|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
7.6.2008 15:46:10   
mala pikica
Najprej se moram opravičiti, ker ni nikjer našega seznamčka. Pa še verjetno bom prosila, da mi boste na ZS sporočile mere vse, ki ste jih pisale v zadnjem tednu. Saj mi oprostite, ne user posted image

martinca
zeloo lepi prstani user posted image Vse to mi zbuja lepe spomine na najino poroko. Bi dala vse, da bi lahko ponovila ta dan user posted image

mml nič kaj takšnega nisem počela na kolenih. Me je že zdravnica spraševala, če sem imela kakršnekoli težave zadnje čase. Pa ni bilo nič. Kar naenkrat se je vse skupaj pojavilo user posted image Kaj ti veš, kaj bi naj pomenilo sum na sakroihitis? Upam, da sem prav prebrala. Piše pa na napotnici za RTG SI sklepov po Kovaču user posted image user posted image user posted image

klepetka zdaj sem se prav nasmejala nogometu in vibratorju user posted image Ne bom nič kometirala, je verjetno že katera druga user posted image Glede sms-a pa bi mene tudi kap zadela user posted image Pa lepo, da si včeraj mislila name user posted image Jaz sem vas tako pogrešala, sploh ne vem, kaj bi brez vas.

aurora jaz imam kapljice D3 v hladilniku in to že kar nekaj časa. Sem kar pozabila na njih user posted image Na srečo je Gašper zelo veliko zunaj.

hranjenje z GH... pri nas na srečo ni problemov. Gašper odpira ustka kot mali ptiček user posted image

vaney prečudovita je hiška, pa zelo lepo kombinacijo barv ste izbrali user posted image

katarinas sem šele zdaj prebrala tvoj podpis. Ful lepo in tako resnično user posted image Si ga bom napisala in nekam obesila. Saj dovoli tvoj dragi, ne? user posted image

katrin uživajte na morju, potem pa se nam le večkrat oglasi... katee vi tudi uživajte. Pa upam, da imate že internet na morju, tisti od sosedov, če se prav spomnim user posted image

voda... jaz jo prekuhavam. Če pa ni prekuhana in je sila, pa vzamem kupljeno in jo na hitro segrejem.

kapljice D3... mi bi morali dajati 5 kapljic na dan. Pa saj pravim, da zelo velikokrat pozabim user posted image Pa nadoknadimo s celodnevnim uživanjem na svežem zraku user posted image

triš pa ti to vse kar v Picasi narediš? Moram še enkrat boljše pogledat Picaso, se ne spomnim, da bi bilo toliko možnosti...

Tako... Na hitro sem vas preletela. Vsega nisem komentirala, moram pa pohvalit vse slikice user posted image user posted image user posted image

Zdaj gremo počasi domov. Nič ne obljubim, kdaj se spet oglasim, vsekakor pa upam, da kmalu. Uživajte do takrat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.6.2008 18:29:03   
nana35
klepetka,nisem kaj dosti odnesla iz knjig,še je prostor v možgančkih in samo čakajo...sem pa gleala BB,saj sem en post pred tabo včeraj napisala,da sem tudi jaz malo user posted image Sta se mi Naske in Sandi res zasmilila...

katee,upam,da sta dobro poštimala s tvojim dragim...

lutiropan,Kaja je lepa punčka,naš Klemen pa je tudi najbolj srečen,ko je nagec.

kaja,vse najboljše!!

mml,mi hodimo na morje samo v Sloveniji,pa četudi je malo,za naših par riti je vedno dovolj prostora.Ne hodimo pa iz principa,pa saj je doma tudi lepo morje,kajne?Smo hodili včasih ja,zdaj pa nič več in nimamo namena in ravno iz tega razloga,ker nas imajo zelo grdo,čeprav jim prinesemo veliko denarja,pa še kakšen drug razlog bi se našel...

ursalara,jaz imam tudi stolček od Lemija,mi je prav fajn,ker se ravno tako naslonjalo da nazaj in naprej in ima vse enake funkcije,kot kateri drugi ki je pregrešno drag.Sem istega mnenja,res je mogoče kateri lepši za videt,ampak ta je čisto dober za našega miškota,je prav srečen v njem.Jaz sem ga pa kupila v Intersparu,tudi v akciji,ko so jo imeli in plačala nekje toliko kot ti.
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Moja mama je bila strasna kadilka nekaj let in ko je videla da meni z bratom ne more ponuditi tistega kar si midve želiva se je odpovedala cigaretom takoj isti dan in danes ne kadi že 17 let!user posted image user posted image user posted image

