|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
3.6.2008 21:05:12   
frrrr
hihi... piskot, mogoče mi bo pa 2x za it user posted image pa moj možek pol ni tolk bogi, a ne? user posted image

eno vprašanje: kolk časa naj bi naši malčki palčki še spali?
naše dete do nedavnega spal po 11-12 ur na noč + 1-2.5 ure čez dan. sedaj zaspi okrog 20:30, 21ih... zjutraj pa isto dolgo... očitno mu je 10-11 ur dovolj user posted image je to ok?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
3.6.2008 21:06:09   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

jst pa sem za RR kino.....a ta teden mi ne znese....kaj če bi šle drug teden...četrtek ali petek?

kidam u ljevouser posted image
js pa u desno user posted image
no, mogoče se vam pa pridružim user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
3.6.2008 21:30:20   
psaša
Popoldne mi je mali še zakuhal. Madoniš, a bo kdaj tega konec. Sem čist vsak mesec na bolniški.
Mali je še full bogi, vsakič tolk joka ko lula. Imam problem kako ga prepričati, da se vsede v banjico. On gospod bi sam stal. Zvečer mi je ratal, ampak po enih 20 min. Pa ima banjico polno igračk. Upam, da bo jutri boljši. Mi pa čistno nič ne pusti, da bi ga kar koli namazala. Mi je P rekel, da ga naj kar z Bepathenom namažem. Samo nisem zastopila, ali da mu kožico dol potegnem user posted image  ali kaj?user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
3.6.2008 21:42:00   
mis
psaša, joj, sploh mi je čudno o čem ve to. Če bomo mel fantka bom pomoje kmal vedlauser posted image

Grem probat trebuh slikatuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
3.6.2008 22:11:51   
mis
Evo:

trbuščekuser posted image
user posted image

pa frizurcauser posted image
user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
3.6.2008 22:13:07   
mis
No, mau sem velika.user posted image  Zdržte.user posted image  Sej sem res...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
3.6.2008 22:34:15   
mis
Jagode in čokolada...

Ugante kaj jem...
Jutri sem zadnji dan na šihtu in sem pripravila nekaj jagod, ki sem jih namočila v stopljeno čokolado. Ostale so jagode in čokoladauser posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
3.6.2008 22:42:49   
Anonimen
mis...lep in napet trebušček....moj je bil v takem stanju že strijast.....

kaj se pa na drugi sliki tako resno držiš ?

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
3.6.2008 22:45:36   
Anonimen
midva pa sva prišla notri, ker v parku šprica voda in seveda naš avanturist tam skače ko opica, stoji direktno pred curkom in se reži ko zmešan....posledica je, da je bil totalno moker, do pleničke.....

bova pa šla sedaj do pete avenije, ker je muzejski festival, kar pomeni da je 9 največjih muzejev strnjenih cca 1 miljo in je vstop brezplačen....baje da je to eden izmed največjih festivalov, katerega obišče cca 50000 ljudi......ah, bomo videli....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
3.6.2008 23:05:52   
mis
Resno se držim ker razmišljam kako fotkat v špeguuser posted image

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
3.6.2008 23:06:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
4.6.2008 8:13:49   
muki1
Mis user posted image . Joj, jaz že komaj čakam, da nam pokažeš vašega dojenčka . Kar malo fovš sem ti. Ampak, tako malo malo, ostalo pa sem vesela user posted image .

Je pa v drugo kar večji buši kot v prvo, a ne da?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
4.6.2008 8:14:56   
muki1
Frizura mi je pa tudi všeč. Jaz imam podobno, malo krajše, pa naprej nimam ravne črte, ampak diagonalo, drugače pa isto user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
4.6.2008 9:20:44   
piskot
na, pravkar sem klicala prijateljico, zakaj se ne gre rodit (je imela jutri rok), pa pravi: saj sem ze user posted image . imajo puncko.

psasa
nas je imel tudi ene prebliske, da se noce vec kopat. No ni se hotel kopat v tamali banci, za taveliko se pa nama ni dal vsak dan tocit toliko vode. Potem smo pa zaceli s triki: gremo Zvoneta kopat, Ajko ... tiste igrace pac ki se jih lahko kopa, ceprav pol se je enkrat sam odlocil, da se gre se Miki kopat (plisast). Pa peno za kopanje smo nastimali, pa sam se maze s samponom kadar glavo umiva. V banjici je pa itak toliko igrac, da se komaj not zbase. Zakon so pa loncki, ki imajo se na dnu luknjice da ven tece.

