|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.6.2008 8:22:00   
darja33
Teta beta, danes bo pa težka. Vsaj v top fitu ne, ker tak ščije. Mogoče se pa dobimo kje v kakem centru?!  Sam js sem brez avta, ker sem ga svojmu posodla. Njegovga sem pa predvčerajšnjim natankala z bencinom namesto dizlom!!?? Tak da je v popravilu... Baba zmešana sem.

Meni pa kr paše tale vreme, da vsaj malo polenuharim. Sej sicer sem pa ja skoz na terenu.

Se slišmo.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.6.2008 8:49:13   
teta beta
Sploh ni panike, jaz sem od osmih že doma, ker dobim zdajle obisk. Pa nisem mogla takoj javit, ker sem morala še malce pospravit (zložit v pomivalca in cote zmetat v spalnico). Zdaj se vsaj vidi, kje je kaj.

Več potem. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.6.2008 10:43:57   
mavo
Jao, meni tudi to vreme paše, se bom vsaj malo spočila. Ampak jutri pa naj že počasi neha, ker dva dni počitka je pa čist dost.

Pravkar sem zapravila 11.300,00 evrov. Madona kako lahko je to, samo nakažeš, pa jih ni večuser posted image  Saj tako niso moji, ampak sposojeni od bankeuser posted image user posted image user posted image , jih bom pet let odplačevalauser posted image . Jebi ga, če hočeš kaj imet, moraš pač živeti na kreditih. Za kaj so šli evri, boste pa v petek pri Snorlax videle. Se bom pripeljala na njihuser posted image user posted image user posted image .
Ropotuljica, ti si pa prava čarovnica, a vešuser posted image ! Odkar si mi napovedala, da se pri malem lahko v momentu vse spremeni, je nehal spat celo noč. Zdaj se zbuja konstantno ob treh ponoči, ampak vsaj potem zaspi nazaj, ko je sit. Tako da če bo ta njegov ritem zdržal do petka, imam še vedno dovolj časa, da grem po prvotnem planu in ga pustim doma M. v varstvu. Daj napiši, da bo do petka že spet celo noč spal, pa se bo zihr uresničilouser posted image user posted image .

Jančika, a ti lahko kar v petek prinesem na srečanje sling nazaj? Al pa Jerebici, saj si ga tako njej posodla, a ne. Sem še kar nekajkrat poskusla, ampak mu ne paše, se vedno začne dret notri. Ampak probala sem pa le. Saj večino časa je tako priden, da lahko marsikaj naredim, medtem ko leži v ležalniku al pa na kavču. Moram kar na kak les potrkat (glava je še najbolj lesenauser posted image ). Samo Ropotuljica, da mi nebi slučajno napisala, da lahko že jutri spremeni razpoloženjeuser posted image user posted image user posted image , ker bo ziher to storil.

Snorlax, najprej gips, potem padec, ko ugotoviš, da ni nič dodatno zlomljenega, greš v Celje, da te dež napere, za piko na i se pa strupene vode napiješuser posted image user posted image user posted image . Le kaj bo še do petkauser posted image  Najbolje da naše dohtarce kako zdravniško torbo sabo prinesejo, al kaj? Mogoče pa to nalašč delaš, zdaj ko si nezgodno zavarovana?user posted image user posted image user posted image

A katera pije cvička? V kleti imam domačega, je fejst dober, pa še negativne kalorije ima, za tiste ki hujšate. Več ko ga spiješ, bolj kuri maščobe. Ni pa fajn, da ga moški pijejo. Saj poznate slaven dolenjski rek: "Piješ cviček, adijo tiček"user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.6.2008 11:13:35   
pikecpokec
Včeri sem spekla en taaaaakoooooo dober čokoladni kolač! Pa tako na izi se ga naredi, tačas ko je moj mož tamalčka previjal. In ker sem dobra duša, delim recept z vami (vse tiste, ki tega ne smete jesti, preskočite tekst):

200 g črne jedilne čokolade
150 ml vroče vode
150 g masla
8 dag moke
10 dag sladkorja
3 jajca

Vodo, maslo in čokolado zmešaš, tako da se vse skupaj stopi in lepo premeša. Zmiksaš jajca in sladkor, dodaš moko in čokoladno zmes, vliješ v okrogel pekač za torto, pečeš 18 minut na 210 stopinj. V sredini mora biti še malo vlažno. Aja, pačico prej segreješ.

