|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
6.6.2008 18:07:39   
vaney
katee, zdaj pa hitro pakirat in UŽIIIIIIIIVAJ na morjuuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.6.2008 19:34:06   
Alfabeta
Vaney,  nimam. Ampak kifle imam pa lahko hitro gotoveuser posted image

triš, si opazila da imaš zsuser posted image

katee, uživaj!!!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.6.2008 19:45:21   
majra
Katee uživaj na morju!

Alfabeta, pa ti spet provociraš user posted image

Kajenje, par let ful, ful kadila, potem nehala, potem spet začela malo- na feštah, ob kavi, s taščo. Ko sem seznala, da sem noseča sem popolnoma nehala. Sedaj sem pa 2x na fešti, pa ob kakšni kavici bi tudi pasalo, ampak si ne morem predstavljat, da bi kadila zraven Katje oz. jo potem prijela s smrdečimi rokami in dihala v njo.
Tako da, Vaney moramo enkrat same zafeštat, da si bomo lahko kak čik prižgale user posted image

Neja in Aljaž

user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.6.2008 19:48:17   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: katee
vodo za delati mleko

A vodo vedno kupuješ ali jo boš samo zdaj za na morje?

Kar se vode tiče, smo tudi mi po mojem Hepatitisu (tako kot pri Katee pridelanem na Hrvaškem), začelui kupovat vodo oz. pijače.

Aljaž in Neja vse naj naj. user posted image

Nana user posted image  za nekajenje. Oleovit dajem pa tudi samo eno kapljico, dve je samo za nedonošenčke ali pozimi.

Alfabeta še men eno. Njami.

Katee saj to pa že težko verjamem. Kaj pa imata ze en avto. V glavnem uživaj na morju.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.6.2008 19:58:39   
martinca
suzana, user posted image user posted image da ti je Aljaž tako lepo pojedel 200ml mlekeca.

katee, no super, da ste se tako dogovorili. samo da gresta z Žan Luko na morje, dragi bo že prišel za vama.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.6.2008 19:59:36   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Reci. Kajuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.6.2008 20:12:28   
SuzanaKK
Alfabeta pa nehaj ti s temi slikcami no, meni se vedno kar sline pocedijo, ker tele kifeljčke bi jaz sama zmazala. Obožujem slano pecivo!!!

katee jupi user posted image user posted image user posted image da greš na morje, no samo saj veš, pogrešale te bomo!

Moj mali princ že spi, malo še morem počakati, včasih se še vmes malo predrami, da mu dam dudo, potem se bom pa zleknila v kavč in brala. Mi je tašča posodila eno kar zanimivo knjigo z naslovom: Pride ženska k zdravniku... Nizozemski roman o mladem paru z enoletno punčko Luno, žena Carmen zve, da ima raka na dojki. Kako to vpliva na vso družino, še posebej na moža, ki je pravcati monofob, neznansko se boji zveze z eno žensko in svojo ženo konstantno vara ...

Martinca sem ti pozabila prej povedati, Sladki Toni je ena mini slaščičarna ob pešpoti za Savinjo, baje imajo zelo dober sladoled, tortice pa meni niso bile nevem kako všeč. Ko boš naslednjič kaj v Celju, se lahko greva basat, pa še najina suhca se lahko spoznatauser posted image . Pa verjetno že veš ne, da je Milumil 2 spet v akciji v Mullerju, stane 6 EUR. Meni se to zdi tako smešno poceni, ko smo prej za Aptamil dajali 15.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
6.6.2008 20:17:14   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Alfabeta pa nehaj ti s temi slikcami no, meni se vedno kar sline pocedijo, ker tele kifeljčke bi jaz sama zmazala.

O.k., ne bom več. Obljubim! V redu?user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
6.6.2008 20:21:06   
SuzanaKK
Še tole, ne vem, kdaj bomo kaj dobili slikce iz krsta, ki jih je naredil profesionalec, ker jih še nekaj obdeluje. Ker je to G. prijatelj, sem se zadnjič tako razkurila. Ma kaj jih ima za obdelovati, in to že cel teden, če bi to vedela, bi prišla v kopalkah, bi mi lahko naredil večje joške in zradiral celulit.user posted image
Tako pa pošiljam eno iz našega fotoaparata, posneto v trenutku, ko je bil Aljaž krščen. Drži ga njegova zlata botrcauser posted image .