mis omadona, tale trebuh okol prinasat ti pa nisem nic fous. Frizurca je pa fajn user posted image .

lina upam da nisi otroka zgubila kje med 50000 ljudmi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
4.6.2008 9:24:46   
Maxica
Dobro jutro. Še jutri v službo, pa gremo. user posted image
Mis, ful lušten trebuščekuser posted image user posted image user posted image , še malo, pa bo, kajne?! Kaj težko prenašaš soparo?
Frizurca pa tudi luštna, imam pa jaz tudi podobno, edino frufru nosim postrani.
Psaša, upam, da Miha nima več bolečin pri lulčku. Jaz bi mu sicer mazala in dajala obkladke na "cel" lulček, brez da bi kožico dol vlekla, če me razumeš. Pa upam, da je to zdaj res zadnja virozica, ki vas je oplazila, za letos. Prav?!user posted image
Sex v mestu - z veseljem se vam pridružim, če lahko.user posted image Za v kino mislim.user posted image
Frrr, morda ima Jaša zdaj samo mal spremenjen ritem. Pri nas Lan spi do 2 urci čez dan, ponoči pa nekak 11 ur. Je pa čist odvisno. Boš videla, drug teden bo pa lahko spet po starem.
Te je pa mogla tista babnca user posted image  res orng razkurit, si se nam kar dvakrat izpovedala.user posted image  Te pa čist razumem, mene tudi taki ljudje pogrejejo.
Jaz sem včeraj še za Lana kupila rokavčke, sicer imamo tudi fredov obroč, ampak v njem je pa res tako malo, ima rajši, da hodi po nizki vodici in tava naokrog. Tako da  bomo prakticirali kar rokavčke.
Pikapolona2, super za tako fajn predstavo. Kako je naslov?
Remy, bravo Tinkara, ta se ne bo izgubila v življenju.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
4.6.2008 9:35:43   
Arabela
Jutro!

Mi smo pokonci že od 4.30, ko se je zbudila Katarina... sem jo poskušala prepričat da bi nazaj zaspala, pa je ob 5ih skliznila iz postelje... in akcija... SEm jo pa včeraj dajala spat cca uro in pol, ni in ni hotela zaspati.. se je vmes tudi drla ko šoja... ampak kar me preseneča je Sergej.. .on je mirno spal med vsem tem vreščanjem in jokanjem...user posted image .. ko ati, da vse na off...user posted image

Je pa Katarina postala zadnje čase tako TRMASTA, nič si ne da dopovedat, ji 3x rečeš NE, pa bo še četrtič ponovila...user posted image ... če kaj ne dobi jok jok jok... isto v trgovinah... jaz je sicer ne upoštevam, ampak mi že malo načenja psiho...user posted image kako ji naj dopovem kaj je ok in kaj ne...
Pa ko se igra in zlaga kocke, če ji kaj ne uspe, začne kričati in vse meče naokrog.. ej za znoret...

pa še živčna sem zaradi izpitov... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
4.6.2008 9:37:17   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kožica - Jaši na začetku ni šlo nič, ol po vsakem pregledu pediatra mau neki, sam se skoraj ni videla glavica... po urološkem ročnem posegu pa se glavica vidi nekje na pol... se pa to itaq uravnava še v puberteti... v bistvu se nekaterim uredi šele z rednimi spolnimi odnosi :) *anč*, nič panike :)

aha,ok, sm misnla,da more it kožca čez celo glavico ... si me mal potolažla user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
4.6.2008 9:38:45   
Arabela
Frizer.. jaz jo vsakič vzamem s seboj, če se gre strič ati ali pa dedi, da se tam igra, čeprav se ne striže ona.. ko pa je ona na vrsti pa sedi sama na velikem stolčku, sicer malce joka, ampak gre... tudi pri pranju glave je vedno boljše, čeprav morava biti prisotna oba, da jo obvladava..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
4.6.2008 9:49:43   
*anč*

naše dete do nedavnega spal po 11-12 ur na noč + 1-2.5 ure čez dan. sedaj zaspi okrog 20:30, 21ih... zjutraj pa isto dolgo... očitno mu je 10-11 ur dovolj user posted image je to ok?

