|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
7.6.2008 9:06:00   
Arabela
Moci, izpit imam v Lj.. saj vem da si mi enkrat že pisala kako pridi do faxa, a mi lahko še enkrat? Saj ni težko najti, a ne? Bom šla kar s Sergejem, pa bolj na knap bom s časom tako da moram hitro najti..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.6.2008 9:45:48   
moci
uf, sem že mal pozabila. user posted image

ammm. čakaj, ne vem kateri izvoz že piše, da je iz obvozniceuser posted image
ljubljančanke, na katerem izvozu prideš na verovškovo? ind. cona šiška?
mislim, da ta. potem greš levo, proti leku, pa porsche boš videla, prečaš železniško progo, potem bo na desni tabla medilab in tam zaviješ na levo. faks je takoj za ovinkom, na levi strani. ampak bolj označeno ima medilab, ki je v isti stavbi. parkirišče je veliko, vhod pa je z sprednje strani, boš videla, takoj za barom.

se bom še prepirčala glede izvoza in zavijanja, jaz pridem z gorenjskeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
7.6.2008 9:46:29   
moci
ja kam boš pa dala malega?

kdaj imaš izpit?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
7.6.2008 12:18:36   
*anč*
dans sm zvedla,da so odobrili mojo prošnjo za prepis na babištvo! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
7.6.2008 15:10:56   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

dans sm zvedla,da so odobrili mojo prošnjo za prepis na babištvo! user posted image

O, čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noro dobro. Jaz bi tudi....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
7.6.2008 17:13:09   
*anč*
arabela  kdaj maš izpit? če  maš dopoldne, ti lahk sergeja okol faxa vozim,da boš lahko u miru opravla. 

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
7.6.2008 18:39:16   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ja kam boš pa dala malega?

kdaj imaš izpit?

Verovškova? A ni Vodovodna... sem gleda na planerju pa pravi izvoz bežigrad pa potem po dunajski?

Mali gre z menoj.. zaenkrat upam da bo šla z menoj sestrična, da ga bo čuvala, če ne bo pa zraven mene...user posted image ... ne, bom že nekaj zgruntala... Katarina pabo pri babici.

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
7.6.2008 18:40:06   
Arabela

arabela  kdaj maš izpit? če  maš dopoldne, ti lahk sergeja okol faxa vozim,da boš lahko u miru opravla. 

To bi bilo super, ampak verjetno bo izpit tam okrog štirih pol petih popoldne...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
8.6.2008 8:34:00   
Arabela
Da nas malce dvignem.. user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
8.6.2008 8:34:16   
Arabela
pa dobro jutro vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
8.6.2008 13:00:50   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

To bi bilo super, ampak verjetno bo izpit tam okrog štirih pol petih popoldne...

sporoči kjer dan. ne morm nič obljubit,ampak če mi bo kdo popazil na tristana, lahk tut popoldne pridem,če sestrična ne bo mogla s tabo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
8.6.2008 21:02:21   
Pikabu
Punce, a ima katera namen se iti kopat v Bohinj, v bazene? Jaz imam še kar nekaj kuponov za 10% popust, ki velja do 1. 7. Mi jih zagotovo ne bomo mogli porabiti in jih z veseljem pošljem. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
9.6.2008 8:01:24   
Arabela
Zdaj vas pa že res pogrešam..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
9.6.2008 8:10:55   
psaša
Jutro, jaz sem že v službi. Imam polno dela, se ven ne vidim, morje smo prestavili za 10 dni. No ja, saj je tako bolje. Čist preveč dela imamo, vsi.
Jaz sem že kar OK. AB mi je prijel v roku 2 dni, tako, da sem se sedaj že sestavila skupaj. Počivala sem cel vikend. Ampak sem sedaj videla koliko me je mali pogrešal. Včeraj preden je zaspal, sva se eno uro crkljala. Me kar ni imel zadosti. Seveda je tudi meni pasalo, ker sem ga kar pogrešala. Je bil sedaj bolj v očijevi domeni, sta ona dva okoli hodila, jaz bila pa doma.

Lep dan vam želim.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
9.6.2008 9:41:34   
mis
Res ste zgovorneuser posted image  Včeraj smo šli v LJ in je Tina pri mojih ostala, jaz grem pa danes ali jutri za njimi na morje. Zdaj šibam v mesto v knjižnico, še nekaj kupit, v zdr. dom in potem na CTG. Pomoje je še čisti mir in bo ravna črtauser posted image

Me je pa možek zdejle sprovociral. Eno uro se je matral da bi avto svoj vžgal, potem sem ga vlekla na vrh klanca da bi ga spustu dol pa vžgal pa še ni šlo. Pa sem ga morala vlečt ćez celo mesto potem do servisrja. Sem mislila da bom živčni zlom dobila al pa da bom šla kar rodit od napetosti. Groza. Mam pa bolj švoh avto kot on in potem si predstavljate kako je to ko šibkejši vleče močnejšega ane?user posted image

Ja, še to. Če boste dale malčke s kom drugim na Hrvaško ni potrebno več tako komplicirat s prevajanjem in ne vem čim. Na upravni enoti na netu dobite obrazec, ga izpolnete in lahko potrdite tudi na upravni enoti ali pri notarju.