user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
6.6.2008 20:37:39   
Alfabeta
SuzanaKK, kako imate pri vas zanimivo kapelo za krščevanje

HOtela sem še reči, da ste vsi zelo lušniuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 6.6.2008 20:38:06 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
6.6.2008 21:00:30   
Alfabeta
Danes pa vse gledajo BBuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
6.6.2008 21:17:59   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Reci. Kajuser posted image

Šamrolo. Sem bolj za sladko. Pa tudi meni lahko recept. Prosim.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
6.6.2008 21:18:23   
Katrin
Da vam voščim še lep vikend in mirno noč user posted image

Lepa slikica s krsta; tudi mi smo ga imeli prejšnji vikend.

nana35: lepo, da si me pogrešala user posted image user posted image

nočka,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
6.6.2008 21:20:02   
Lunca1
Od kdaj je Milumil v akciji?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
6.6.2008 21:23:12   
kati kati
čer...
sm vas mal pršla prečikirat...
urssyy-zelo zelo te pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vivien pogreša  moj Maj!
tašči pa pa štrikec za vra....poznam situacijo....

karmyka-kdaj pridete na obisk...luštni sta tvoji pupi...puso tei pa leiuser posted image

aja...pa zasledila sem pogovor o stolčku bumbo...sem kr razočarana za našega Maja ni zanimiv...ker je že velik in težki pa mu ni udoben,,,,ga pa je dobil za krst...
lep večer

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
6.6.2008 21:28:03   
Sunny Morning
Že dolgo se mi ni zgodilo we're sorry user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da ne bom spet pisala. Kar je blo, je blo.

Alfabeta meni tudi recept za šamrolice, plosim.

Sva bili pa z Nejo, mojo mami in bratom na shoping izletu v Lj. Malo je padal dež ampak se mi nismo dali motit. Neja je bila spet ful pridna, tudi jedla je.user posted image  Sem pa spet večinoma zapravljala za Nejo. Sebi sem hotela kupit jeans bermude, pa ni nič stalo na riti tako kot bi moralo, beri "še vedno prevelik trebuh"user posted image . Sem si pa v Emporiumu kupila kopalke, tako da katarinas zdaj greva lahko z najinima pupama plavat. Bodo vsi kopalke gledal in je čisto vseeno kako jaz zgledam.user posted image

Še dva dni in pride user posted image domov. Že komaj čakam, da vidim kaj nama bo prinesel.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
6.6.2008 21:33:53   
Sunny Morning
lusa še enkrat preverim...v A imajo Aptamil AR2? Izgleda, da Nejo AR1 ne nasiti več, na drugo mleko pa ne moremo še, ker je potem takoj hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 3942
6.6.2008 21:49:42   
Sunny Morning
Neja se vsem zahvaljuje za čestitke. Pošilja vsem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3943
6.6.2008 22:22:46   
katee
Čer!

Moj Žan Luka spi že od 17:30. Sploh ne vem, kaj mu je. Pa še kratke rokave ima oblečene, jaz ga pa ne morem zbuditi. Sem ga pokrila čisto do vratu. Upam, da se mi ne prehladi. Zdaj grem pa še jaz spat. Spokano imam na pol, jutri pospravim v kufer še svoje stvari.
Največja fora bo, ko se bo mali zbudil ob polnoči in bo hotel telovaditi okrog.user posted image user posted image

Punce, fuuullll vas bom pogrešala. Bom mislila na vas. Lepo se imejte!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3944
6.6.2008 22:26:24   
ursulina
pozdravljene!

suzana, ful huda kapelica! verjetno bodo slike fotografa zažigale, glej, da nam jih pokažeš!!

mi smo pa danes papali riževe kosmičke (ker se mi ni dalo polente kuhat user posted image ) za pred-večerjo in so šli ful v slast... je usta odpiral ko ptiček :) meni so pa ful brez okusa, LOL.
jabolček pa mu ne gre, se pači in pljuva ven ko bi mu strupa dala user posted image  pa čez kak teden spet probamo...

mi lahko katera pošlje recepte za GH prosim, takrat jih nisem prosila, ko ste imele akcijo. hvala!

upam, da bo vikend toliko lep da bo možen kak sprehod...s pepenyem ali brez user posted image

ja, začenja se fuzbal... bomo pa imele izgovor za RR... "sej ti pa skoz TV buliš..."

