|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.6.2008 20:56:29   
mavo
Jančika ima v petek varstvo!!!!! Sporoča prek SMS, ker jo ven meče!!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
8.6.2008 21:03:45   
skuštrana
Pol osaten petek

Pa kaj za hudi...je s to rr

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
8.6.2008 21:09:42   
mavo
Čveke, zabasale ste forum...user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
8.6.2008 21:19:25   
sonček85
ja nek ijih je....

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
8.6.2008 23:28:04   
Ropotuljica
Mavo, jaz nikoli nisem sedela zadaj, razen kadar se je kateri ful jokal in se ni in ni mogle potolažiti.

Skabi, imaš ZS

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
9.6.2008 6:03:27   
snorlax
Ojla, punce!user posted image

Včeraj sem se pa nažirala, tako da bi se Monti zgražal. In danes 1 kg več. Popravljala pa si ne bom v podpisu, ker bom to kilo spravila v parih dneh dol.

Torej ostane srečanje v petek, al kako? user posted image

Skabi
, sem ti včeraj zjutraj poslala ZS, potem nas pa cel dan ni bilo doma. Zvečer sem opazila SMS, a je bilo prepozno, da bi ti odgovorila. Te pokličem malo kasneje, da koga ne zbudim.user posted image

Danes grem k zobozdravniku. Ne vem, al je to pomanjkanje kalcija, al kaj, ampak v roku 1 meseca sem si zlomila roko in že drugi zob.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
9.6.2008 6:45:49   
Naty*Taja
Snorči - po moje je pri tebi problem to, da si zaradi izgubljenih kg hitrejša, pa tega nisi navajena in...user posted image Pomnajkanje česa dvomim, vsaj če vse po Montiju ješ, a mleko piješ pa to?

A velja zdej za petek?

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
9.6.2008 7:52:12   
mavo
Teta beta, Jerebica, Smrček!

Vljudno vabljene k sodelovanju pri literarnem natečaju za najboljši scenarij nove telenovele, ki bo na sporedu jeseni na PopTV. Prijavite se lahko preko mobilnih telefonov tako, da na številko 1919 pošljete SMS z geslom "Moj mali angelček"
Strokovna komisija v sestavi:
- Padron Hose Armando Pandreras - predsednik žirije
- sinjorita Esmeralda Huanita Čikita - članica žirije
- sinjor Miguel Hondreras Muchaco - član žirije

Prijavite se lahko le v kategorijo "Resnične zgodbe o rojstvu". Trenutno so v tej kategoriji prijavljene že štiri tekmovalke, ki se borijo za glavno nagrado in sicer: Skabi, Shoo, Darja33 in Mavo. Prijave so oddale v tem vrstnem redu. Prijave sprejemamo do roka. V primeru nepredvidenih okoliščin lahko prijavo pošljete naknadno, vendar največ 17 dni čez rok!

Vljudno vabljene k sodelovanju!

Vaš user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
9.6.2008 7:52:44   
mavo
Kaj babe, a gremo dons kaj na kavo, al kaj?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
9.6.2008 7:59:31   
skuštrana
Snorlax,po moje ni pomanjaknje kalcija, ker to se ne pokaže tako hitro..Razen če imaš že od prej.Mogoče samo tako obdobjeuser posted image

Mavo, a tebe pa ponosečniški hormoni dajejo, jeldauser posted image Lupinica - mi smo Lizo vozili spredaj, če smo bile same in zadaj če smo bili vsi..Arsena vozimo zadaj, ker se spredaj air bag ne more izključit, jaz pa sem leteča - sedim spredaj, če se pa dere pol grem pa zadaj...Pač, odvisno od situacije, nimam načelomao nekega stalnega načina kako se voziti. Se prilagajamo. Če spi in je tiho potem sem spredaj. Pri Lizi smo delali isto. Je pa drgač men full fajn zadaj sedet in se kar štulim tja md njiju včasihuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
9.6.2008 8:40:12   
snorlax
Mavo, ti ga pa pihneš!user posted image

Naty-Taja, res je, da jem zelo malo mlečnih izdelkov - tu in tam kak jogurt, pol se pa že konča. Pa saj je kalcij verjetno tudi kje drugje.user posted image Grem malo brskat po netu.

Čvekice, fajn se imejte na kofetkanju. user posted image Še zame spijte eno, pa malo me obirajte, da bo šla tista kila dol.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3886
9.6.2008 8:41:08   
Jančika_
Včeraj zvečer sem se eno uro trudila objavit post, pa ni šlouser posted image . No, taglavno je sporočila Mavo, skratka prijatelj bo v petek popazil na Loleka in Boleka. Pa tudi sicer ne bi bilo treba zaradi mene prestavljat srečanja, bi pač prišla kasneje.

Mavo, jaz nisem nikoli sedela zadaj poleg otrok, spredaj sem prvega peljala 2x, drugega pa nikoli. Ko se peljemo, se peljemo; če je treba posredovati, pa ustavimo.