Bravo tvoja mami,user posted image .

vaney,saj te nič ne obsojam,ti samo kadi,če ti paše, meni je tudi pasalo pa sem kadila.Zdaj pa je s tem definitivno konec.

golobček,Nina je pa že prava punca na tej sliki,ona pa ne pase kozic ampak kraviceuser posted image .

mala pikica,tudi jaz upam,da ni revma in da je samo voda v kolenu,v kolikor to tudi ni zelo slabouser posted image .

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.6.2008 20:07:40   
Alfabeta
Čer!

Vaney, a ti pa že kar breskovo kašico daješ? Malo poglej za kake pikice, ker breskev je ponavadi alergen

Triš, hvala! Sem uspela nekaj spacati skupaj. Mu je všeč, pa še njegovo sliko sem uturila noter.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.6.2008 20:27:22   
TRIŠ
Na hitro se javim in vam povem da imamo novega člana v naši družini.Ja prav ste prebrali povečali smo se.In koga smo dobili.Dobili smo majhnega ,lepega ,igrivega ,sladkega mucka Murija.No če bi to pisala pred tremi urami bi bili malo drugačni stavki.Moj zlati sine je pripeljal domov mačkouser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja dobro da ima take starše ki imajo radi živali in nič ne nasprotujejo ,samo da ne bo prinesel kdaj medvedauser posted image user posted image user posted image Sedaj pa moram it ker se pripravlja moj dragi za računalnik midva pa se greva kopat.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.6.2008 20:31:20   
vaney
alfabeta, danes sem mu že drugič dala breskovo kašico z rižem (prvič pa samo breskev), pa je bilo vse v redu. Sem pa do zdaj probala že korenček, krompir, brokoli, bučke, jabolko, hruško, banano, marelico in breskev. Pa enkrat breskev-jabolko in zdaj breskev-riž, pa je bilo vse v redu, je ful navdušen nad vsem, razen brokoli in bučke je s svetlobno hitrostjo spljuval ven. Prvič je vedno dobil za probat, zdaj pa poje vsak dan okrog kosila eno malo kašico+mleko, ker celega obroka pa še ne mislim nadomestit s kašico. Če bi pa res dobil kakšne pikice, bi pa seveda s tistim takoj nehala. Drugače pa hvala za informacijo, nisem vedela, da je breskev alergen, sem mislila, da so to samo jagode in kivi. Ne razumem pa, zakaj dajo na police kašico breskev, če je alergena in ni primerna za tako majhne dojenčkeuser posted image  Kako naj pa jaz (in druge mamice) vemo, da so alergene? Dobro, jaz imam rruser posted image , ampak večina ga pa nimauser posted image  ojej, spet je ratal romanuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.6.2008 20:34:12   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

alfabeta, danes sem mu že drugič dala breskovo kašico z rižem (prvič pa samo breskev), pa je bilo vse v redu. Sem pa do zdaj probala že korenček, krompir, brokoli, bučke, jabolko, hruško, banano, marelico in breskev. Pa enkrat breskev-jabolko in zdaj breskev-riž, pa je bilo vse v redu, je ful navdušen nad vsem, razen brokoli in bučke je s svetlobno hitrostjo spljuval ven. Prvič je vedno dobil za probat, zdaj pa poje vsak dan okrog kosila eno malo kašico+mleko, ker celega obroka pa še ne mislim nadomestit s kašico. Če bi pa res dobil kakšne pikice, bi pa seveda s tistim takoj nehala. Drugače pa hvala za informacijo, nisem vedela, da je breskev alergen, sem mislila, da so to samo jagode in kivi. Ne razumem pa, zakaj dajo na police kašico breskev, če je alergena in ni primerna za tako majhne dojenčkeuser posted image  Kako naj pa jaz (in druge mamice) vemo, da so alergene? Dobro, jaz imam rruser posted image , ampak večina ga pa nimauser posted image  ojej, spet je ratal romanuser posted image

Ja, pa hruške so tudi zelo rade močno alergene, pa med, pa agrumi,pa paradižnik....Pa saj to ne pomeni da mu ne smeš dat, le pozorna bodi. Samo med, agrume in paradižnik pa vseeno ni pametno dajat zgodaj. 

