|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 11:14:20   
pikecpokec
Barika - jaz imam pa ravno 3 poglevaja napisana. Pišem pa že dve leti, pa ni haska. Katastrofa sem, samo en izpit sem imela v absulventu, drugače vse poštimano, zdaj pa ne morem tega skupaj spacat. Čist sem ven padla, grem sama sebi na živce do onemoglosti.


Evo, tako kot da bi mene poslušal. Tudi jaz imam teorijo za diplomo napisano, zdaj ko je pa treba še kaj raziskovalnega dela naredit, se mi je pa ustavilo user posted image . Pacam in pacam tole že celo večnost, pa nikamor ne gre. S tem da ne hodim v službo, ampak ''uživam'' status redne študentke. In mame user posted image . Sej to je največji problem, ker sem v bistvu hkrati gospodinja, tamali ne hodi v vrtec (septembra gre, in komaj čakam), zraven nej pa še diplomo pišem user posted image . K sreči sem bila pridna med nosečnostjo, ko sem naredila 12 izpitov (še zdaj ne vem kako mi je to uspelo, ampak takrat sem res študirala sto na uro, zraven sva se pa še selila).
V glavnem, rabila bi eno ornk brco v rit (se katera javi? user posted image ). Zdaj so mi pa še status podaljšali zaradi materinstva do marca 2009. Damn it! AMPAK namen imam diplomirat enkrat jeseni. Sej ko bo mali v vrtcu, bom imela čas finiširat user posted image .
Tud jst grem sama sebi na živce do skrajnosti. Ko mi rata napisat kako stran, se mi zdi da sem genij vseh genijev, potem se pa spet ustavi. Madona, sem ko en pisatelj, ki rabi navdih user posted image user posted image user posted image .

V glavnem, če pridem na srečanje, me dejte prosim mal zbrcat. Resno!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 13:12:20   
Naty*Taja
Ej Adrijana ne, nismo dobili vabila, ker sta oba našadva še kr na "bolniški"! Dej mi povej, kdaj in kaj je? Sej za dogovor ni panike - lahko zaradi denarja tudi kr tisti dan uštimamo. Smo pa itak že štirje. Marcel, Sara, Zala in Neža - pa bomo že še kterga ugovili. Bom jaz kr nabavla pa je. Sam povej mi, kdaj je srečanje, da vem, če se zapeljem v Laško, al kr po netu naročim..
Kar se pa tiče masaže in križa - jaz sem bila operirana in ja, je treba pazit. enkrat nisem eni povedla - ma sej je vidla brazgotino, pa mi je vseen preveč pritiskala in se imela hudo reakcijo (beri obležala za en teden čist!). Tak da zdej vedno opozorim, da tam čez bolj rahlo, pa je vredu.
Janči - ne se sekirat - jaz se ti pridružujem, s tem, da se jaz sploh ne čudim več in sem se že sprejaznila, da ne bom spala dokler ne bosta šla v šolo - takrat bodo pa ziher zjutri hotli spat! Pa nobene razlike ni v razliki zvečer - moj jih je navadu, da sta tudi do 10 pokonc - je mislu, da bo s tem čas zjutri pridobil - malo morgen, kot rečejo! Jutranja ura je ista, pa če zvečer gresta spat ob osmih, al pa ob desetih! Razlia je sam v tem, da zdaj še zvečer nimava tistih dveh ur zase! user posted image
Ja, Snorči - original, sej ni važno kaj, sam da je primorc.user posted image

Pikec - tudi jaz sem v nosečnostih največ naredla - zgleda, da imaš takrat izrazit občutek odgovornosti! user posted image . Po moje bi bilo dobro, če zanosim, preden se začnem za strokovnega učit...user posted image
Evo zdej pa grem naprej delat za šiht.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 13:41:16   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image   Zgodnje vstajanje, Jančika. Mojo mamo vprašaj. Še kure zvečer prehiti - meni ni nikoli jasno, da lahko človek zaspi, ko je zunaj še svetlo - mene to ful moti, pa keke luči ipd. tema mora bitiuser posted image  - zjutraj pa je bo 5.00 auf in kot rožica. To so tipi ljudi. Pa rečem, fajni film je ob 20.00, poglej, pa reče: Ah ne, prepozno zame. Tudi če ga gleda, jo ob 20.30 spipauser posted image  in zaspi. Ti želim, da tvoja deca ne bi bila tega tipa, samo nič kaj ne kaže na nasprotnouser posted image   Mi pa smo si danes zaspali, pa nisem nič jeznauser posted image  -- do 8.00 smo spaliuser posted image user posted image user posted image

