|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
8.6.2008 12:59:32   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Pa brez zamere!

Jaz ti ful zamerim.user posted image user posted image user posted image

Meni je pa ful fajn, da kakšna tudi kaj takega napiše kar ni nobena vprašala, tako kot tole z breskvami. Alfabeta hvala.

Sem mislila samo malo prebrati, da ne bom v prevelikem zaostanku, zdaj pa ne morem mimo, da ne bi pokomentirala... ne bi se mogla bolj strinjat s sunny - tudi meni je zelo fajn prebrati kak nasvet, tudi, če je kdaj narobe razumljen (čeprav te jaz, alfabeta, nisem narobe razumela.. samo opozorila si pač, do česa lahko pride) in se potem razvoje konstruktivna debata. Pa tudi jaz ne mislim komplicirat, je pa vseeno fino bit seznanjen...tako da, Alfabeta, hvala - dvakrat, še za recept user posted image  

Sicer smo pa danes tudi mi budni že po drugem hranjenju od 5h (nič novegauser posted image ), potem pa je ob 7h zaspala in je spala do 10h.. midva z user posted image  sva pa na kavču v dnevni tako drnjohala, da je bilo joj user posted image  

mala pikica - držim pesti zate user posted image  Upam, da res ni revmatiozem... pa fajn, da si spet "on-line", pa četudi pri atiju user posted image

Kdaj bo nam narava spet naklonila malo sončka? Jaz ga že prav pogrešam... sicer gremo vsak dan na sprehod, ampak nas je že dva dni zaporedoma ujela nevihtauser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
8.6.2008 13:29:39   
katarinas
Dan!
Kašice: jaz tudi ne kompliciram, dajem za jest tako kupljene kot doma narejene, le tiste z mesom ne kupujem, te bo jedla po 6. mesecu. Mislim, da hruške na spadajo med alergene, meni so samo povedali, da menda rade zapirajo. Otroci so lahko alergični na različne stvari, ne samo na tiste, ki so označene kot alergene; saj zato se pa GH uvaja postopoma, da se ugotovi kaj povzroči alergijo.

Patronažna: lahko, da sploh ne pride. Meni je rekla naj jo pokličem, ko bo Lara stara 4 mesece in sem si mislila: Hmmm, ja ja seveda, upam da te več ne vidim...user posted image  ker mi je bla ful smotana. O GH sem se sama pozanimala in je tako tud ok, brez patronažne!

Duda: lizat dudo, fuuuuj!! Ne, jaz tudi tega ne delam, čeprav sem njena mamica, ustna votlina vsebuje milijon, milijon bakterij....če se duda umaže se spere pod vodo...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
8.6.2008 13:38:21   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: limma

mala pikica - držim pesti zate user posted image  Upam, da res ni revmatiozem... pa fajn, da si spet "on-line", pa četudi pri atiju user posted image

Sem si kar sposodila atijev računalnik za nekaj dni in ga imam pri sebi user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
8.6.2008 15:30:05   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

triš ti imaš Žana kar v stolčku? Kaj ti že sam sedi?

Ta stolček ima dokaj velik naklon kot jajček tako da otrok tudi notri lahko veselo predrema popoldanski spanec(no vsaj naša prva dva sta po kosilu ali pa že med kosilom zadremalauser posted image )Žan uživa v stolčku in se igra z igračkami ali pa opazuje mamico pri kuhanju.Sem ga zadnič slikala pa ti bom kako slikico pripelauser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
8.6.2008 15:39:17   
TRIŠ
TAKOLE SE ŽAN ZABAVA KO MAMI KUHA KOSILO

user posted image

TOLE PA JE NAŠ MURIuser posted image

user posted image

No sedaj pa se moram odstranit ker ima sine in njegovi prijatelji računalniški tečajuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 8.6.2008 15:40:17 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
8.6.2008 15:39:46   
katarinas
martinca zeloo lepi prstani user posted image Vse to mi zbuja lepe spomine na najino poroko. Bi dala vse, da bi lahko ponovila ta dan user posted image

mml nič kaj takšnega nisem počela na kolenih. Me je že zdravnica spraševala, če sem imela kakršnekoli težave zadnje čase. Pa ni bilo nič. Kar naenkrat se je vse skupaj pojavilo user posted image Kaj ti veš, kaj bi naj pomenilo sum na sakroihitis? Upam, da sem prav prebrala. Piše pa na napotnici za RTG SI sklepov po Kovaču user posted image user posted image user posted image

Mislim, da sakroihitis ne pomeni nič, še nisem slišala, ampak je to najbrž sakroileitis, ki je lahko posledica RA (revmatoidni artritis)...več si lahko prebereš na strani www.revma.net. Za ta rtg pa ne vem kaj bi pomenil...

katarinas sem šele zdaj prebrala tvoj podpis. Ful lepo in tako resnično user posted image Si ga bom napisala in nekam obesila. Saj dovoli tvoj dragi, ne? user posted image

Hmmm....ne vem, ga bom vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image

voda... jaz jo prekuhavam. Če pa ni prekuhana in je sila, pa vzamem kupljeno in jo na hitro segrejem.

