|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
6.6.2008 8:04:34   
Arabela
Jutro!

Pri nas pa se res nič ne dogaja... kaj bo šele poleti...user posted image user posted image

No pri nas dežuje ko iz škafa, katastrofa... danes imam izpit.. držte pesti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
6.6.2008 10:51:59   
*anč*
držim pesti, arabela, sam tipkat je težko user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
6.6.2008 11:38:10   
piskot
Kaj a tukaj se pa prav nic ne dogaja a kako?

Mis ne ga srat, preden rodijo so vse zenske take. Saj bo slo nazaj. Upam da se ti Tina cim prej pocajta.

Arabela, se enkrat, kapo dol da se poleg 2 otrok se ucis. Pa drzimo pesti.

Kaj pa ostale pocnete? Tale dez sploh noce nehat user posted image . Pa na morju je podobna napoved user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
6.6.2008 11:39:42   
pikapolona2
sam tolk se javim da povem anč da sm jo sanjala danesuser posted image

In sicer smo mi kao prišli k vam na obisk...in sm jst tebe spraševala kje stanujete....pa si ti rekla da v kliničnem centru...pa men ni blo jasno kako??...pa si rekla vi sam pridite na vhod ta pa ta...pa me pokliči pa pridem po tebe....in potem smo res prišli in ko sm te poklicala si nas peljala po enih hodnikih (klinični je itak meni en labirint) in potem smo prišli na en oddelek kje so bili bolniki pa sestre pa dohterji....in si ti odprla vrata kao ene sobe in notri je bilo u nulo zrihtano stanovanje (kot da smo stopili v drug svet)....in to prostorno in veliko in sploh se ni noben vrvež s hodnika sliša....men sploh ni bilo jasno pa kako je to mogoče.....pa si ti rekla eh veš kak je to ko se vse privatizira...pocen smo kupili tole prazne prostore.....

pol sm pa jst kao ko smo šli domov razmišljala pa kakšen naslov daš ti ljudem kam naj ti pišejo...ampak da v službo boš pa imela blizu ker je porodnišnica čist zraven (enkrat ko boš babica a neuser posted image )...pa kr razpredala sem in razpredala...pa do zdej sva se glih 2x videleuser posted image user posted image

SVAŠTA....anč....a nam kej prikrivaš???user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
6.6.2008 11:40:28   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Mis ne ga srat, preden rodijo so vse zenske take. Saj bo slo nazaj. Upam da se ti Tina cim prej pocajta.

Kaj pa ostale pocnete? Tale dez sploh noce nehat user posted image . Pa na morju je podobna napoved user posted image .

ja in midva greva jutri v gardaland kjer nevem kaj počneš če dežuje...any idea???

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
6.6.2008 12:26:45   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ja in midva greva jutri v gardaland kjer nevem kaj počneš če dežuje...any idea???

aha, gres zraven v aqualandijo, kjer si itak moker user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
6.6.2008 13:28:47   
*anč*
oj!

pikapolona user posted image   kaj ti sanjaš!!  res živimo blizu kliničnega, v njem pa ne user posted image . in kr v najemniškem stanovanju in nikol v nulo spedenanem user posted image . a sta se pol tristan pa brina po hodnikih podila?  ja,si me uspela nasmejat.  drgač pa čakam na odgovor z univerze ... mogoče bo pa res pozitiven,če me ti že u porodnišnici vidiš user posted image .

mis  je tina že kej bolš,ste normalno spali? ti verjetno že hodiš ene parkrat lulat ponoč? jst se spomnem,da sem na konc hodila tut po petkratuser posted image , svašta.

nepremičninarke  mi iščemo eno ugodno hiško za najem tam do 1000 eurov v ljublani(z okolico,sam ne predaleč). kakšna ideja?

dans gre pa mama končno u lajf user posted image . grem na koncert svoje bivše sošolke v kranj, skupina mashdadash. bo verjetno kr eno mini maturitetno srečanje.

mali pa vsak dan več pove, seveda ne tolk kot jaša user posted image . mama,tata, andiaa( andrija - njegov stric), kaka, tisi ( user posted image ), moko je(mokro je,ker se tokrat polije), pada ( dež pada), auto (100x na dan) , še, ne,ja, ti ti ti, pa pa .... in tko naprej,tko da se mu je že kr odprlo. pa naše stvari nosi okoli in govori čigavo je kej. svojga imena še ne zna,reče kr da je on tut tata user posted image .

