|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.6.2008 23:41:20   
Naty*Taja
Snorlax: plac, žemljice
Janeja: sok
Mavo: cviček
Darja33: pivo
Skabi: marmelada in maslo za žemljice (Snorlax, al so žemljice bolj dobre brez vsega?)
Naty-Taja: nekaj sladkega, Refošk (sem še za rd dolžna user posted image )

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.6.2008 23:47:12   
Naty*Taja
No ja, pa ne bom Refoška nosla - Snorči je on bolj dober...
Mavo, glede na to, da sem ga nazadnje sama pila (no ena je še en šluk, če se ne motim) po moje ni treba več kot flašo... user posted image Pa jaz nisem sam prek brega, tak da se bom mogla mal nazaj držat..user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
7.6.2008 6:16:00   
jerebica
hojla,

evo mene mi je tole vreme internet vzelo, sem vas full pogrešala.

men pa otrok spi, pa js ne moremuser posted image

srečanje-mogoče tud js uletim-prinesem pecivo.
drugače pa se v naslednjem tednu kej pridružim našim kofetkarcim( mavo, darja33,....) doma se itak sam iz enga kota v drug kot prestavljam.

Neposredna povezava do sporočila: 3828
7.6.2008 6:46:20   
sonček85
hojla čveke.tak čvekate da sem komaj kaj prebrala za nazaj(po pravici povedano nisem vse)user posted image

in kako ste kaj kako kaj male in velike bebice.

naty.ena tvoja učenka mi je rekla da joučiš en predmet,upam da si strtoga ,kr jo nisem nč vprašala če si ali nisi.

no pa lp grem zdaj jst k frizerju se lepšat.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
7.6.2008 7:12:43   
Naty*Taja
Oj, Lunica - sem pa nisem. Vse do neke mere. Je pa res, da je treba bit strog, drugače te pojejo...user posted image
No, danes, ko pa imam jaz čas pa nikjer nobene!
Kaj počnete - a spite še? Ma kje, mi imamo živo že od ene 6:00. Tak da zdej čakam, da mine in da grem na šiht..., kje se dobite danes na pijački?

MONTIGNAC

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
7.6.2008 7:34:22   
snorlax
Jutro!

Sem mislila, da nisem prav prebrala, da greš na šiht, potem sem se pa spomnila, da imaš delovno soboto.

Če ima katera čas, jaz bom ob 12.00 v Celju, ker ima tavečji plesne in imam 1 uro čas kofetkat.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 3831
7.6.2008 8:00:11   
mavo
Oj, mi gremo pa na Koroško. Lep vikend!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
7.6.2008 8:41:23   
Jančika_
HAHAHA! Včeraj sva ju dala spat ob sedmih, zaspala sta takoj (za razliko od prejšnjih dni, ko sta se še eno uro nekaj oglašala) in spala do deset do sedmihuser posted image user posted image user posted image ! Mislim, da si ne bom več dajala opravka s kasnejšim odhodom v posteljouser posted image .

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
7.6.2008 9:33:15   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!
Na hitro vas pozdravim, ta mala še spi. Je  jedla ob 3 zjutraj (zelo redko se to zgodi) in je potegnila. Pa glih danes, ko moramo biti čez eno uro že v City centru, ker ima nastop ta velika.
Ta starejša je pa danes prvič prespala pri prijateljici. Na srečo brez problemov, tako, da sem tudi jaz malo dalj potegnila spanec user posted image .
Je prav pasalo.
Jančika, sem ti kar fauš, ko ti gresta ta mala tako hitro spat. Imaš še kaj od večera.
Sedaj se je pa zbudila, ponavadi je tako.
Lep dan!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
7.6.2008 12:26:18   
skuštrana
Sem se spomnila - jaz prinesem sadje (in zelenjavo, če katera želiuser posted image ). Na srečanje, mislim...

Jančika , kaj pa mp3 od Haustorja - to je Rundekov stari bend, bi bilo ok? Teh imam pa tudi jaz kar nekaj...Doma.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.6.2008 13:06:49   
HuAnita
Uf, komaj folgam, pa itak vse zamudim...
Snorči - čestitke. Če bi vedela, da boš danes v CE, bi te dorekt k nam povabila, pa vidim, da je zdajle ravno ta ura mimo, te ne bom klicala....

Meggi - jaz bom definitivno šla gledat. Meni so babnice fejst ubrisane, so mi pa všeč njihovi poklici, psloh od Samanthe in Carrieuser posted image , pa cunje - aaaah! Se spomnnim, da sems e takrat nehala obremenjevati, če nisem kupovala nekihh silnih kao znamk, ker kos em Carrie voidela, kao je oblečen - sem navleka nase najbolj nemogoče stvari, pa sem si rekla: kot seks v mestu!user posted image
Jančika, jaz sem tudi prej vedno gledala, mi je bil to kult, zdaj pa mi nanizanka in preveč zanimiva, morda ker že vse poznam.... M. pa pravi, kos em prijavila, če greva skupaj gledat, da lahko, ampak bi vseeno on raje kar seks na mestu, če bi se dalouser posted image user posted image . ŽPA ni šlo, je bila M na obisku.... No, smo pa posmenali Samantho, ki rada obdeluje kakšne vime, moške sevedauser posted image

Mi gremo pa cesto pucat, kakšne moćne roke dobrodošleuser posted image   ali pa vsaj kdo za deco pazit.user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.6.2008 15:42:02   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Jančika , kaj pa mp3 od Haustorja - to je Rundekov stari bend, bi bilo ok? Teh imam pa tudi jaz kar nekaj...Doma.