To je to! Zvečer sem požrla 3 ornk kose z vanilijevim sladoledom (mi je bilo potem melo slabo - hm, le zakaj user posted image user posted image ). Ja, zraven paše vanilijev sladoled in stepena smetana. Ampak je tudi brez tega dober.

Tebi, Snorči, pa čestitam za tak podvig user posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.6.2008 13:32:31   
Jančika_
Punce, kaj naj rečem glede vstajanja. Lolek in Bolek sta se danes odločila za akcijo ob 5.18. Klinc, pa kasneje spat dajatuser posted image . Tako da sem dopoldan raje še malo zalegnila, ker sem danes in jutri bolj ali manj sama z njima in se mi bi sicer zmešalo.

Mavo
, jaz mam ful rada cviček, tak da ga prinesi. Samo ne vem, če ga bom lahko pila, ker tokrat menda nimam osebne voznice; ponavadi pelje jerebica, tokrat pa ne vem, če pride. Razen, če me ti s sabo vzameš.

Smrček, ti si pa resno zastavilauser posted image , pa še koze pasete poleg menjave laminata, huh!

Snorlaxuser posted image user posted image user posted image , bravo, bravo!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
6.6.2008 13:40:35   
Ropotuljica
Snorlax, vse čestitke!!!! Zdaj pa pogumno naprej. Jaz sem s tabo.

Mavo, sej ritem se jim lahko sprememi tudi na bolje. Mogoče bo pa v petek spet lepo spal celo noč. (a sem v redu napisala? user posted image )
Aja, Mavo, pa še to mi povej: zakaj pa meni nisi ponudla cvičkai??? (hec)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
6.6.2008 14:11:14   
Skabi
Predlagam, da se na spodnjem seznamu pofočkamo za petek in napišemo, kaj bomo prinesle:

Snorlax: plac, žemljice
Janeja: sok
Mavo: cviček
Darja33: pivo
Skabi: marmelada in maslo za žemljice (Snorlax, al so žemljice bolj dobre brez vsega?) 

Za ostale se ne spomnim  - popravite, dopišite!!

V ponedeljek dopoldne gremo v Celje. Dajte mi sporočit, kje se boste dobile - če boste na takem palcu, da bo G zanimivo (igrala v bližini)  se vam pridružimo

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.6.2008 14:11:40   
snorlax
Gips sem dala dol, juhu! Ko sem prišla domov, sem najprej letela na vago. Zgleda, da je imel 1 kilo, tako da skupaj - 27 kg. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.6.2008 14:18:01   
barika
snorlax super, zdej se pa "ahti" no.. (vse nevarne predmete in ovire si dej izpred nogi in glave)user posted image

Jao Jančika, a greš vsaj ti prej spat, da si vsaj naspana al ...??no jaz sem šla tudi danes spat ob 3 zjutraj (sem bila pridna, je prišla teta inspiracija na obiskuser posted image user posted image  - verjetno bo pa danes zvečer pobegnala, pa je spet kak teden ne bouser posted image )

pikec pokec, ti packa, če bi jaz imela doma vsaj eno od teh sestavin, bi šla tud verjetno pečt torto (v mikrovalovki, pečica je crknalauser posted image user posted image )

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.6.2008 14:41:40   
nemrak
user posted image user posted image ,
snorlax , čestitke za izgubljene kg!! user posted image
Ko bi jaz imela vsaj 1/4  tvoje volje, bi bilo pri meni tudi malo drugače.
Sem tudi na neki čudni dieti, pa mi je šlo v 4 dneh -2 kg.
Upam, da do poletja še vsaj malo gre dol.

Mi smo oktobra imeli obletnico valete v vaših koncih. Sem prvič slišala za te kraje. Namesto , da greš naravnost proti ranču Kaji in Gromu, smo mi zavili desno in tam mal naprej smo bili.

pikecpokec bere se super tale čokoladni kolač, če je pa dober pa poskusim po moji dieti (čez 9 dni)

mavo, bravo za avto!! Pa ne posnemaj darje, drugače ne bo v petek nič user posted image
darja  upam, da poznaš hec.

Glede spanja, je pa takole. Ta starejša je zaspanka , sploh, kon je treba v vrtec. Jo moram vsako jutro buditi ob 7,30. Čez vikend se pa zgodi, da je kdaj pokonci že pred 7.
Ta mala, pa tako, tako. Včasih še jemo ponoči, včasih pa potegne tudi do 9.
Kaj čmo!!!