Neposredna povezava do sporočila: 3945
6.6.2008 22:33:48   
ursulina
katee, uživaj, zdaj pa bo tale dopust več ko zaslužen!!!

pogrešale pa bomo vsako januarčico, ki se nam bo zgubila za več ko kak vikend na morju user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
6.6.2008 23:05:52   
nana35
intruder,spet imaš nov avatar.A zdaj je odločeno,da bo tale?user posted image Jaz ga bom tudi menjala,ko pride mala pikica nazaj,ker jaz ne morem pomanjševat slikic,pa mi jih ona.Imam eno slikico namenjeno za avatar,pa ko bo...
Glede kapljic Oleovit pa mislim,da je popolnoma vseeno če dojiš ali ne,na navodilih kaj takega ni omenjeno.

vaney,Klemen tudi ne mara te kašice,pa nasploh nobene zelenjavne,se drži zraven kot... ah,ga bom enkrat slikala.Samo korenček še gre in korenček z jabolko,druga nič.Pa sadje obvezno,vsako gre v želodček. Slikica pa je res zanimiva,res lepa cerkvica ali kapelica,ne vem kaj je.

Tako,eno kadilko že imamo,to je vaney.user posted image Čik je čik.user posted image

Jaz sem tudi nehala kaditi kar od danes na jutri,bila sem na birmi in še celo škatlo pokadila,potem pa nič več.Joj,me je matralo en čas,zdaj pa me sploh ne gane.Pa če bi vsi okoli mene puhali,mi je vseeno.Na začetku pa sploh nisem hodila nikamor na obiske,kjer se je kadilo in še v diskoteke ne,ker sem se bala,da bi podlegla.user posted image Sem pa kadila kot turk in to zelo resno.

katee,zdaj pa upam,da si že z eno nogo na morju!!

Sem gledala BB in zdaj so mamice notri.Sem se kar malo zraven user posted image .

Lahko noč punce.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
6.6.2008 23:16:09   
klepetka
dober večer

BB je konec zdaj pa sem .Je bil pa tale BB danes prav ganljiv, tako da sem potočila eno solzico ali dveuser posted image user posted image .

Bom zdajle kratka, ker še vedno nimam neke volje  pisat glede na to, koliko napisanega se mi je zjutraj zbrisalouser posted image

Ne vem zakaj, ampak večkart nehote razmišljam o naši  mali pikici in njenih izvidih včeraj.Mala pikica , itak da bo vse ok.user posted image

mml,Maruša je zdajle kar vredu, jo je pa dva dni po poškodbi roka precej bolela.Matematiko pa je probala sama pisat ,pa nekako ni šlo,ker ima poškodovano desno roko, potem ji je pa učteljica pisala, ona pa narekovala.Ko mi je doma to povedala , sem bila kar malo v dvomih za oceno, glede na to, da mora imeti pri kontrolkah mir in mora bit skoncentrirana, druagče ni nič.No pa je vseeno šlo,sicer je za las ujela petico, amapak jo je.

Drug teden imam iti namen malo v Lj. ČE boš imela čas in voljo,  bomo eno kavo spile? Pa tud ostale Ljublajnčanke ,seveda.

Lana je pa boljše,HB,če se ne bo spet kaj  poslabšalo.Ker je bilo že dobro, pa je spet začela kašljat.Ma saj bo.Upam ,da Matica kašelj ne bo preveč motil ponoči in da se ne razvije kaj hujšega.user posted image

ursalara
,ma meni v vsakem postu nagaja škrat, mi ni sam včerajuser posted image

Triš, maila pa ne morem oz.ne znam sem gor dat, ker je v power pointu, za prepisat je pa predolg.Lahk opa mi pošlješ mail, pati ga bom poslala.Sicer pa predvidevam, da t iga je že Katee  poslala, ker sem ga njej tud.

