boš zadovoljna.

Izabela, midva tudi Ajde skoraj več ne pripraviva, da bi čez dan zaspala doma. In tudi mi se potem spokamo v avto, še najraje na kak makadam (včeraj smo šli v Star Maln blizu Vrhnike), kjer zaspi v minuti, midva pa potem tudi parkirava v kaki senčki user posted image  in ne boš verjela, včeraj sva tudi midva potem kar zaspala in smo vsi trije spali v avtu debelo uro. Kako je pasalo... 

Bino, ja v Ugljan sem pa res zaljubljena user posted image . Dve leti zapored sva tam kampirala v enem full luštkanem čist majhnem campu, noro je bilo, sva imela čoln s seboj in se vozila okoli, do Kornatov, okoli Dugega Otoka, skratka čudovito je bilo, res. Tolk nama je bilo takrat všeč, da sva hotela prikolico kar dol postavit, sam sva pol vključila racionalne senzorčke, ki so nama povedali, da je sveeno bolje imeti prikolico bližje domu, da lahko tudi kak vikend skočiš dol user posted image . Super, da sta B&B zdravi, kdaj odhitite na morje, 16. če se ne motim, a ne?

Tinas, ko bomo v juliju kak vikend odšli v Bovec, se oglasimo še pri vas user posted image . Na katerem delu Soče pa imate lokal? Ajda pa stavke končuje z besedamo, a vidiš? Tolk je hecna. Bogica se mi je zdela danes ponoči sumljivo vroča, upam, da ne staknemo kake viroze tudi mi. Je na rabimo...res ne.

Ac, kako pa kaj tvoje počutje? Upam, da gre na bolje, kdaj pa imaš nuhalno? Sara ga pa tudi pihne, da si školjke v nosek tlači. Je skor tak vragec kot Ajda user posted image . Pol ko se boš začela pa res super počutit, se zmeniva za kak kofe. Da se mal pridnosti od tebe nalezem. Jst že tudi komaj čakam, da preberem kako dobro knjigico. No, za na morje moram kupit še en fajn ležalnik. Pol bom pa že res zadovoljna user posted image .

Jana73, upam, da ste na žuru v MB uživali in da je tudi Ela uspela mal pozabit na pikice. Ta teden bo pa že bolje, boš videla. Konec tega tedna gremo v MB tudi mi, ker bo v nedeljo tam en velik letalski miting in moj seveda tam ne sme manjkati user posted image .

Mml, kako kaj moj Matic? Toooolllllk je bil cortkan, ko sem mu pela in so mu očke prav počasi skupaj lezle. Tak ful prijazen fantek, res. Komi čakam.... 

Tako, pa je spet ratala ena dolga klobasa....

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
9.6.2008 10:29:13   
šnucika
Dan!user posted image

NRMM - evo mene...samo kave pa res nisem danes skuhala za sem gor...sram me bodi!user posted image
Živa še nič ne pase...dela pa probleme s kakanjem,Noče,večkrat na dan jo prime in zadrži.Včeraj je prosila za svečko,ji dam,pa jo začne zvijat in se dere,joče in spet zadrži....Res ne vem,kaj bomo s tem njenim kakanjem.user posted image

ac- dogodivščina z rakcom v nosu je edinstvena.Hvalabogu,da se je dobro izteklo...čez nekaj časa se boste lahko šalili na ta račun.