Grem v vrtec , potem pa na plesne (imajo generalko pred jutrišnjim nastopom)
Vabljene  vse v City Center ob 11 in 18.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.6.2008 15:13:47   
skuštrana
Jao, kakšen luksuz..Prvič odkar se je mali rodil spita oba skupaj (drgač Liza sploh ne spi popoldan), Mirota ni, jaz pa sama..Sem si naredila čokoladni puding, ampak ne vem kateri vrag mi je rekel, da naj se grem kao zdravo prehrano in sem ga sladkala s ječmenovim sladom..Bljekuser posted image user posted image Še dobro da sem jagode not napokala, da je pogojno užitnouser posted image

Darja, moj možek je enkrat naredil isto kot ti,,V sestrin avto je nalil dizel namesto bencinauser posted image

Snorlax, super za gipsuser posted image user posted image Jaz tudi ne znam k tebi pridet, pa sem že bila...Se bom k eni ušlepala, ki pozna potuser posted image Katera se javi? Če bom šla sama potem se lahko tudi peljem z njo iz Celja, drgač pa bom šla zadaj s svojim avtom.

Janči, kakašno uspavalo jima daj zjutrajuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.6.2008 15:15:59   
skuštrana
Snorlax, sem hotela napisat SUPER ZA KILE, no, pa za gips seveda tudiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.6.2008 17:40:04   
Ropotuljica
Dobili smo vrtec!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.6.2008 17:59:46   
Meggi
A gre katera danes v kino pogledat Sex v mestu- za tiste ki morda doma user posted image  nimajo dost user posted image

Vremenu primerno bi ne bilo švoh se spravt!

Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.6.2008 20:07:21   
Jančika_
Meggi, jaz bom počakala kakšna dva tedna, da se gužva umiri, pol bom pa šla gledat. Saj so mi mal neumne tiste babnice, ampak serijo sem rada gledala in bom šla zato tudi film. Čeprav moram reči, da če zdaj kdaj ujamem ponovitev, ne vem več, zakaj sem to tak rada gledalauser posted image .

Ropotuljica, supeeeeruser posted image user posted image user posted image ! To se ti je pa kamen odvalil, anede!

Skuštrana, uspavalo, jauser posted image . Drugo tak ne pomagauser posted image . Danes sva ju dala spet spat ob sedmih, ker sta bila tako zaspana, da sta se samo še drla in delala pi***rije.

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Pravkar sem zapravila 11.300,00 evrov.   

Madoniš, to si pa drago metlo nabavla. Fajn leti? Verjetno ni sirkova, ne?user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.6.2008 20:10:31   
Jančika_
Aja, Mavo, komot mi sling na srečanje prineseš, če se prej ne vidimo.

Seznam:
Snorlax: plac, žemljice
Janeja: sok
Mavo: cviček
Darja33: pivo
Skabi: marmelada in maslo za žemljice
Jančika: čokolada

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.6.2008 20:57:03   
teta beta
Grrr user posted image , mi je odgovor ven vrglo! Ne da se mi še enkrat pisat vsega. Samo pofočkam se na seznam. Lahko prinesem domač kaumflajš (bunko, povojeno meso), za zraven žemljic, za nevegetarijanke. Snorlax, imaš mesoreznico ali prinesem že narezanega? No, če bi ga jedle, seveda... jaz vem, da ga obožujem user posted image . Lahko pa tudi kaj drugega, kakšne prigrizke? 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.6.2008 21:15:54   
snorlax
Teta beta, mi imamo tudi domače salame in bunke, pa mesoreznico tudi.user posted image

Pa moj prinese s Primorske domač refošk al pa teran, če ga konzumirate.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.6.2008 21:28:36   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Janeja, si me prestrašila s tem linkom. Jaz se fuul bojim plazov in tam piše, da je povečana nevarnost zanje user posted image

Skabi sorry, res ni bil moj namen prestrašit kogarkoli. Je pa vseen boljše, da veste tole glede vode, ker imate vse male user posted image . A si se že kaj pomirila?
Snorlax, čestitke za - kilograme user posted image . Pa da si se končno gipsa rešla tudi. A te fejst roka boli? Se boš mogla zdaj nekaj časa še kar lepo pazit, veš!