Bi tudi prišlo prav, ja (nekaj malega menda ima). Ampak še bolj kaj samo od njega. Uspela sva staknit samo tri mp3-jeuser posted image , po moje mora še kaj več obstajat. Skratka, če je kje kak CD, magari v mp3, mi ga kr dobodi, prosim.

Nemrak, mene še vedno matra, kdo si, tak da glej, da še prideš na kak kofe ali na srečanje, da si te ogledamuser posted image .

HuAnita, jaz sem v bistvu že ugotovila, zakaj mi ni več zanimivo gledat. Mislim, fuuuuuuuuul majo velike probleme, resuser posted image . A bi bla s tem tipom al ne, jojojoj, mogoče pa vendarle ne, al pa ja, hm, no, ne vem, ne vemuser posted image . Bodi pokonci celo noč, ko ti oba otroka  bruhata, pol pa še ti začneš - evo, TO je problem, ne pa al bi jo dala temu al pa raje onemuuser posted image . Kot da so stare 17.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.6.2008 19:28:08   
skuštrana
Jančika, Rundek ima samo 3 samostojna albuma- Apokalipso, Ruke in U širokom svijetu, če se ne motim...Mogoče je še en čisto nov ali pa ne (se bom pozanimala)..Drugače so pa samo njegovi albumu še s Haustorjem...

http://www.crolyrics.com/izvodjac/Darko-Rundek-165.html

Sex in grad - še ena bivša fanicauser posted image Zdej mi je pa ...Se mi ne da več gledat, film bom pa mogoče šla, odvisno od mojega možeka in naših frocov..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.6.2008 19:40:19   
Jančika_
Skuštrana, karkoli dobiš od Rundeka - vsega bom vesela. KOt rečeno, imava samo tri komade, tako da bo karkoli več od tega super!

Punce, jaz pa ne morem verjet, kaj se je zgodilo - moj heroj je zašuštral datume, ves čas je govoril, da je koncert ob 200-letnici šole kao včeraj (tudi moji mami je tako rekel, ne samo meni), v resnici je pa naslednji petekuser posted image . In ne samo to, tudi mojih staršev tisti večer ni, tako da nimam varstvauser posted image . Sploh ne vem, kaj naj naredim. Prosila bom prijatelja, samo kolikor vem, ima ob petkih košarko...pismo, no, sem žalostnauser posted image . Upam, da bo on lahko, drugače pa res ne vem, kako bouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.6.2008 19:45:12   
Meggi
Pozdravljene na aprilsko soboto po vremenu!

Huanitka pa je začela arbajtat na gruntuuser posted image  Fajn veliko volje in moči vama želim, pa da se kraljestvo čimprej in na najbolj mogoč enostaven način postavi.

Pikece bi ti pa lahko kdaj mal ugrabli, če bi se seveda strinjali.

Še to občudujem vse tiste ki jim otroci ob 19h spijo!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.6.2008 19:58:59   
skuštrana
Aha, Janči, samo 3 pesmi imata, jaz sem razumela da imata 3 albumeuser posted image Kokoškauser posted image Dobita..
Upam da najdeš varstvo, drgač jih pa s seboj pripeljiuser posted image Bo Timi imel družbouser posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.6.2008 20:40:53   
teta beta
Tole vreme je pa res čisto user posted image . Greš ven, te napere, če se zrihtaš za dež, ti je vroče... blek. Je pa menda na morju isto, so naši s Krka klicali, da imajo tudi tako.

Smrček, ti odgovarjam še od zandjič, ko mi je vrglo ven. Za v Rim še nimam pripravljene torbe, oprala/preprala pa sem že en stroj belih cot (bodiji, plajški, kapice, pajacki...) in en stroj vrhnjih oblačilc na 40. Oprat še moram plenice, tetra in racman, prevleke za jajčko in voziček, več pa že niti nimam. Zdaj pa ne vem, a sem imela tako malo cot (nekaj vem, da sem jih vrnila) ali so pač te cotke tako majhne, da gre vse v en stroj user posted image . Verjetno bolj to zadnje. In zdaj eno resno vprašanje za vse: Kako obleči poletnega novorojenčka? Enoplastno, dvoplastno, dolgi rokav...? SIcer kratkih rokavov niti nimam, ampak po moje jih niti ne bi rabila, ali pač?! Imam dosti teh tetra majčk, ki so itak kot plenica, se pravi, niso vroče, hkrati pa še zaščitijo kožo.