Naša dva tudi ne zaspita, ko je svetlo, čeprav sta koma, ampak ne, dokler se še malo vidi po spalnici, je le ta bolj podobna blatnemu ringu, trampolinu ipd.user posted image   Šele ob 21.00 zaspita. Je res, da potem nimava veliko časa zase, ampak sta pa svaj nehala s temi foramo ob 5.30 ali 6.00 auf, spita vsak dan do 7.00, morda kako minuto prej auf.user posted image



Pikecpokec - štekam to iskanje navdiha - vsak dan se mi dogaja v službiuser posted image    Resno, če ga imam, z levo roko vse naredim, vse mi je jasno, zadeva lepo 'stoji', če pa ne, se pa 4 ure mučim, da prepišem tekst, pa nikakav, za bruhat, nič ne paše k ničemur.....


Snorlax - ti ti bolj poškodne vrste, kaj?user posted image

Skabi, Meggi, morda se vidimo v V. Čeprav deca ne hodijo tja v vrtec, me je frendica povabila na koncer Romane, morda pa uletimo. .... pa da spet kako bolezen staknemo... user posted image


(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 13:59:22   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Evo, tako kot da bi mene poslušal. Tudi jaz imam teorijo za diplomo napisano, zdaj ko je pa treba še kaj raziskovalnega dela naredit, se mi je pa ustavilo user posted image .


Kako ste ene čudne!! user posted image Meni je pa vedno raziskovalni del ful fajni

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 14:18:16   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Evo, tako kot da bi mene poslušal. Tudi jaz imam teorijo za diplomo napisano, zdaj ko je pa treba še kaj raziskovalnega dela naredit, se mi je pa ustavilo user posted image .


Kako ste ene čudne!! user posted image Meni je pa vedno raziskovalni del ful fajni



Sej meni bo tudi, ko se bom enkrat spravila zraven. Sem si pripravila izhodišča in vprašalnike in vse, pa čakam da bo mentorica dala žegen. Ker ne bi ravno na svojo pest nekaj delala, potem pa ne bi bilo OK.

Ej, naš tamali se je odločil da dans ne bi spal spljoh user posted image . Pa še ta dež je zuni, pa ne morema ven. Ampak mama je supermama, tko da ga zdele nabačem v ruzak in pičimo veeeeen! Izak mamo cesto tko razrito da bi rabli terenca če bi se hotli prebit ven. Aja, pa vrt nam je zasulo s šodrom ker je včeri tko deževalo, uni genialci so pa na odtočni kanal vsuli en kup peska. in je voda+pesek lepo tekla nam v krompir user posted image . Men je blo ful smešno, babi je pa mal znorela. So delavci rekli da bojo spucali, pa je rekla Ne, noben več ne bo po našem vrtu hodu! user posted image no ja, malo manj smešno bo ko bomo mi šaflali tusto svinjarijo dol.

Včeri sva z mojim mela en krasen tek. Malo naju je dež dobil, tako da se nisva ravno držala programa, ampak sva pol poti prešprintala domov user posted image . In v trenutku ko priletiva skozi vrata, se je pa oblak utrgal! ej, za sekunde je šlo!

grem zdej mal tamalega animirat. me zanima, kdaj bo padel dol user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 16:25:53   
snorlax
Evo mene. Cel dopoldan sem špancirala z razboleno taco po Celju in bila gnila do kolena. Kavbojke sem vlekla za sabo in so popile vse luže po Celju. Valjda, da sem šla od doma brez marele, pa pol kar v Tušu kupla eno za 4 EUR.

Uspelo mi je v parih urah zapravit večino tistega, kar sem si cel mesec služila. Glede na to, da sem bila doma, ni bilo težko niti zaslužit, še manj zapravit.

Zdaj bom pa morala spet cel mesec lepo okol mojga hodit, da bo kaj kapnilo od njega. Sem si pa kupila ene hlače in to št. 46. Saj se vam mogoče zdi veliko, a zame je praznik, hujš kot cerkven in državni skupaj. Sicer se ne smem kaj dosti pripogibat v njih, a stlačim jih na sebe.

Komaj čakam jutri, da grem dat dol ta posrani gips, da si grem na WC pošteno roko zdrgnit in namazat, ker me že vse žge spodaj. Potem pa srčno upam, da se me "strašni Jože" usmili in me vsaj čez vikend pusti brez. Držte pesti, da mi ga uspe prepričat.