Mavo, čestitke za fajn zapravljene Eurčke. Jaz sem se pa lani važla s to temo. user posted image

Glede jutranjega vstajanja: si sploh ne upam napisat kako je pri nas, da se slučajno ne bi poslabšalo. Mogoče samo tole - med tednom ju moram fejst budit ob 7.15 za v vrtec in šolo, čez vikend pa skupaj prespimo vsaj pol Živ-Žava. user posted image (že 3x trkam)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.6.2008 21:42:44   
teta beta
Prav, potem pa se javim za kak čips ipd. Oziroma, ne, bom pa nekaj spekla.

Janeja, prejle sem bila na "oddelku" Kuhajmo skupaj in bi ena punca rada tvoj recept za pečen riž z jajčko, če verjetno nisi opazila. No, mene tudi zanima user posted image . Vmešaš jajčko v riž in daš v pečico ali kako?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.6.2008 21:52:27   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Glede jutranjega vstajanja: si sploh ne upam napisat kako je pri nas, da se slučajno ne bi poslabšalo. Mogoče samo tole - med tednom ju moram fejst budit ob 7.15 za v vrtec in šolo, čez vikend pa skupaj prespimo vsaj pol Živ-Žava. user posted image (že 3x trkam)

Joj, Janeja, pazi da ti Ropotuljica kaj ne zacopra, pol boste pa ob petih zjutraj začeli vstajat...ob nedeljahuser posted image user posted image user posted image

Jančika, valjda greš z mano. Samo če bom imela alarm, boš morala al z mano, al pa kako drugo fehtat za prevoz domov. Saj menda ga ne bo, me je Ropotuljica odcopralauser posted image user posted image user posted image . Pa še Darjo bova pobrali.

Skabi, dej pridi v ponedeljek, pa magari ti izberi lokacijo, me bomo pa že prigurale vozičke. Pa tudi če bo dež se lahko v kakem centru dobimo, zdaj ko smo mobilne - juhuuser posted image user posted image user posted image . Jaz že komaj čakam, da te končno spoznam.

Pa še eno zelo pomembno vprašanje: a prinesem kar celo gajbo cvička?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.6.2008 21:53:31   
mavo
Aja, Ropotuljica, čestitke za vrtec!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.6.2008 21:55:51   
mavo
Ojla, teta beta, jaz nisem vegetarijanka, bi z veseljem kako bunko probala...user posted image (to ni zehanje, ampak predstavlja lakoto)user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.6.2008 22:05:17   
skuštrana
Ropotuljicauser posted image user posted image

Mi pa gremo v torek na roditeljski sestanek v Waldorfski vrtec in bova Liza verjetno dala tja...Saj tu kje je je ok, ampak..Je nekaj malenkosti, ki me motije in če je lahko bolje zakaj pa neuser posted image

Srečanje - jaz pridem, kaj pa prinesem pa nimam pojma..Kar pride pod roke.user posted image

Janeja, mi tudi prespimo vse jutranje risankeuser posted image Do 10 potegnemo, user posted image Eh, se vidi da so otroci najini, sva oba bolj zaspancauser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.6.2008 22:09:10   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Janeja, prejle sem bila na "oddelku" Kuhajmo skupaj in bi ena punca rada tvoj recept za pečen riž z jajčko, če verjetno nisi opazila. No, mene tudi zanima user posted image . Vmešaš jajčko v riž in daš v pečico ali kako?

Hvala za opozorilo! Tole je pa recept:
Riž skuham v slani vodi (jaz imam kuglo za kuhanje riža in je bolj enostavno). V veliki teflonski skledi na olje ubijem jajca na oko, jih malo spečem, "posolim" z vegeto in nato z vilicami "pretlačim" na majhne koščke. Ko so jajca pečena in riž skuhan, stresem riž v ponev z jajci, pomešam in še par minut "pečem", kar na štedilniku. Pustim, da se riž spodaj malo zapeče, potem pa ga še nekajkrat obrnem, da je ves lepo popečen. To je to - enostavno in dobro. Pa vedno ga jemo z Uncle Bens sladko kislo omako.
Poseben okus temu rižu pa da to, da jajčka in potem riž popečem na olju, na katerem sem prej spekla fino začinjeno piščančje meso za v omako.

IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Joj, Janeja, pazi da ti Ropotuljica kaj ne zacopra, pol boste pa ob petih zjutraj začeli vstajat...ob nedeljah

Ropotuljica, prosim če se vzdržiš komentarja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.