Zdaj pa šibam malo popucat in pripravit kaj za kosilo.Tašča,Živa in user posted image  so šli gobe nabirat.Ampak jih ni več,ker smo prejšnji teden nabrali vse....user posted image Važno,da imam  malo miru....user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
9.6.2008 12:01:43   
mml
Dan,

pri nas spet en navaden ponedeljek user posted image . Matic godrnja v igralnici na tleh, ker se mu zid, da je že zadosti dolgo noter user posted image . Čez vikend smo se v soboto potepači po štajerski, včeraj pa malo kofetkali, malo pa pekli rogljičke in jih po tem s prijatelji ob čveku tudi veselo jedli

ac Sara ga pa pihne s školjko v nosu. Manca tudi noče komentiratu svojih neumnosti user posted image .Držim pesti, da bo danes v vrtcu lepo brez plenice

arielca lepo, da si se nas spomnila user posted image

bino lunin festival bo v soboto. Se kaj dobimo?Kaj pa počnete v petek? Jaz bom imela Manco v četrtek in petek doma, ker bo varuškin mož v petek operiran in je prosila za dva prosta dneva. Še dobro, da sem na porodniški, sicer ne vem, kako bi to šlo user posted image . Še tako prideta v sredo popoldan tašča in tast za dve uri pazit M&M, ker imam jaz roditeljski sestanek za Manco, user posted image  ima pa popoldanske službene obveznosti. Upam, da bo šlo, ker nista ravno navajena na otroke...
Cepivo proti noricam je iz oslabljenega živega virusa, moram pa preverit, če je gojen na jajčnih kulturah, ampak mislim, da ni...

cuma a se je morje v tem čudnem vremenu kaj shladilo ali je še vedno primerno za kratko čofotanje?

HIMH ti nič ne zavidam tvoejga trenutnega delovnika, no saj EURO se bo kmalu končal, samo kaj ko je poletna sezona pred vrati...

izabela Manca pa še kar rabi spanje in je za čudo včeraj takoj zaspala, v soboto pa je mrknila v avtu user posted image . Čarovniški triki so pa pač stvar iluzije in odvračanja pozornosti user posted image

jana ste odgnali koze? Si je Ela spet bolj podobna? Boga revica user posted image

janjan si ostala v P? Čakamo novice indržimo pesti user posted image

lonja lepo, da so te slabosti  inile, tako da boš lahko zdaj res na debelo in dolgo uživala v nosečnosti user posted image

Nana Liza koliko je še do morja user posted image ?

NRMM držim pesti še naprej user posted image . Pa user posted image  da je maruša tako uživala v kinu, jaz si Mance ravno ne predstavljam...bo treba enkrat poskusit user posted image . Je klima zmontirana?

šnucika uživaj proste trenutke user posted image . upam, da bodo Živine koze manj grozne od Elinih, če jih bo dobila

tinas prav vabljivo zgledajo tile stolčki ob Soči. Držim pest za lepo vreme user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 9.6.2008 12:05:02 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
9.6.2008 18:31:11   
NRMM
Tole sem dobila od JanJan:

Domen mi je ime,51 cm velik in 3450 težek sem fant.Danes,9.6.2008 sem razveselil brateca,atija in mamico!

JANJAN čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image ,čimveč prespanih noči in veeeeeliko cartljanja.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
9.6.2008 19:34:09   
kofetek2010
JanJan iskrene čestike še tukaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
9.6.2008 20:01:31   
mml
janjan čestitke ob rojstvu sinčka, Domen dobrodošel v super družini user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
9.6.2008 20:29:05   
šnucika

user posted image

Čestitke JanJan za malega fantička!!!user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
9.6.2008 21:43:00   
cuma
Čestitke JanJan in družinica!!!! Dobrodošel Domen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
9.6.2008 22:07:37   
Nana Liza
Čestitke JanJan za sinčka Domna!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 21:02:53 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
10.6.2008 7:49:36   
ac
JanJan, čestitke za malega korenjaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
10.6.2008 8:33:46   
lonja
JanJan, iskrene čestitke, super ime ste izbrali user posted image user posted image user posted image . Lupčka za malega Domna, tebi pa lep pozdravček!