Pa čestitke malemu trišku za obrat na trebuščekuser posted image .Lana je pa včeraj prvič uspešno zanesla nogo v ustauser posted image

katrin, kako lepo, da nisi pozabila na nas.Amapk tale tvoj Anže pa podira vse rekorde v spanju ponoči.user posted image Pa lepo se imejte na dopustu.

katee, lepi lepi avatar imaš.Uživajte na morju.Upam, da pa res odrinete, pa da ne pride spet kaj vmes.Pa ne pozabi nas, me natebe ne bomouser posted image .Ko pa se vrneš , pa en  kofe miting udarimo, ok?

anchikaa, ma ti si facauser posted image .Zmeraj tako lepo komično olepšaš post, da se človek mora nasmejati.user posted image Pa glede spanja male Ančike vam želim, da se punca kaj kmalu unese-tako kot našauser posted image

lusa, ni panike;enkar ob priliki če boš vprašala v A,se ne mudi.Da si pa fejst, paže itak veš, kjaneuser posted image
suzana, upam in želim ti, da te tale virozica čimprej zapustiuser posted image .Veš da sem glih včeraj razmišljala, da če boš dala kakšno  krstno slikco gor in evo jo danes slike.Lepi Aljažek je bil.Amapk ono zraven pa nisi ti, a ne
intruder, user posted image za nov avatar.kRasen je ,samo nekaj ga je zameglilo ampak nima veze.

nana, user posted image za dvoletno vzdržnost pri kajenju.Jaz pa še nikol nisem poskusila, niti me ne mika.Pravijo, da če se v toliko n toliko letih nisem navadila, da se pa tud na starauser posted image leta ne bom.Upam  da res ne.
Oleovita pa tud jaz dajem 1 kapljico.
Si bla pridna danes in si dosti odnesla iz knjig?user posted image Saj veš da si na koncu, pa še vse me tukaj stiskamo pesti že zdaj zate, tako da bo to res kmalu za tabo.
Si gledala BB?Ganljivo je bilo, res.

Ej , pa saj berlingo je super avtouser posted image .Prostoren, varen,... .Ga ima svakina pa je ful ful zadovoljna z njim

alfabeta ,alfabeta , kaj ti delaš z nami tukaj s stemi tvojimi izdelki in slikcamiuser posted image user posted image .Ti se igraš z našimi kilami; no ne od vseh ;z mojimi  pa ziher.
Ja, mala alfabetka pa ima oreng mišelinkiceuser posted image

suny, ma ti pa tud pogruntašuser posted image ;tole s karjolo.SI me nasmejala;no saj tebi vedno uspe me nasmejatuser posted image .Pa user posted image za uspešen šoping

IZVIRNO SPOROČILO: mml

No tako, danes pa jaz smetim tukaj, ker Matic drnjoha....sram me bodi ...saj bi lahko likala, ampak sem prepričana, da bi se Matic takoj zbudil

pametna odločitevuser posted image .Veš kaj pravi stari čebelji pregovor? ;Ne rini v nevarnost.user posted image

sani,
Torta v hladilniku? pa kaj vam je, januarčice , sama skušnjava vas je.Jaz sem pa taka, kot da imam steklino, ko vas tle beremuser posted image
Kdaj odrineš na operacijo? Že zdaj msilim nate in stiskam pestiuser posted image

ursulina, upam da te res ne dobi mastiis.Huda reč je to , preverjeno.Pa zel olep kolaž si ustvarila ;z malo kravico.Jaziam tiste recepte za GH;če jih še želiš, mi pošlji mail pa ti jih bom poslala.

Zdaj pa morem it še cunje zložit, ko sem ji spegla apol pa mogoče odrinem spat.Če me ne premami RR.user posted image
user posted image je zaspal na sedežni in njega zbudit izpred tv je misija nemogoče.
lahko noč.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
6.6.2008 23:22:50   
klepetka
moja napoved o "dolžini "posta,  ko sem na začetku napisala, se ni uresničila-spetuser posted image .

Pa opravičujem se za tipkarske napake.Je nekako treba tud upoštevat, da je že pozna urauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.6.2008 7:36:02   
katee
Jutro!

Sem se morala še na hitrico oglasiti.
Da vam povem, da je Žan Luka spal od 17:30-2h, nato sem ga preoblekla, ker je bil revež v kratkih rokavih, pa revila in nahranila, nato pa je spal do 7:20. Skoraj 14 ur z enim hranjenjem. Res ne vem, kaj mu je bilo.

Evo, sedaj pa eno kavico spijem, z mojim user posted image se morava temeljito pogovoriti o naju, ker že dva dni nekaj ne štima in se kot mutava sprehajava po stanovanju. Sem mu rekla, da sedaj, ko bo 4 dni sam doma, naj temeljito razmisli o pomenu besede "družina" in "partnerski odnos", pa je spet rekel, da pretiravam, da on ne more nič pomagat, če ima toliko dela.....bla, bla, bla.

Nič šibam sedaj še spakirat do konca.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?