Jaz tudi...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
8.6.2008 15:43:07   
mala pikica
katarinas hvala za pojasnilo glede sakroileitisa user posted image Res nisem bila prepričana, če sem prav prebrala, pa vidim, da nisem. RTG je slikanje, je pa bilo na tej napotnici slučajno napisano sum na sakroileitis.

triš sem videla na sliki tistega modrega, vi pa imate rumenega, ne user posted image Je pa PP, če se prav spomnim?

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
8.6.2008 15:45:06   
katarinas

katarinas hvala za pojasnilo glede sakroileitisa user posted image Res nisem bila prepričana, če sem prav prebrala, pa vidim, da nisem. RTG je slikanje, je pa bilo na tej napotnici slučajno napisano sum na sakroileitis.

Ja ja vem, da je rtg slikanje...samo rtg po kovaču ne vem kakšne vrste slikanje je touser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4033
8.6.2008 15:55:43   
Lunca1
Kar se lizanja dud tiče, ga odsvetujejo zaradi tega, ker se karies lahko tako prenese na otrokove zobe, pa seveda miljon bacilov. no jaz to prakticiram zelo redko, ne bom pa rekla, da nikoli.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
8.6.2008 15:57:58   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Ja ja vem, da je rtg slikanje...samo rtg po kovaču ne vem kakšne vrste slikanje je touser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4035
8.6.2008 16:00:04   
Lunca1
Aja vam moram povedat, da je meni meglio odpovedal na celi črti. Imam zaprane fleke od navadnega blata na Pininih hlačah. raje ne komentiram kako so zaflekane. no saj bo rabla ene za malat stene.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4036
8.6.2008 16:11:34   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Aja vam moram povedat, da je meni meglio odpovedal na celi črti.

Jaz sem ga pa ravno včeraj kupila user posted image  No, bo pa za kopalnico čistit... se jo moram lotit še danes.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
8.6.2008 16:22:14   
limma
Bom še raje malo tu visela, user posted image  je moral nekam skočit, Neža pa spi.

Zdaj smo imeli obiske, mojega dobrega prijatelja, s katerim sva oz. smo skupaj stanovali v apartmaju v študentskem naselju. Kako sem ga bila veselauser posted image user posted image  Neža je bila zelo vesela darila -  knjigice o Minki, ki se uči gledati na uro. Minka gre ob 20h spat in se šele zjutraj zbudi... sem Nežki dvakrat povedala, upam da bo kaj zaleglo user posted image  

mml - riževa kašica nam več ne podaljšuje spanja, čeprav je včeraj po dojenju spet pojedla 30 ml.. pa bomo že, počasiuser posted image  Če dopoldan odspi svojo rundo, je prav super, ker se uležem z njo za kakšno urico, če pa ne...  Zdaj bova 3 dni sami, ker gre user posted image  službeno v Bolgarijo in če bo takšno vreme, bova drnjohali od jutra do večera.. če bo Neža zauser posted image  
Za Hrvaško se pa ne bi mogla bolj strinjat, iz istih razlogov midva, naši doma, niti tašča ne hodimo tja praktično res od razpada Juge... letos smo naredili izjemo, tako za začetek, ampak bom vso hrano nesla s seboj. Se mi pa zdi, da se zadeve že spreminjajo, sploh pri mladih, tudi če niso popotniki, se vsedejo na avion in so v Grčiji, Tuniziji, ...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
8.6.2008 16:55:52   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Pa brez zamere!

Jaz ti ful zamerim.user posted image user posted image user posted image

Meni je pa ful fajn, da kakšna tudi kaj takega napiše kar ni nobena vprašala, tako kot tole z breskvami. Alfabeta hvala.