HuAnita, če bi rada malemu malo dvignila testosteron, ga pripelji k nam. Pri nas so aktulni samo avti, vlaki, delovni stroji, fuzbal in dinozavriuser posted image . Tamali je pa itak poln živalske energije - recimo se zalaufa in skoči bombico, a ne v vodo, temveč na tla v dnevniuser posted image . Ali pa laufa proti steni in skoči v njo, direkt naravnost brez bremzuser posted image . Kar tak malo za foro.

Neposredna povezava do sporočila: 3887
9.6.2008 8:47:40   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Naty-Taja, res je, da jem zelo malo mlečnih izdelkov - tu in tam kak jogurt, pol se pa že konča. Pa saj je kalcij verjetno tudi kje drugje.user posted image Grem malo brskat po netu.

Snorlax, zate nič cvička v petek! Ti bom raje prinesla alpsko mleko, da ne zlomiš še kakšne kostiuser posted image user posted image user posted image

Ropotuljica, a greš ti kam na kavo? Jaz kar grem ven, pa jo bom proti mestu mahnila. Jančika je tudi šla v mesto, proti knjižnici, pa bo pol poklicala. Škoda, ker se Skabi ni javila, ker je rekla, da bi danes prišla v Celje z malimi na kavo. Darja33 pa bo okol pol desetih šla ven. Sta ga tako žurale z malo med vikendom, da sta zaspaleuser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
9.6.2008 8:55:17   
snorlax
Joj, Mavo. Te berem tukaj in se jokam od smeha. Grem na un tadrug forum, berem tvojega brotherja, se valjam od smeha.  Vama se pa res vidi, da sta v žlahti. Imata enak stil pisanja. Enkrat si pa želim it z vama obema na kavo. Samo ne vem, če bi jo lahko spila, bi se verjetno skoz režala.

Špica sta oba! user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
9.6.2008 8:56:29   
skuštrana
Huanita, Liza se pa šminka zadnje čase, s flumastri..Full strokovno se postavi pred ogledalo in našobi ustnice ter se namaže. Pa okoli oči si dela črto, pol pa še kako po čelu potegneuser posted image Ko pa konča sebe gre pa še Arsena našminkat, da bo lepi..Imam na sumu da je to videla pri Pujsi pepi, ker jaz se ne šminkam..No, sigurno je to tam pobrala, ker je en del kako se pujsa pepa šminka z maminimi šminkami, samo jaz pa šmink nimam in se mora reva znajtuser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
9.6.2008 8:58:13   
skuštrana
Snorči http://www.revija-vita.com/Vita_47/Prehrana-_zdrave_kosti/prehrana-_zdrave_kosti.html

Neposredna povezava do sporočila: 3891
9.6.2008 9:06:55   
snorlax
Hvala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
9.6.2008 9:50:24   
skuštrana
Pa mislim, ta naš otrok še kar spi..Meni pa dolgčas, nimam kaj delatuser posted image Jančika, najboljš da dava midve naše skupaj, da si malo izmenjajo vibracije spanje, naši spijo predolgo, tvoji pa prekratkouser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
9.6.2008 9:52:29   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Mavo, jaz nikoli nisem sedela zadaj, razen kadar se je kateri ful jokal in se ni in ni mogle potolažiti.

Skabi, imaš ZS

jaz isto, če je bilo prehudo, smo ustavili in potolažili jokajočega.

Ropotuljica, imaš ZS user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
9.6.2008 9:53:51   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Škoda, ker se Skabi ni javila, ker je rekla, da bi danes prišla v Celje z malimi na kavo.

e, Skabi ej doma, ekr KUHINJO MONTIRAJO!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
9.6.2008 11:04:59   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Teta beta, Jerebica, Smrček!

Vljudno vabljene k sodelovanju pri literarnem natečaju za najboljši scenarij nove telenovele, ki bo na sporedu jeseni na PopTV. Prijavite se lahko preko mobilnih telefonov tako, da na številko 1919 pošljete SMS z geslom "Moj mali angelček"
Strokovna komisija v sestavi:
- Padron Hose Armando Pandreras - predsednik žirije
- sinjorita Esmeralda Huanita Čikita - članica žirije
- sinjor Miguel Hondreras Muchaco - član žirije

Prijavite se lahko le v kategorijo "Resnične zgodbe o rojstvu". Trenutno so v tej kategoriji prijavljene že štiri tekmovalke, ki se borijo za glavno nagrado in sicer: Skabi, Shoo, Darja33 in Mavo. Prijave so oddale v tem vrstnem redu. Prijave sprejemamo do roka. V primeru nepredvidenih okoliščin lahko prijavo pošljete naknadno, vendar največ 17 dni čez rok!

Vljudno vabljene k sodelovanju!