tko,to je to, drgač nč nouga ... mejte lep dan!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
6.6.2008 13:30:20   
*anč*

men se zdi,da dobiš tiste palerine za 1xno uporabo, nisem pa ziher. drgač pa uživita na polno!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
6.6.2008 13:57:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

men se zdi,da dobiš tiste palerine za 1xno uporabo, nisem pa ziher. drgač pa uživita na polno!

uživajta, ker ne bo gužveuser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
6.6.2008 14:26:27   
Anonimen
ma, mi gremo pa na Niagarske slapove, kjer bomo tudi prespali, pa napovedujejo ''Isolated T-Storms''....user posted image user posted image

zdej pa samo upam, da kakšna strela ne udari v letalo.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
6.6.2008 16:25:51   
mis
Ponoči smo potem kar spali do 2:30, ko je začela jokat. Sem jo prinesla in smo kar nekako spali do 7h. spet čist utrujena, ampak ni šans, da še spi. no, sej, zdej pa noter prinaša. Zaspala je pred tremi urami. Vmes se je zbudila, sem jo dala k sebi in zdej še spi. naj se naspi otrok bogi. Samo da ne bo zvečer do 23h norelauser posted image

lina, lepo se imejte.

pa pikapolona uživaj. Jaz bi tudi šla. Čez kakšno letouser posted image

Sva z malo šopingirali dopoldan. Sem kupila še nekaj cunjic za dojenčka pa par drobnarij. Je lušno. Čeprav si kar ne predstavljam še enoe majhne kepice. Pa porod... Jah... mal me je že začel skrbetuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
6.6.2008 18:32:34   
psaša
Dan. Sem se končno mal k sebi spravila, da vam lahko sploh kaj napišem. Jaz kuham že tretji dan, včeraj imela 39. Sem na AB, ma glavno da mi pomagajo. Grlo me tko boli, da komaj požiram.
Mali je OK. Sem ga dala danes kar v vrtec, ker ga nisem bla sposoba rihtat. Sem potem spala do 12h. Ma, čist sem preč.

Moci za Zojo kupi v lekarni Aloe vera gel. Full pomaga. Naš je imel tudi ene take pikice, po nosu, pod očmi...Pa mu je v parih dneh pomagalo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
6.6.2008 19:00:12   
Anonimen
Moci - a jo kar srbi ? Tudi naš ima neke male pikice, recimo na vratu, zadaj......pa ga nič ne srbi in ga nič ne mažem. Itak pri meni vedno velja, MANJ JE VEČ, zato ne mažem vsake pikice posebej, ampak samo ressss v izjemnih primerih ( mislim, da je bilo to samo enkrat ). Sploh pa kremic, takšnih in drugačnih ne uporabljamo, še za ritko uporabim mogoče enkrat na teden. Tudi sončnih ne mislim v ne vem kakšnih količinah, ampak se bomo soncu raje umaknili, pa klobučke nataknili. Če pa že, bo max faktor 30......

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
6.6.2008 20:45:06   
moci
mi imamo mislim, da faktor 20.

pikice so majhne, ja. po celem telesu. praska se ne, ampak ful joka, če jo dam v vodo. pojma nimam, če je to povezanouser posted image user posted image
pa joka in se drži za luliko. eh.. pri nas je vedno nekaj no.
danes je ugriznila enega fantka. dvakrat,user posted image počasi bomo morali kupit nagobčnik. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
6.6.2008 20:45:51   
moci
psaša, sranje no. imaš koga, da ti pomaga?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
6.6.2008 20:56:02   
piskot
no jest sem se prisla poslovit. smo spakirani, zgodaj zjutraj odrinemo v dezevni jadran.

psasa revca, ampak ce so ti dali AB, bo kmalu dobro.

moci kaj pa ce bi ti sla zojo pokazat na kaksno bioresonanco a kuga je ze tist?