Meni se tudi zdi super, da nam kakšna mamica z iskušnjami pove svoje mnenje, saj se potem itak vsak odloči ali ga bo upošteval ali pa ignoriral.
Alfabeta, hvala user posted image . Ti kar nadaljuj s takšnimi opozorili. Evo, jaz nisem imela pojma to za hruško, za breskev sem pa slišala.

Dude pa tudi jaz ne dajem v usta. No ja, že že, ampak obroček, da se potem igramo

Manja,čestitke za Sv. krst

Stolček-kje se dobi Lemi?

Triš, bravo za mamico in atija, ki sta tako dobra, da sta posvojila mucka. Jaz sem tudi vse živo privlekla domov, psa, mačk niti ne štejem, čeprav so nam jih potem " dobri" ljudje kar sami začeli puščati pred hišo, pa smo spet posvojili, pa ranjene ptičke, kako zavrženo ovčko od mamice, ki smo jo potem hranili na flaško, pa sove, največja moja cvetka je bilo pa 30 potočnih rakov user posted image

Mala pikica user posted image user posted image user posted image , da se ne bi res izcimila kakšna revma

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
8.6.2008 17:31:01   
vaney
majra, stolček lemi se dobi v Baby Centru, znižan pa je na 60€user posted image  V redni ceni pa je okrog 110€, tako da če ti je všeč, se splačauser posted image

30 potočnih rakovuser posted image user posted image user posted image user posted image  kako so pa to prenesli tvoji starši? Mene bi najbrž kap, če bi mi otrok domov prinesel 30 potočnih rakovuser posted image  Kam pa ste z njimi, a si jih odnesla nazaj v vodo? In sova? Ti si pa bila prava. Moji mami je bil še zajec preveč, ker nam je kakal po kuhinji, pa še skoz smo ga morale lovit....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
8.6.2008 17:32:56   
vaney
joj, a še katero matra tole vreme? Jaz bom znorela...5 minut sonce in vročina, 5 minut nevihta pa ful mrzlo, potem spet sonce, pa grmenje....sploh ne morem Anžeta tako hitro zrihtat za ven, kolikor hitro se menja vreme...Kdaj bo izboljšanje?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
8.6.2008 18:53:16   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

majra, stolček lemi se dobi v Baby Centru, znižan pa je na 60€user posted image  V redni ceni pa je okrog 110€, tako da če ti je všeč, se splačauser posted image

30 potočnih rakovuser posted image user posted image user posted image user posted image  kako so pa to prenesli tvoji starši? Mene bi najbrž kap, če bi mi otrok domov prinesel 30 potočnih rakovuser posted image  Kam pa ste z njimi, a si jih odnesla nazaj v vodo? In sova? Ti si pa bila prava. Moji mami je bil še zajec preveč, ker nam je kakal po kuhinji, pa še skoz smo ga morale lovit....

Hvala za inf.o stolčku. Zakaj ga pa ne najdem na njihovi spletni strani user posted image
Bom še malo preštudirala, če ne bo pa verjetno PP.
Ti si svoj stolček izprobala?

Potočni raki so bili majhni, iz potoka na Gorjancih. Tako da sem jih imela zunaj v stari banji kakšen mesec, potem so me pa pregovorili, da smo jih vrnili nazaj v potok. Jaz bi imela vse živali, sam kaj ko živimo sedaj v bloku, pa ne morem imet nič user posted image  Ampak ko bom velika, bom imela svoj mali živalski vrtuser posted image

Vreme se bo pa zboljšalo v torek. Sem pa morala danes dopoldan malo hitreje stopit, da nismo bile mokre. Popoldan sem pa obupala, ker vsake pol ure dežuje

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
8.6.2008 18:54:17   
mala pikica

So pošle zaloge user posted image Upam, da jih bodo še kaj dobili.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
8.6.2008 19:12:35   
Sunny Morning
majra Lemija so še imeli v BC v Nm, tako da, če se boš odločila...

vaney v torek bo vreme fletno, potem pa že v sredo spet poslabšanje.user posted image user posted image user posted image  Mene tudi ubija zaprtost. Sem se že navadila, da sva cele dneve okrog in mi je tole sam matr.

Mi pa hodimo na morje na Hrvaško, ker imajo od mojega dol vikend in je najceneje, čeprav sva že 100x rekla, da bova šla drugo leto še kam drugam. Potem sem si pa raje omislila eno leto Kanado in naslednje leto Irsko in je za druge plaže malo zmanjkalo dinarčkov.user posted image  Pa nekako sem se navadila in vem kaj imam, tako da mi je veliko lažje, zdaj z Nejo pa sploh. Smo pa v tem kraju že skoraj kot doma, tako da sploh nimava slabih izkušenj, prej obratno.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4044
8.6.2008 19:36:37   
ursalara
Mnenja meni se zdi fino da so različna in nasveti mamic ki imajo več otročkov meni osebno velikokrat prav pridejo itak se pa potem sama odločim kako in kaj bom storila!

