klepetka
|
dober večer BB je konec zdaj pa sem .Je bil pa tale BB danes prav ganljiv, tako da sem potočila eno solzico ali dve . Bom zdajle kratka, ker še vedno nimam neke volje pisat glede na to, koliko napisanega se mi je zjutraj zbrisalo Ne vem zakaj, ampak večkart nehote razmišljam o naši mali pikici in njenih izvidih včeraj.Mala pikica , itak da bo vse ok. mml,Maruša je zdajle kar vredu, jo je pa dva dni po poškodbi roka precej bolela.Matematiko pa je probala sama pisat ,pa nekako ni šlo,ker ima poškodovano desno roko, potem ji je pa učteljica pisala, ona pa narekovala.Ko mi je doma to povedala , sem bila kar malo v dvomih za oceno, glede na to, da mora imeti pri kontrolkah mir in mora bit skoncentrirana, druagče ni nič.No pa je vseeno šlo,sicer je za las ujela petico, amapak jo je. Drug teden imam iti namen malo v Lj. ČE boš imela čas in voljo, bomo eno kavo spile? Pa tud ostale Ljublajnčanke ,seveda. Lana je pa boljše,HB,če se ne bo spet kaj poslabšalo.Ker je bilo že dobro, pa je spet začela kašljat.Ma saj bo.Upam ,da Matica kašelj ne bo preveč motil ponoči in da se ne razvije kaj hujšega. ursalara ,ma meni v vsakem postu nagaja škrat, mi ni sam včeraj Triš, maila pa ne morem oz.ne znam sem gor dat, ker je v power pointu, za prepisat je pa predolg.Lahk opa mi pošlješ mail, pati ga bom poslala.Sicer pa predvidevam, da t iga je že Katee poslala, ker sem ga njej tud. Pa čestitke malemu trišku za obrat na trebušček .Lana je pa včeraj prvič uspešno zanesla nogo v usta katrin, kako lepo, da nisi pozabila na nas.Amapk tale tvoj Anže pa podira vse rekorde v spanju ponoči. Pa lepo se imejte na dopustu. katee, lepi lepi avatar imaš.Uživajte na morju.Upam, da pa res odrinete, pa da ne pride spet kaj vmes.Pa ne pozabi nas, me natebe ne bomo .Ko pa se vrneš , pa en kofe miting udarimo, ok? anchikaa, ma ti si faca .Zmeraj tako lepo komično olepšaš post, da se človek mora nasmejati. Pa glede spanja male Ančike vam želim, da se punca kaj kmalu unese-tako kot naša lusa, ni panike;enkar ob priliki če boš vprašala v A,se ne mudi.Da si pa fejst, paže itak veš, kjane suzana, upam in želim ti, da te tale virozica čimprej zapusti .Veš da sem glih včeraj razmišljala, da če boš dala kakšno krstno slikco gor in evo jo danes slike.Lepi Aljažek je bil.Amapk ono zraven pa nisi ti, a ne intruder, za nov avatar.kRasen je ,samo nekaj ga je zameglilo ampak nima veze. nana, za dvoletno vzdržnost pri kajenju.Jaz pa še nikol nisem poskusila, niti me ne mika.Pravijo, da če se v toliko n toliko letih nisem navadila, da se pa tud na stara leta ne bom.Upam da res ne. Oleovita pa tud jaz dajem 1 kapljico. Si bla pridna danes in si dosti odnesla iz knjig? Saj veš da si na koncu, pa še vse me tukaj stiskamo pesti že zdaj zate, tako da bo to res kmalu za tabo. Si gledala BB?Ganljivo je bilo, res. Ej , pa saj berlingo je super avto .Prostoren, varen,... .Ga ima svakina pa je ful ful zadovoljna z njim alfabeta ,alfabeta , kaj ti delaš z nami tukaj s stemi tvojimi izdelki in slikcami .Ti se igraš z našimi kilami; no ne od vseh ;z mojimi pa ziher. Ja, mala alfabetka pa ima oreng mišelinkice suny, ma ti pa tud pogruntaš ;tole s karjolo.SI me nasmejala;no saj tebi vedno uspe me nasmejat .Pa za uspešen šoping IZVIRNO SPOROČILO: mml No tako, danes pa jaz smetim tukaj, ker Matic drnjoha....sram me bodi ...saj bi lahko likala, ampak sem prepričana, da bi se Matic takoj zbudil pametna odločitev .Veš kaj pravi stari čebelji pregovor? ;Ne rini v nevarnost. sani,Torta v hladilniku? pa kaj vam je, januarčice , sama skušnjava vas je.Jaz sem pa taka, kot da imam steklino, ko vas tle berem Kdaj odrineš na operacijo? Že zdaj msilim nate in stiskam pesti ursulina, upam da te res ne dobi mastiis.Huda reč je to , preverjeno.Pa zel olep kolaž si ustvarila ;z malo kravico.Jaziam tiste recepte za GH;če jih še želiš, mi pošlji mail pa ti jih bom poslala. Zdaj pa morem it še cunje zložit, ko sem ji spegla apol pa mogoče odrinem spat.Če me ne premami RR. je zaspal na sedežni in njega zbudit izpred tv je misija nemogoče. lahko noč.