Vaš user posted image

Vidim, da sem v strokovni žiriji. Sem zelo dojemljiva za kakšne finančne spodbude, če bi katera rada opravila s tekmicamiuser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
9.6.2008 12:44:22   
Bonnie_RR
Oj!user posted image

Srečanje potem ostane v petek? No, fajn!user posted image Samo pojma nimam, kaj naj zraven prinesem.user posted image Kaj še potrebujemo?

vožnja... Js sem samo 2x sedela zadaj s tamalim, potem pa ne več. Itak nikoli ni bilo nobenih problemov, js pa vožnjo zadaj bolj slabo prenašam.
V mojem avtu sem imela pa jajčko spredaj in sem ga lahko videla.

tenis... Pikec-pokec, nisva dost navijali! user posted image Mah, js sem bila kar slabe volje. Ga je čist sesul!user posted image Ta Nadal..user posted image user posted image

vreme... Kot da smo aprila in ne junija!user posted image No, upam, da se v kratkem malo zrihta. Me pa muči (poleg tega, da ne moremo biti veliko zunaj) tud to, da me v teh dneh skoz rana od CR skeli, pa še pritisk me nekaj zafrkava...
No, upam, da bo bolje.

skabi... user posted image za kuhinjo! Pa sori, ker se nič ne javim, ampak res čakam malo lepše vreme, da bomo lahko zunaj, pa da se tamali malo zluftajo in zlaufajo.
Pa še z izpiti nimam miru, imam enega v petek, drugega pa še naslednji petek. Ko bo pa tole malo mimo, bo pa tud ful več časa...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
9.6.2008 16:48:25   
adrijana.sara
Mi smo pa kužni - koze, očitno se tu gor tudi lahko nalezeš. Če še katera nima, jih zdajle pošiljam. user posted image  pa že tako norim, ker morava biti veliko v hiši zaradi vremena, zdaj pa še koze.
Prosim za nasvete kako pa kaj. Sem že pozabila, ko sem eno leto nazaj googlala. Ima malo vročine, sem ji dala lekadol, srbi je še za enkrat ne, bomo videli. Je bila že zjutraj čudna, pa ni imela vročine, drugače ji tudi ni nič manjkalo, posebnih pik ni bilo videt in sem jo peljala. Sem naročila, da naj me pokličejo, če bo kaj, da sem doma (sem pa morala zjutraj nekaj opravit), pa me niso. Potem pa pridem po njo, pa že eni mamici pred mano, da ima njihov koze, potem pa še meni, preden mi jo da. Da dol padeš, zdaj bodo pa res vsi fasal.

Tako, da Naty nas jutri ne bo na zaključko, denar ti dam pa ob prvi priliki. user posted image Še to bomo morali zamuditi.user posted image

Hudiča... v soboto pa poroko, pa dojenčico sem imela namen jutri it gledat, pa diplomsko pisat cel teden, pa je vse šlo po vodi.user posted image  

Sem se mogla spovedat.

A kopam jo lahko?

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
9.6.2008 17:10:55   
Naty*Taja
Ej Skuštrana, pa tebi je orng na hrvaško že potegnalo, a?  Prav zanimiva si, ko kako njihovo uštuliš v post!

Adrijana - ne tule gor, ampak v vrtcu! Vse tri skupine!!!! A potem vas jutri ne bo?
Ja, valda da ne. ČEprav, če ne bosta imeli vročine lahk vseen prideta, sej so v Štorovskem  vrtcu itak vsi okuženi! Mi smo že odboleli. Sem pa drugače že zrihtala za vzgojiteljici in bomo jutri dali v imenu vseh 14 otrok. Potem pa kdor bo dal bo dal, drugo pač jaz častim...
Tamalo kr umiješ z mlačno vodo, brez mil. Jaz sem jima claritin sirup dajala, da ju ni tak srbelo, pa s hladilnim mazilom mazala pa koze smo "tepli", da jih nista preveč praskala. Pri Maruši je čist vžgalo, pri Marcelu pa ne -bo po moje kaka jamica na faci.
A si mogoče govorila s katerim od staršev? Jaz sem Amarjeve ujagala in so se strinjali ... nas je že pet.
E zdej pa še zadnje kontrolne popravit. Se mi kr smiljo nekateri tile otročki v šoli, sam, če ne zna, mu pa res ne morem pomagat! Pa nekateri že 6. popravljajo.... Da dol padeš.

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
9.6.2008 17:16:59   
nemrak
user posted image user posted image ,
na hitro se javim, ker gremo še malo ven je ravno sončno.
Moj je v petek dobil zamenjavo, pa bo lahko prišla na srečanje.
Pa po pravici povem, da me je kar malo strah, saj se vse med sabo že poznate. Mi je kar fejst nerodno, pa bi vas prav rada spoznala še ostale ( darja, mavo, marjana in roputuljica vas že poznam user posted image )

Mala tečnari, moram iti. Ne zna sama zaspati, jo moram mal pelat okoli z vozičkom)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.