Duda
jaz ima za dudo prav posebno škatlico in ko jo noče jo lepo pospravim kadar kam gremo jo ima itak lepo na trkcu če pa kdaj pade na tla jo vedno sperem z vodo ker imam itak vodo vedno pri sebi če ne dugače pa v termovski!

Meni je patronažna prišla dva tedna nazaj jo nisem nič klicala je sama prišla ker je prišla še k novorojenčku pa je potem še meni povedala o uvajanu!

Lemi stolček je akcija v BC in v Leclerku!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
8.6.2008 19:42:10   
Alfabeta

Patronažna: lahko, da sploh ne pride. Meni je rekla naj jo pokličem, ko bo Lara stara 4 mesece in sem si mislila: Hmmm, ja ja seveda, upam da te več ne vidim...user posted image  ker mi je bla ful smotana. O GH sem se sama pozanimala in je tako tud ok, brez patronažne!

A si imela isto kot jaz?user posted image Sem si še od prvega želela, da so ji zamenjali rajon, pa se mi ni želja uresničila. Sicer pa jaz 1.slišim da bi v Nm hodile tudi kasneje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4046
8.6.2008 19:54:18   
Alfabeta

joj, a še katero matra tole vreme? Jaz bom znorela...5 minut sonce in vročina, 5 minut nevihta pa ful mrzlo, potem spet sonce, pa grmenje

še enkrat pišem user posted image
Veš da smo bili mi danes v tem vremenu na dirki na Gorjancih? Sem ugotovila da Ajdo nič ne moti brnenje in pospeševanje motorjev (to ji je v krviuser posted image ), pa še dežno prevleko sem ji dala čez voziček in ji je bilo notri tako toplo, pa še ne sliši se toliko.

Vreme pa.... Škoda besed. Dež, sonce, dež, oblačno, dež,...user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
8.6.2008 19:59:09   
nana35

Kašice: jaz tudi ne kompliciram, dajem za jest tako kupljene kot doma narejene, le tiste z mesom ne kupujem, te bo jedla po 6. mesecu. Mislim, da hruške na spadajo med alergene, meni so samo povedali, da menda rade zapirajo. Otroci so lahko alergični na različne stvari, ne samo na tiste, ki so označene kot alergene; saj zato se pa GH uvaja postopoma, da se ugotovi kaj povzroči alergijo.

Duda: lizat dudo, fuuuuj!! Ne, jaz tudi tega ne delam, čeprav sem njena mamica, ustna votlina vsebuje milijon, milijon bakterij....če se duda umaže se spere pod vodo...

Glede hrušk,mislim,da olupi hrušk napenjajo,same hruške pa ne.

Kar se pa tiče lizanja dude,pa se strinjam s tem,da je v ustih milijone bakterij,a žal,jaz to naredim,če nimam nobene druge možnosti,se pa izogibam tega kolikor je pač mogoče.Če je voda v bližini ali rezervna duda,potem gre,če pa ni nič od omenjenega,pa žal ne.

Triš,lepega tigerčka ste nabavili.Stolček pa sem že zadnjič opazila,ker je tako lepo rumen še lepši pa je otroček v njem.

Lunca,za fleke sem skupovala že boga in pol,zdaj še preizkušam,tako da bomo videli,če sploh kaj od tega deluje.Mi je pa žal,da ne bi spravila dol madežev,res.

Sem tudi jaz zelo vesela nasvetov in mnenj od že izkušenih mamic,da ne bo pomote,sem hotela samo povedati,da bolj kot kompliciram,slabše je in da si jaz osebno delam potem res prevelike preglavice z vsem.Skoz nekaj berem in berem,pa potem se mi zdi,da več nič ne smem...

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
8.6.2008 19:59:21   
majra
Pri nas tudi patronažna ne pride več. 5 obiskov prvi mesec in to je to

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.6.2008 20:18:39   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Pri nas tudi patronažna ne pride več. 5 obiskov prvi mesec in to je to

Pri nas je tud ziher tako. Ker mi ni nič rekla da še kaj pride. Morda pa ravno zato ne, ker je drugi user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?