Jutri moram pa zgodaj vstat, ker delam na volitvah. Ne se ustrašit, da ste kaj zamudile, to so kmetijske volitve v KGZ in imajo pravo glasanja samo člani zbornice. In se bom spet vozila dvakrat Dramlje-Gotovlje, ker smo mislili iti jutri popoldne voščit B. staremu atu za r.d., pa smo bili že danes. Kamot bi lahko delala popoldne, če bi prej vedela.

V ponedeljek grem najbrž v Velenje v Muellerja. Če bi katera kaj specifičnega rabila, naj pove. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.6.2008 20:52:14   
pikecpokec
Kupila sva naš sanjski šotor! Pobrskala po netu, našla, šla v Škofjo Loko, parkirala pred trgovino, si ga ogledala (slučaajno so ga imeli postavljenega), kupila, zraven kupila še nekaj malenkosti (hmmmm, stole, spalke, piskre, lučko user posted image ), zagonila celo premoženje! Ampak se tolaživa da kamp oprema ni samo za eno leto, in da drugo leto s tem takorekoč ne bo stroškov. Upam. Zdej se nej samo še vreme zrihta, pa bo. Takle čas čez dva tedna pričakujem, da bom pod oljkami pila pivo.

Zdaj grem pa spat ker sem s-e-s-u-t-a! Tamali je rabil akcijo celo popoldne. Sva rabutala češnje, se valjala po travi (mokri!), se basala z jagodami.... potem je bil pa tako utrujen da je jokal ko sem ga previjala. To se še ni zgodilo

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.6.2008 20:56:38   
pikecpokec
Aja, še to: baje naj bi v City Center prišel Mueller. Tam ko je bil prej Baumax. A katera kaj ve če je to res?

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.6.2008 21:00:56   
Jančika_
Piki, tole o Müllerju se že dolgo govori in samo upam, da je tokrat res (so ga obljubljali že, ko so delai Ek center). Super za šotor!

Teta beta, seveda boš rabila tudi kratke rokave. Moja dva sta oba poletna in sem ju precej oblačila v kratke rokave. Pa nobenih dvojnih plasti! Ko je vroče, je vroče, tu nimaš kaj. Kajči je recimo spal samo v bodiju brez rokavov, ko je bilo najbolj vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.6.2008 21:19:49   
skuštrana
Je pa menda na morju isto, so naši s Krka klicali, da imajo tudi tako.

Res jeuser posted image Kot da je april, le kje je letos to poletje..Mi pa planiramo pol poletja po kampih preživet..user posted image

Teta Beta, jaz sicer nimam poletnega dojenčka, ampak po moje boš tudi rabila kak kratek rokav..Tisto o eni plasti več velja recimo pozimi, ko je pa vroče je pa vroče..Če bo plus 35 v senci, potem se bo mali skuhal v dolgih rokavih, še kratki mu bojo preveč.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.6.2008 21:25:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Aja, še to: baje naj bi v City Center prišel Mueller. Tam ko je bil prej Baumax. A katera kaj ve če je to res?

pa se ti he(j)caš enmaluser posted image , naj se ti besede pozlatijo, drugače je pa takle (bom rekla BAJE preverjena informacija --> od ene kolegice tip je klical na upravo Müllerja, pa so rekl, da ga v Celju NE bo, bo pa v Žalcu) zdej pa ne vem, kaj je res in kaj ne... bomo vidl, pustmo se presenetit

So pa City center čist reheblal neki, tam ko je bila včasih čistilnica, pa tam ko so delalli ključe, ni nič več ...so gips plošče postavljene...(po moje bo neki velikega)

Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.6.2008 21:30:47   
barika
aja, Teta beta, jaz bi vzela v P. dva bodija z dolgimi rokavi (just in case), pa ene tanke žabice (one "kao" clar) pa zoknčke in tetra kapico, pa nič več,,, mogoče še kakšno tetra plenico al pa tanko dekico. --odvisno od vremena.

Naty - taja a mi zaupaš na kateri šoli učiš??

jaoooo tale user posted image , moj kr "krementira" neki...user posted image  (je pa vsaj mir pri bajti)user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.6.2008 22:11:23   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

pa se ti he(j)caš enmaluser posted image , naj se ti besede pozlatijo, drugače je pa takle (bom rekla BAJE preverjena informacija --> od ene kolegice tip je klical na upravo Müllerja, pa so rekl, da ga v Celju NE bo, bo pa v Žalcu) zdej pa ne vem, kaj je res in kaj ne... bomo vidl, pustmo se presenetit

Kamorkoli že, sam naj ga nekam bližje postavjo - Muellerja mislim. user posted image
Mi je pa tale druga BAJE preverjena informacija še bolj všeč. user posted image Samo kje v Žalcu bi lahko bil pa pojma nimam. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.6.2008 23:05:08   
HuAnita
Mueller -- Punce, zadnjič je bila tiskovka o tem v Cityju, pa smo imeli štalo in nisem mogla iti. Bom pa preverila pri kolegici, ki posredno dela zanje, pa sporočim. Kolikor vem, naj bi bil v EKu, pa smo se potem odločili, da ga na tem koncu ne bo, ker je kao dovolj blizu v Velenju in mB?! To mi je povedala šefica EKa.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.