user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
10.6.2008 8:41:39   
sonček balonček
JanJan, čestitke za štrukeljčka Domna! Uživajte in želim vam mirne noči.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
10.6.2008 9:25:43   
mml
Dan,

za nami je pa čudno noč user posted image . Najprej Manca ni in ni zaspala, je še ob 22.30 hodila naokrog. No po tem je Matic gledal z velikimi očmi iz postelje in cmevkal dokler ni dobil dude, po tem se je pa celo noč zbujal in cmevkal, ob 5., ko sva se dojila, se mi je zdel pa totalno vroč in hitro je dihal, sem mu merila temperaturo, pa je termometer pokazal samo 37°C user posted image , trenutno še čisto mirno spi in čakam, da se zbudi, da vidim kako in kaj... Sem ga šla malo prej polupčkat, pa se mi še vedno zdi vroč...v četrtek ima pa posvetovalnico in 2. cepljenje, samo če bo imel danes vročino, bom zadevo odjavila, kar pa seveda pomeni, da se nam bo cepljenje zavleklo v avgust ali celo september...no ja bo že

Samo še eno 
user posted image  

Vsebina pa po vaših željah in potrebah user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 10.6.2008 9:27:12 >

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
10.6.2008 9:37:04   
Izabela_
JanJan, iskrene čestitke za malega Domna!

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
10.6.2008 9:41:10   
Izabela_
Mml, potem smo pa za spremembo pri nas bolje spali? user posted image  Upam, da Matic ni kaj bolan in da je bila pač samo slaba noč.

Matevž je šel drugače tudi pozno spat, je zaspal šele ob 21.45, ampak smo bili še ob 7h zvečer na enih obiskih. Sedeli smo na vrtu, malčki so se igrali, sonček je sijal in potem pogledam na uro in vidim, kako pozno je že. Res so že dolgi dnevi, no, pa saj je že skoraj poletje...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
10.6.2008 9:58:21   
lonja
Jutrooo,

Mml, zgleda da sva imeli obe podobno noč, Ajda je imela že drugi večer zapored vročino. Bili sva sami, ker user posted image  dežura na Brniku, zato sem bla še malenkost slabše volje. Sem ji dala žličko Calpola pred spanjem, pol pa tudi sama nisem mogla zaspati, ker je tako sumljivo hitro dihala. Zbudili sva se pa ene 6x ponoči, pa full je govorila v spanju, da ji nosek nagaja, pa da ji Manca nagaja (pa ne tvoja Manca, ampak una iz varstva), pa spraševala me je, kdaj pride oči ančkat, skratka ni da ni, še zdele sem čist povožena user posted image . Še ponoč je dobila dozo Calpola, zjutraj pa se mi je zdela OK in sem jo odpeljala k varuški. Upam, da me ne preseneti kak tel.klic...user posted image .

Upam, da bo Matic danes že OK in da ti bo pustil malo počivati. Lep dan!

Tako, zdej grem pa mal še delat, pa se oglasim kasneje ša malo.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
10.6.2008 13:36:22   
tinas
ojla,

najprej: JANJAN čestitke za malega Domna! user posted image

sem glih od zobarja, zatečena od inekcije z unim zoprnim občutkom paraliziranosti obraza user posted image . pa za mano je zoprno vrtanje, uf sam da je za mano. Zdaj sem končno dobila eno dobro zobozdravnico (hvala bogu, da smo prišli v GO), ki me bo poštimala, me je že poslala do ortodonta in glej ga zlomka, še vedno je isti od katerega sem pred nekaj desetletji ušla, ker mi je hotel dat fiksen aparat...no, ampak danes sem starejša in modrejša in me te žičke ne plašijo več. saj veste, pri 15ih drugače razmišljaš kot pri 30-ih.

mi smo pa imeli kar OK noč, Lia pa je bila budna že ob 6ih in je hotela user posted image v posteljo. smo jo komaj prepričali, da je še noč in da še nihče ni vstal. pa je popusila in čez pol ure nazaj zaspala in potem spala do pol desetih. danes je v varstvu pri naših, so šli v torkove nakupe, sigurno je kaj nažicala. zdaj so na igralih, je pa tako vroče danes, da bo za skoćit v bazen, čeprav je preteklo deževje kar ohladilo vodo user posted image

ker s to oteklino nisem za javnost, se skrivam v pisarni in besno tipkam.