mis, samo ne pritozuj se, ce imas tako potrpezljivo puncko, da gre s tabo v shoping. martinu bi se zmesal verjetn. al pa meni user posted image

anc 1000 eur je ugodno? mal se mi je zaletel. a mogoce ne bi za ta denar dobila ze kaksen kredit za hiso?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
6.6.2008 21:24:40   
moci
piškot, uživajte. mogoče bo pa lepš vreme.
mah, ne vem. bom še počakala kaj bo. zdaj so norice v vrtcu, ampak zoja ima čisto micene pikice. a ni bioresonanca za alergijo? testi so pa pokazali, da kao ni alergijauser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
6.6.2008 21:34:48   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

piškot, uživajte. mogoče bo pa lepš vreme.
mah, ne vem. bom še počakala kaj bo. zdaj so norice v vrtcu, ampak zoja ima čisto micene pikice. a ni bioresonanca za alergijo? testi so pa pokazali, da kao ni alergijauser posted image user posted image

ja moji sodelavki so tam tudi rekli, da tamala nima alergije, ceprav je bila po cistrusih vedno vsa pikasta in zatekla. potem so sli pa na bioresonanco, pa je tista teta ugotovila, da ima tamala glisto, so nehali kravje mleko pit za nekaj mesecev (ji ga tudi zdaj omejujejo), pa tamala lahko je pomarance, grejfrut ... vse citruse in vse kar je z njimi povezano.

jaz bi sla sprobat vse kar je, sam da bi mi kdo povedu kako lahko pomagam.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
6.6.2008 22:01:47   
moci
no prov. bom šla. a je to ful drago?
kontakt prosim.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
6.6.2008 22:41:30   
lucika
piškotki, držim pesti za cele dneve sonca. saj tile oblaki gredo isto hitro kot pridejo. danes so, jutri jih ni več:)

moci, tele alergije oziroma karkoli dela pikice....groza. upam, da ugotovite kaj je to. in se rešite.

mis, komaj že čakamo novega dojenčka!

danes sem se nadelala za dva meseca naprej. v sluzbi sem bila tak ful pridna:) bog ve, če je kdo opazu... mi je pa reku en sodelavc, da mam kako nulo premalo pri plači, da bi mogla vse znat in vse naredit:) se tolažim, da res...

popoldan smo pa spet pri hiši delali, kaj pa drugega. zdaj nam pa že konkretno teče voda v grlo. ampak ok, zgornji štuk je gotov, manjka še ena fajn roka za čiščenje. no, pa lajšnice okol parketa. spodaj pa je tudi vsak dan lepše. sploh moja malarska ročica dela čudeže. slikat se spomnim vedno ko je že tema:(

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
7.6.2008 7:57:19   
Arabela
Brezveze!

Dežuje, ati je spet šel do naslednjega petka smo sami, učit se je treba... poln kufer imam vsega.. le otroci so pridni ko angelčki.. zaenkrat..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
7.6.2008 8:39:15   
altati
Arabela, na Gorenjskem sije sonček in nebo je jasno....pridi k namuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
7.6.2008 8:46:33   
mis
Dobro jutro!

Mi smo končno spaliuser posted image  Od 21h do 8h! Nič ni kašljala. Zgleda da je dvakratno bruhanje sluzi vse spraznilo. Trkam!!!!

Zdaj sta šla v trgovino, jaz pripravljam za zajtrk, bomo jedli, potem greva z malo ven, pa na kavico, pa še n ekaj kupit...
Pri nas tudi turobno vreme, upam da se kaj zjasni.

Arabela, še malo stisni, pa bo. kako je šel izpit? Ne vem, mogoče sem kje zgrešila...

Altati, pošlji malo sončka...

Moci, če se boš naročila prosim sporoči kdaj si dobila datum. Jaz sem hodila tukaj v NM na bioresonanco, pa bi šla mogoče še kam drugam preverit kakšno je stanje.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
7.6.2008 9:02:05   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Brezveze!

Dežuje, ati je spet šel do naslednjega petka smo sami, učit se je treba... poln kufer imam vsega.. le otroci so pridni ko angelčki.. zaenkrat..user posted image

joj, ubožica. vaš ati je pa veliko odsoten. user posted image

upam, da vam vseeno vsaj malo posije sonček. pa ne se preveč učit, saj si pridnauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
7.6.2008 9:03:06   
moci
zoja gre  danes z babi na en otroški sejem, mene čakata pa metla in cunja

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?