Čav. Grem s tazadnjimi soldi še k frizerju. Mislim, ko si pa privoščim, si pa orenk, a ne? user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 16:26:35   
pikecpokec
Evo, malček spi že 1 uro user posted image .

Nam se pa bajta tko trese da kr kozarci žvenketajo user posted image . Sej ne vem, a je normalno, da se tko trese ker en bager koplje na cesti user posted image ? Prou skeri je, ko vsake tolko časa naredi brrrrrmmmm. glede na to da je bajta stara 70 let. user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 16:27:31   
pikecpokec
Čav. Grem s tazadnjimi soldi še k frizerju. Mislim, ko si pa privoščim, si pa orenk, a ne?



Itak da je treba! user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 17:32:32   
barika
pikecpokec in adrijana.sara aja, pa še Huanitauser posted image ,,,,sej to je navdih...če ga ni, potem nimaš kej (ko pa je navdih, pa pade 10 strani takoj)
jaz sem včeraj odprla diplomsko, pogledam...pa si rečem..eh, danes ne bo šlo (pa še grmelo jeuser posted image ), zaprla, pa šla na forum.

med nosečnostjo sem pa v navalu največjih slabosti naredila 6 izpitov (toliko mi jih je manjkalo).


grem mislat na-..diplomouser posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 18:37:50   
adrijana.sara
Ja, saj če bi me kakšen rok preganjal bi že bila, tako je pa vse v zraku. Bi moral mentor za mano hodit, namesto jaz za njimuser posted image .

Naty - Vabilo!
 
Vabimo vas na veseli zaključek šolskega leta, ki bo v torek, 10.6.2008, ob 17h na ploščadi med vrtcem in šolo.
 
Druženje bo popestil animator Sten Vilar.
 
To je to, pa kdo je ta Sten Vilar. Kakšen klovn, balonar... ali sem čisto v temo brcnila.

Moj otrok se pa dere - hlače dol, hlače dol.... kaj še le bouser posted image . Vreme ima spet svoj učinek. Tak, da by

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 20:00:49   
Meggi
Pozdrav!

No zabava z Romano je bila, nobene od udeleženk iz RRuser posted image  Res pa je,da je bilo vreme sesuto, mi pr odru a seveda pr lužah ne pa animirani v poplesavanje.

Skabi, se nisi odločla za poplesavanje po dežju!?

Naj vas malo požokam za ideje! Ravno na petek 13. smo dobili vabilo da imajo ta večji v vrtcu zaključno srečanje- jo pičimo na izlet nekam v Dramlje- obeta se jezdenje konjevuser posted image  Tako da moj večerni izlet najbrž odpade,... user posted image  
Potrebujem ideje za drobno idejo - darilo za vzgojiteljice.
Ne bomo se šli nekih wau zadev. Lani smo bon za masažo vsaki podarili, zraven pa naredili pogostitev za otroke v parku z jagodami.. se niso branili.

Kako boste uredili  v vaših vrtcih! Skabi, tebe bom prvo pocukala za rokav!
A si vidla jaz predlagam Š.. pol nas pa celo v Dramlje zaneseuser posted image  Poročam kako bo izpadlo!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 20:08:22   
Janeja
Punce, a ste slišale, da na Celjskem ne priporočajo pitja vode iz vodovoda nosečnicam, pa za pripravo mleka dojenčkom ni OK! Še posebej so izpostavili Vitanje in Frankolovo:

http://24ur.com/novice/slovenija/ujme-plazovi-meteorna-voda.html



(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 20:27:12   
Ropotuljica
Janeja, hvala za opozorilo.

Mi smo pa bli danes v Vojniku na koncertu (Romana Kranjčan).

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 21:06:22   
skuštrana
Punce moje, helou...Evo mene mame samohranilke, iz ilegaleuser posted image

Sem malo prebrala za nazaj, da bom na tekočemuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 21:12:26   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Punce, a ste slišale, da na Celjskem ne priporočajo pitja vode iz vodovoda nosečnicam, pa za pripravo mleka dojenčkom ni OK! Še posebej so izpostavili Vitanje in Frankolovo:

http://24ur.com/novice/slovenija/ujme-plazovi-meteorna-voda.html



Joj, nisem vedela za to, se pa že 1 uro nalivam z vodo iz pipe... user posted image No, sej v kategorije, ki so odsvetovane sicer res ne spadam, ampak vseeno... Hvala za opozorilo!