Zakaj pa dajejo na polico pa ne vem.

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 7.6.2008 20:43:48 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.6.2008 20:57:33   
vaney
Joj, alfabeta, dobro, da te imamuser posted image , ker za hruške tudi nisem vedela. Agrumov, meda in paradižnika mu pa še kar nekaj časa ne mislim dajat. Hruške smo pa že jedli, pa je bilo vse ok. Pa dobro, kaj sem samo jaz tukaj tako "nevedna" in ste druge to že vse vedele ali kaj? Še dobro, da je bilo do zdaj vse ok in mu nisem kakšneškode naredilauser posted image  Še 1x, hvala za informacijeuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.6.2008 21:02:29   
Alfabeta

Joj, alfabeta, dobro, da te imamuser posted image , ker za hruške tudi nisem vedela. Agrumov, meda in paradižnika mu pa še kar nekaj časa ne mislim dajat. Hruške smo pa že jedli, pa je bilo vse ok. Pa dobro, kaj sem samo jaz tukaj tako "nevedna" in ste druge to že vse vedele ali kaj? Še dobro, da je bilo do zdaj vse ok in mu nisem kakšneškode naredilauser posted image  Še 1x, hvala za informacijeuser posted image

Še enkrat, da ne bo nesporazuma. Te stvari rade sprožijo reakcijo, torej če se nič ne pokaže, je vse o.k.

Glede "nevednosti" pa.... Al jaz mam že enega piščanca doma, si pozabilauser posted image  Saj se tud jaz še vedno učim. Aja, pa mi nismo še na GH. Smo še vedno samo na Joškotu!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.6.2008 21:12:18   
vaney
alfabeta, razumemuser posted image
Drugače pa pohvale za še vedno delujočo tvojo restavracijouser posted image  Ajda je lahko prav zadovoljna, da vse obroke je v gostilni, ki se ji reče "Pri Joškotu".user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
7.6.2008 21:15:18   
Alfabeta

alfabeta, razumemuser posted image
Drugače pa pohvale za še vedno delujočo tvojo restavracijouser posted image  Ajda je lahko prav zadovoljna, da vse obroke je v gostilni, ki se ji reče "Pri Joškotu".user posted image user posted image

Pri Joškotih! Sta brata, veš. Enkrat ma eden odprto, drugič pa drugi.user posted image  Al frajla tud pod razno noče niti čaja. Torej kaj bi jo silila.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
7.6.2008 21:35:51   
Lunca1
Alfabeta hvala za recept. Bomo enkrat ob priliki nredil. Moram pa še kupit modelčke.

Katee uživaj na morju. Mi gremo pa že čez 2 tedna. user posted image

No v kranjski Pikapolonici tudi še niso slišali za ta senčnik.user posted image  Kater je napisala da ga imajo v Pikapolonici?

Kaja vse naj naj. user posted image

No da ne bi slučajno katera zapaničarla zaradi Hepatitisa in hrvaškem. Mi smo skoz poleti na Hrvaškem in sem jaz rabla 13 let, da sem ga staknila, katee pa kar precej več. Vas ne čaka za prvim vogalom. samo vodo pa vseeno raje prekuhavajte ali kupujte.user posted image

No Pina je bila v torek z vrtcem v ZOO in (nisem čisto prepričana) naj bi našli otroci na avtobusu škatlico cigaret. Pina je rekla, da je vzela samo listek. Potem sta pa z mojim zvečer debatirala in ji je rekel, da je to škodljivo za zdravje itd, potem je pa Pina rekla, da saj vsi pihajo cigarete, pa moj ja kdo pa, ona pa, ja mama V. (tašča). no in kaj naj moj reče, da naj ji kar pove, da to škodi. no in je rekla, da ji bo rekla, da mora nehat. No zdaj ji pa vsakič ko jo vidi, reče, da mora nehat kadit. user posted image user posted image user posted image  Je zadnjič klicala in jo je moj v avtu dal na zvočnik in ko je Pina slišala da je stara mama, se zadaj takoj začne dret, da mora nehat kadit. user posted image  Se je tašča kar mal razjezila, da naj ji neha težit, da jo bo po riti, če bo to še govorila. Midva sva se pa rolala od smeha. user posted image  No saj moj je tudi ene 12 let kadil in to 2 škatli na dan, samo je nehal preden sva se spoznala. Jaz sem pa zaprisežena nekadilka.

