mavo
|
Jao, meni tudi to vreme paše, se bom vsaj malo spočila. Ampak jutri pa naj že počasi neha, ker dva dni počitka je pa čist dost. Pravkar sem zapravila 11.300,00 evrov. Madona kako lahko je to, samo nakažeš, pa jih ni več Saj tako niso moji, ampak sposojeni od banke , jih bom pet let odplačevala . Jebi ga, če hočeš kaj imet, moraš pač živeti na kreditih. Za kaj so šli evri, boste pa v petek pri Snorlax videle. Se bom pripeljala na njih . Ropotuljica, ti si pa prava čarovnica, a veš ! Odkar si mi napovedala, da se pri malem lahko v momentu vse spremeni, je nehal spat celo noč. Zdaj se zbuja konstantno ob treh ponoči, ampak vsaj potem zaspi nazaj, ko je sit. Tako da če bo ta njegov ritem zdržal do petka, imam še vedno dovolj časa, da grem po prvotnem planu in ga pustim doma M. v varstvu. Daj napiši, da bo do petka že spet celo noč spal, pa se bo zihr uresničilo . Jančika, a ti lahko kar v petek prinesem na srečanje sling nazaj? Al pa Jerebici, saj si ga tako njej posodla, a ne. Sem še kar nekajkrat poskusla, ampak mu ne paše, se vedno začne dret notri. Ampak probala sem pa le. Saj večino časa je tako priden, da lahko marsikaj naredim, medtem ko leži v ležalniku al pa na kavču. Moram kar na kak les potrkat (glava je še najbolj lesena ). Samo Ropotuljica, da mi nebi slučajno napisala, da lahko že jutri spremeni razpoloženje , ker bo ziher to storil. Snorlax, najprej gips, potem padec, ko ugotoviš, da ni nič dodatno zlomljenega, greš v Celje, da te dež napere, za piko na i se pa strupene vode napiješ . Le kaj bo še do petka Najbolje da naše dohtarce kako zdravniško torbo sabo prinesejo, al kaj? Mogoče pa to nalašč delaš, zdaj ko si nezgodno zavarovana? A katera pije cvička? V kleti imam domačega, je fejst dober, pa še negativne kalorije ima, za tiste ki hujšate. Več ko ga spiješ, bolj kuri maščobe. Ni pa fajn, da ga moški pijejo. Saj poznate slaven dolenjski rek: "Piješ cviček, adijo tiček"
|