Šibam po opravkih, pa se kaj javim. Ne skrbet če se do petka ne oglasimuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
9.6.2008 9:42:08   
muki1
Jutro.
Sovražim ta dež smotan, res mi gre na jetra in še kam. Pišuka, no.

Kako ste kaj?
Pri nas se vseskozi nekaj dogaja. V petek sem imela dopust, sem morala na inšpektorat zagovarjat, zakaj Ive nisem šla cepit OMR . Pa obiske smo imeli, prijateljica je bila in njen trimesečni sinko. Uh, sem se nacrkljala, ampak sem si oddahnila, ko sem ga vrnila k mamici. Še enega si pa zdaj res ne predstavljam. Neža je bila tako vsiljivo tečna. Mu je skoz neke igračke tiščala in ni si dala dopovedat, da ta dojenček še sploh ne zna prijeti igrače. Ful je bila neka materinska user posted image . Ampak, ko je fantek zaspal pa si seveda spet ni dala dopovedat, da zdaj on spi, da se ne sme dret....Iva ga je pa namahala po nogah z nekim medvedkom. Torej smo res mi štirje čisto zaključena družba, ki se sploh ne znajde z dojenčkom.
V soboto je bil spet en piknik, je naš mali prijateljček Lovro praznoval rojstni dan. Otroci so ga žurali, mi smo pa jedli in jedli in jedli. Zvečer pa težko pričakovan babji večer. Seveda je bil v načrtu ogled filma Sex v mestu, ampak ker nismo vnaprej rezervirale kart tudi na vrsto nismo prišle. Ma, nas ni preveč prizadelo, saj smo s tem pridobile dve dodatni uri za srkanje koktejlov user posted image .
Včeraj pa smo se predevali in šli malo pogledat v gozd, kjer smo našli nekaj lisičk, ter se najedli borovnic, za katere sem bila prepričana, da dozorijo šele nekje v avgustu user posted image  Na koncu pa nas je zalotil dež, ki je prešel v pravo pravcato ploho, tak da smo mokri do kosti prišli domov. Je pa bilo to krasno doživetje za Nežo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
9.6.2008 10:26:38   
tasha23
Jutro, a me kaj pogrešate? Jaz vas vendar mi časa zmankuje in komi čakam dopust in porodniško. Doma smo začeli pripravljat otroško sobico - zaenkrat smo razmontirali staro pohištvo in začeli praznit sobo...
Jaz sem še kar ok, Gael razgraja kot ponavadi in ima vsak dan nove fore user posted image
So se pa začeli krči in mi zdaj prav malo paše da ni velike vročine, ker sem ob soparnih dneh že malo zatečena.

Še ta mesec zdržim potem pa upam, da DOPUST in PORODNIŠKAAAAAAAAAAA še prej pa 4 dnevni oddih na Čatežu

Mis res lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image , moj je pol manjši user posted image , pa se mi je zdel velik, ga moram res poslikat in vam ga pokazat.

Fuj sem zbegana, toliko sem vam imela za povedat pa me ves čas nekdo moti in sem vse pozabila user posted image user posted image user posted image

Nič ko se spomnem se ponovno oglasim user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
9.6.2008 12:38:44   
mis
Evo me nazaj. Nič posebnega, ravna črta pa le ni bilauser posted image  Povedala sem da grem na morje, pa je rekel naj napotnico in knjižico vzamem pa je.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
9.6.2008 14:32:32   
Anonimen
dobro jutro, pri nas pa ura 8.30 AM, pa 30stopinj..........

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
9.6.2008 14:33:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Evo me nazaj. Nič posebnega, ravna črta pa le ni bilauser posted image  Povedala sem da grem na morje, pa je rekel naj napotnico in knjižico vzamem pa je.

user posted image user posted image user posted image user posted image

jest imam tudi filing, da bo fantek....nekako imaš tak trebuh kot me v nosečnosti....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
9.6.2008 14:39:50   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dobro jutro, pri nas pa ura 8.30 AM, pa 30stopinj..........

Bolje to kot pa ta scalnica pri nas. Je že spet deževalo. G.kdhc evdff sdj.

Kako je bilo na slapovih? Kje je tvoj blog?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
9.6.2008 14:41:47   
muki1

Uh, to pa bo že kmalu user posted image  user posted image  user posted image . Uživaj na morju, spočij se user posted image .
Te že kaj grabi? Mene so tako čudni občutki navdajali, sploh si nisem predstavljala, da bom poleg Neže imela še enega otroka.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
9.6.2008 15:12:41   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Uh, to pa bo že kmalu user posted image  user posted image  user posted image . Uživaj na morju, spočij se user posted image .
Te že kaj grabi? Mene so tako čudni občutki navdajali, sploh si nisem predstavljala, da bom poleg Neže imela še enega otroka.

Mal me občasno, ni mi čist jasno kako in kaj, sploh si ne predstavljam. Se pa tako veselim da ne znam povedat.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
9.6.2008 17:38:58   
Anonimen
oj

jaz se učim, se javim kaj več po kolokviju.......

uživjate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
9.6.2008 17:54:21   
Anonimen
Glede na to, da ste vse takoooo hudo resne me zanima:

Katera je šla torej že gledat ''SEX AND THE CITY'' ?

Zanimajo me vaši prvi vtisi in komentarji...

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 9.6.2008 17:55:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?