vreme... user posted image Res je čist depresivno... Pri nas še zdejle ful dežuje zunaj. Dopoldne sem se pa prav namučila med vožnjo do LJ, ker je na trenutke tako padalo, da nisem videla 1m naprej.

diplomska naloga... Js pa komaj čakam, da se bom lahko s tem "mučila"!user posted image user posted image user posted image Še malo...

darilo za vzgojiteljice... Js bom tud letos za obe pripravila eno malenkost. Lani je dal Nik vsaki darilno vrečko z zahvalo, velikim paketom rafaellotov in kavico. Letos bo verjetno kaj podobnega.

spanje... Nik hodi spat nekje okrog 20h, zjutraj vstaja pa nekje okrog pol 7h. Včasih so sicer kakšna odstopanja, ampak v povprečju je pa nekako tako. Čez dan še obvezno spi (približno 2 uri).
Se ne pritožujem, bi pa včasih kakšno soboto ali nedeljo vseeno pasalo spati tud malo dlje. Sem pa že čist navajena tega tempa in je tako postal njegov ritem tud moj.user posted image
Sem pa tud js pri tamalemu opazila, da ni važno, kdaj gre spat, ker to sploh ne vpliva na to, kdaj bo vstal. Se mu pa potem manjko zelo kmalu pozna in po 2-3 dneh mora obvezno nadoknadit manjkajoči čas spanja.


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 21:27:03   
mavo
Snorlax, dons mi je brat poslal po mailu skeniran članek iz Celjana o problemih na policiji, kjer je vključeno tudi njegovo pisanje na forumu. Datum je včerajšnji. A si že vidla? Dve strani dolg članek.

Tudi ostalim lep pozdrav in prijeten ostanek večera

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 21:27:11   
teta beta
Jaz sem se danes peljala iskat snorlax (ne na obisk, samo pot do tja) in tistim, ki še niste bile tam, polagam na srce, da si sprintate opis in ga vzamete s seboj user posted image . Pa brez zamere, snorlax, ampak mimogrede kje zaviješ. Mene je moj vodil, ampak meni se je itak šlo za pot od tam naprej, ker bom prišla z druge, dramljske strani. Ta je res bolj enostavna.

Kako se že dobivate na kavi, od 9-11? Mogoče bi jutri, ampak res takoj zjutraj lahko uletela. Bi peljala DAšo v vrtec tako, da bi bila ob osmih tam, skočim vmes npr. v Hofer (kaj drugega še ni odprto) in ob devetih na eno hitro kavo. Al je to prezgodaj?


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 21:29:40   
teta beta
Aja, spanje, naša se tudi zbuja okrog šestih, če imamo veliko srečo, spi do nekaj pred sedmo. Ampak se ne spomnim, kdaj je bilo to nazadnje. Pa čez dan tudi nič ne spi, razen če zaspi kdaj v avtu okrog dveh, treh, pa še to ne vedno. 

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 21:54:03   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Punce, a ste slišale, da na Celjskem ne priporočajo pitja vode iz vodovoda nosečnicam, pa za pripravo mleka dojenčkom ni OK! Še posebej so izpostavili Vitanje in Frankolovo:

http://24ur.com/novice/slovenija/ujme-plazovi-meteorna-voda.html



Joj, nisem vedela za to, se pa že 1 uro nalivam z vodo iz pipe... user posted image No, sej v kategorije, ki so odsvetovane sicer res ne spadam, ampak vseeno... Hvala za opozorilo!



Bonnie, ti en piješ vode iz tega zajetja, zato akr brez skrbi.

Janeja, si me prestrašila s tem linkom. Jaz se fuul bojim plazov in tam piše, da je povečana nevarnost zanje user posted image

Snorči, poglej ZSuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 22:31:15   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Punce, a ste slišale, da na Celjskem ne priporočajo pitja vode iz vodovoda nosečnicam, pa za pripravo mleka dojenčkom ni OK! Še posebej so izpostavili Vitanje in Frankolovo:

http://24ur.com/novice/slovenija/ujme-plazovi-meteorna-voda.html



Joj, nisem vedela za to, se pa že 1 uro nalivam z vodo iz pipe... user posted image No, sej v kategorije, ki so odsvetovane sicer res ne spadam, ampak vseeno... Hvala za opozorilo!



Bonnie, ti en piješ vode iz tega zajetja, zato akr brez skrbi.



