nana35
|
Alfabeta,jaz sem tudi že dala breskovo kašico,pa ni nič narobe.Dajmo no punce,skoz samo nekaj kompliciramo glede vsega skupaj,pa včasih sploh ni bilo tako pa vsi živimo. Sem ravno brala eno temo,ne mi zamerit,a me res razjezi,ko tako kompliciramo in ne to pa ne ono,včasih so dajali rumenjak že po 3.mesecu zdaj je pa strogo prepovedano,pa šele po 6.mesecu ali celo 1.letu.Dude mame ližemo non stop in jih dajemo našim otročkom v usta,pa nas nič ne skrbi,imamo pa marsikaj v ustih,česar otroku res ni treba,pa vseeno živijo...To je samo moje mnenje in upam,da ne zameriš.Ne vem zakaj sem danes tako nataknjena,bo jutri bolje... Triš za mucka!!!Jaz sem tudi skoz kaj privlekla domov,pa smo kar vse obdržali,hvala bogu,da smo vsi ljubitelji živali.Mama je sicer vedno v začetku nekaj jamrala,a je bilo kmalu vse dobro in smo bili že vsi z njo vred zaljubljeni. vaney,se strinjam s tabo.Zakaj dajejo potem take kašice na police,če vedo to in ono.Pa z glutenom...Ma vse skupaj mi gre na živce,jaz bom delala kot mislim,da je prav.Na začetku sem Klemnu tudi dala ovseno kašico,pa nikoli nisem vedela nič o glutenu,ki jo je ta kašica vseboval in bila ena izmed prvih,ki sem mu jo dajala,nihče mi ni povedal,ker noben ni bil na RR,pa Klemen vseeno živi.Odkar pa se zavedam tega,pa samo berem in berem na teh škatlah in stekleničkah.Jaz vzamem kjer piše po 4.mesecu in je kar je,ne mislim se samo obremenjevati.Pa nisi edina,ki pač vsega na svetu ne ve,kljub temu je to za nas nekatere prvi otrok. Pa hruško sem mu tudi dala in to že velikokrat. Mi uporabljamo Mullerjeve pleničke in pa imam Active fit še od daril,ker mi niso vsi prinesli majhnih.Tako,da še zmeraj kombiniramo,ja.Pa ne vedno.Tudi nam Mullerjeve ne premočijo in meni so super.Pa še poceni so. sani,čestitke za krst tvoje lepotičke Manje.Pa veliko zabave v kinu in pri seksačicah! lunca,Mullerjeve pleničke so tudi pol cenejše ali celo še več,stanejo 6 evrov. Pa se opravičujem,samo svoje mnenje sem izražala,a sem morala napisat. Vseeno vas imam rada...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 7.6.2008 23:25:44 >