V Kranju sem pa dobila samo še eno škatlo Milumila. user posted image  A mi zna kdo povedat, kakšna je razlika med temi Milumili. sta dva z okusom vanilije, znižan je bil pa samo eden. potem tistih drugih iz protesta nisem hotela vzet, ker niso bili znižani. mislim v čem je fora??? user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
7.6.2008 21:38:46   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Alfabeta hvala za recept. Bomo enkrat ob priliki nredil. Moram pa še kupit modelčke.

No v kranjski Pikapolonici tudi še niso slišali za ta senčnik.user posted image  Kater je napisala da ga imajo v Pikapolonici?

Malenkost!

Tukaj pa imaš senčnik
http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml

Tudi jaz sem ga kupila v Pikapolonici

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
7.6.2008 21:55:37   
Sunny Morning
Čer.

Zdaj pa ne vem, ali ste že vse na morju, ali je bilo drugod tako lepo vreme, da ste bile cel dan zunaj, ker na RR se ni kaj prida dogajalo.user posted image

Alfabeta hvala za receptek. Upam, da mi prvič ratajo vsaj pol tako dobre kot tvoje.

Pri nas se danes ni nič posebnega dogajalo...standard. No, sva probale marelo in moram priznat, da mi ni žal niti €. Se mi zdi, da ji je v njej celo bolj udobno kot pa v Quinny-u. Kar razmišljam, da bi ga mogoče kar prodala.user posted image

Stolček, ki je v BC v akciji, Lemi fletno zgleda, vendar sva se midva odločila, da bova kupila Trip-trapa. Dokler ne bo dovolj stara, da bo lepo sedela v njem, bomo pa dobili na sposojo takega podobnega kot Lemi, tako da ga ne bomo rabili kupit.

Grem še malo cujne pospravit in počasi spat. Noč.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
7.6.2008 21:56:23   
Lunca1
Alfabeta v katerem kraju v Pikapolonici?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
7.6.2008 21:59:49   
vaney
lunca, tudi jaz sem kupila senčnik v Pikapolonici, ampak zdaj ga itak ne morem uporabljat, razen, če bi ga kot dežnikuser posted image user posted image

Milumil; jaz sem danes v Millerju v Novem mestu dobila zadnji 2 škatli navadnega in eno z okusom vanilije. Znižan je bil Milumil brez dodanega sladkorja, z dodanim sladkorjem pa ne. Sem pa tudi jaz iz protesta vzela samo tiste, ki so bili znižani. Se pa kar pozna razlika v ceni. Potem sem bila še v DM-u in je škatla 12.45€user posted image  Da te kap.... Še vedno je Miller najcenejši. Meni je do danes user posted image  skoz govoril, da je brezveze hodit v Millerja samo zaradi mleka in plenic, danes je pa priznal, da je res ceneje in da se bomo 1x na mesec lepo odpeljali tja in nabavili. Za 44€ sem kupila 4x plenice Beauty Baby (št.4), 3x 900g Milumila, 1 škatlo riževe kašice in 1 škatlo sadne kašice. Če bi šla pa npr. v DM, bi pa kupila dobre 3 škatle mleka in to je to. Joj, saj ni čudno, da mi je mami zadnjič rekla, da bi morala bit podjetnik, ko pa samo računamuser posted image user posted image  Ampak, to je meni tako fajn delatuser posted image