veselo nazaj na delo!
pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
10.6.2008 13:50:09   
šnucika
Da se  malo javim...ko Živa ravno spi opoldanski spanec.

tinas- tudi jaz sem razmišlajla o fiksnem aparatu,saj so me mi zobje po operativnih odstranitvah modrostnih "razšli" vsak po svoje.Ni hudo,me pa moti,ker so bili prej popolnoma ravni.Trenutno pa mi finačno ne bi zneslo.Tako,da enkart v prihodnosti bo...upam..
Voda v našem bazenu se je tudi shladila,danes je komaj nazaj na 24 prilezčla in Živa si je že veselo namakala noge.user posted image

mml in lonja - upam,da imata dan mirnejši od noči.Jaz moram potrkat,sedaj ko je babica na obisku in spita z Živo v isti sobi je cele noči mir.Včasih sicer kaj pove v spanju ali se jezi,pa spi dalje.

Lepo popoldne vsem!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
10.6.2008 18:18:27   
mml
Evo sem zapaničarla in šla z Maticem k zdravniku, ker se je iz opoldanskega spanja zbudil s takšnim bolečim jokom, da se ga sploh ni dalo potolažit. So posumili na uriinfekt, ker je bil boleč trebušček na levi strani in bolelo ga je levo pod rebri. P se je tudi zdel vroč, ampak vročine pa nima. No kakorkoli že, vzeli so mu kri, pa polulal se je v vrečko in so izvidi OK. Po tem se je pa najedel in na poti domov zaspal in še vedno spi user posted image .
Jaz sem šla pa na kolo in je bilo že za eno stopnjo boljše kot prejšnjič, tako da še ene 10x pa bo mogoče spet kaj kondiciji podobnega user posted image

šnucika hvala za dobre želje user posted image . Mogoče pa Živa hoče povedat, da potrebuje ponoči kakšno družbo v sobi user posted image ...

lonja upam, da je bila Ajda pri varuški OK in da bo tudi noč boljša user posted image

izabela ja za spremembo je bila vaša noč boljša kot naša user posted image , upam, da to ne preide v navado, ker jaz nisem prehudo navdušena nad takšnimi akcijami ponoči, sploh, ker po tem Manca prihrumi v sobo že pred 8. in je konec s poležavanjem, saj če bi bil samo Matic, bi mirno drnjohala z njim do pol desetih in sploh ne bi bilo panike user posted image

tinas super, da si našla dobrega zobozdravnika. Jaz sem s svojim tudi zadovojlna in se vsake tolik ozato zapeljem do Kopra user posted image , zdaj pa čakam, da sestrična doštudira in si pridobi malo izkušenj, po tem bom pa k njej hodila. Tile fiksni aparati so pa pregrešno dragi, pa še menda hudo boli 2 do 3 dni ko ti zategnejo žičke, pa čiščenje je tudi zelo dolgotrajno, pa vse sladkarije so prepovedane...Pa vsaj 2 leti ga moraš nositi, skratka škoda, da nisi s tem res opravila že pred leti...Menda moraš računati pol leta dalj, kot ti rečejo, da ga bo potrebno nosit user posted image

NRMM kako kaže s službo? Še držim pesti? Upam, da danes nisi bila v LJ, ker je bil zaradi Busha spet prometni kaos...

bino ste OK? Imate tatija doma? Če bomo OK, bi vas bilo lepo kaj videt user posted image . Za soboto in Lunin festival pa slabo kaže glede na vremensko napoved user posted image

jana so se koze naveličale in nehale delat štalo? Je Ela spet podobna sama sebi? Zdaj ko so koze za vami, bi se pa res lahko kaj videli, bi bil že čas user posted image