Aja? No, potem pa ok.user posted image


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 22:45:04   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi



Naj vas malo požokam za ideje! Ravno na petek 13. smo dobili vabilo da imajo ta večji v vrtcu zaključno srečanje- jo pičimo na izlet nekam v Dramlje- obeta se jezdenje konjevuser posted image  Tako da moj večerni izlet najbrž odpade,... user posted image  



Verjetno greste na ranč Kaja in Grom. To je v sosednji vasi. user posted image



IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Punce, a ste slišale, da na Celjskem ne priporočajo pitja vode iz vodovoda nosečnicam, pa za pripravo mleka dojenčkom ni OK! Še posebej so izpostavili Vitanje in Frankolovo:

http://24ur.com/novice/slovenija/ujme-plazovi-meteorna-voda.html





Sem prepozno prebrala, sem jo glih spila kak liter, tako da, če se jutri zjutraj ne javim, sem user posted image user posted image user posted image



IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Snorlax, dons mi je brat poslal po mailu skeniran članek iz Celjana o problemih na policiji, kjer je vključeno tudi njegovo pisanje na forumu. Datum je včerajšnji. A si že vidla? Dve strani dolg članek.

Tudi ostalim lep pozdrav in prijeten ostanek večera


Nisem videla, ker me cel dan ni bilo doma. Ziher je na njihovem (našem) forumu, grem gledat. user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Jaz sem se danes peljala iskat snorlax (ne na obisk, samo pot do tja) in tistim, ki še niste bile tam, polagam na srce, da si sprintate opis in ga vzamete s seboj  . Pa brez zamere, snorlax, ampak mimogrede kje zaviješ. Mene je moj vodil, ampak meni se je itak šlo za pot od tam naprej, ker bom prišla z druge, dramljske strani. Ta je res bolj enostavna.




Tiste, ki so že bile, so že pripravljene na najhujše. user posted image Zdaj pa nehaj strašit, če ne, nobena ne bo prišla. Če bo treba, pridem po vas v Celje. Sicer sem pa napisala tako izčrpen opis, da ne morte falit.





_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.6.2008 22:49:01   
Naty*Taja
Oj, Adrijana hvala. BI bilo pa res prepozno, če bi jaz v ponedeljek zvedla! Prej ju tak nima smisla vozit, ker Marcelu se še kr sušijo tele koze, Maruša je pa že kr ok. No, bom jaz kr skočla v Laško in nabavla pa dala zraven še kako lončnico v torek in zavila. Pa na vizitko bom napisala neki v smislu - vajini otročki?! Za denar se bomo pa potem zmenli.

Meggi, a to greste v moje Dramlje!!!Potem boste pa ziher na kaki kmetiji Zgonc. Lahk pa Teto Beto kje tam srečaš- a ne? Mi se ravno odločamo o temle darilu - z Adrijano-Saro - imava skup male v vrtcu.

Lp in se beremo...



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.6.2008 5:47:35   
snorlax
Jutro!user posted image

Še sem živa, se pravi, da je voda neoporečna.user posted image

Grem na kontrolo za roko. Držte pesti, da ne dobim več gipsa, čeprav mislim, da mi še vsaj za 2 tedna ne uide.

Prestopila sem svojo magično mejo teže, čez katero nikoli več ne smem in sem končno na dvomestni številki.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.6.2008 7:06:34   
Naty*Taja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Snorči za velik uspeh!!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.6.2008 7:29:24   
smrček
Dobro jutro!

Smorlax user posted image  čestitam, CARICA si user posted image

Jaz sem pa v največjem navalu gnezdenja, tako da sem še mojga čist do zadnjega "okužla". Lotila sva se menjave laminata in pohištva v spalnici in v dnevni. Kaj moram, če sem želela v spalnico postavit še eno omaro za otročke, sva morala celo splanico in pol dnevne menjatuser posted image .
Zato mi je za forum zmanjkalo časa in energije, mislim, da sem ostala nekje na 142. strani, tolk ste naklofale va parih dneh.
V sredo sem bila na prvem CTGju (36t), mali in moj MV sa v redu, tako da se skorajda nimam česa več bat in če bo tako šlo naprej, bom verjetno kr počakala na PDP.

Teta Beta, že pakiraš kufre za v Rimuser posted image ? Mislim, da imaš ti najbljižji PDP?

Z Ančiko pa že od ponedeljka paceva kozice, tako da ji gre poooočasiiiii že na bolje (danes je imela noč samo dva delauser posted image ) vsaj vročine nima več.
Uradno je danes moj zadnji delovni dan pred nastopom porodniške, juhuhu. Sanja svinja kukuruzuser posted image



_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.