A ve še vedno kupujete ene plenice za podnevi, druge pa za ponoči? Mi uporabljamo samo še Millerjeve in še niso premočileuser posted image

majra, sem ti pozabila prej napisat - sploh ni problema za kakšno mini feštico ali pijačko v večernem času, jaz itak razmišljam, da bi npr. naslednji vikend, ko je user posted image  čez vikend frej in bo lahko Anžeta pazil, skočila zvečer malo ven, mogoče celo malo v Metliko po dolgem času. A si že bila v Bolywoodu? Jaz še nisem bila, ker sem ravno user posted image  takratuser posted image  Ti samo povej, ko boš za, pa se zmenimo, pa se še katera pridruži, mogoče triš ali pa še katera druga, čeprav drugim je že kar daleč se vozit v Belo Krajinouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
7.6.2008 22:02:21   
vaney
sunny, vi ne boste kupili novega stolčka za Nejo?? Hecam se, ker si zadnjič na srečanju rekla, da tvoj user posted image  bi pa najrajši vse novo kupil za Nejo, da ona bo pa vse imelauser posted image user posted image  Pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
7.6.2008 22:03:15   
vaney
lunca, senčnik imajo v Pikapolonici v novem mestuuser posted image , stane pa 20.90€

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
7.6.2008 22:04:55   
lutiropan
Čer.
Kaja se vsem zahvaljuje za čestitke..no, v njenem imenu se mami, Kaja namreč že 2 uri sladko spančka. user posted image
Pri nas se vidi, da "moški" prevladujejo. So vsi "prilimani "na nogomet, majo fantje srečo, da je jutri nedelja, ker med tednom, je taka ura že pančeva dežela...user posted image
Mami pa tukaj visi...user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
7.6.2008 22:05:32   
Alfabeta

Novo mesto

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
7.6.2008 22:13:30   
sani1
Joj ženske sploh vas ne dohajam...
Danes je za nami en čudovit dan. Imeli smo krst in je bila Manja pridna. Nič ni jokala. Samo vse je opazovala in z zanimanjem spremljala dogajanje okrog sebe.  Bila je prava mala princeska...

Jaz pa izmučena sedaj, da bom samo še padla v posteljo. Ampak sem sem pa še mogla zavit...

kifelčki in rogljički user posted image   pazi zdej mene. Sej sploh ne vem več kaj pišem...user posted image user posted image user posted image

Torej kifeljčki in šamrole- nisem sploh opazila, da so različne  stvariuser posted image user posted image user posted image   Je pa vse odlično...

nana- sexsačice so te ženske iz filma Sex v mestu...   Midve z sodelavko sva jih pač tako poimenovale...  Jupi, jutri grema v kino...user posted image

klepetka- ja torte je samo še za vzorec v hladilniku. Je bila za krst. Vsem je bila všeč ampak nismo cele pojedli...  V ponedeljek zjutraj grem v bolnico in če bo vse ok. v kar ne dvomim bom popoldan že doma...

Ma jaz grem spat. Ženske lep večer... 

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
7.6.2008 22:31:51   
Lunca1
Vaney jaz imam samo eno vrsto plenic, bomo pa zdaj počai začeli uporabljat Hoferjeve, če se bodo le obnesle. pri Pini so se. So pa skoraj še enkrat cenejše kot Pamperske.

Pa hvala za odgovor obema, ja v Kranju ga pa nimajo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
7.6.2008 22:34:31   
Alfabeta

Pa hvala za odgovor obema, ja v Kranju ga pa nimajo.

Zakaj ga pa ne naročiš po netu? Saj sem ti dala link

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
7.6.2008 22:35:21   
Sunny Morning

Lunca1 jaz sem svoj Pepeny senčnik kupila v BC v Nm.

vaney jaz sem tudi bila danes v Muellerju. Jaz sem kupila samo eno škatlo Milumila vanilija, da bom dala Neji zraven v njeno hrano, bo mogoče raje pojedla.

A ve še vedno kupujete ene plenice za podnevi, druge pa za ponoči?