Uživajte na sončku, jutri bo menda že slabše user posted image ...no toliko o globalnem segrevanju...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.6.2008 7:46:23   
Taja Nagaja
Jan jan: iskrene čestitke za malega korenjaka. user posted image user posted image user posted image user posted image zate in velikega bratca Jana.

user posted image pa za vse ostale user posted image

Ker v naši vasi gradijo s svetlobno hitrostjo jim uspe večkrat pretrgat telefonski kabel user posted image . Sem potem besna kot user posted image , ker mi že modem občasno nagaja. Potem pa imamo tele-mrk user posted image .

mml: upam, da je Matic že bolje. Mogoče pa ga zobek daje. Za vikend mi ne moremo, se pa lahko zmenimo za petek dopoldan. user posted image Mogoče pa nam tokrat uspe user posted image . Še malo pa bo eno leto od najine "kave" user posted image

lonja: kako je Ajda? Držim pesti, da ste bolje. A sta hodila k Mariu user posted image ? Lupčka za Ajdo.

jana73: kako je Ela? Bolje? En velik user posted image od Bine in Beti.

cuma: a že plavate? A naj še držim pesti?  Mogoče pa si že v službi in je tati sam doma user posted image

Nana Liza:
a imaš danes oba doma? Tortica pa je bila videt res krasna. za vse tri.

Izabela_: juhu, potem bom pa spet lahko pesti držala user posted image

ac:
kako se počutiš? Navihanka Sara?

šnucika: a ti vep, da še vedno držim pesti user posted image , le glej, da ne zabušavaš user posted image

tinas: user posted image user posted image user posted image za Čolnarno, če se odpravimo v vaše konce v juliju pa te prej pokličem user posted image

NRMM:
a uživaš na dopustu user posted image ? Kako sta M&M?

arielca:
lepo, da si se javila. Sem te že zelo pogrešala. 

sonček balonček:
kako pa ve? Dieta? Me gremo v ponedeljek na morje. Sem spakirala eno veliko škatlo hrane za Bino. Upam, da bom vse vzela. Me je včasih prav groza pakiranja. Sem si napisala spisek. Upam, da mi bo v pomoč. Kako je Lara? Se je že navadila sestrice? Prizidek? za vse tri

Se še kaj javim, če nam zopet ne strgajo kabla user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.6.2008 12:18:04   
lonja
Mislim, ej, dans pa tolk čvekate, da sem nas komaj našla user posted image . Kje pa se skrivate?

Bino, lepo, da sta princeski že zdravi in da pridno pakiraš stvari za na morje. Mi vam bomo prav hitro sledili, že naslednji četrtek odbrzimo za vami user posted image . Ste pol, ko vas obišče oči lepo lepo vabljeni za kak dan tudi na krk, če vam bi zneslo, bi blo fino fajn. Tale Mario mi deluje nekam znano, dej mal več mi namigni, sem že stara, pa stvari malo hitreje pozabljam.

Jana73, so vas kozice že zapustile in že veselo skakljate okoli? No, pol bi bil res že cajt, da si tudi ti že vzameš cajt za kak čvek. če ne prej pa v juliju, OKuser posted image ?

Mml, sem vesela, da ni z Maticem nič hujšega. Ajda je bila včeraj že OK, čeprav je imela danes spet orng samogovore v spanju, pa kar tak ful glasen jok občasno, pol jo pa ponavadi pobožam in ji rečem, da je vse OK, se pa pomiri user posted image .

Cuma, a si že imela drugi krog? Kako je bilo? Upam, da ti rata dobit službico, ki ti bo ustrezala. To je v današnjih časih res že kar loterija user posted image .

Šnucika, a se danes kaj kopate. Je treba izkoristit, za jutri napovedujejo 16 stopinj, brrrrrr user posted image .

Tako, zdej sem nas vrnila na prvo stran, zdej je poteza na vas drage moje.

Lep dan...user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.