naš spi v povprečju 10 ur na noč in 1-2 čez dan že kr nekaj časa. jst mislim,da je to čist dost,sej če bi bil zaspan,bi šel verjetno prej spat in nas zjutri ne bi na vsezgodaj zbujal user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
4.6.2008 9:56:12   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Je pa Katarina postala zadnje čase tako TRMASTA, nič si ne da dopovedat, ji 3x rečeš NE, pa bo še četrtič ponovila...user posted image ... če kaj ne dobi jok jok jok... isto v trgovinah... jaz je sicer ne upoštevam, ampak mi že malo načenja psiho...user posted image kako ji naj dopovem kaj je ok in kaj ne...
Pa ko se igra in zlaga kocke, če ji kaj ne uspe, začne kričati in vse meče naokrog.. ej za znoret...

Ja, pri nas je isto. Pa najpogosteje uporabljena beseda je NE. Vsako stvar kar mu reces je NE. A bos piskot? NE, pa pride k tebi z odprtimi usti ... eh ja.

Pa nehaj se sekirat zaradi izpitov, vsega pa tud ne mores naenkrat.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
4.6.2008 9:58:39   
piskot

hihi... piskot, mogoče mi bo pa 2x za it user posted image pa moj možek pol ni tolk bogi, a ne? user posted image

Ponoci 10, max 11 ur, cez dan obicjano 75 minut.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
4.6.2008 10:15:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Ponoci 10, max 11 ur, cez dan obicjano 75 minut.

pnoči spi 11-12h- sigurno se okoli 5ih- 6ih prebudi, če ne drugega išče dudouser posted image
čez dan od 30- 90min

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
4.6.2008 10:16:59   
*anč*
oj!

psaša  mi smo rabli 3 mesece,da se je spet usedel u banjo po tistem,ko mu je tata opral lase z našim šampon user posted image , zdej pa spet full uživa. počasi pa bo šlo ... mi tut igrače kopamo tko ko piškot. probej mu dat v banjo manj vode kot ponavadi,se bo lažje privadil.  pa pozdravite se!

arabela  mi mamo tut trmico doma. ko ni kej tako kot si je on zamislislil kriči,cvili,meče,kašla ... ampak ga mirno ignoriram in ne jemljem k sebi,tko da se pol hitro sam umiri. se mi pa zdi,da gre na boljše.
pa pravičen je full, če nameni npr. piškot tisi in ji ga vzame stipe se dere ne,ne! vedno da obema enako in ga full razkuri,če eden poje dvojno porcijo,drugi pa ostane brez user posted image .
user posted image tinkara!! ona bo full uspešna poslovna ženska user posted image !

mis  full maš lep trebušček oz. že kr trebuh user posted image . še malo pa bo ...    naj ti zadnji dan v službi lepo in hitro mine!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
4.6.2008 10:18:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ja, pri nas je isto. Pa najpogosteje uporabljena beseda je NE. Vsako stvar kar mu reces je NE. A bos piskot? NE, pa pride k tebi z odprtimi usti ... eh ja.

Pa nehaj se sekirat zaradi izpitov, vsega pa tud ne mores naenkrat.

raje ne komentiram, ker se že meče po tlehuser posted image , ko nekaj ni po njeno
Pa da ne govorim kako nas komandira, te prime za roko in moraš it z njo, potem pa: tuki čiči, tuki bodi, tole bi, piti, lula, tole zapri/odpri...papa gre, papa šla...user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
4.6.2008 10:21:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

mis  full maš lep trebušček oz. že kr trebuh user posted image . še malo pa bo ...    naj ti zadnji dan v službi lepo in hitro mine!

anč- to je že trebuhuser posted image - drugače je pa res lep- komaj čakam, da poveš kaj se skriva notri, čeprav se ti kar kuser posted image  nagibaš, a ne??
Frizura je tudi zanimiva, no jaz pa nimam takeuser posted image , še!

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?