lonja
|
Jutroooo, ja, na žalost je tu že spet ponedeljek in s tem nov delovni teden. No, še tegale zdržimo, drug pa bo zaradi začetka dopusta že krajši . Juhuhu... NRMM, če prav razumem, si v službi dobila priložnost za napredovanje. Pa sej to ni tako slabo, a? Imam občutek, da bi ti vseeno rajš šla drugam, al se motim. Pa sej, se mi zdi, takole po porodniški (pa ti si imela v bistvu dve skupaj) je menjati službo fajn, ker itak vsega folka nisi videl zelo dolgo in je tudi prihod nazaj v staro službo nekaj novega . No, želim ti, da se pravilno odločiš in da boš zadovoljna. Izabela, midva tudi Ajde skoraj več ne pripraviva, da bi čez dan zaspala doma. In tudi mi se potem spokamo v avto, še najraje na kak makadam (včeraj smo šli v Star Maln blizu Vrhnike), kjer zaspi v minuti, midva pa potem tudi parkirava v kaki senčki in ne boš verjela, včeraj sva tudi midva potem kar zaspala in smo vsi trije spali v avtu debelo uro. Kako je pasalo... Bino, ja v Ugljan sem pa res zaljubljena . Dve leti zapored sva tam kampirala v enem full luštkanem čist majhnem campu, noro je bilo, sva imela čoln s seboj in se vozila okoli, do Kornatov, okoli Dugega Otoka, skratka čudovito je bilo, res. Tolk nama je bilo takrat všeč, da sva hotela prikolico kar dol postavit, sam sva pol vključila racionalne senzorčke, ki so nama povedali, da je sveeno bolje imeti prikolico bližje domu, da lahko tudi kak vikend skočiš dol . Super, da sta B&B zdravi, kdaj odhitite na morje, 16. če se ne motim, a ne? Tinas, ko bomo v juliju kak vikend odšli v Bovec, se oglasimo še pri vas . Na katerem delu Soče pa imate lokal? Ajda pa stavke končuje z besedamo, a vidiš? Tolk je hecna. Bogica se mi je zdela danes ponoči sumljivo vroča, upam, da ne staknemo kake viroze tudi mi. Je na rabimo...res ne. Ac, kako pa kaj tvoje počutje? Upam, da gre na bolje, kdaj pa imaš nuhalno? Sara ga pa tudi pihne, da si školjke v nosek tlači. Je skor tak vragec kot Ajda . Pol ko se boš začela pa res super počutit, se zmeniva za kak kofe. Da se mal pridnosti od tebe nalezem. Jst že tudi komaj čakam, da preberem kako dobro knjigico. No, za na morje moram kupit še en fajn ležalnik. Pol bom pa že res zadovoljna . Jana73, upam, da ste na žuru v MB uživali in da je tudi Ela uspela mal pozabit na pikice. Ta teden bo pa že bolje, boš videla. Konec tega tedna gremo v MB tudi mi, ker bo v nedeljo tam en velik letalski miting in moj seveda tam ne sme manjkati . Mml, kako kaj moj Matic? Toooolllllk je bil cortkan, ko sem mu pela in so mu očke prav počasi skupaj lezle. Tak ful prijazen fantek, res. Komi čakam.... Tako, pa je spet ratala ena dolga klobasa.... Lep dan vsem skupaj!
|