Mi imamo še vedno za ponoči Pampersko. Čez dan so pa Muellerjeve zakon.

sunny, vi ne boste kupili novega stolčka za Nejo?? Hecam se, ker si zadnjič na srečanju rekla, da tvoj user posted image  bi pa najrajši vse novo kupil za Nejo, da ona bo pa vse imelauser posted image user posted image  Pa brez zamereuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Saj bo Trip-trap nov.user posted image  Bom itak videla kaj bo user posted image rekel, ker to sem se sama odločila. Je pa itak trip-trap tako drag, da bo najbrž za, da vmesnega stolčka ne rabiva kupovat.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
7.6.2008 22:38:49   
mala pikica
Atijeva mrežna kartica je zamenjana user posted image In jaz sem spet čisto 'spletna' user posted image

nana meni sta se tudi Sandi in Naske zasmilila včeraj. Sem pa kar user posted image zraven, ko sem gledala vsa ta lepa presenečenja.

stolček za hranjenje... mi se tudi odločamo, katerega bi si zaželeli user posted image Smo že dobili ponudbe za krst. Moram malo pogledat... Se odločam med PP, Lemijevim in Brevi Slex-som. Kakšni predlogi?

sani kako je bilo na krstu? Pa se opravičujem, če sem spregledala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Vaney, a ti pa že kar breskovo kašico daješ? Malo poglej za kake pikice, ker breskev je ponavadi alergen.

Upam, da ne bosta jezni, ker malo skačem v vajino debato o alergenih živilih... Imam doma Hippovo knjižico z nasveti o prehrani zdravega dojenčka. In v njej piše, da s črko 'A' označujejo hrano, ki je primerna za otroke s povečanim nagnjenjem alergijam. Med drugim so z 'A' označeni sadni sok iz hrušk, sadne kašice jabolka, korenček in jabolka, jabolka in hruške, jabolka in borovnice ter breskve. In od zelenjave korenček ter riž z brokolijem. Mislim, da breskve in hruške ne spadaja ravno med alergene.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
7.6.2008 23:24:45   
nana35
Alfabeta,jaz sem tudi že dala breskovo kašico,pa ni nič narobe.Dajmo no punce,skoz samo nekaj kompliciramo glede vsega skupaj,pa včasih sploh ni bilo tako pa vsi živimo.

Sem ravno brala eno temo,ne mi zamerit,a me res razjezi,ko tako kompliciramo in ne to pa ne ono,včasih so dajali rumenjak že po 3.mesecu zdaj je pa strogo prepovedano,pa šele po 6.mesecu ali celo 1.letu.Dude mame ližemo non stop in jih dajemo našim otročkom v usta,pa nas nič ne skrbi,imamo pa marsikaj v ustih,česar otroku res ni treba,pa vseeno živijo...To je samo moje mnenje in upam,da ne zameriš.Ne vem zakaj sem danes tako nataknjena,bo jutri bolje...

Trišuser posted image za mucka!!!Jaz sem tudi skoz kaj privlekla domov,pa smo kar vse obdržali,hvala bogu,da smo vsi ljubitelji živali.Mama je sicer vedno v začetku nekaj jamrala,a je bilo kmalu vse dobro in smo bili že vsi z njo vred zaljubljeni.

vaney,se strinjam s tabo.Zakaj dajejo potem take kašice na police,če vedo to in ono.Pa z glutenom...Ma vse skupaj mi gre na živce,jaz bom delala kot mislim,da je prav.Na začetku sem Klemnu tudi dala ovseno kašico,pa nikoli nisem vedela nič o glutenu,ki jo je ta kašica vseboval in bila ena izmed prvih,ki sem mu jo dajala,nihče mi ni povedal,ker noben ni bil na RR,pa Klemen vseeno živi.Odkar pa se zavedam tega,pa samo berem in berem na teh škatlah in stekleničkah.Jaz vzamem kjer piše po 4.mesecu in je kar je,ne mislim se samo obremenjevati.Pa nisi edina,ki pač vsega na svetu ne ve,kljub temu je to za nas nekatere prvi otrok.
Pa hruško sem mu tudi dala in to že velikokrat.
Mi uporabljamo Mullerjeve pleničke in pa imam Active fit še od daril,ker mi niso vsi prinesli majhnih.Tako,da še zmeraj kombiniramo,ja.Pa ne vedno.Tudi nam Mullerjeve ne premočijo in meni so super.Pa še poceni so.

sani,čestitke za krstuser posted image tvoje lepotičke Manje.Pa veliko zabave v kinu in pri seksačicah!user posted image

lunca,Mullerjeve pleničke so tudi pol cenejše ali celo še več,stanejo 6 evrov.

Pa se opravičujem,samo svoje mnenje sem izražala,a sem morala napisat. Vseeno vas imam rada...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 7.6.2008 23:25:44 >

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?